Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי שומע לעצתו של משה אזולאי,ומפקיד על כל מקרה שיהיה,כפי שעשיתי עם שלושת רכבי

שאחד מהם יופיע כרכב אספנות בעוד שלושה חודשים בע'ה,והרשיונות הופקדו לפני שלושה חודשים.

פורסם

השאלה היתה מה ההשלכות על הרכב אם הוא עומד באמצע העיר בחניה ציבורית, מבחינה של מתרד לעיריה, במקרה ויקפוץ להם הפיוז ויחליטו שבא להם להציק לגרוטאה המסכנה? ומה ההשלכות של ההפקדה במקדה שאני צריך להחזיר את הרכב לכביש כאשר יגיע זמנו...

תודה

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מה מצב הרכב?

מניע? נוסע? חסרים לו חלקים משמעותיים (אני לא מדבר על כפתורי נעילה אלא חלקי פח, כנפיים, שמשות וכיו"ב)?

יש באיזור מגוריך בעיית חניה?

בכל מקרה גם אתה פועל ככה - עדיף שתבטח את הרכב.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

רכב ללא טסט וביטוח שונה בחניון ציבורי, במרבית הערים בארץ,יגיע לאספנות

כלומר לאספני פחיות קוקה קולה וכו..

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
השאלה היתה מה ההשלכות על הרכב אם הוא עומד באמצע העיר בחניה ציבורית, מבחינה של מתרד לעיריה, במקרה ויקפוץ להם הפיוז ויחליטו שבא להם להציק לגרוטאה המסכנה? ומה ההשלכות של ההפקדה במקדה שאני צריך להחזיר את הרכב לכביש כאשר יגיע זמנו...

תודה

אם יקפוץ להם הפיוז הם יכולים לקחת אותו למגרש העירוני ואחרי תקופה מסויימת (שאני לא יודע מה היא) הרכב ישלך לרגיסה.

מה שאתה כן יכול לעשות הו להעביראת הרכב כ פעם בשבוע 10 מטר קדימה ופעם בשבוע 10 מטר אחורה. כך יוצא שהרכב לא עומד בותה הכתובת ואז אי אפשר לגרור אותו :wink:.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הרכב כאמור שלם מבחוץ למראות שהוא נראה מוזנח.

האיזור שלי בעייתי מבחינת חניה אבל זה שכונה שהעיריה לא מבקרת בה יותר מדי, למראת שכבר גררו לי את הקליאו כשחניתי אותה על מעבר חצייה. חשוב לציין שיש בשכונה כמות די נכבדה של רכבים עומדים (8 מכוניות ברמות הזנחה שונות) כבר שנים בלי שמישהו יגיד מילה, ככה שלא ניראה לי שעוד אחת תזיז למישהו.

התכוונתי להקפיא את הרישיונות לתקופה שהרכב יהיה בשיפוץ על חלקיו השונים שלא יאפשרו להזיז אותו (מנוע וגיר) וכמו שאני מכיר את עצמי זה יקח זמן.

הרחוב שלי בשיפוע ככה שלהזיז את הרכב "פעם קדימה פעם אחורה" לא בא בחשבון, הוא מוכן לזוז רק בכיוון אחד, לאן שכח המשיכה יקח אותו.

חשוב לציין שהרכב עדיין לא אספנות.

משה, ששששש... אל תגיד מילים כמו גריסה שהיא לא תשמע אותך, זה קשה להרגיע קאדילק סוררת.. ;-)

פורסם
משה, ששששש... אל תגיד מילים כמו גריסה שהיא לא תשמע אותך, זה קשה להרגיע קאדילק סוררת.. ;-)
אולי זה רק אני, אבל כל עוד לא מדובר ברכב אספנות עממי (חיפושית, קדאט, 144 וכיו"ב) - הייתי מעדיף להשקיע במחסן סגור או לפחות בחנייה מקורה של בניין.

די כואב לקום בבוקר ולגלות שחלקים מהרכב נעקרו ולמצוא אותו על איזה קיר של ילד קטן שהיה משועמם בחופש, או על הערסמוביל הקרוב לביתך (פתאטי, אבל ראיתי דבר כזה... ביפו! הונדה עם סמל של קאדילק! :shock:)

אבל אם אתה עדיין חושב להעמיד אותה מופקרת באויר, דאג לאסטטיקה שלה (ניקיון קורי עכביש, אבק עלים וכיו"ב) ואם אתה יכול להזיז אותה - מה טוב.

בהצלחה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

עידן, כרגע אני גר בדירה שכורה ואין לבניין חניה פרטית. להשקיע בחניה סגורה זה לא בא בחשבון. אני דואג לניקיון הרכב והוא גם מכוסה עם כיסויי שאוטם אותו. הבעיה כרגע שהמנוע והגיר בשיפוץ לא יודע לכמה זמן. ככה שלהזיז לא בא בחשבון...

• תוכן חדש...