Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה פורד אסקורט 1971

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יא אללה מה יש לאנשים כאן ?

פורד אסקורט, כל הפרטים כבר נרשמו, 5000 גמיש. מה לא ברור ?

רוצים להציק לו בשאלות ? צלצלו או תמצאו אותו במפגש. מה זה כל השטויות האלה ?

5 אלף הוא אמר, לא 5 מיליון. כנסו לפרופורציה !!

נ.ב

בהצלחה במכירה!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הרצון לנעול את השרשור הרדוד הזה מדגדג לי באצבעות...

חביירים יקרים: תנו לאזולאי למכור את הרכב שלו בשקט וכל מיני התמקחויות (והתחכמויות) תשאירו לאוף טופיק..טוב?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בתגובה לבני הספל...

בד"כ מכירת רכב מבוצעת בפורום אחר!

בפורום אספנות נעשה פירסום אספנות "לפנים משורת הדין" ומי שמפרסם כאן בהחלט "מזמין אש"

אבל דווקא בהקשר זה של סובלנות ועינייניות מצא מר אזולאי לנכון , בתר"ד אחר, לחנך את כולנו....

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

jlavi2002, לפני שאתה מצטרף למערכת החינוך, קרא בבקשה את כללי הפורום לגבי פרסום מודעות קניה ומכירה.

ההודעות האחרות של אזולאי לא מענינות אותי ואני לא נוהג, כמוך אולי, להתיחס לגופו של אדם, אלא לגופו של עניין. (גם זה קשור בחינוך...).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
למכירה פורד אסקורט 1971 ליפני שיפוץ

המכונית רשומה כרכב אספנות ויש לה טסט ל-3 חודשים. מכונית יפיפיה ונחמדה יש לה את כול הסמלים. המכונית היא מדגם DE LUX ועם מנוע 1098 סמ"ק (עים גיר ידני). הורכבה בארץ!!!!!!!!!

לצערי המכונית נמכרת עקב בעיה כלכלית.

המחיר הדרוש הוא 5000 ש"ח

(הרכב נימצא בראשון )

פרטים נוספים:

050-736-00-67 משה.

מי שרוצה תמונות שישלח מייל ל: [email protected]

בבקשה רק רציניים ולא אנשים שמשעמם להם

מצטער על ההקפצה פשוט אני רואה לנכון לרשום:

שהרכב נמכר!!!

משה.

IMAG0237.JPG

IMAG0238.JPG