Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתה משפץ רכב חסר כל שליטה כאשר:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה כל פעם, במשך כמה חודשים, וכמה פעמים ביום, עובר מסביב למשאית הישנה שעומדת כבר שנים, ובודק, שלא גנבו ממנה/הרסו בה משהו חדש, ודואג להעיף כל פתקי פרסום שמצטברים לה על הווישרים, ע"מ שלא תראה נטושה מדי... וכל זה עוד הרבה לפני, שהבעלים בכלל מוכן לדבר איתך על למכור אותה! וכשאתה כבר משיג אותה, אתה מתמודד עם המבטים המוזרים של האנשים בסביבתך הקרובה, ש"משום-מה" לא מבינים, למה אתה צריך את המשאית הישנה, שאפילו לא נוסעת ולא ברור אם תיסע איי-פעם! כנ"ל לגבי ה"צ"י" הרכבים האחרים, כאשר בכלל יש לך רכב עבודה? וכאשר המשפט, שאתה שומע הכי הרבה, זה: אולי תמכור כבר את כל הרכבים שלך, ותיקנה כבר רכב נורמלי (כאשר, רכב "נורמלי", זה כמובן משהו כמו איזה לנטיס 96 או מיצובישי ), ומבטים מאד מופתעים, אם לא להגיד יותר, כאשר אתה עונה "איייייייככככססססס, מה אני אעשה עם הדבר הזה???!!!!"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

. . . אתה קורא את מה שנכתב בשירשור עד כה ואת כל מה שייכתב בהמשך, אתה מסכים עם כל מילה ואומר " וואללה, כל מה שנכתב(וייכתב) נכון ומדוייק לגבי". . .

כאשר אשתי "שנאנסה" לקרוא את השירשור הבינה פתאום עד כמה היא צודקת כל הזמן, ושהיא לא לבד . . .

כאשר בכל מקום בו אתה נוהג להיות לפעמים, אתה דואג שהפורום יהיה שמור בפייבוריט, ואין רגע דל אחד שבו אינך נכנס לפורום לראות מה חדש, (ומדוע קובי [רק כדוגמא . . .] לא כותב פתאום, קרה לו משהו חלילה? וכד'). ואם לא נפתח שירשור חדש היום - משעמם לך . . .

כאשר הדבר העיקרי בחייך הוא להתלונן / להגן על תיפקוד וועד המועדון שמייצג כולו 700 בני אדם (אם אפשר להגדיר אותנו כך), והיחס שלך אליו אמוציונלי יותר בלי כל פרופורציה מול היחס שלך אל חברי הכנסת שמייצגים הרבה יותר אנשים (ועושים למענך הרבה פחות . . .).

כשהמלחמה העיקרית בה אנו שותפים מרצון היא למשל דבר כמו: להשאיר או להסיר את מגבלת השעות 7-9, ולא מהלך ההתנתקות שנוגע לחיים שלמים ומורכבים של אנשים רבים, תושבים, חיילים, שוטרים, בעלי חיים, פלשתינים ועוד ועוד.

כאשר אתה בטוח שיש רק גברים ששותפים לנושא, ומתייחס באופן טבעי בהתבטאויות זכריות למעט הנשים בפורום.

שלכם, באהבה ובכייף, ולמרות הבנת עומק שריטתנו - אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אז, אם כל מה שכתבו כאן, נכון לגביי (בערך), מלבד מה שאירית כתבה (אני עדיין זוכר את בני משפחתי, ולא שוכח להביא מתנות לבת-הזוג שלי (כשיש לי), והן לא חלקי חילוף לאוטו- אז, זה אומר, שאני עדיין לא מכור? -ישששש!!!:wink::grin::roll:
קצת לא מדוייק גנדי, אני זוכרת את הערב האחרון שישבנו ביחד לא ממש מהרת הבייתה על אף שחכתה ארוחה משפחתית, כמו כן שלפתי כמה אימרות שפר שלך והתחלתי מן הסוף להתחלה, אם זאת לא אי שפיות מופלאה ושלוחת רסן שבתהליכי התפתחות אז מה היא כן??? ותודה על המחמאה ולהלן כמה מתגובותיו שלולות הרגש והקרות כפלדה של גנאדי ששיפוץ רכב וכל הקשור אליו לא בעירו:

5. לצערי, עם המשאית- שילמתי עבורה הרבה יותר, ממה שמישהו אחר היה נותן לו איי-פעם, ורק בגלל זה, שאני הייתי זה, שרדף אחרי הבעלים במשך כמעט חצי-שנה... וזה שלושה ימיםלפני, שמשאית קיבלה את "צו הפינוי" החרום- בגלל המכביה (הייתה חונה בחנייתהאצטדיון). מצד שני- לו לא הייתי לוקח אותה בסכום שלקחתי, כנראה עריה הייתה גוררתאותה, ואז הייתה נעלמת אחת מהמשאיות האחרונות מדגם הזה ומשנתון הזה... לא, שאניבטוח, שאצליח להחזירה לכביש מתיישהו, אבל לפחות יש לי תיקווה!

4. את ה"חשמלאי" ש"טיפל" באוטו הזה, הייתי שם מתחת ונוסע...........

3. והאמת- כמעט כל רכב אספנות, ובכלל ישן- זה קצת "למיטה חולה", אבל מצד השני- זה חלק מהכיף, לא?

2. למה, למה מכרתי את האסקורט הצהובה שלי!!???!!!!

בעיקרון אני מעוניין! (אפילו בשבת הקרובה)!

1. היא יותר מדי יפה, כדי שלמישהו יהיה לב לזרוק דבר כזה, גם אם הוא לא מבין כלוםבמכוניות! אז, מי שאוהב פרינצים- קדימה, אולי מצאתם את אהובתיכם לעתיד!

פורסם

טב, נו... לקח לך זמן לאסוף את כל זה, מה? :roll: ו...?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כאשר עומדות אצלך 10 מכוניות שאינן נוסעות, אתה קונה עוד אחת ולא מבין ומצליח לענות על השאלה "בשביל מה אתה צריך את האוטו הזה?"...

אחלה שירשור, הזדהתי עם כל מילה וגם זוגתי שתחייה צחקה מתוך תחושת הקלה שאולי אני לא לגמרי לא נורמאלי...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

ונזכרתי בעוד משהו,

כאשר התמונות שיש לך בכיס הן תמונות הגרוטאה / הנסיכה / המלכה וכד', ולא תמונות האישה והילדים.

כאשר אתה חושב עדיין כמו יובל (. . . ויובל, סלח לי מראש, זה רק דוגמא), "וגם זוגתי שתחייה צחקה מתוך תחושת הקלה שאולי אני לא לגמרי לא נורמאלי..." כלאמר אתה עדיין חושב שאשתך חושבת שאתה כן נורמאלי . . .

אבי.

המקום הנכון:

פורסם

חחחח

אחלה של תגובות ומנהגים

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אבי נוף כתב:

כאשר הדבר העיקרי בחייך הוא להתלונן / להגן על תיפקוד וועד המועדון שמייצג כולו 700 בני אדם (אם אפשר להגדיר אותנו כך), והיחס שלך אליו אמוציונלי יותר בלי כל פרופורציה מול היחס שלך אל חברי הכנסת שמייצגים הרבה יותר אנשים (ועושים למענך הרבה פחות . . .).

לזה הייתי חייב להגיב ,

נכון , נכון , וכנראה שאנו נזכה להרבה ביקורת , אבל נבין שככה זה .......

וכשיש שבוע שלא עשית משהו לאחת המכוניות שלך , זה מוזר ,

כאילו "קרה משהו" חס וחלילה ?!

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
וכאשר המשפט, שאתה שומע הכי הרבה, זה: אולי תמכור כבר את כל הרכבים שלך, ותיקנה כבר רכב נורמלי (כאשר, רכב "נורמלי", זה כמובן משהו כמו איזה לנטיס 96 או מיצובישי ).

אנשים פשוט לא מבינים. וצריך להסביר להם ש:

אנחנו נוסעים ברכים נורמלים. הם אלה שלא!

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מכירים את המוסכים העלובים האלה שיש להם כל מיני חלקים משנת טרפפ"ו ונכנס אליהם רכב בשבוע בשביל לעשות עבודה של 20 ש"ח, אבל יש להם חלקים להילמן מינקס שלך?

אז אתה משפץ חסר שליטה כשבעל מוסך שכזה מחייך מאושר (ועושר)כשהוא רואה אותך עוד פעם מגיע אליו לקנות חלקים משומשים במצב מזעזע במחיר משקלם בזהב!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כאשר אתה משתמש בכריות של רהיטי הבית והגינה על מנת לחצוץ בין הפגושים לבין שאר העולם שלא ישרטו

כאשר אתה משתמש בחבלי הכביסה וכל מרחב מוגבה על מנת לתלות חלקי רכב ליבוש אחרי צביעה

כאשר אתה משתמש במייבש שיער היקר של זוגתך בידיך המגורזות על מנת ליבש את הצבע או בתנור במטבח, לאחר ניקוי חול וצביעה.

כאשר ה CENTER PIECE בסלון שלך הוא המנורה הזאת או כלי הרכב עצמו.

שמעתם בוודאי על המושג אלמנות כדורגל (נשות המכורים לכדורגל) , כאשר זוגתך קוראת לעצמה "אלמנת אספנות"

כאשר אתה מרגיש את הצורך לגשת לרכב המשופץ להיפרד לפני שינה או נסיעה, או בבוקר עם מברשת השיניים בפיך לבדוק אם הכל בסדר.

כאשר אתה מאניש את כלי הרכב שלך ומתייחס אליו כאשה או עולל.

כאשר אתה מחליט על קניית דירה או בית לפי מספר האפשרויות והגודל לאיחסון כל כלי הרכב.

כאשר אתה מוכן לוותר אפילו על התחתונים הבלויים והמחוררים שאתה כל כך אוהב ולהופכם לסמרטוט שימושי לצרכייך האספניים.

כאשר אתה מארגן מסיבת חברים שהופכת למסיבה "חרדית" פר אקסלנס, נשים בסלון גברים ליד כלי הרכב.

אירית

CENTER PIECE 1.jpg

פורסם

אולי קטונתי מלהרגיש כיצד מרגיש בעל רכב בשיפוץ, אבל בכל פעם שאתה עוזב אותו ומסתובב אחורה כדי לבדוק אם הוא לא שינה את מקומו בשלוש השניות האחרונות שהפנית לו גב, נדמה לך כי הוא מביט עליך מבעד לפנסים במבט עייף ועצוב.

"רגע, כבר נגמר?"

טל פרידמן

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
כאשר אתה מאניש את כלי הרכב שלך ומתייחס אליו כאשה או עולל.

אירית

אירית יקרה מפז (וגם מסונול).

מת מת מת מת מת עליך , על רעיונותיך, ובכלל . . .

טירוף מה שגרמת לנו עם השירשור הזה.

אך לא מסכים בהחלט עם השורה שלך הנ"ל.

להתייחס לרכב כאל אישה??? האם אנו צפויים לכזו הידרדרות??? :-D

שלך - אבי.

המקום הנכון:

פורסם
אירית יקרה מפז (וגם מסונול).

מת מת מת מת מת עליך , על רעיונותיך, ובכלל . . .

טירוף מה שגרמת לנו עם השירשור הזה.

אך לא מסכים בהחלט עם השורה שלך הנ"ל.

להתייחס לרכב כאל אישה??? האם אנו צפויים לכזו הידרדרות??? :-D

שלך - אבי.

הכוונה בהתייחסות בדיבור עליה ואליה, לא במעש (למרות שאם תשווה את כמות הנגיעות בה ל... תבין על מה אני מדברת), מוכר?? היפיפיה שלי ,הנסיכה שלי, הקטנה , המלכה וכו וכו, ואני אישית לא רואה בזאת התדרדרות, גם אני מתייחסת כך למכוניתי אפילו יש לה שם "בימבי"

אירית

פורסם
ואני אישית לא רואה בזאת התדרדרות, גם אני מתייחסת כך למכוניתי אפילו יש לה שם "בימבי"

אירית

את קוראת למכוניתך בשם נשי?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...