Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס מכס, מאיפה נפלת עלינו?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם אני מביא את החלקים איתי? כשאני חוזר מחו"ל?כמה אני משלם (מעבר ל"מתנות")?
כעקרון למכס אין הבדל בין אם החלקים הגיעו דרך הדואר או דרך המזוודה שלך,

אתה תצטרך לשלם את אותם המסים בדיוק,רק שלא תשלם על מחיר המשלוח(טיסה).

אבל אני לא מאמין שעל דברים "קטנים" משלמים,בשדה התעופה מקפדים על חלקים רציניים שנכנסים לארץ.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

היית צריך לומר שזהו מיכל מים או משהו בסגנון.

כעיקרון עכשיו צריך להתקשר כל יום ולרדוף אחריהם, כך לפחות היה לי כשהזמנתי מאיביי מגבר הצתה של MSD עם כוהל וכל החיווט.

נתקע אצלם חודש .

בסוף שיחררתי את זה בלי שום תשלום.

פורסם
אם אני לא טועה ,ואני דיי בטוח שאני לא טועה , על חלקים לרכב אספנות יש איזו שהיא הקלה

כשאתה מגיע למכס תביא איתך את הרשיונות של האופנוע שבהן רשום שהוא אספנות!

לפני איזה חודש הגיע לי חבילה מקנדה שהיו בה שעונים של VDO משומשים בערך של 18$ פלוס 18$ משלוח, החבילה נעצרה בבית הדואר, אני הגעתי לשם עם הדפסה של העמוד אינטרנט של EBAY שמראה שזכיתי ובכמה כסף , והדפסתי את העמוד של התשלום ב PAYPAL הראתי את המסמכים והחבילה שוחררה ללא כל תשלום נוסף!

נראה אני אנסה לעשות את זה ,נראה מה יצא.

למרות שיצא לי הרבה לא לשלם מכס למרות שהחבילה נעצרה במכס.

פשוט על דברים גדולים הם לא מוותרים,משום מה,אצלהם הגודל כן קובע.

ואצלי במקרה זה רק המשלוח עובר את ה50 דולר והחבילה הזאת נחשבת לגדולה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
היית צריך לומר שזהו מיכל מים או משהו בסגנון.

כעיקרון עכשיו צריך להתקשר כל יום ולרדוף אחריהם, כך לפחות היה לי כשהזמנתי מאיביי מגבר הצתה של MSD עם כוהל וכל החיווט.

נתקע אצלם חודש .

בסוף שיחררתי את זה בלי שום תשלום.

לא אמרתי עדיין שום דבר.

רק קיבלתי את הזימון "הנחמד".

פורסם
לאחר חיפושים אין סופיים אחרי מיכל דלק לנורוטן,נמצא מיכל תואם באיי ביי.

אוקי אז המיכל הגיע לארץ ,אחרי כחודשיים!

טוב אז היה לי צפוי שהמיכל יעצר במכס להפסקה קצרה,והוא אכן נעצר שם.

עכשיו השאלה היא מה עושים?!

יש לי נסיון דיי טוב עם המכס(ולמכס עם המצלצלין\מרשרשים שלי),אבל לדעתי

אני לא צריך לשלם מכס או לשלם מחיר עממי יותר היות ומדובר במיכל דלק חלוד וישן שכעקרון במדינות זרות(כמו אנגליה שמשם נשלח) הוא לא שווה כפז.

אם תכלו לשפוך טיפה של אור עם הנסיון שלכם בהוצאת חלקי "גאנק" לרכב אספנות זה יעזור לי מאוד,

או סתם מיידע שיוכל להועיל.

*נק' שחשוב לציין: קניתי את המיכל מאדם פרטי כך שקבלה לא ממש יש.

עמית.

תדפיס את הקבלה של המחיר שקיבלת באיביי, אחרי שזכית.

כולל משלוח.

יש שם סעיף CONDITION

תביא אותו לדוכן 7 או שזה 8?!, גם ככה אחרי זה תעבור ל26, שזה אחרי 25.

אם המחיר נמוך מ50 דולר לפריט (ללא משלוחה, והוא משומש) אתה לא תשלם מכס כנראה.. (ככה זה היה לי כבר ב21 פריטים עד עכשיו!).

בהצלחה.

• תוכן חדש...