רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
http://www.mitsuoka-motor.com/
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בעלי כשרון כתיבה? אוהבים את תחום הרכב הקלאסי והאספנות? הצטרפו לצוות הכתבים באתר הרכב הקלאסי הישראלי! באתר הרכב הקלאסי מאות כתבות ומאמרים, מבחני דרך, כתבות תחקיר, מידע אודות יצרנים, ממציאים, ספורט מוטורי ועוד... ניסיון קודם אינו חובה. כתבים קבועים יבצעו נסיעות מבחן על כלי-רכב קלאסיים/אספנות שונים לצורך כתיבת הכתבות. הכתיבה באתר הינה על-בסיס התנדבותי, כיתר הפעילויות באתר ובאופיו (בכתבות האתר לא נעשה שימוש מסחרי כלשהו). מעוניינים להצטרף לצוות הכותבים? אנא שילחו את שמכם, גילכם, מספר מילים על עצמכם ופרטי התקשרות ואני אדאג ליצור עמכם קשר בהקדם. כתובת הדוא"ל למשלוח פרטיכם : [email protected] כמו כן, ניתן ליצור ק…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמו שהובטח לפני מספר ימים, אנחנו משפרים את השרשור הענק והפעיל הזה כדלבהלן: בדביקים תהיה רק הודעת פתיחה ולינקים לשרשורים שיהיו מעתה דו חודשיים. שרשורים שפג התוקף התקופתי שלהם יינעלו. כמובן שהשרשור הענק שהצטבר עד כה ננעל אבל יש לו כמובן לינק בהודעת הפתיחה ה"דביקה". בני מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא להשתדל לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח לי ה"פ ואסיר את הרכב האמור. "תפתחו את העיניים הסתכלו סביב, ענתיקות בדרכים ובחצרות" שלום לכולם. לא צריך לנסוע לקיבוצים ולחפש במושבים שכוחי אל, כדי למצוא שכיות חמדה הנקראות בשפתנו- ענתיקות. מסיבוב קצר ואקראי ברחוב אילת בחולון ובבת ים נצפו אתמול המכוניות הבאות: סוסיתא קוביה 66 בערך , פיגו' 404 65 בערך, פיגו 403 62 בערך, פורד אסקוט MK1 73 ו 75 , פליימוט וליאנט 69 בערך, סיטרואן דיאן 6 78 ועוד אי אילו אמריקאיות משנות ה 70 . אכן , לא צריך לכתת רגלנו / צמיגנו במקומות רחוקים. ד…
הודעה אחרונה מאת rallye106, -
פורד אנגליה האתר החדש שלי
מאת Guest shlomimycars-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני שמח סוף סוף להציג את האתר החדש שלי . האתר בנושא פורד אנגליה בו תוכלו לראות גלריה של אנגליות מהעולם ושבעה אנגליות (בינתיים) מהארץ כמו כן גם מידע מפורט על הדגם http://shlomimycars.95mb.com ייתכן ובמחשבים איטיים יקח מספר שניות להעלאת תמונות אשמח לקבל ביקורת בונה במידה ויש ברשותכם פורד אנגליה בכל מצב או לשכנכם אשמח לדעת על כך על מנת להוסיף לאתר מקווה שתיהנו שלכם שלומי .
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שתי שאלות: אתם מכירים אולי איזשהו גרירסט שיכול להעביר רכב מחולון לרמלה במחיר סביר? קיבלתי הצעה של 220 - האם זה מחיר סביר לגרירה שכזו? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי! תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
לכל חבריי וידידי... מחר, הראשון בחודש, יש כאלה שחוזרים לבית הספר כתלמידים ומורים ויש כמוני, שחובשים את ספסלי המטוס. אז מוקדם בבוקר אני עולה על טיסת אל על (קודשייר של אוסטריאן), מדלג לוינה, מעביר שעה וחצי של קפה ועולה על מטוס אירבוס 340 של אוסטריאן לטורונטו. אשהה במדינת אונטריו, לא רחוק ממפלי הניאגרה, ויותר חשוב, לא רחוק מחנות ענקית לחלקי מוסטנג... אחר כך אני עובר (ברכב שכור) לשבוע ללנסינג במדינת מישיגן בארה"ב לעבוד קצת אבל גם לבקר במוזיאון אולדסמוביל (2 ק"מ מהיכן שאשהה, האוניברסיטה של מישיגן) ובמוזיאון פורד שנמצא ליד דטרויט. לקראת החזרה ארצה אני נוסע לארבעה ימים למקום די נידח בקנדה ואחר כך לטורונטו, ב 14 לחודש עולה על ה340 של אוסטריאן ולאחר שעתיים בוינה חוזר ב 1…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למי שפיספס את השירשור הראשון, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור השני, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור השלישי, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור הרביעי, מוזמן לבקר אותו כאן.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 18 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם היום (26. התקיים מיני מפגש של מועדון NSU ISRAEL, היו 5 מכוניות, ו 4 חברים (כמו שאומרים בתפוח ויצהר, הגרעין הקשה... ), כמו כן היתה לנו גם אבטחה צמודה של משטרת ראשון לציון... הנה כמה תמונות להנאתכם. נדב NSU CLUB ISRAEL
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אין כמה שחיפשתי לא מצאתי חרשתי מקומות מהצפון עד הדרום ולא מצאתי שום אוטו חוץ מאשר הת הגירסא המוכרת לכולם כמובן הקבריולט!!! (מהסרט "צ'ארלי וחצי") אז ברצוני לדעת אם יש למישהו רכב כזה או חלקים שישאיר פה הודעה או אפילו בתיבה האישית. [email protected]
הודעה אחרונה מאת dani peugeot, -
לחובבי הקורטינה
מאת fuchi- 0 תגובות
- 799 צפיות
http://autospeed.drive.com.au/cms/A_2624/article.html
הודעה אחרונה מאת fuchi, -
Million-Dollar Sales
מאת Guest AKICHU- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חולה הגה, בתגובה לשאלתך שהוצגה בשירשור "שוק עתיק (מכוניות בנו, 25 ....) , לגבי מחירה של ה-- Rolls Royce Phantom I Jonckheere Aerodynamic Coupe 1925, קשה לי לנקוב במחיר המדוייק, אבל הקישור הבא יתן לך סדר גודל. http://www.sportscarmarket.com/auctions/milliondollarsales.php?ShowAll המכונית הנה בבעלות מוזיאון PETERSEN AUTOMOTIVE בלוס אנג'לס http://www.petersen.org/ והיא הוצגה בתחרות היופי � ב PEBBLE BEACH שהוזכרה כאן, היא בהחלט משכה תשומת לב http://www.thecarconnection.com/Enthusiasts/Classics_Corner/2005_Pebble_Beach_Concours_dElegance.S215.A9132.html אולם את בכורה לקחה : 2005 Best of Show 1937 Delage D8-120 S Pourtout Areo Coupe; אירית
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אובכן, סוף סוף, אחרי יותר מחודש, קצת עצבים, הרבה זמן מבוזבז וסכום לא מבוטל, אני יכול להוסיף עוד "בן" למשפחת הפורדים שלי - פיירמונט 79' חומה. למי שלא יודע, מדובר באוטו אמריקאי מסוף שנות ה-70-תחילת ה-80, שהיה (וכנראה עדיין) מאד נפוץ בארה"ב, והיה יחסית נדיר בארץ, ועכשיו כמעט נכחד לחלוטין, אני לפחות כבר כמה שנים לא ראיתי כזאת נוסעת. מה שיפה באוטו הזה, ומי שמכיר אותי יודע, שאני אוהב דברים כאלה בין היתר, שלכאורה אין בו שום דבר מיוחד - לא במראה החיצוני, ולא בחלק המכני, סתם רכב מאד נפוץ בארה"ב, שהיה בזמנו בשירות במשטרה וה-FBI שם. (וכיכב ב"אנשים בשחור" הראשון, שגם שם די "ירדו" עליו...) בכל מיקרה, אני דווקא אהבתי את האוטו, ובמיקרה הספציפי הזה, אני הכרתי אותו כבר כמה שנים טובות, ל…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכל חובבי רכבי האספנות בחודש אוקטובר אני עתידה לצלם סרט קצר במסגרת החוג לקולנוע באונ' ת"א הסרט מספר על אדם המעוניין לפתוח מוסך למכוניות אספנות יחד עם בנו. במקביל הוא גם בונה דגמי מכוניות ישנות. לצורך הצילומים- אשמח לקישורים לבוני דגמי מכוניות שיקבלו חשיפה במהלך הסרט לעבודותיהם, כמו כן לתמונות, פוסטרים ואולי אף לחלקי מכוניות אספנות שיהיו חלק מהעיצוב האומנותי של הסרט. הסרט יוקרן בפסטיבלים בארץ ובחו"ל וכל מי שיוכל לסייע יקבל קרדיט בהתאם. סיון.
הודעה אחרונה מאת conelingus, -
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
נצפתה ברעננה מיני שנת 83 כסופה יפיהפיה למראית עין ללא כל רקבונות/מכות קשות נראית מקורית כמו שצריך מחיר מבוקש 10000ש"ח במספר נייד:0507393836 בהצלחה למעוניינים.
הודעה אחרונה מאת roei, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לאחר חיפושים אין סופיים אחרי מיכל דלק לנורוטן,נמצא מיכל תואם באיי ביי. אוקי אז המיכל הגיע לארץ ,אחרי כחודשיים! טוב אז היה לי צפוי שהמיכל יעצר במכס להפסקה קצרה,והוא אכן נעצר שם. עכשיו השאלה היא מה עושים?! יש לי נסיון דיי טוב עם המכס(ולמכס עם המצלצלין\מרשרשים שלי),אבל לדעתי אני לא צריך לשלם מכס או לשלם מחיר עממי יותר היות ומדובר במיכל דלק חלוד וישן שכעקרון במדינות זרות(כמו אנגליה שמשם נשלח) הוא לא שווה כפז. אם תכלו לשפוך טיפה של אור עם הנסיון שלכם בהוצאת חלקי "גאנק" לרכב אספנות זה יעזור לי מאוד, או סתם מיידע שיוכל להועיל. *נק' שחשוב לציין: קניתי את המיכל מאדם פרטי כך שקבלה לא ממש יש. עמית.
הודעה אחרונה מאת srack, -
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
http://www.m-c.org.il/forum/forum_posts.asp?TID=186&PN=1&TPN=1
הודעה אחרונה מאת מבעד למשקף, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ראיתי באחד מרחובות נתניה סובארו ישנה משנות השבעים קופה נראית דיי ספורטיבית כמו : אודה לכם על העזרה לגבי זיהו הרכב וערכו האפני או הכללי
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש פיז'ו 304/204 קבריולט במחיר סביר
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
עם יש לי רכב שקניתי ויש לו עוד זמן עד שהוא הופך לאספנות, אין לו טסט (נגיד, לצורך העניין כמה שנים) האם שווה "להקפיא" את הרישיונות ואם כן מה התהליך של "ההקפאה", כמה זה עולה, מה ההשלכות של זה (אם הרכב עומד בחניה ציבורית ובכלל), ומה התהליך של "הפשרת" הרישיונות (החזרת הרכב לכביש כאשר יגיע זמנו להפוך לאספנות? תודה מראש, וסליחה על בלבולי המוח על הערב.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם.....כידוע קניתי חיפושית היא בצבע כחול ואני מחפש לה שם..כמו כולם.. חשבתי חשבתי..לא מצאתי והחלטתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי..מה אתם מציעים?
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב! מי מכם יעזור לנו בשיפוץ הבא עלינו לטובה של הפנינה הכחולה שלנו? הרעיון הוא : הלבשת מנוע 2000\1800 +גיר רגיל חמישה הילוכים. מי שיודע על מנוע וגיר כזה למכירה ,שיפנה אליי בה''פ, או לחילופין קנייה של סיירה\קורטינה, עם הנתונים הנ''ל קומפלט. תודה מראש לירון וגבי
הודעה אחרונה מאת dodge, -
יש לי אפשרות לפורד מוסטנג משופצת לחלוטין, 3000 $ האם שווה?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
מוסטנג 1979 1 2
מאת mustang_79- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום רב ברשותי מוסטנג 1979 מנוע 3300 אוטומט (קופה)כ האם מישהו יכול לתת לי הערכה לגבי מחיר של רכב כזה משופץ ברמה גבוהה האם מישהו חושב שפעם הרכב הזה יהיה בעל ערך של אספנות?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 1 תגובות
- 783 צפיות
המדחס של המזגן מת . השגתי מדחס במצב חדש הבעיה שהחיבור שונה קצת האם יש אטם מיוחד שאפשר להרכיב .הרכב הוא בליזר 5.7 1990 צירפתי תמונות של הישן ושל החדש המומחים ודאי יבינו מה הבעיה......... תודה דודו
הודעה אחרונה מאת דודו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עם יש באיזה מחיר אפשר להשיג אחת? בחיצונייות לא משנה צריך רק מנוע וגיר שיהיו במצב עובד מנוע 2 ליטר,הזרקה תודה רבה http://www.vaz.ee/all_f/2107dohc/dvig.jpg
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הרכב הבא נצפה עומד בחניון קרוב ללונה פארק, הוא ניראה כמו משהו שניבנה באופן לא מוצלח בסדנה של מישהו. שימו לב לסמל של הרולס רויס על הגריל הקידמי. 1. 2. 3. 4. 5.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
-פוקסוואגן-צבע אפור מבריק -רנו-ציפוי כרום 2 סמלים -הונדה- סמל ענקי כרום -יונדאי-כרום -כיתוב של רנו-אפור -כיתוב של סיאט-אפור -אוסטין-סמלים אחוריים כולל כל הכיתוב -וולו-סמל קדמי +סמלים אחוריים של 244 ניראה לי -כיתוב גדול של רנו-כרום -סיטרואן-2 סמלים קדמיים של ביאקס ושל סי15 כולל סמלים אחוריים -רנו-קדמי סמל מהישנים אפור מבריק -סובארו- -פורד- אסקורט- ***כל הסמלים חדשים***בן דוד שלי היה אוסף סמלים ואבא שלו היה קונה אותם יכול להיות שיש לי עוד במחסן אני יעשה סדר בנוסף יש לי 2 מכסי דלק של סובארו..-אימפרזה טורבו ודי אל (מכסה עגול)העגול יתרם בחינם גם של הטורבו יש לי בנוסף טאסה של סובארו דיאל מודל 88 ומעלה..הטסות הקטנות שמצאתי אותה ..מצב חדש שו…
הודעה אחרונה מאת אור_חיפושית, -
טאונוס 2000
מאת Tazio- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכל באי הפורום לשיפוץ ואן של פורד טרנזיט המצוייד במנוע טאונוס 2000 סמ"ק וי4 דרושים אטמי ראש היכן ניתן למצוא? תודה
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
אני מעוניין לדעת אם יש בישראל CADILLAC ELDORADO BIARRITZ? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1957-CADILLAC-ELDORADO-BIARRITZ-CONVERT-2X4-BATWING-WOW_W0QQitemZ4570865272QQcategoryZ6147QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת Lorinser,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 342 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ניקו פ.
- NickName1
- RBRB
- mikk
- ba323f
- Mech Morphix
- SurfHigh
- yoav911gt2
- David32
- אליה
- RedLabel
- BassDriver