Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי

אתה פשוט מוקסם מהאפשרות לבחור ואתה לא מחפש רכב את מחפש מציאה! (אהבה אמיתית)

קח ילד קטן (כולנו כאלה) תן לו סכום כסף מוגבל הכנס אותו לחנות צעצועים גדולה ותראה איך הוא מתבלבל...הצעתי לך המתן וקח אויר...הגדר לעצמך סכום כסף ראלי הגדר לעצמך כוונה בהתאם ליכולת האמיתית שלך, (והיה ישר עם עצמך) אם יש לך אפשרות להיצמד למישהו עם הרבה סבלנות שבתחום, על מנת לראות וללמוד במה מדובר... נסה למצוא לפחות בהתחלה רכב זול או אפילו בחינם ולהתאמן עליו ולאחר שתתנסה ותגבש לך מטרה תוכל להיכנס ברצינות לתחום...מבלי לבזבז יותר מדי משאבים (שים לב שאמרתי משאבים ולא כסף, כי העסק לא נמדד רק בכסף} כי ללמוד מהנסיון שווה כל אגורה שהשקעת גם במחיר של הפסד כספי (דפדף בפורום)...ולאירית אצלינו בעידה אומרים " האהה " ומסמנים איקס על פנים כף היד עם האצבע לאחר שהוטבלה על הלשון.... כולם אותו הדבר???????????.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפישפוש קטן בזיכרון, בי-ם בירידה לכיוון עין כרם, משכונת ק. יובל (רח' פסח חברוני) ממש ליד תחנת הדלק, לפני פנימיית כרמית, עומדת אחת.. אין לי מושג מאיזה שנה... שמישהו יציל אותה לפני העירייה היא שלמה עדיין-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הרכב שייך לחבר שלי, תושב רעננה, הרכב לא יימכר תמורת שום סכום..... מדובר ב4X4 שנת 79

ליאור.

יש לו גם איזו nsu (אני לא זוכר כרגע את הדגם) חמודה למאוד.

כשעבדתי באיזור נהנתי לראות את הרכבים שלו.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

חיפושית 64 ומטה

חיפושית גרמניה 1300 74 (יש)

חיפושית אמריקאית 1800 מוגדשת ,שני קרבורטורים קאמשפט חם וכו'

טרנספורטר מיתחת ל80 /וסטפיליה

אונימוג קטנה

אונימוג ענקית עם הכל עליה

ואז

לאנד רובר 109

לאנד רובר דיפנדר 110

סובארו טנדר 4X4 81 ומטה (יש לחבר לא ימכר )

ב.מ.וו. דאקר (אופנוע)

CR 500 שתי פעימות

XR 600 R

CBR 900

פיאט / אלפא ספיידר

דוגג' פוור ואגון ....כל מילה מיותרת ....

וכו'

אבל בנתיים בחרתי בחיפו כי את זה אני יכול להחזיק ,ועליה יותר קל לילמוד והיא גם משמשת כרכב יום יומי .

ד"א אם אתה נקראת בעבר "רכב אספנות " אז אתה עדיין חייב התנצלות ,עילעול ארוך בחיפוש יעזור לך להבין על מה אני מדבר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
חיפושית 64 ומטה

חיפושית גרמניה 1300 74 (יש)

חיפושית אמריקאית 1800 מוגדשת ,שני קרבורטורים קאמשפט חם וכו'

טרנספורטר מיתחת ל80 /וסטפיליה

אונימוג קטנה

אונימוג ענקית עם הכל עליה

ואז

לאנד רובר 109

לאנד רובר דיפנדר 110

סובארו טנדר 4X4 81 ומטה (יש לחבר לא ימכר )

ב.מ.וו. דאקר (אופנוע)

CR 500 שתי פעימות

XR 600 R

CBR 900

פיאט / אלפא ספיידר

דוגג' פוור ואגון ....כל מילה מיותרת ....

.

ביואיק ריגל קופה 86

פונטיאק גרנד-פרי קופה 82

שברולט מונטה-קרלו SS 85

ביואיק פארק אווניו 93

שברולט קפריס קלאסיק 89

קדילאק אל-דוראדו 83

ועוד...

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

תודה רבה לכולם..בינתיים אנסה לעשות משהו על הרנו 5 של גיסי ויוריד לה את הנקודת חלודה ליד החלון..

ולשאלה שאומי 5 שאל אז..לא הכינוי שלי לא היה רכב אספנות ואני לא מכיר אותו..הכינוי היחיד שהיה לי הוא vw beetle אבל מישהו פרץ לי לשם משתמש ושינה לי את הסיסמה..ושוב אני לא מכיר את רכב אספנות ובחיים לא הייתי רכב אספנות) :lol: :lol: :arrow:

תודה... לפי דעתי אקח הפסקה קטנה ואחשוב מה אני ארצה לקנות..ובמחשבה שניה אם אני אמצא סובארו 79 במצב לא כ"כ טוב אז צריח לחשב שאין לו כ"כ הרבה חלקים אני צודק?

מחפש אופניים....אופנייםםם:wink:

מי שיודע\ראה\שמע\מכיר\יש לו שיצור איתי קשר בפרטי..

אופניים עם מספר ....בדיוק כמו שהיה פעם עם כמה שיותר חלקים מקוריים.. חלודה- לא חשוב כמה חלודה יהיה אבל רק לא במצב שלא יהיה אפשרי לשיקום..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85624

תודה, אור

פורסם
תודה רבה לכולם..בינתיים אנסה לעשות משהו על הרנו 5 של גיסי ויוריד לה את הנקודת חלודה ליד החלון..

ולשאלה שאומי 5 שאל אז..לא הכינוי שלי לא היה רכב אספנות ואני לא מכיר אותו..הכינוי היחיד שהיה לי הוא vw beetle אבל מישהו פרץ לי לשם משתמש ושינה לי את הסיסמה..ושוב אני לא מכיר את רכב אספנות ובחיים לא הייתי רכב אספנות) :lol: :lol: :arrow:

תודה... לפי דעתי אקח הפסקה קטנה ואחשוב מה אני ארצה לקנות..ובמחשבה שניה

אם אני אמצא סובארו 79 במצב לא כ"כ טוב אז צריח לחשב שאין לו כ"כ הרבה חלקים אני צודק?

הבלוק מנוע זהה לדגמים שיוצרו עד שנת 1993 עם שינויים קלי. למנוע הזה מתאים האלטרנטור. מיקום הסטרטר קצת בעיתי אבל זה חלק שתמיד ניתן לשפץ. החלקים הבעייתים הם: דיפרנציאל. והגיר האוטומאטי ( אם למישהו יש סט שיפוץ אני קונה) שהמבנה שלו שונה במקצת מהגירים שבאו ממודל 1993. פנסים עדין אפשר למצא פה ושם לא קל. חלקי קישוט פלסטיק קשה מאוד למצא היום.

האפשרות היחידה היא ליבא בעזרת היבואן (במוסך בהרצליה). והחלקים לא כלכך זולים בימינו.

אתה מוזמן להיתעדכן במועדי המפגשים ולהגיע אליהם כחובב סובארו ונקוה שבעתיד תגיע עם סובארו משלך.

משה אזולאי.

P9037644%20(Medium).jpg

scan0007.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

?

טוב אז עכשיו אני חייב התנצלות...

מתנצל...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רן שושני(ם), העם איתך!

אור, כמו שרן אמר, אתה לא באמת מחפש רכב, אתה מחפש מציאה.

גם לי זה קרה בהתחלה, ברגע שתבין במה כרוח שיפוץ, אתה כבר לא תקפוץ על כל דבר שיעמוד בדרכך.

בהצלחה בהמשך,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

בתור התחלה שנה את הכינוי שלך למשהו גנרי, שיתאים להכל,

שנה ל "אור_גלגלים"...

לא יודע למה ואיך אבל אני כל פעם מתעניין באוטו אחר..

לא יודע למה אבל אני לא יכול להישאר תקוע על רכב מסויים אחד..זה כאילו שכל פעם אני רוצה רכב אבל אני משנה את דעתי ורוצה רכב אחר..

-לפני כמה ימים זה היה אופניים בשביל הכיף(עדיין רלוונטי) ועכשיו זה סובארו טנדר מודל 79..

מישהו יכול לעזור לי בבעיה ה "קטנה " הזאת? תודה לכולם:-P

אור,

NSU Club Israel

• אחראי פורום
פורסם
האמת בחרת ברכב מעניין שאני במשך שנים ארוכות רוצה להניח את ידי עליו,וכמו תמיד גם

האופציה הזו נפלה לי ואני מתעצל ללכת ולבדוק לגביה(ככה אגב הפסדתי תור של GSRים)!!!

אני אגש יום אחד לראות את הרכב ובמידה ולא אסתדר עם הבחור אני זוכר אותך.

אגב על הכוונת שלי גם GFT(הרדטופ)מבציר 79 שאני מדסקס עם הבעלים עליה משהו כמו

8 שנים,ושים לב...........חלום לא קטן שלי-" GLS"(הרדטופ )1800 83 דיגיטלית והיחידה

בארץ מסוגה שאני זומם עליה תקופה ומתלבט?!?!?!

במו עיניי ראיתי דיגיטלית כזו...עם 4 דלתות, סאנרוף שנראה מקורי , מודל 81 עם פנים של

GLF 83 (כלומר 4 פנסים מרובעים) , 4 חלונות חשמל מקוריים !! (כפתורים ממוקמים בתא הקטן

שלפני הבלם יד) , והכי הכי - הלוח הדיגיטלי הזה...אמנם מכוער כמו שרק שנות ה-80

יכולות להוציא...אבל כ"כ מיוחד...בהיתי בה עד שהבעלים הזיז אותי בעדינות, תוך כדי

שהוצאתי ממנו שהוא שילם 15,000 ש"ח. לפני משהו כמו 4 שנים בפ"ת.

אחחח....

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי,הדגם שאתה מדבר עליו גם כן נדיר אולם טיילו כמה בודדות שכאלו בכבישי ארצנו-זוהי GLF

סדאן דיגיטלית וחלקן אכן הגיעו כשמשודך להן סנרוף!

הדגם שציינתי הינו דגם ייחודי לאמריקאים בתצורת הרדטופ ופנסים שובבי נפש באחוריים.

יש לדגם עוד תוספות שונות ואין ספק שבעיני הוא נדיר מאוד.

• אחראי פורום
פורסם

אני רק קולט מקילומטר את הפנסים המרובעים של ה-GLF ואני

מתחיל לגמגם...לפחות אני לא היחידי...לא יודע למה דווקא הדגם הזה.

כמעט כמעט קניתי פעם GLF חשמלית מקורית + סנרוף עם מגנזיום מקוריים,

בצבע ירוק מיטאלי מהממת! נותר רק להצטער.

נתקלתי גם בהארדטופ חשמלית ומקורית, ובעוד הארדטופ חצי בורדו חצי אפור בחולון.

אז אני רואה שהגיעו לא מעט גרסאות מיוחדות.

אולי פעם...

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני מקווה שבבוא העת יזדמן לי לשים את ידי על GLF 1800 כפי שהיתה להוריי לפני קרוב ל 20 שנה (מודל 82, כסופה), גם בתור רכב נוסף לשימוש יום-יומי.

בעבר היו לא מעט כאלה, עם הפנסים המרובעים, דגם אמריקאי - והיתה אחת מדהימה (גם כן 1800 GLF אוטומטית) בצבע זהב מטאלי, שפשוט הייתי נדהם בכל פעם שהייתי רואה אותה.

איכות סריקה לא משהו, אבל זה הצבע (במציאות לצבע יש הרבה יותר "חיים")

61502043.jpg

בדגם המדובר היה את הדשבורד העליון בתמונה

1982_brat_f.sized.jpg

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...