Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מוסטנג 1970

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא שאלה של שווה או לא.

אם אגיד לא, תקנה את הרכב?

ואם אגיד כן, לא תקנה?

תשאל את עצמך אם זה מה שאתה רוצה, אם המחיר מתאים לך ומשקף את מצבו של הרב. קח אותו.

אחרת, אל תבוא בשאלות שרק אתה יודע את התשובה אליהן.

שיהיה בהצלחה,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם
יש לי אפשרות לפורד מוסטנג משופצת לחלוטין, 3000 $

האם שווה?

בארץ או בחו"ל?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

טוב, אז יש לי מה ללמוד, לא להרביץ.

ברור שלרכב אספנות אין מחיר קבוע, אבל גם ברור שאף אחד לא ישלם על גרוטאה 50,000 שקל וכמובן לא ישלמו על מודל T 400$.

אני אראה מחר את הרכב (בארץ). הוא משופץ כמו חדש (לטענת המוכר וגיסי שראה אותו).

אתן עוד פרטים כשיהיו.

פורסם

האם שווה?

הלוואי, הלוואי, אני מאחל לך שתמצא מוסטאנג משופצת לחלוטים ב-$3000 דולר... כאן בארץ, כמו שאתה מספר... שיפוץ מנוע כמו שצריך, עולה $3000 דולר... פחחות/צבע, עולה $3000 דולר... שיפוץ כל פנים הרכב והחשמל - $3000 דולר... ועוד לא דיברתי על אינספור מכלולים נוספים...

כך שאם יש כזה דבר, משופץ לחלוטין כפי שאתה אומר, תוציא מהארון כמה קופסאות שימורים, קח איתך שק שינה ולך לישון ליד האוטו, תשמור שאף אחד אחר לא יקנה אותו ומחר ב-8 בבוקר רוץ לדואר להעביר בעלות...

אישית, לא שמעתי מעולם על רכב כזה במצב משופץ במחיר שאפילו מתקרב לזה... אבל כאמור, איחולי הצלחה, באמת.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
הלוואי, הלוואי, אני מאחל לך שתמצא מוסטאנג משופצת לחלוטים ב-$3000 דולר... כאן בארץ, כמו שאתה מספר... שיפוץ מנוע כמו שצריך, עולה $3000 דולר... פחחות/צבע, עולה $3000 דולר... שיפוץ כל פנים הרכב והחשמל - $3000 דולר... ועוד לא דיברתי על אינספור מכלולים נוספים...

כך שאם יש כזה דבר, משופץ לחלוטין כפי שאתה אומר, תוציא מהארון כמה קופסאות שימורים, קח איתך שק שינה ולך לישון ליד האוטו, תשמור שאף אחד אחר לא יקנה אותו ומחר ב-8 בבוקר רוץ לדואר להעביר בעלות...

אישית, לא שמעתי מעולם על רכב כזה במצב משופץ במחיר שאפילו מתקרב לזה... אבל כאמור, איחולי הצלחה, באמת.

ליאור.

בדיוק כך!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

3000$ או 30,000$ ?

אם מדובר במוסטנג שנת 1970 משופצת ב3000 $ אז מדובר במציאה, לי אישית נראה שמדובר במתיחה או אי הבנה או סתם בבל"ט... אם המידע שלך נכון רוץ וקנה עכשיו בזה הרגע ובלי לחשוב,לא תהיה מרוצה אני וכמעט כל אחד פה יוסיפו לך עוד כהנה וכהנה דולרים כדי לרכוש ממך את האוטו...:-D

אל תדאג,אם הכל אמיתי, הרכב ימכר תוך 90 שניות לכל היותר (פרק הזמן הדרוש לקבל כתובת..)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם אתה לא קונה תן פרטים אם הרכב משופץ אני אקנה במחיר הזה בישביל הנוסטלגיה והכיף ואתן לאישתי את הפורד פוקוס

פורסם

הלוואי...............

מוכרים גורטעה רקובה של מוסטאנג ב 3000$...

המחירים שלהם בשמיים...

רק בגלל זה אני צריך לעבור לchevy כדי להעמיד ליד המוס עוד מפלצת ל street ול דראג...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

האם שווה?

עזוב אותך לא שווה.

תן לי את הכתובת והטלפון של הבעלים כבר יחטוף אותה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

להערכתי, אם המידע אמין, אז מדובר על הכמה מגעילות שמסתובבות בארץ מסוף שנות ה 70, תחילת ה 80, גועל נפש של אוטו!

ברור לכולנו שאף אחד לא מוכר אחת קלאסית משופצת ב 3K $, אני מוכן לקנות גרוטאה מושבתת במחיר הזה!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עידכונים:

כנראה שלא מדובר רק ב3000$

אני אראה את הרכב מחר (יש לו שתיים שהוא רוצה למכור - אחת לחלפים ואחת משופצת)

המשך יבוא...

• תוכן חדש...