רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
לפני כמה חדשים פורסמו כאן תמונות (אולי על ידי ליאור) של חצר מלאה בוולו באלישמע. כל ניסיונותי ב"חיפוש" לא הועילו... אפשר טלפון תודה
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
חלפים לשבי נובה
מאת Ilans- 0 תגובות
- 679 צפיות
שלום, זקוק לעצה. עבור פרוייקט שיפוץ של שבי נובה האצ'באק משנת 1972 אני זקוק להכוונה לספקים בנושא גומיות לרכב וחלקי מתלים והגה. אפשר לדעת אחוז מכס מחושב על הבאת חלקים מארה"ב, משומשים ואו NEW OLD STOCK? בתודה על העזרה והעצה.
הודעה אחרונה מאת Ilans, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הריני להפנותכם לאתר מאד מעניין הכולל תצלומי שיפוץ של אופנוע אינדיאן ציף' 1948, אופנועים ורכבים שונים. http://classicmot.galeon.com/cvitae1035156.html להנאתכם.
הודעה אחרונה מאת logo1, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תמונה בבקשה
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
מצאתי, לאחר שיטוט סתמי, כמה תמונות שעוד לא נתקלתי בהן ברשת, וחשבתי לשתף אתכם כדי שגם אתם תהנו מכל רגע... זוהי אוטוקרס סוסיתא 10 "קובייה", או שלפי שנת המודל, היא עדיין כונתה "סברה" ( אולי מדובר באב-טיפוס? ). תוכלו להבחין בגריל העגלגל, בסמל הקטן "סברה", בדלת האחורית החצוייה לשניים (כמו ב"קובייה" של מודל 1961) ועוד... לחץ כאן !!! הסוסיתא המיתולוגית... זוהי סברה ספורט. מכונית חלומית! (רליאנט סבר?ה 4) וזוהי רליאנט סבר?ה 6: סברה ספורט: סברה GT: סברה קבריולט: סברה ספורט ( 1968? ): פרסומת למכירת הסברה בצרפתית: לחץ כאן !!! הסוסיתא, הסברה והכרמל בתערוכת המכוניות בניו-יורק, 1961: השרטטים בחברת…
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
מי יוסיף את המדריך הזה לרשימת הספרות הטכנית שלו ?
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
נגיד שיש לחבר אחד בריסקה(דוד שלו כבר הבטיח אותה) ולחבר אחר קונטסה (יש לו שתיים ובעלות בדרך) ונגיד שאנחנו רוצים לשים מנוע 1300 של קונטסה בבריסקה עם מנוע 900. אפשר?
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו מעוניין?? שיכתוב לי בה"פ
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם !!! החלטתי להרחיב את חיפושי . אני מחפש או ברנדה או קורטינה , רצוי גיר רגיל , במצב נסיעה יום - יומי - רכב שמור , לא רק מכני אלא גם קוסמטי . מוכן לשלם מחיר פייר - ביחס למצב הרכב ! לא מעוניין ברכב מושבט או ללא טסט או כזה שעומד "כמה חודשים" (כמה שנים)!!! בבקשה ללא ריקבונות . אם מישהו מקיר רכב כזה או בעליו , בבקשה צרו קשר עם מיכאל בטלפון 052-4898295, תודה רבה מראש !!! ( לא משנה איפה הרכב נימצא , אני אגיע!!!) ( קצת מכות - לא נורא , רק לא חורים עקב חלודה ) על קפרי יכול להשקיע עד 10000 ש"ח , ( פשוט אין לי יותר )
הודעה אחרונה מאת michael3, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זוכרים את הטריומף המשופצת (כן האדומה) שנת 72 85000 קמ הכל חדש.... מצ"ב קישור לתמונות. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=34591 אז זהו, בשל אילוצים היא מוצעת כרגע למכירה אשמח לקבל הצעות ל [email protected] הרכב מהמם במצב חדש לגמרי הכל מקורי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 685 צפיות
היי אני זקוק למקום אחסון לשטויות המוטוריות שלי. המקום צריך להיות מקורה,רחוק מעיניים סקרניות ובעל יכולת להכיל מספר רכבים. 1.מהי עלות משוערת של מחסן מהסוג הנ"ל! 2.האם מישהו מכיר מקום כזה בטווח שבין פ"ת בצפון לבין רחובות בדרום? 3.מישהו ירצה לחלוק עלויות ולשכור מקום ביחד? תודה ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם המכללולים הטכניים של הווספה, זהים למכללולים של הווספות החדשות (מנוע , גיר , קלאצ' וכו') ?
הודעה אחרונה מאת yd40, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בסוף השבוע האחרון חגגו 50 שנה לקרמן גיאה. לחגיגה המרכזית בגרמניה הגיעו 540 מכוניות. ביניהם היו 44 מדגם 34, שזה שיא עולמי חדש.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ברשותי בקליות פנסים חדשות לרכבים הבאים ולוו 144 קדמי ולוו 240 קדמי NSU פרינץ איתות קדמי NSU פרינץ 4 אחורי בקליות אחוריות שונות לפיאט 500 אלפא 75 איתות קדמי, יש כתום וגם שקוף (לא מופיע בתמונה) בקלית גדולה אחורית (הפס האמצעי) לפורש 911, חדשה לפי מה שכתוב על הקופסא מתאים לדגמים 73-88 052-8800616 החלקים נמצאים באיזור חיפה
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
-
אופנוע מצלס
מאת haimy12- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם יש למישהו מידע על מצלס דגם g 80 שנת 63 אמינות, בעיות מיוחדת
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
G S R 1 2 3
מאת aloni002005-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
טוב במשך שבוע וחצי התלבטתי אם יש טעם לשרשר,אבל חשבתי לעצמי למה לא שהרי זה החלום שלי שאמנם הוגשם חלקית,אך אני מאושר עד מאוד!!! אז ככה-לפני שבוע וחצי כאמור רכשתי סובארו GSR שנקנתה מזוג זקנים ועקב מכה קטנה בפרונט צד שמאל הורדה מהכביש(אלוהים אדירים איך אפשר???)ונמכרה לטמבל עוד יותר שהחליט שהוא עושה ממנה" באגי".מכר הפנה אותי לאדון וכשעתיים לאחר מכן הרכב (בעזרת גרר כמובן) כבר התרגל לחנייה שלי.מה אני יגיד לכם החשוב ביותר-המנוע-מקורי של GSR ועשה לדעתי כלום קילומטר,נשמע בריא ביותר,גיר מקורי,ותא הנוסעים מה לומר במצב תצוגה יעידו חברי הנאמנים,סמלים,קאפות,הסנפירים שעל הכנפיים,הכל ישנו. תודות רבות לבני שסייע לי,ועכשיו הגיע הזמן מבחינתי להעמיד בחנייה את זו שאיתה אוכל …
הודעה אחרונה מאת gkeeper, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מסתבר שלשכן של חבר שלי מהצפון יש סוסיתא טנדר. עומדת כבר כמה זמן אבל נראית בהחלט ברת שיפוץ. הבעיה היא עם הרישיונות: האוטו היה שייך לזקן שנפטר, ואותו שכן קנה מצאצאיו את הרכב ללא העברת בעלות. כנראה שהרכב לא היה כלול בירושה כלשהיא, וכעת יש בעיה. איך אפשר לסדר את העניין ולרכוש את הרכב בצורה חוקית ועם העברת בעלות ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 1 תגובות
- 975 צפיות
המנוע הוא 225CID והיה בעבר של דודג' אספן. אני מעוניין לרענן אותו קצת עם קרבורטור כפול... למי שיש, ליצור איתי בבקשה קשר טלפונית (אם אני לא עונה, להשאיר הודעה) 0544-912044
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
עבדת ימים ולילות על רכב האספנות שלך ואתה לא מזהה את הזרים ביתך והם לא אחרים מאשר בני משפחתך. אתה זוכר במדויק מתי כלי הרכב שלך עזב את קו הייצור אבל נוטה לשכוח את יום הנישואין שלך ו/או ימי הולדת. הרעיון שלך של חופשה משפחתית הוא ביקור בכל אירוע ומוזיאון של רכב קלאסי. כל חג ושבת אתה מבלה בעבודה על רכב האספנות שלך. אף אחד לא יכול להשתמש בכיור או באמבטיה כי חלקי הרכב החלודים שלך מושרים באיזו תמיסה רעילה ומצחינה. כאשר את מתנות החג אתה קונה באוטו דיפו. כאשר אתה מבזבז יותר כסף על כלי עבודה מאשר על מתנה לזוגתך לכבוד יום הולדתה. את רכבך צבעת 3 פעמים במשך 5 שנים ואת ביתך פעם אחת במשך 10 שנים. כלי העבודה שלך מסודרים בסדר מופתי אבל חדרך בבית הפוך…
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהו מכיר בית מלאכה שיוכל לייצר צינור לאגזוז מנירוסטה? תודה.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כמה תמונות של הפוני מצוחצחת ורחוצה
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רצ"ב קישור לשאלה ששאלתי בפורום טכני. תובנותיכם יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במסגרת שטוטי, אתמול, בין מוסכים בחיפה נתגלו המכוניות הבאות למכירה: 1. פורד קונסול שנת 1955, מנוע 1504 סמ"ק הנמצאת ב "מוסך מרכז יפו 2004 בע"מ" שברח' יפו 104 חיפה, טל' 04-8531001 04-8515640 04-8521355 ולבקש את ג'מיל. 2. פיאט 1500 קבריולט (נדמה לי מ 1964) הנמצאת במוסך המכוון שברח' יפו 124 חיפה, טל' 04-8521436 04-8521904 ולבקש את איל. (ניתן לראות תמונות ופרטים טכניים באתר www.carsfromitaly.com בפיאט ובמודלס). בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין בהתנהגות ספורטיבית מה גם שהרכב יהיה לפחות עם 150 סוסים המידה תשאר מקורית 195\55\15 אני מעוניין בהתנהגות ספורטיבית אך לא קשיחה עד כדי שבירת גב בכל בור וקמט בכביש- ויש הרבה בארץ... אשמח לתשובות ספציפיות לגביי מוצר וכן יצרן כמו כן אם יש מושג לגביי מחירים אשמח מאוד תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב וערב טוב לכולם, לאחרונה אני מחפש ספקים שונים ומשונים, ומועדוני-רכב להילמן מינקס. (Hillman Minx) אני רוצה לרכוש: גלגלים (Wheels), טאסות (Hub-Caps) ומראות קדמיות לנהג (Front Mirrors). החלקים שאני מחפש הם סטוקים ישנים שנשמרו, או לסיכום - NOS. אני מצרף תמונה של הילמן מינקס (אין חשיבות לשנה או לדגם ספציפי יותר של מינקס...), שבה ניתן לראות את החלקים הרצויים. על איתור החלקים בארץ ויתרתי ללא סיבה מוצדקת, אז אם מישהו יזרוק כיוון - למה לא... אודה לעוזרים שיתמודדו עם האתגר, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר זמן רב של משא ומתן שלי עם מחסן חלקים בארץ, אשר החזיק מלאי עצום של מצמדים ובולמי זעזועים חדשים ומקוריים (NOS - NEW ON STOCK) לכלי רכב משנת 1982-3 ומטה!, שמתי ידיי על אותו מלאי... אי לכך ובהתאם לזאת, מוצע למכירה מאגר גדול של בולמים מתוצרת BOGE גרמניה ומתוצרת מונרו, כולם כאמור, בולמים מקוריים חדשים באריזתם (נמכרים כמובן עם אחריות). כנ"ל לגבי מצמדים, במקרה הזה מדובר "רק" על כמה עשרות יחידות, אך גם כאן ישנו מאגר נחמד שבטוחני שיוכל לעזור לרבים הרוצים להרכיב מצמד מקורי ולא רק לשפץ אותו... אה....וגם כ-40 משאבות דלק חדשות לסוגי רכב שונים.... תקציר רשימת דגמי הבולמים של BOGE: - אופל - קדט, רקורד, אסקונה ועוד - פורד - קורטינה, אסקורט,…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
צהריים טובים אני מחפש סרטוט שלדה של חיפושית. ביצעתי חיפוש ב google והנסיון לא הצליח. יום טוב רמי
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הובא לידיעת כולנו כי המשתמש "רכב אספנות" העתיק ללא קבלת רשות וללא איזכור מקור כתבה על סיטרואן. הכתבה הועתקה בשלמותה מהאתר: http://www.isramodel.com/ אני מזהיר בזאת את "רכב אספנות" וכל מי שמתכוון ללכת בעקבותיו שמקרה דומה יגרור עונש שדומה להעתקה בבחינה... השרשור המדובר נמחק. ראו הוזהרתם. בני מנהל הפורום
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הייתי אתמול עם המשפחה בצפון ובין השאר גם במוזיאון בתפן. המזיאון נחמד מאד עם בערך 40 מכוניות מסוגים שונים, רק חבל שהוא לא נותן קצת היסטוריה על כל אחת מהמכוניות. אח"כ גם המשכנו למוזיאון התעשייה ולראש הנקרה. גם רציתי להגיד שביום חמישי אני טס לאיטליה ושבינתיים אני יודע שנהיה ב3 מוזיאונים:מוזיאון פיאט בטורינו, מוזיאון אלפא רומיאו במילאו ועוד אחד מתוך כמה אופציות שעדיין לא החלטנו. אנחנו נהיה גם ברומא 3 ימים אז רציתי לדעת אם גם שם יש מוזאונים כי לא מצאתי מידע באינטרנט. אז הנה תמונות: http://idanst.net/cars/default.aspx
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברים אני צריך עזרה בלשפץ את המנגנון של החלון נהג בפיאט (850 ספיידר) שלי. החלון נפל בחלקו הקדמי והוא עומד באלכסון. כנראה שהבעיה בכבל. אשמח לקבל המלצות. תודה מראש: משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 87 אורחים (הצג רשימה מלאה)