רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מצאתי אחת כמו בתמונה אבל מוזנחת מרופטת וחלודה...(לא להאמין יבוא אישי..) כמה מחברי הפורום הבהירו לי שערך אספני לא יהיה לה למרות שבוודאות אין בארץ אפילו 5 כאלו. אני עדיין מ ת ל ב ט אבל חברים בחו" העלו ממצא מעניין הסרן האחורי בסטיישן שונה במידותיו כלומר אם ארצה להחליף מייסבים בגלגל (כבר עשיתי את זה בBX אחר) -אין אפשרות למצא בישראל מיסבים (גם הפנסים האחוריים והאגזוז שונים בתכלית- אבל כאן ניתן לאלתר)
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
למי שפיספס את השירשור הראשון, מוזמן לבקר אותו כאן. התמונות מוקטנות, אם מישהו רוצה תמונה בגודל המקסימלי שלה (בערך פי 4 יותר גדול מכאן) מוזמן ליצור איתי קשר. שירשור מספר 2:
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
במצב מעולה, רכב מיוחד מאוד מקורי בטירוף לאחר שיפוץ מקיף פחחות, צבע, ריפוד, מכונאות רק 77000 ק"מ על מנוע מקורי עם קומפרסיה מושלמת וללא אכילת שמן. לפרטים נוספים ותמונות פנו לאילן 0544334512 [email protected]
הודעה אחרונה מאת Ilans, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה פורד אסקורט 1971 ליפני שיפוץ המכונית רשומה כרכב אספנות ויש לה טסט ל-3 חודשים. מכונית יפיפיה ונחמדה יש לה את כול הסמלים. המכונית היא מדגם DE LUX ועם מנוע 1098 סמ"ק (עים גיר ידני). הורכבה בארץ!!!!!!!!! לצערי המכונית נמכרת עקב בעיה כלכלית. המחיר הדרוש הוא 5000 ש"ח (הרכב נימצא בראשון ) פרטים נוספים: 050-736-00-67 משה. מי שרוצה תמונות שישלח מייל ל: [email protected] בבקשה רק רציניים ולא אנשים שמשעמם להם
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב, אני יודע שניג'סתי לכם את השכל בנוגע להעברת הבעלות של הרכש החדש שלי, אבל הרגשתי צורך לרשום את מה שעבר עלי, ומה אני חושב על כל התהליך הזה. כידוע, ביום רביעי האחרון הלכתי לראות פורד אסקורט מבחור בשם איציק. בתחילה, חשבתי שיש לי עסק עם נוכל - אך איציק התגלה כבחור נחמד, שגם לאחר קניית הרכב הציע עזרה אם בפן התחזוקה, בפן המכאני, או כל בעיה שמופיעה - הוא נתן לי תחושה שיש למי להתקשר. בכל מקרה, נחזור ליום רביעי בשבוע שעבר - אני הייתי מרוצה ממצב הרכב, סיכמנו על מחיר הוגן ובצענו עסקה. יש לציין שאיציק ציין בפני שאת העברת הבעלות אני אעשה עם הבעלים הקודמים של הרכב (שוטר) ושכעת בגלל התנתקות, כנראה העברת הבעלות תקח זמן רב, כי הוא עסוק. מאחר ובזמנו הייתה חסימה על הרכב - א…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז כפי שידוע, היום בוצעה העברת בעלות לאסקורט שלי. ידידי היקר משה אזולאי, הטריח את עצמו ובא למשרד הרישוי בחולון בבוקר על מנת ללוות אותי ולסייע לי. העברת הבעלות עברה באופן חלק, ובאמת נוכחתו של משה השרתה עלי בטחון. בסיום התהליך הקצר, משה הסכים לנסוע לביתי ע"מ לצלם את שתי הכוכבות בתמונה משפחתית. יש לציין שכמעט כל מי שהיה ער באותה שעה יצא לחלון לראות מה מקור הרעש, והרבה מאוד שכנים התפלאו למראה שני האסקורטים. אז הנה לכם תמונות של הכוכבות (שתיהן 1100 מבציר 71') :
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ביאנקינה 500שנת 61,יד 2 במצב שלם, 0524/823294 קובי
הודעה אחרונה מאת idan x1/9, -
- 2 תגובות
- 941 צפיות
אתר שלם של שאלות ותשובות ותמונות לכול בעיה אפשרית במיני איך לטפל ואיך לתקן אני ישבתי באתר כמה שעות טובות וקראתי ממש מעניין http://www.ausmini.com/
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
נסעתי למספר ימים לאנגליה, ובביקר בקרדיף אשר נמצאת בווילס (whales) הופתעתי למצוא מפגש של רכבי אספנות, והתמונות לפניכם. זהו שירשור ראשון מכמה שיעלו, סה"כ אני אעלה לפורום מעל 100 תמונות שצילמתי שם במספר שירשורים שיעלו מעכשיו כל כמה ימים. לא כל התמונות באיכות טובה במיוחד מכיוון שניסיתי לצלם בזריזות את כל הרכבים שהיו שם מבלי לשגע את מי שהיה איתי ולא היה חובב רכב (כי אז הייתי נשאר שם עוד שעה). בעלי הרכבים ישבו מאחורי הרכב המוצג, והיו מאוד נחמדים ואדיבים. אני מקווה שתהנו, זה צולם בשבילכם. …
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
דרוש קרבורטור לפורד אנגליה 105E מנוע 1200 1967 תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי, -
-
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי לכולם פתחו נא את הקישור הבא, האם זה נחשב רכב? אמנם הוא חדש אך העתק של ישן ישן, האם ייחשב לאספנות? (מה לגבי אישור מוסך, מכון תקנים . . .). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3128522,00.html בברכה - אבי.
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה לנסות לעשות ניקוי קרבורטור לבד ואני לא מוצא אטמים לקרבורטור של הקפרי שלי יש מישהוא שמכיר מקום שבטוח יש לו ומכיר את הקרבורטור הזה ? בנוסף אני מחפש פלנצ' לצו'ק אוטומט שמורכב על הקרבורטור כי שלי עומד להישבר כי הוא כבר אחרי תיקון, האם בסט של האטמים יש את כל החלקים שמחליפים בשיפוץ ?, אני שואל את זה כיוון שאחת הדיזות שלי שבורה ואני רוצה לדעת אם יש אותה בסט של האטמים. אני מקווה שגם צביקה יראה את השאלה הזו ואולי יוכל לעזור לי. ניסיתי אצל כמה שמיתעסקים עם ניקוי והם בכלל לא מוכנים למכור אטמים אלא הם רוצים את גם את העבודה. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הגיעה לידיי הבקלית הבאה שבתמונות. היא נמצאה בשדה, ותחילה שיערתי שמדובר בבקלית השייכת לרכב ישן. מצבה יחסית טוב וישנו עדיין ברק, כך שלא מדובר, כנראה, ברכיב ישן... שאלות: 1) דברים נוספים שהבחנתי בהם הם סימון "צ" ומספרים סידוריים במרכז הבקלית, מה שמעיד על היותו רכוש צבאי? אם כן (וגם אם לא...) - לאיזה רכב שייכת הבקלית? 2) מהם ראשי התיבות "א.ז.צ" / "א.ל.צ" / "א/צ"? מדובר בחברה שמייצרת בקליות? תודה לעונים! חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי , אני מנסה להשיג שמשה קידמית לשברולט אימפלה שנת 72 4 דלתות (עם משקופים) לא מצאתי את החלקים האלו בארץ המחיר סביר מישהו מכיר מקום בארץ (או אולי להזמין מחו"ל ) שיכול להחזיק דבר כזה.?
הודעה אחרונה מאת sportsman 400, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.minimania.com/MiniCooperCatalog.cfm
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 721 צפיות
אני מבקש לא לפתוח שרשורים מקבילים על אותו נושא כי זה דוחף הודעות חדשות יחסית לעמוד השני. היות ולא יכולתי לאחד נושאים, נעלתי את כל שרשורע המיני ובתקווה שתבינו את הרמז. בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ה SAAB בשלבי שיפוץ מתקדמים - מחפש מנוע שתי פעימות במצב טוב וחלקי פלסטיק (פנסי צד) למישהוא יש נסיון בתחום? היכן ניתן למצוא חלקים ?
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב, למי שיודע או לא, הוא חלק מהמכוניות ש"קניתי" בעסקת החלפה עם הקמארו. לאחר מחשבות רבות הנובעות בעיקר מהיותי מחובר למכוניות קצת (הרבה) יותר נמוכות והאהבה שלי למכוניות חזקות, אך עם הנעה ומימדים קצת שונים... החלטתי למכור את הדודג'. הרכב במצב מצוין, מכאני, חיצוני, הכל. לפני שהחלטתי למכור אותה... דאגתי לאזן דרייבשאפט קדמי ואחורי, לרבות החלפת צלבים ויוקים חדשים (למעלה מ2500 ש"ח...) ועוד כל מיני טיפולים כאלו ואחרים שעשיתי לרכב. הרכב מוגדר ברשיון כ"משא אחוד", מה שמקנה אגרות רישוי זולות מהרגיל (700 ש"ח בשנה, 352 ש"ח כל 6 חודשים, ליתר דיוק). פשוט להניע ולנסוע לאן שבא! פרטים נוספים במודעה בלוח המכוניות של הפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
שלום אני מחפש אתר או מידע על דיגמי מיני מיינור מכל השנים (עד 80) הבדלים וסימני היכר. במידה ויש למישהו מידע או הפנייה לאתר אשמח. תודה מראש. נ.ב בכדי לאתר את שנת היצור של מיני מסויימת.
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
בקשה חשובה לכל מי שכותב בשירשור של ענתיקות בדרכים... היום התחלתי לחפש אסקורט מארק1/2 לחרדתי ישנם מעל 120 עמודים בשירשור המבורך רק מה,ישנן המון הודעות סרק שניתן היה לחסוך-ואני מתכוון המון! הודעות בנוסח:"אחי שלח לי מיקום בה"פ..." , "איזה רכב יפה..",הודעות חיפוש למיניהם... בבקשה ,בבקשה מכולם לנסות לצמצם עד כמה שניתן הודעות ולהשתמש במערכת לשליחת ה"פ אם העניין אישי ולא נוגע לכל חברי הפורום, כמו כן לא לפרסם הודעות בנוסח:"ראיתי בת"א נוסעת אופל מנטה"-איזה יופי לך,אבל זה לא עוזר לאף אחד,וזו הרי מטרת השירשור לא , לעזור לחברים אחרים למצוא פנינות כאלה או אחרות. תודה רבה לכולם על שיתוף הפעולה!!! רועי,שכואבות לו העניים ,מתפוצץ לו הראש ובקושי סרק 30 עמ…
הודעה אחרונה מאת shark, -
- 2 תגובות
- 780 צפיות
בוקר טוב, יש לי מספר שאלות בנוגע לאסקורט: 1) כיצד אני מפרק את הידיות הפנימיות שבדלת? (הוצאתי את "הפרסה" - אבל מכאן והלאה מה?) 2) כמה ליטרים יש במיכל הדלק? 3) צריכת דלק משוערת תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני בתהליך קניית רכב אספנות שעומד כ- 10 שנים ולא!!!! רשום כאספנות . האם אני יכול לעשות העברת בעלות על שמי לרכב לפני העברתו טסט. תודה מראש חן
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב בעקבות כתבה על אופנוע הדיזל הראשון שאלה למומחים-מה הרכב הדיזל הזקן בארץ במועדון ובעולם?-רן http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=1962
הודעה אחרונה מאת לארק, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני בכוונה שואל כאן כי מי שניכנס לפורום הזה יש יותר ניסיון בעניין מהקהל בפורום טכני-לא להעביר בבקשה. לפני כחודשיים ריפדתי מחדש את הגג הפנימי של הרכב שלי (פיגו 106)-השתמשתי בספרי דבק איכותי של 3M לצערי הרב , כניראה בעיקבות העובדה שמתחת יותר מידי את הבד - הוא ניפתח בנקודות מסוימות הבעיה היותר חריפה היא שבכל פעם שאני ניכנס לרכב-בייחוד אחרי שהוא התחמם מהשמש יש ריח מסריח ונוראי של דבק שעדיין לא התנדף.... לרפד את הגג מחדש לא יפתור את הבעיה כי הסירחון יישאר מה שנישאר לי זה למצוא גג מפירוק ולשים.... בבקשה לחברים בפורום אם יש לכם רעיון אחר ע"י לפתור את הבעיה - תחלקו עימי. בתודה,רועי
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אם למישהו יש משהו כזה ורוצה להיפטר אשמח לעזור לו (גם בעבור סכום סמלי). אם למישהו יש איזו גרוטאה שאפשר לפרק ממנה חלקים כאלה אשמח לבוא ולפרק. תודה אלי
הודעה אחרונה מאת elitkh, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים אני מחפש אופנוע לשיפוץ, חשבתי על BSA או טריומפ בין שנות 65 - 80 חשוב שיהיה במצב נסיעה. אם מישהו ראה/שמע , אנא, כתבו לי בפרטי תודה, דודו
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
רציתי לשאול מה לדעתכם הפטנט המוזר ביותר שהופיע במכונית קלאסית? יש לי שני מועמדים: 1) מערכת שטיפת השמשה של VW, שמתבססת על לחץ אויר. את הלחץ משיגים או מהצמיג של גלגל הספייר, או על-ידי ניפוח בקבוק המים עם משאבה, תלוי בדגם. כמה שזה נשמע מוזר, זו בעצם מערכת פשוטה שעובדת יפה. 2) הוישרים של הפורד פופולר, ומכוניות אחרות, שהופעלו ע"י הווקום של סעפת היניקה. עוד מועמדים?
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני רוצה לצבוע את המשאית שלי מבפנים, כלומר בתוך הארגז הסגור, בצבע נגד חלודה, ע"מ להאיט את ההתפתחותה. השאלה - איפה אני משיג מדחס, שעובד על דלק - המשאית עומדת רחוק ממקורות החשמל, ואין אפשרות לקרב אותה כנראה לשום דבר... למישהו יש ראיונות? תודה! בני, אני יודע, שזה קשור למשאית, אבל השאלה היא כללית, וכפי שידוע לך, לא רבים נכנסים ל"משאיות", אז אנא..
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום אני עורך בימים אלו תחקיר על הסוסיתא והסברה-ספורט שיוצרו בארץ בשנות ה 60-70. אם יש למישהו אינפורמציה כיצד ניתן ליצור קשר עם קרובי משפחה של יצחק שובינסקי, מקים המפעל, וכמו כן עם קורט גומפרט, אשר נהג בסברה ספורט בראלי אקרופוליס, אודה מאוד עם יצור איתי קשר ב [email protected] בנוסף, אשמח לקבל כל אינפורמציה שהיא על מפעל רום-כרמל ואוטוקארס, או באופן כללי על בעלי סברה ספורט בארץ. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
קניתי לי מיני
מאת IdaNdaN- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים יקרים ! כן כן אחרי מספר שנים של חיפושים סוף סוף הגשמתי את חלום חיי קניתי לי מיני מודל 84 ממש בובה יפיפיה !! עכשיו קצת את העזרה שלכם, אני מאזור ת"א. רציתי רק לדעת איפה נימצאת החנות של חלקים למיני, אמרו לי בת"א אבל אני לא יודע את הרחוב... אז עם מישהו יודע אז בבקשה... ערב נעים לכולם עידן.ה
הודעה אחרונה מאת conelingus,
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 261 אורחים (הצג רשימה מלאה)