Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס מכס, מאיפה נפלת עלינו?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים אין סופיים אחרי מיכל דלק לנורוטן,נמצא מיכל תואם באיי ביי.

אוקי אז המיכל הגיע לארץ ,אחרי כחודשיים!

טוב אז היה לי צפוי שהמיכל יעצר במכס להפסקה קצרה,והוא אכן נעצר שם.

עכשיו השאלה היא מה עושים?!

יש לי נסיון דיי טוב עם המכס(ולמכס עם המצלצלין\מרשרשים שלי),אבל לדעתי

אני לא צריך לשלם מכס או לשלם מחיר עממי יותר היות ומדובר במיכל דלק חלוד וישן שכעקרון במדינות זרות(כמו אנגליה שמשם נשלח) הוא לא שווה כפז.

אם תכלו לשפוך טיפה של אור עם הנסיון שלכם בהוצאת חלקי "גאנק" לרכב אספנות זה יעזור לי מאוד,

או סתם מיידע שיוכל להועיל.

*נק' שחשוב לציין: קניתי את המיכל מאדם פרטי כך שקבלה לא ממש יש.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מיכל דלק הוא "אביזר בטיחותי". למיטב ידיעתי, חל איסור לייבא אביזרי בטיחות משומשים.

אני מקווה עבורך שלא תהיה בעייה...

:turn-l:
פורסם

קיים איסור ליבוא חלקי חילוף ישנים זה נכון.

והשאלה פה מה עושים בעלי רכבי אספנות שאין להשיג חלקי חילוף חדשים?

משרד התחבורה נותן אישורים להכניס חלקי חילוף משומשים לדוג' מנועים מחו"ל וכדומה.

כנראה שרק כסף קונה כאלה דברים?!

לפרבק זה לא בעיה רק מה שאני לא חושב שצריך לעשות כאלה דברים במקרה הנ"ל,

זה נראה לי אבסוד שאני צריך לבדות סיפורים מאשר לומר את האמת.

כאילו מה,קניתי מיכל דלק רקוב ב10 דולר ועליו אצרך לשלם מחיר דמיוני?

סיפור שכזה עדיין לא נקלט לי.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אם קנית באי.ביי יש להניח ששילמת באמצעי מקוון (למשל PAYPAL) ואז הדפס את הודעת הזכיה ובעיקר את אישור התשלום למוכר ובד"כ זה מספיק. אם שילמת 10$ והמשלוח פחות מ 40$ אתה פטור,מעבר לכך תהיה נחמד ותסביר למה אתה צריך את החלק כדי "להחליק" את הכנסתו לארץ. אגב,אם תשאל הכי טוב לומר את האמת שהיא בד"כ שהחלק שבידך במצב הרבה יותר גרוע מזה המיובא ואם תיאלץ לתקנו או לייצר אחר,הוא לא יהיה בטיחותי יותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פטור ממכס אני לא כי זה בGBP והמשלוח מאנגליה יקר מאוד(יצא ששלמתי הרבה יותר על המשלוח)

בכל זאת אני שמעתי על מקרים שאפשר לשלם על חלקים לפי המשקל שזה יוצא כמה שקלים לכל קילו.

פורסם

עמית,

לא ברור לי כי אם מבקשים ממך סכום כסף או שמא לא נותנים לחלק להיכנס ארצה בטענה שהוא לא בטיחותי?

באם הראשון, אז הוכח כי שילמת פחות מ50$ כולל משלוח, ושחרר אותו בלי לשלם להם אגורה.

באם בשני, ראה את עצתו של ירחמיאל כדבר הנכון לעשות.

שיהיה בהצלחה,

ניר ס.

משכנתא זה קל

פורסם

מחקתי כמה הודעות שהציעו לתחמל, לסדר, לרמות, להחליק, לקמבן וכו' וכו'.

מי שלא מבין שמעמדנו ברשויות השונות מבוסס על אי ניצול לרעה ואי עבירה על חוקים, שיציע את ההצעות ה"גאוניות" האלה במקום אחר.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אז ככה.

לבינתיים לא ידוע לי המחיר שצריך לשלם על המיכל דלק.

וגם לא נאסר עלי להכניס את המיכל לארץ.

מה שכן קיבלתי את הזימון למכס ושם כבר יקבע המחיר.

רק הבעיה שהעניין עובד בצורה כזאת,להוציא כמה שיותר מהמייבא פרושו עבודה טובה יותר של המוכס.

וכמובן שאם עושים קונצים אז כבר נכנס האיום של חלקים לרכב,שצרכים אישור של משרד התחבורה(שזה אגב לא סיפור גדול).

אני מכיר את כל הסיפורים הללו ואני הייתי בהם.

פשוט העניין שאני חושב שאני לא צריך לשלם מכס על חלק שנקנה במחיר נמוך באמת.

ואם הייתי מקבל את המיכל במתנה?!גם עליו הייתי צריך לשלם מכס?!

בכל אופן אם יש מישהו שמכיר את העניין טוב ויודע מה הולך עם חלקים ישנים לרכבי אספנות אשמח אם יתרום את חלקו במתן העזרה.

אני בכל אופן אעדכן את השתלשלות הארועים והדברים שנלמדו על ידי בשביל להבהיר את הנושא לבאים אחרי.

תודה לכל העונים.

עמית.

פורסם
כן

על פי שווי המתנה .

הכוונה למכיל הספציפי הזה,הערך האמיתי שלו לא שווה הרבה.אבל לי הוא כן שווה.

פורסם
סלחו לי שאני מתעלק על השרשור.

מישהו יודע מה המכס על חלקי חילוף לרכב?

נכנסץי לאתר שלהם הוא לא עוזר במיוחד...

על המכס משלמים בערך 15% על ערך החבילה פלוס משלוח.

על זה משלמים גם מס קניה של 5-10%~

ועל כל זה אתה משלם מע"מ

ולפעמים אם בה להם אז גם אגרת מחשב.

פורסם

ואם אני מביא את החלקים איתי? כשאני חוזר מחו"ל?כמה אני משלם (מעבר ל"מתנות")?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם אני לא טועה ,ואני דיי בטוח שאני לא טועה , על חלקים לרכב אספנות יש איזו שהיא הקלה

כשאתה מגיע למכס תביא איתך את הרשיונות של האופנוע שבהן רשום שהוא אספנות!

לפני איזה חודש הגיע לי חבילה מקנדה שהיו בה שעונים של VDO משומשים בערך של 18$ פלוס 18$ משלוח, החבילה נעצרה בבית הדואר, אני הגעתי לשם עם הדפסה של העמוד אינטרנט של EBAY שמראה שזכיתי ובכמה כסף , והדפסתי את העמוד של התשלום ב PAYPAL הראתי את המסמכים והחבילה שוחררה ללא כל תשלום נוסף!

• תוכן חדש...