Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושב על מיני מיינור..!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק חבל שהפרויקט הזה נעצר ועומד למכירה
הפרויקט "נעצר ועומד למכירה" כי מבצע הפרויקט איבד עניין ברכב ועבר תאונת דרכים מאז,

כך שהוא לא יכול לבצע את העבודה בעצמו כפי שתכנן.

שווי החלקים עצמם בפרויקט עומד על 80 אלף ש"ח, בלי חישוב הגוף עצמו ששופץ והוחלפו

בו חלקי פח רבים לחדשים מהניילון.

http://www.pbase.com/ranster1/my_cooper

מומלץ להעיף מבט בקישור שלעיל.

יש אפשרות לראות את הפרוייקט?
כן, תתקשר למספר שרשום בהודעה (0544813089, רן) וקפוץ לראשל"צ.

מרשים מאוד, לדעתי.

דניאל

MCS 2008

פורסם

10,000 ש"ח לעבודת פחחות?

לא מחייב מציאות בכלל, ייתכן שהעלות תגיע לזה אבל באותה נשימה היא גם יכולה להגיע לפחות מחצי.

.

אני מדבר על בעלי מקצוע ולא על כאלה שמורחים חומר פחחים על הרכב וקוראים לעצמם פחחים!

בוא תראה פיאט 850 ספיידר שאם היה עובד עליה בעל מקצוע הוא היה יכול לעשות ממנה יפיפיה אמיתית ולא מה שעשו ממנה (על העבודה הגרועה יכולים להעיד חלק מחברי הפורום שראו את הרכב! ועוד הוא קיבל 7,000 שקל הבחור לא עובד בלי לראות כסף).

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

- לא צריך להכנס לדרמה מיותרת 5,000 ש"ח לעבודת רפדות?

במחיר הזה אני מחליף את כל הריפודים ומניח שני באקטים כמושבים.

- לא תמיד על כל פיפס חייבים לרוץ לבעל מקצוע ביחוד במיני הכל ניתן לעשות לבד גם ללא ניסיון מעשי במכונאות ביחוד אם מצטרף אליך היינס כידיד קרוב.

- אם אתה רוצה עבודה חובבנית אז נכון פחות מ 5,000 שקל לכיסויים שנתפרים עם תפרים עקומים ומורכבים על המושבים הקיימים. אם אתה רוצה שיפוץ יסודי שכולל פירוק המושבים שיפוץ המסגרת החלפת קפיצים בלויים ריפוד עם תפרים ישרים אז אתה צריך בעל מקצוע מעולה.

- מסכים שלא על כל פיפס צריך לגשת לבעל מקצוע. אבל כשמדובר בפחחות צבע וריפודים חייבים את הטובים ביותר. רכב שנראה טוב נותן הרגשה טובה רכב שלא נרה טוב נותן הרגשה בהתאם. לתיקונים מכאניים צריך זוג ידים טובות וקצת עזרה מקצועית שתפקח על העבודה בהתחלה.

בהצלחה:

משה.

Moshe Azulay

פורסם
הפרויקט "נעצר ועומד למכירה" כי מבצע הפרויקט איבד עניין ברכב ועבר תאונת דרכים מאז,

כך שהוא לא יכול לבצע את העבודה בעצמו כפי שתכנן.

למען הסדר הטוב והאמינות שבמקור ראשון...

"הפרוייקט" ממש לא נמכר מאיבוד עניין או כל דבר אחר, זה עדיין חלום שאני מאמין שיום אחד עוד יתגשם, אחד מאותם רכבים שהייתי שמח לראות בחנית ביתי.

תאונת אופנוע שלצערי חוויתי לאחרונה, לימודים שעל הפרק וכניסתו של פרוייקט נוסף מונעים מבעדי להמשיך כרגע את הפרוייקט.

הקולות אומרים לסיים לכשאוכל, אני מעדיף לקחת פסק זמן ולהמשיך הלאה לאור העובדות.

לא קל, במיוחד כשהשלבים הקשים שבשיפוץ כבר מאחורי ועכשיו נשאר החלק הכייפי שבעניין...ההרכבה.

כמו שנאמר קודם לכן ע"י חברי משכבר הימים, דניאל(DRUGSTORE), זו אכן חובה לכל מי שרוצה לבצע פרויקט מיני לראות את הפרויקט הנ"ל ולו כדי לקבל מושג מה ניתן לעשות עם הרכב המדהים הזה העונה לשם מיני. כמות החלקים המוצעים ע-צ-ו-מ-ה, אחד מהרכבים עם שוק ה-aftermarket היותר גדול שניתקלתי בו.

לא דימיינתי שאגיע לרמת פרוייקט כזו, התכנון המקורי היה לעבור ב-Autodepot ולקנות חומרי ניקוי...:wink:

רן

motorica.net

פורסם
אני מדבר על בעלי מקצוע ולא על כאלה שמורחים חומר פחחים על הרכב וקוראים לעצמם פחחים!

בוא תראה פיאט 850 ספיידר שאם היה עובד עליה בעל מקצוע הוא היה יכול לעשות ממנה יפיפיה אמיתית ולא מה שעשו ממנה (על העבודה הגרועה יכולים להעיד חלק מחברי הפורום שראו את הרכב! ועוד הוא קיבל 7,000 שקל הבחור לא עובד בלי לראות כסף).

משה.

כן, תשלח אותי לראות עבודת פחחות גרועה אני אשלח אותך לראות עבודת פחחות טובה.

כמו שאתה יודע פראיירים לא מתים בימינו הם רק מתחלפים.

המיני שלי נמצאת היום בשיקום כל עבודות הפח מתבצעות ע"י ריתוך פחים מגולוונים כל פיסה ופיסה אני רואה מה היא עוברת וכיצד היא מחליפה את הרקבונות.

לבוא ולשלוח הערכות מחיר על רכב שעוד לא נראה ועוד לא ידוע בכלל על קיומו אם לדייק הוא מעשה שקל מאוד לבצע.

עפ"י הניסיון שלך ועפ"י מצב הרכב שלך אתה יכול להעריך את העבודה על הרכב שלך.

כשאתה יורה סכומים מרקיעי שחקים(כן 20,000 זה סכום מכובד מאוד לפחחות כך גם לגבי עלות הפנים), אתה מרתיע.

סך הכל הבחור רוצה לקנות מיני להשתנע איתה ממקום למקום ואתה הכנסת אותו להוצאות גרנדיוזיות.

אם ככה למה להסתפק במנוע A-series נשלח אותו גם להשתלת מנוע Vtec להחליף את כל המערכת בולמים ב-coilovers או אולי בתתי שלדות יעודיות.

כן, הפרויקט של ranster הוא דוגמא ומופת לאיך אמורים לבצע את השיפוץ עפ"י הסטנדרטים שבוצעו שם ב- 20,000 לא תסיים חצי עבודה באוטו.

- אם אתה רוצה עבודה חובבנית אז נכון פחות מ 5,000 שקל לכיסויים שנתפרים עם תפרים עקומים ומורכבים על המושבים הקיימים. אם אתה רוצה שיפוץ יסודי שכולל פירוק המושבים שיפוץ המסגרת החלפת קפיצים בלויים ריפוד עם תפרים ישרים אז אתה צריך בעל מקצוע מעולה.

- מסכים שלא על כל פיפס צריך לגשת לבעל מקצוע. אבל כשמדובר בפחחות צבע וריפודים חייבים את הטובים ביותר. רכב שנראה טוב נותן הרגשה טובה רכב שלא נרה טוב נותן הרגשה בהתאם. לתיקונים מכאניים צריך זוג ידים טובות וקצת עזרה מקצועית שתפקח על העבודה בהתחלה.

בהצלחה:

משה.

עם כל הכבוד למיני המושבים שלה לא ממש ראויים להנחת עכוז אדם ביחוד עם תחושת הכביש שהיא נתברכה בה כתוצאה ממערכת הבומבות המפורסמות, לרוב המושבים מוחלפים לבאקטים(למראה ספורטיבי) או למושבים נוחים יותר מרכבים בפירוק ההוצאה מצומצמת(אצלי אני קניתי את שלי עם מושבים של 205 GTI).

אני מסכים איתך על מראה הרכב שנותן לך המון או גורע המון.

אבל ייתכן והסטנדרטים שלך גבוהים מדי בעבור אחרים?

ייתכן אולי שניתן לעשות זאת אחרת מדרכך?

בלה ...בלה ...עוד קצת בלה ...

וידה...ידה......

פורסם
כן, תשלח אותי לראות עבודת פחחות גרועה אני אשלח אותך לראות עבודת פחחות טובה. תן כתובת שנדע לאן ללכת.

המיני שלי נמצאת היום בשיקום כל עבודות הפח מתבצעות ע"י ריתוך פחים מגולוונים כל פיסה ופיסה אני רואה מה היא עוברת וכיצד היא מחליפה את הרקבונות.

לבוא ולשלוח הערכות מחיר על רכב שעוד לא נראה ועוד לא ידוע בכלל על קיומו אם לדייק הוא מעשה שקל מאוד לבצע.

כשאתה יורה סכומים מרקיעי שחקים(כן 20,000 זה סכום מכובד מאוד לפחחות כך גם לגבי עלות הפנים), אתה מרתיע. הבחור צריך לדעת למה הוא נכנס.

סך הכל הבחור רוצה לקנות מיני להשתנע איתה ממקום למקום ואתה הכנסת אותו להוצאות גרנדיוזיות.

אם ככה למה להסתפק במנוע A-series נשלח אותו גם להשתלת מנוע Vtec להחליף את כל המערכת בולמים ב-coilovers או אולי בתתי שלדות יעודיות. אם הוא רוצה רכב להשתנע הוא לא צריך פחחות וצבע פשוט לקנות רכב ולסוע איתו.

כן, הפרויקט של ranster הוא דוגמא ומופת לאיך אמורים לבצע את השיפוץ עפ"י הסטנדרטים שבוצעו שם ב- 20,000 לא תסיים חצי עבודה באוטו.

עם כל הכבוד למיני המושבים שלה לא ממש ראויים להנחת עכוז אדם ביחוד עם תחושת הכביש שהיא נתברכה בה כתוצאה ממערכת הבומבות המפורסמות, לרוב המושבים מוחלפים לבאקטים(למראה ספורטיבי) או למושבים נוחים יותר מרכבים בפירוק ההוצאה מצומצמת(אצלי אני קניתי את שלי עם מושבים של 205 GTI). ברכב כזה עדיף לשמור על מקוריות הוא גם יכול לקנות כיסויים ב 150 שקל למושבים במקום לרפד.

אבל ייתכן והסטנדרטים שלך גבוהים מדי בעבור אחרים? הסטנדרטיים שלי אומרים או שאני עושה את זה מושלם או שאני לא עושה בכלל. (בגלל זה הפיאט עדין עומדת).

ייתכן אולי שניתן לעשות זאת אחרת מדרכך? אני יודע שניתן לעשות זאת שונה מדרכי פשוט עד כמה מוכנים להתפשר???

אני יודע היום אחרי מה שהשקעתי שאני יכול לעמוד בגאבה בין הפיאט 500 של ירון לקפרי של עמוס. או לייד המוסטאנגים של ביבי של טינו ושל יורם. שהרמת שיפוץ אצלי לא נופלים מהרמת שיפוץ שהם עברו.

לפי מ שאתה אומר: פחחות צבע 4,000 קשל כיסויים 150 שקל. ויש לך רכב במצב תצוגה מושלם :-P:-D:-P .

משה.

Moshe Azulay

פורסם

פחחות וצבע אפשר בהחלט לבצע ב 4,000 שקל.

השאלה היא רק מה נקודת הפתיחה.מכונית רקובה עד היסוד,לא תיגמור גם בפי 4 מזה.

ובנוגע ל"חומר"-אפשר לעשות יופי של עבודה בשימוש בחומר,שהמראה הסופי יהיה לא פחות יפה מפח.

ההכנה לצבע ובצביעה עצמה משפיעים מאד על התוצאה הסופית,רק שבמקרה של שימוש בחומר הבעייה אינה ניפתרת אלה נימרחת...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

KABOOM כתב:

כן, תשלח אותי לראות עבודת פחחות גרועה אני אשלח אותך לראות עבודת פחחות טובה. תן כתובת שנדע לאן ללכת. ביום שהפרויקט שלי יסתיים ואני אהיה מרוצה מרמת העבודה אני אפרסם בריש גלי את המקום בהנחה והבעלים יהיה מעוניין.

כשאתה יורה סכומים מרקיעי שחקים(כן 20,000 זה סכום מכובד מאוד לפחחות כך גם לגבי עלות הפנים), אתה מרתיע. הבחור צריך לדעת למה הוא נכנס. הבחור צריך שיאירו לו את הדרך לא שיזרקו לו בוץ לפנים. כל מה שפירטת הוא על הרכב שלך מתוך נקודת ההתחלה של הרכב שלך. צר לי אך פירוט העלויות שאתה נוקב בו כאילו היה זה עובדה מוגמרת אינו תמיד נכון ובוודאי שכל מקרה לגופו.

אם ככה למה להסתפק במנוע A-series נשלח אותו גם להשתלת מנוע Vtec להחליף את כל המערכת בולמים ב-coilovers או אולי בתתי שלדות יעודיות. אם הוא רוצה רכב להשתנע הוא לא צריך פחחות וצבע פשוט לקנות רכב ולסוע איתו. בגילאים האלו סביר מאוד להניח שהאוטו יצריך עבודה מסוימת שוב הכל תלוי בנקודת ההתחלה.

כן, הפרויקט של ranster הוא דוגמא ומופת לאיך אמורים לבצע את השיפוץ עפ"י הסטנדרטים שבוצעו שם ב- 20,000 לא תסיים חצי עבודה באוטו. חבל שדווקא מזה בחרת להתעלם באלגנטיות.

עם כל הכבוד למיני המושבים שלה לא ממש ראויים להנחת עכוז אדם ביחוד עם תחושת הכביש שהיא נתברכה בה כתוצאה ממערכת הבומבות המפורסמות, לרוב המושבים מוחלפים לבאקטים(למראה ספורטיבי) או למושבים נוחים יותר מרכבים בפירוק ההוצאה מצומצמת(אצלי אני קניתי את שלי עם מושבים של 205 GTI). ברכב כזה עדיף לשמור על מקוריות הוא גם יכול לקנות כיסויים ב 150 שקל למושבים במקום לרפד.הכל תלוי ברצון המשפץ אנימעדיף שהרכב שלי יהיה נוח יותר מאשר יהיה מקורי. לגבי ה- 150ש"ח אני אתעלם מההערה הנ"ל.

אבל ייתכן והסטנדרטים שלך גבוהים מדי בעבור אחרים? הסטנדרטיים שלי אומרים או שאני עושה את זה מושלם או שאני לא עושה בכלל. (בגלל זה הפיאט עדין עומדת). שוב פעם אתה, בכל המצב הנ"ל הזה אתה מדבר על המקרה הספציפי שלך. מניין לך שהבחור לא ימצא מיני שנת 68 שאופסנה במחסן יבש כל ימיה, אותה הוא יקבל בחינם?

ייתכן אולי שניתן לעשות זאת אחרת מדרכך? אני יודע שניתן לעשות זאת שונה מדרכי פשוט עד כמה מוכנים להתפשר??? יש המון דרכים שלך לא בהכרח היחידה.

אני יודע היום אחרי מה שהשקעתי שאני יכול לעמוד בגאווה בין הפיאט 500 של ירון לקפרי של עמוס. או לייד המוסטאנגים של ביבי של טינו ושל יורם. שהרמת שיפוץ אצלי לא נופלים מהרמת שיפוץ שהם עברו.את זה רק ימים יגידו.

לפי מ שאתה אומר: פחחות צבע 4,000 שקל כיסויים 150 שקל. ויש לך רכב במצב תצוגה מושלם :razz::grin::razz: .לפי מה שאני אומר ברמת המחירים הללו אני מעלה את המיני על מעבורת לאנגליה ופשוט מחליף את הגוף לגוף חדש, משפץ שם ומרוויח טיול עלהדרך.

משה.

תודה חן פרחי על ההסכמה שכל מקרה לגופו.

בלה ...בלה ...עוד קצת בלה ...

וידה...ידה......

פורסם

בס"ד

קודם כל אני רוצה להודות לכל מי אנשים שעוזרים פה!!

אני יקח את כל ההמלצות שלכם לתשומת ליבי!!

תודה לכם וכל הכבוד על הפירגונים!

ארז.

• תוכן חדש...