רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
פלימות ברקודה נדירה רוצה בעלים חדשים למידה נוסף צרו קשר
הודעה אחרונה מאת junior1786, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה פיאט 124 שלמה לחלקים אפשרות גם לקנות אותה שלמה לפרטים 0502153344 תומר
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=76&ad_id=4707 לפרטים אמיר 0528577537 0775251758
הודעה אחרונה מאת am5971, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הרי זכותך להחזיק ברכב אספנות גם ללא חברות אתה יכול להשתתף במפגשים השבועיים, אתה יכול לכתוב ולהשתתף בפורום או בכל פעילות אחרת. החברות הרי לא תעביר לך את המכונית טסט יותר בקלות, לא נותנת לך הנחה בחלקי חילוף שכנעו אותי למה זה כדאי - נכון שזה בסה"כ לא הרבה כסף, אבל כשאתה נרשם למשהו אז אתה רוצה לדעת מהי התמורה
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לרדת ולאות ס http://www.shapam.co.il/Index.asp?CategoryID=57
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זכור לי שמישהוא פו בפורום חיפש סובארו סטיישן אז יש אחת שעומדת ניראת נטושה ברחוב הר סיני בבני ברק ליותר פרטים אפשר ליפנות אלי בפרטי
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן אני אור.. אני חדש פה בפורום כמו שאתם רואים.. ואני מחפש אוטוביאנקי A112 לשיפוץ....וגם לחלקים טוב אבל שיהיה לי אחד אפשרי לשיפוץ קודם חח תודה
הודעה אחרונה מאת yonix250, -
-
- 1 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
למכירה בהיזדמנות חיפושית שנת 73 1300 גרמנית,במצב חדש לחלוטין. עברה שיפוץ מקיף+המון דברים חדשים ומיוחדים מחו"ל. רכב נדיר מאד,יד שניה. מצב מכני מעולה+טסט. פלאפון: 057-7654616 בבקשה לרצינים בלבד.
הודעה אחרונה מאת as74, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בשבת האחרונה נקבעה פגישת פסגה בין מספר אנשים שהיו אמורים להגיע למעמד פירוק המנוע לגורמים... בשבת בבוקר לכלכ אחד הייתה את הסיבה שלו ובסופו של דבר, אותה פגישה בוטלה. חשבתי לארגן מפגש שוב מתישהו אך לא התאפקתי ופירקתי אתמול בערב את המנוע לגורמים הספקתי לנקות חלק מהחלקים וחלק אחר עדיין מחקה לניקוי מיוחד (למצב חדש). בעזרת מלטשת מיוחדת אני אביא את בלוק המנוע וכן את יתר חלקי האלומיניום למצב חדש ומבריק. הצילינדרים ועוד מספר חלקים יוחלפו בכאלו אשר יתאימו למנוע החדש אשר ייבנה. התוכניות לגבי המשך העבודה על המנוע הן בין היתר ייצור גל-זיזים חדש לפי המידות המאוד מוגדרות שאני צריך למנוע זה, הגדלת שסתומי ראשי המנוע לרוחב 40 מ"מ יניקה ו-35 מ"מ פליטה (במקור 35 פליטה ו-38 יניקה…
הודעה אחרונה מאת junior1786, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, ישנה שמועה שכמה ממנהלי המועדונים בארץ הולכים להגיע בשיירה- דבר שאין כמותו יפה והולם את האירוע. חשבתי לתת קצת קרדיט לפורום הזה שמכיל מידע שאין לשוות אותו אפילו לזהב. הגדלתי קצת את סמל הפורום וצרפתי אותו להודעה. אני חושב שאם כל המכוניות שיגיעו לאירוע בשורה (וגם בודדים) ישימו את הלוגו בחלון האחורי, בנוסף לסמל המועדון ,יהיה לזה אפקט רציני. לתת ולא רק לקבל רוי
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם... הייתה לאחי ריקשה בצבע תכלת בהיר מאוד אני מחפש עכשיו ריקשה לא חשוב הצבע חשוב שהיא תהיה נוסעת...ובמחיר לא מופרז.. מצב חיצוני - כמה שפחות חלודה.....תודה יצא לי חרוז חח
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום וחג שמח לכולם. התמזל מזלנו ולאח שלי יצא לראות בחו"ל את הרכב פליימות' בלוודר (plymouth belvedere). עכשיו אבא שלי היה לו אחד כזה לפני המון המון שנים(פה בישראל). מה לא סיפרו לי ל האוטו הזה... ניסים ונפלאות.. בכל מקרה מפה לשם אבי נאלץ למכור אותו, ועד היום הוא לא ממש זכר איזה דגם. אתמול אני מקבל טלפון מאחי, והוא אומר : "תריץ מהר חיפוש בגוגל!!! על פליימות' בלוודר" ואכן הקשתי מצאתי ונדהמתי.(וגם אבא שלי ) ועכשיו לעניין: אבא שלי מכר אותו לפני המון שנים. (משהו כמו 18 שנה..) והיום אנחנו פשוט חייבים לראות את האוטו ואם יצא לקנות ולשפץ!! או לפחות לראות אותו. אבא שלי טוען שהוא מכר אותה בזמנו לבחור תימני מיבנה. עכשיו אני פונה אליכם חברים, האם ראיתם פליימות' בלוודר כזא…
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! למישהו במקרה יש בקליוט לקורטינה סימן 3? או אם אתם יודעים איך נקרא החלק באנגלית לרכישה בחו"ל? תודה!!!
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 1 תגובות
- 822 צפיות
הכותרת לקוחה מעיתון "ידיעות אחרונות" מוסף "7 ימים" כתבה על אנשים שאוספים דברים. הכתבה הראשונה מוקדשת לאבי גרוסברג [נשוי ל-2 (למי שזוכר)] אבי 38 מהפורום, הבעלים של סוסיתא קוביה מבציר 65 ורום כרמל מבציר 1978. תהנו. משה.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש גולייטה במצב טוב שנוסעת משות ה 70 או 80
הודעה אחרונה מאת bigboy, -
ליאור שיהייה ברוך, פתח בשירשור מטאורי שנושאו היה "המכונית שלכם פעם, המכונית שלכם היום", נושא שירשור זה מכוון לכך שתספרו איזה רכב מכרתם והיום אתם מצרים על כך, מהו רכב החלומות שלכם גם אם הוא "קצת קשה להשגה",. במחשב במשרד שומר המסך שלי הוא של מועדון החמש, אין אחד שצפה בו ולא התייחס, לכל אחד יש רכב שמזכיר לו משהו מהעבר, לכל אחד ישנו רכב שמתקשר לאירוע בעבר או לאדם מסויים מכירים את התגובות "יו לאבא של היה כזה אני זוכר..., זה הרכב שהצעתי לאשתי נישואין...... הוולבו שילדו בה! צבי... חמי שעובר ירחי לידה. המכונית הראשונה שלי הייתה פיאט 850 קופה שנת 70 היא הייתה שלי חודש לפני שקבלתי את הרשיון ב1977, היא היתה יפיפיה אדומה מבריקה, בעליה הקודם קצת התעלל בה והיה צריך גז ביניים …
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לחבר שלי יש חיפושית מדהימה יד ראשונה וגם מאוד מאוד ישנה - מצטער לא זוכר את השנה, אבל זה לא העניין. אותו חבר רוצה לאפסן אותה אצלו במוסך ולסגור אותה ככה תחת כיסוי מיוחד שלא תגיע אליה לחות בכלל. כל החיפושים שלי אחרי כיסוי כזה לא הועילו. מישהו מכם שמע, מכיר, יודע, ראה כיסוי שמכסה את הרכב לגמרי ומבודד אותו לגמרי מהסביבה?
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
מי מזהה? לא יודע אם זה נחשב קל או קשה. . .
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הזמנה להשקת Chevrolet Bel Air Hardtop 1957 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה-29 ביולי בשעה 17:00, של שברולט בל אייר משנת 1957 שעל שיפוצה שקד חברנו אילן קלדרון האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו" ( מקום המפגש אגף מרכז ) , פינת הרחובות איינשטיין/לבנון רמת אביב (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה). נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש, יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית. להשקת הרכב יובא בקבוק שמפניה שייפתח לשמחת המשתתפים. …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
התחלנו לשפץ מנוע שלא עבד משהו כמו 30 שנה. מן הסתם הוא היה תפוס,שפכנו לצילינדרים שמן ברקס ונתנו לו לעבוד כשבוע,אחרי זה הצלחנו לשחרר את המנוע דרך גלגל שיניים של סטרטר ופולי. שטפנו את המנוע בנפט והגענו למצב שנתנו סטרטר המנוע הסתובב יפה תוך השפרצת הנפט דרך חורי הפלאגים החוצה.עד לכאן הכל טוב ויפה... רצינו לסדר את ההצתה ולנסות ולהניע את המנוע,סידרנו את הפלטינה והחלפנו כבלי הצתה עד שקיבלנו ניצוץ,דאגנו לדלק וניסינו להניע,לאחר כמה ניסיונות המנוע הניע משהו למשך שתי שניות ואז נוצר BACK FIRE מהקרבורטור והקרבורטור התחיל לבעור,נלחצנו,בניסיון לכבות את השריפה מחשש לעיוות בקרבורטור,שפכנו מים לתוך הקרבורטור,מילא מים לאחר ליטר וחצי כאשר עדין הבעירה לא כבתה שפכנו מיץ תפוזים (דיאט פריגת…
הודעה אחרונה מאת אלעדי, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כתבה מעניינת ב- YNET - רעיון מדליק של ייצור 2002tii מחדש http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3118220,00.html
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&category=6168&item=4564324912 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&category=6168&item=4563196120#ebayphotohosting 30000+- להביא לארץ?? חומר למחשבה....לילה טוב
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 792 צפיות
מעוניין לקנות שמשת פנס של פיז'ו 404
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
הראלי יתקיים ביום שישי ה 22 ביולי 2005, בחסות פולקסווגן ומגזין "אוטו". מצורף קישור לפורום מועדון החיפושיות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=504&msgid=56193795 הראלי מיועד לכל בעלי החיפושיות ושאר דגמי פולקסווגן בעלי קירור אוויר. האחרים מוזמנים לעודד בזינוק ובסיום. אורן
הודעה אחרונה מאת יוני ש, -
- 6 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
שלום, חבר מחפש את הרכב הבא: פורד ברנדה(עם עדיפות לדגם עם הפנסים המעוגלים), במצב טוב(עדיף ללא רקבונות, ומכני טוב). נא לפנות למיכאל: 4898295 052 בברכה מאיר
- 0 תגובות
- 708 צפיות
מעוניין לקנות שמשת פנס קדמי של פז'ו 404
היי חברה סוף סוף האוטו מוכן לניקוי חול, איפה ניתן לעשות ניקוי חול באזור אשדוד? תודה לכלום גיא
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
תמונה מהממת של פיאט 500 אבארט. סיבוב על כזו צריך ליהיות חוויה!!
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
לכל חובבי המיני מינור אני נאלץ להפרד מהמיני שלי שנת 83 מנוע 1300 משופצת ומושקעת 054-4707894 גיא
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כל מידע על הגיפ התקבל בברכה..... תמונות...... תודה איימייל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -