רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
לWEBER IDF יש למישהו לתת לי להתשמש??? תודה
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
השבוע מוקדם בבוקר לקחנו את הוולו 144 לטיול זריז (רעננה- כרמיאל). לא ברור עם זה רמז למצב הוולו...אבל קבלתי במתנה בכרמיאל מכונה מקצועית לניקוי חול. המכונה תועבר לשרון לסטודיו לנפחות של נדב ותופעל לפני סוף החודש... הגנטים ספר שקבלתי מאליה יהיו הראשונים לניסוי...
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קפה ומצב רוח לשבת בבוקר בקיץ ה-20 למועדון לא רק נחדש מסורות ישנות, אלא גם ניצור חדשות. חברי המועדון יוזמנו מפעם לפעם למפגש חברתי עם בנות הזוג בשבת בבוקר. המפגשים ייערכו (בהתחשב במגבלות מזג-האוויר) בשעות 12:00-10:00 בבית קפה שייקבע מראש. באוגוסט ניפגש בשני מקומות: ב-6/8 ב"קפה בונו" הממוקם צפונית לרשפון (לבאים מצפון סעו דרך מחלף געש) http://www.rest.co.il/RestsSites/MainPage.asp?RID=4318 וב-20/8 ב"ביס קפה" שבתחנת הדלק אלונית (על כביש 55 בין כפר סבא למחלף אייל) http://www.rest.co.il/RestsSites/MainPage.asp?RID=5618 בואו בהמוניכם . . . אנחנו נהיה שם . . .
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
זוכרים היה פעם שר אוצר הורביץ שניסה להחזיר משק כלכלי לשפיות. היום בפוקוס מודעה למכירת וולו 144 "שמורה,מקורית, אחרי שיפוץ, במצב נסיעה, בהזדמנות " אני מת על הרכב הזה! רוצים רק 27000 ש"ח. פי 4 ממה שאני מעריך את הרכב שלי..... אז איך אמר הורוביץ :" משוגעים....מהגג!
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
הטובות של כל הזמנים 1 2
מאת חן פרחי-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
במשך 109 שנות ייצור המכוניות,יוצרו אלפי דגמים ותתי דגמים של יצרנים רבים,שחלקם הגדול כבר לא עימנו.יוצרו מכוניות מוצלחות יותר ומוצלחות פחות,לצד לא מעט כישלונות מהדהדים,יוצרו גם מכוניות נהדרות שהקדימו את זמנן והותירו את חותמן על עולם הרכב. הנה הרשימה הלגמרי פרטית שלי,שלאחר סינון,כוללת 3 מכוניות בכל סגמנט. כולם מוזמנים לרשום מהם הפייבוריטים שלהם. מיני 1)המיני המקורית-אולי המכונית החשובה בעולם,שהוכיחה שמה שפחות הוא מה שיותר. 2)פיאט 500-מכונית מקסימה,מינימלסטית ושופעת אופי. 3)דייהטסו קורה 87 והילך-מיני יפנית נהדרת,עם מרווח פנימי מדהים והנאה מהנהיגה. סופר מיני 1)פיאט 127-אולי לא הטובה ביותר,אבל הסופר מיני המודרנית הראשונה. 2)פיג'ו 205-סופר מיני נהדרת שאחרי 2…
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
מה לכל הרוחות אני תקוע בתחביב הזה ומה בעצם מדליק אותי??? 1 2 3
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4 אלף צפיות
שירשור סוף השבוע הזה הוא בהשראתו של ELIBABA חבר פורום יקר ולו כל הקרדיט!!! דברנו על האוספים שלנו, דברנו על המוזריות שלנו, דברנו על האבדות שלנו ודברנו גם על החלומות, נהנתי מכל תגובה ואני בטוחה שגם אתם, והראיה כמות הצפיות במשך שבוע. ELIBABA ציין את משיכתי לניקלים ואכן אני נמשכת לדברים הגדולים והקשים הללו, אני בטוחה שאילו פרוייד היה חבר פורום זה היתה לו הנמקה מיידית, כמו גם מדוע לאחרים יש דווקא משיכה לקטן ועגול, הדברים כמובן לא מוחלטים ומאד דינמיים, כי למשל מדוע אוהבי מכוניות שרירים רוכשים סדרתית מכוניות קטנות ומפליגים בתיאורים מרגשים לסיבות הרכישה, מדוע "חולה הגה" שאין לו עוד רשיון נהיגה והוא מתעקש ללא לאות וויתור לקבל מידע על הסברה או סוסיתא , ריבון עולם הוריו לא…
הודעה אחרונה מאת צאוצסקו, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בבקליות לפנסים אחוריים(במיוחד ימני),תושבות מנוע קדמיות,גומיה למכסה תא מטען ועוד. למישהו יש מושג אם יש עדיין סיכוי למצוא חלקי פח חדשים כמו כנפיים קדמיות ,דלתות ועוד???- בארץ...???(אני יודע שזה סיכוי קלוש-אבל מנסה בכל זאת). מצאתי אתר של מועדון קדט B בהולנד(www.kadett-b.nl) ובתמונות - של ה"שוק עתיק" שלהם נראים חלקי פח שחורים וחדשים (עוד עם המדבקה )-מישהו מכירבמקרה חנויות בחול או אתרי אינטרנט של חלקים לקדט(לא הצלחתי למצוא). (אני יודע על רינגל בתל אביב והוא כנראה זרק את רוב החלקים שהיו לו) בתודה מראש ניר.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמדומני, בזמנו נכתב פה בפורום היא שהיא תשודר ביום שלישי האחרון בחודש יולי. שזה יוצא מחרתיים, אבל הפרומואים מדברים בכלל על סלובניה. אם כן מישהו יודע מתי??
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- 1 תגובות
- 870 צפיות
שלום, רציתי לשאול אם למישהו כאן יש במקרה אתרים של אנשים\חברות\חנויות\מוסכים מי שלא יהיה שהחליטו לשחזר מכונית והעלו את התהליך לאינטרנט? תודה מראש *עריכה,כבר מצאתי לבד בגוגל מצטער על הטרחה*
הודעה אחרונה מאת Type34, -
ממיר מןמנט
מאת Type34- 5 תגובות
- 896 צפיות
מישהו יודע לאן אפשר לקחת ממיר מומנט (torque converter) לניקוי\בדיקה\שיפוץ?
- 8 תגובות
- 992 צפיות
אז ככה, קודם כל רציתי להגיד שאני ממש "מעריץ" של מועדון ה-5, אני מגיע כמעט כל שבוע למפגש בקופי טו גו (אני הבעלים של התומקאר הירוק אם שמתם לב שמחנה בחוץ תמיד..), יש לי את ספר העשור, ושהייתי קטן אני זוכר שסבא שלי היה לוקח אותי למפגשים (היו פעם בחולון, לא??) את התמונה צילמתי לפני שנתיים בערך באמצע נסיעה בכבישי לוס אנג'לס, ועד היום אני לא יודע איזה רכב זה, אני מקווה שמישהו מכאן יוכל לפתור לי את התעלומה. בתודה מראש, אביב
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 2 תגובות
- 986 צפיות
אז זהו, לפני כשעה, תוך כדי שאני נוסע ברח' הירקון, אני רואה, שהקורטינה MK3 שהייתה עומדת שם, הועמסה על הגרר (זה, שמרים מהצד). השאלה, לאיפה הוא יקח אותה- סתם מזיז ממקום למקום, או לגריטה? לי לא היה זמן כדי לבדוק, אבל אם לגריטה- פשוט חבל!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני הכל! אני בכוונה פירסמתי בפורום זה כי אני מחפש בעל מקצוע שסביר להניח שימצא פה או שהחבר'ה פה מכירים אחד כזה. אז ככה, אני איתי ,בעליה הגאה של אלפא סוד. עד כאן הנימוסים. יש לי תקלה מעצבנת במכלול של הידיות איתות/אורות/מגבים ובאלפא...גם איוורור. כשהאורות דולקים ואני מאותת, כשמכבים את האיתות- האורות כבים! למי שלא מכיר-מתג ההחלפה (גבוה/נמוך) נמצא בקצה ידית האיתות והדלקת האורות חזרה לוקחת כמה שניות כי המתג לא "נתפס"... יש לי עוד סט קומפלט אבל גם בו יש בעיה של קצר (התבשל שם מגע כלשהו). שני חשמלאים מהאזור שאני סומך עליהם ועבדתי איתם (בצפון) לא מוכנים לגעת או אין להם זמן. (הגוף סגור בסימרור). אז...אני מחפש מישהו שמוכן ויודע ומבין ,שיתקן את המכלול המחורבן וגם לא…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
תכיר את יוג'יניו, בחור צרפתי המחזיק בפיג'ו 404 קבריולט מודל 67', הבחור חיפש קבריולט סבירה בעלת ארבעה מושבים במחיר סביר. לאחר שרכש את הנסיכה שלו, החליט להקים אתר המסקר את תולדות הרכב הנפלא הזה. האתר באמת רב-גווני, ויש בו המון חומר מעניין בשלל אספקטים שונים: ספרים, תמונות, עלונים במספר שפות (מומלץ לבקר בחלק האנגלי),404 מסביב לעולם (מסתבר שדווקא לישראל ולעזה אין ייצוג ) ואפילו מודלים בגודל זעיר לרכישה. אני נהנתי מאוד, ואפילו לא הגעתי לחצי מתכולת האתר. מומלץ! ______________ תרגום לדוברי השפה הערבית: "שופת אל וואבסייט פייל ביג'ו!"
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יד שלישית במצב נדיר למביני עניין לא למחפשי מציאות
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי דוד עם פולו קלאסיק שנת 2000, הוא מעוניין בריפוד הרכב מחדש, לאיפה לשלוח אותו, עלויות ומספרי טלפון?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
היום הלכתי לראות כרמל דוכס או רום כרמל למכירה.....אני לא זוכר בודאות אם היא כרמל דוכס או רום כרמל....תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בין רום כרמל לכרמל דוכס??... תודה..(שאני יקנה את האוטו יפתח נושא מיוחד... )...
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך להודעות הקודמות בנושא פתיחת קורס מבוא לשיפוץ רכב קלאסי, נותרו מקומות בודדים למחזור השביעי, אשר יפתח בתאריך 11/08/05. פרטים נוספים ניתן לראות בהודעה המקורית (לחץ כאן לצפיה). ככל הנראה, זהו המחזור האחרון של הקורס ולכן, זוהי הזדמנות אחרונה להשתתף בקורסים אלו במתכונתם הנוכחית. הקורס יתקיים בימי חמישי, אחת לשבוע בין השעות 18:00-21:00 ומתקיים באזור המרכז (שני שיעורים ברעננה, שניים נוספים באזור פ"ת, בסדנאות שיפוץ רכב). עלות קורס : 960 ש"ח כולל מע"מ, ניתן לחלק לעד 3 תשלומים (לחברי מועדון החמש תינתן הנחה של 10%). קורס המבוא לשיפוץ ותחזוקת רכב קלאסי/אספנות מבוסס על ארבעה מפגשים תיאורטיים ומעשיים בני כ-3 שעות כל אחד הממצ…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 22 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם, מכיוון שלא מעט שאלו אותי עד-כה לגבי שיפוץ דש-בורד, אשמח לשפץ אחד ולתעד כל שלב, לרבות הסבר מילולי על כל שלב, הכלים הדרושים, החומרים וכו', לצורך לימוד התהליך. לשם כך דרוש דש בורד של אחד מכם, במצב של "תצילו אותי". בעל הדש יביא אותו אליי (כן, צריך לפרק אותו, לא משפצים דש כשהוא מורכב..) ואני אדאג לשיפוצו, לטובת אלו אשר רוצים לראות איך מתבצע השיפוץ ולבצע זאת בעצמם. אותו בעל דש, מין הסתם, יישא בעלויות החומרים הנחוצים לשיפוץ בלבד, העבודה, עליי... אלו אשר מעוניינים, נא לשלוח לי תמונה של הדש ל E-mail או לצרף אותה כאן, עם פרטי התקשרות. אני אבחר את הדש שממנו ניתן ללמד בצורה הכי טובה (לא סדק אחד קטן ומסכן ולא דש שכבר אין לו צורה) והוא יהיה ה"נבחר" ליא…
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם במסגרת פרוייקט חדש אני מחפש מנוע סובארו 1800 מושלם (כולל אלטרנטור קרברטור וכדומה) המנוע לא חייב ניירת הוא לא הולך להיות מורכב על רכב רגיל .
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 2 תגובות
- 780 צפיות
לחובבי הרשעות: מוצע עכשיו למכירה ב- eBay.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש חלקי חילוף מכל סוג לקורטינה 1974
הודעה אחרונה מאת arik, -
ואני חשבתי שדברים כאלו לא יכולים לעולם לקרות
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביום שבת האחרון, ליד אן ארבור במישיגן, נהג וולבו שלא ציית לתמרור עצור פגע ב Duesenberg Phaeton 1929, הרכב הקלאסי התהפך 3 פעמים והנוסעים משפחה בת 5 נפשות הועפו כולם החוצה מכיון שאין חגורות בטיחות, האב האם והבן נהרגו במקום ושני הילדים האחרים נפצעו קשה. כל תאונה היא איומה, אבל העובדה שכלי רכב קלאסי מעורב בה, ואני שומעת זאת בפעם הראשונה חשבתי לשתף אתכם, לינק לכתבה http://www.clickondetroit.com/news/4791142/detail.html התמונות המצורפות להמחשה בלבד ואין להן קשר לתאונה
-
שלום חבר'ה רציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום שמוכר אטמי מנוע לרכבים ישנם, במקרה שלי פיזו 304 שנת 1973, או מכין כאלו לפי מידה, בארץ או בחו"ל. תודה, שחר 052-3854433 [email protected]
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
מחפש פגוש אחורי אפור לפיאט127 שנת 82 דגם mrk3 052/2991203
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
.....
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היום יצא לי להכנס במסגרת עבודתי למגרש שנמצא מאחורי משרד הרישוי. מדובר בהחלט במקום שהוא גן עדן לאספנים! נצפו: המון המון דודג' דראטים. שברולטים ואולדסמובילים (בעיקר קטלס) משנות ה70 ג'יפים - המון המון חלקים ג'אנט של רום-כרמל עם קאפת ניקל (רציתי להביא את זה לחולה הגה, אבל לא מגיע לו ) סיירות - נמצאה סיירה ענתיקה, כזו שאשכרה רשום עליה עדיין "משטרה צבאית", ועוד 3-4 כאלה. ג'יפים ישנים ששרתו את צה"ל (אמבולנסים) ועוד המון המון רכבים פליטי צה"ל (אפלאוז, 205) אני מאמין שאם נכנסים עוד יותר פנימה (מה שלא יצא לי לעשות), מגלים עוד שלל אוצרות שמתאימים לרוח הפורום. הבנתי שהבחור מעוניין למכור חלקים, ואין לו בעיה. רק צריך ללכת למוסך "הטכניון" ליד, ולבקש את …
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 1 תגובות
- 908 צפיות
אז ככה זה היה אמור להיות פרוייקט מעניין מאוד אבל בוטל מבעיית תקציב אז הכול הולך למכירה 1.מנוע 1.3 של אונו טורבו עם הכול עליו (מזרקים חיישנים טורבו סעפות בקיצור מנוע מושלם אה ויש גפ קלצ מקורי כנראה)יש גם 3 חודשים אחריות על המנוע מהיום שהקונה יקח אותו 2.גיר של אונו טורבו 1.3 עם ציריות וברקסים מקוררים עם הנבות ויש גם את הסטרטר הכול אחרי שיפוץ 3.אינטרקולר אוויר וקולר שמן עם החיישנים והצינורות מקורי של אונו טורבו 3.4 מחשבים 2 של אונו טורבו 1 של 205 gti 1.6 5.סקאלה אנלוגית של אונו טורבו 6.סט גאנטים מגנזיום של חברת borbet 4 חורים ירדו מאופל במצב טוב מאוד לא עקומים 7.זוג קרבורטורים של אלפא 33 או ספרינט זקוקים לשיפוץ דרך אגב אפשרי לקנות את הטורבו עם הסעפות בניפרד…
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לקנות אוטו שנת 86 אולם ישנה בעייה שלא עשו לו 3 טסטים כיצד אני מחזיר אותו לכביש? אגב יש את הרשיונות ורק טסטים חסר תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
הוולבו שנת 71'. אוטומט כמובן(על ההגה). אספנות. מצב נסיעה מעולה. תמונות כאן. אין טסט כחצי שנה. המחיר--6000 ש"ח. סופי. 050-8758342. שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת אליה,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 336 אורחים (הצג רשימה מלאה)