Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ראשון:חיפושית 63 ששרתה אותי מ-1987 עד 1990 , המעגל נסגר וברשותי נמצאת חיפושית 63 שכרגיל במחוזותינו נקראת "יד אחרונה".

רכב שהצטערתי שמכרתי: פולקסווגן כרמן גיהה טייפ 14 שנת 70 עם מנוע 1600,ריפודי עור וצבע מדהים(שאני צבעתי),עד היום אני מבכה את מכירתה וברבות הימים תהיה לי עוד אחת כזו...

רכב חלומות: פורשה 911 ישנה וגם חלום זה יתגשם במהרה בימינו...

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיין לא מכרתי אף רכב כך שאין לי על מה להצטער.

רכב החלומות שלי תמיד היה רודסטאר. הגשמתי אותו בצורת פיאט 850 ספיידר. הפיאט היא הרכב הרשאון שעל שמי.

את הסובארו קיבלתי כשהשתחררתי מהסדיר מאחותי (ומאותו היום היא מצטערת שהיא לא מכרה אותה) והיא משרתת אותי כבר למעלה מ-3 שנים.

מאז שקניתי את הפיאט ישנן עוד חלומות (מוריס מיינור, חיפושית, סוסיתא קוביה, פורד F-1 ועוד ועוד...) אבל קודם כל צריך מקום לאחסן אותם ומזומנים לקנות.

וחלום שיהיה קשה להגשים: bugatti atlantic 1936

תמונות להמחשה:

(הדגם שלי יותר דומה לאדומה ברמת גימור)

Spider_bntr.gif

40_8-t.jpg

fiat.jpg

S_Bugatti-Parade-16.jpg

S_Bugatti-Parade-18.jpg

2004car1.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הרכב הראשון - חיפושית 76 כחולה ונאמנה, 1200 גרמניה שסחבה אותי לכל פינה בארץ. אהבתי אותה והיא החזירה לי אהבה. חמש שנים החזקתי אותה, כל תקופת הצבא ומעבר. ואז לקח אותה אחי השליימזל - ונהגת שלא שמרה זכות קדימה קטפה אותה מהכביש. האח יצא שלם, אבל היא נמכרה לחלקים. אגב - מסתבר שמישהו שיקם אותה והיא עכשיו על הכביש.

רכב חלומות? שלוש מילים -

לוטוס.

סופר.

שבע.

לא קייטרהם או יורשת אחרת. לוטוס. MKIII. עם גלגלים צרים וסרן חי.

רצוי מאוד שהיא תהיה ירוקה עם אף צהוב ומספר הרישוי שלה יהיה KAR120C, אבל זו כבר שריטה נפרדת...

פורסם

2 מכוניות שאני מצטער שלא קניתי:

1) קורטינה דור ראשון שנת 64, במקור הייתה 1200 סמ"ק ומתישהו השתילו בה מנוע 1500 סמ"ק, צבע לבן עם פסים אדומים, ידנית עם הילוכים בהגה. אני מתבייש בכלל להגיד את הסיבה למה לא קניתי אותה בסוף.

2) קורטינה דור 3 קופה, חומה, ידנית 1600 סמ"ק, הייתה עומדת הרבה זמן ברחוב הראשי של רמת השרון. הייתה של נהג אוטובוס מבוגר, בגלל ריב על 2K ש"ח בסוף לא קניתי אותה וגם בגלל שהייתי באמצע השיפוץ של המנטה. אני זוכר שזמן קצר מאוחר יותר היא פורסמה בקלאסיקאר (כשהאתר היה עוד בחיתולים) ומאז נעלמו עקבותיה. אם מישהו פה ראה או שמע על הרכב הנ"ל אני אשמח לשמוע.

רכב חלומות: אופל GT, אופל ספידסטר (לא אספנות), פורש 911 משנות השבעים. החלומות שלי דיי צנועים, מקווה בעתיד להגשים אותם ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא מצטער על שום אוטו שמכרתי.

אם מכרתי, סימן שהיה זבל של אוטו... (כמו אלפא 145 למשל).

כבר מזמן החלטתי שאני אקנה רק מכוניות שאני יודע מראש שאני אהיה היד האחרונה שלהן.

חתונה קתולית נותנת לך שקט נפשי מסויים. אתה יודע שרק אתה תהנה מכל שקל ששמת על האוטו, וזה מקל על רגשות האשמה כשאתה שם כסף שאין לך על איזה משאבת מים שאתה לא ממש צריך, סתם בגלל שהייתה הזדמנות באיביי.... אבל אני יודע, שיום אחד המשאבה בבימר שלי תרים ידיים, ואז אני אהיה מוכן עם משאבה חדשה באריזה...

מה שבטוח זה שאני אמכור כליה או קרנית לפני שאמכור אחד מהרכבים שלי...

לגבי רכב החלומות: ב.מ.וו 535 E 12 וגם ב.מ.וו E34 אלפינה B 10

102axx0069.jpeg

פורסם

המכונית הראשונה שלי היתה פיג"ו 205 1100 צבאית לשעבר עם ים של בעיות:x

המכונית שהצטערתי שמכרתי היא פיאט 127 5 דלתות שנת 79 צהובה ויפה!!

מכרתי אותה כי היינו בקטע שכל 3 שנים מחליפים אוטו!!

1500ש"ח מחיר המכירה טעות, כאילו שהשקלים האלו הצילו אותי!:?

המכונית שחלמנו נמצאת כרגע ברשותי,וולבו 740 שנת 88 יפיפייה!!

עד העונג/ השריטה הבאה.:-D

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

המכונית הראשונה - אאודי 80 מודל 1979 עם מנוע 1300, עגלה פראית

המכונית שהצטערתי שמכרתי - אף אחת, קצת הצטערתי כשאשתי גרסה את הסיאט תואמת פיאט 124 שלה, אבל לאדות כאלה לא חסר.

שהצטערתי שלא קניתי - אלפא ספרינט 1988 במצב פשוט מדהים, שבגלל 2K פיספסתי אותה (אבל בזכות זה יש לי את הסוד עכשיו)

וספרינט 1985 שמורה ביותר, עם דיסקים בפנים כמו בסוד שהמוכר בסוף לא רצה למכור לי למרות שהצעתי לו הכל, כולל הצעות מגונות :smile:

מכונית החלום - חונה לי בחנייה, רק חבל שאין לה מזגן :razz:

וחוץ ממנה מצטרף בענק לאישפוז בעניין הלוטוס, עם אולי איזה אונימוג ישן בתור מחסן חלפים/קרוואן

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• אחראי פורום
פורסם

אחלה שירשור!

הרכב הראשון הוא גם הרכב שכ"כ הצטערתי למכור...אבל הייתי חייב.

חיפושית 71' שהוחזקה 20 שנה ע"י אישה מבוגרת ונסעה 5 ק"מ ביום...

באיזשהו מקום, כל רכב שהיה לי, כ"כ אהבתי אותו שהתחייבתי בפני כל העולם שאני

לא מוכר. והרי תמיד בסוף הפרקטיקה מנצחת.

כיום אני נוהג על הסוד שהיא בהחלט אחת מהמכוניות שפינטזתי עליהן,

והיא ממש לא מאכזבת. והעובדה לכך היא- כבר התחלתי לחסוך (יחד עם חברה שלי)

לרכב קטן נוסף...

חלומות? יש מלא! אולי מרצדס SL משנות השבעים המאוחרות.

אבל גם סובארו GLF הארדטופ וגם חיפושית נוספת ירגיעו אותי...בצנעה!

איתי.

הנקודות השחורות -"הברקה" שלי.

beetke2.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המכונית הראשונה עליה נהגתי ( היתה שייכת לדוד שלי בעל מוסך ,שנתן לי לנסוע עליה כאבת נפשי ) היא אלפה ספיידר 1988, אדומה , קבריולט , נפח 2000 מדהימהההה !!!!!!!! החלק הכי טוב , הנעה אחורית ... אחחחחחחחח ... איזה רכב מדהים !

כמה כאב לי כשהוא מכר אותה !!!

הפנטזיות הרטובות שלי הן (ולא הם) ...

Ferrari 288 GTO

shelby mustang gt500 1967

חלומות רטובים בהחלט :wink:

זה נכון

פורסם

החרטה הגדולה שלי מיני מינור 77 כחולה גג בד....

החלום מרצדס כנפי שחף... ושיברו סובארו 94 ...

אח.... לו הייתי חבר מרכז....

ניפגש בשישיות.... אהה בשישי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עד היום אני מיצטער על שמכרתי את המכונית הראשונה שלי....היתה זאת מרצדס 220SL מודל 64מצאתי אותה עומדת במוסך עם ציר אחורי מפורק. קניתי אותה, תיקנתי אותה בשכם(זה היה לפני המון זמן) ונסעתי בה ארבעה שנים.

מכונית החלומות.....מאז שהייתי ילד חלמתי על סיטרואן טרקסיון. עוד כילד שמתי לב לעובדה שמכונית זאת שמרה על צורה של ענתיקה עוד בשנות החמישים כשרב המכוניות לבשו צורה מודרנית יותר.

לפני כעשר שנים...הצלחתי לקנות אחת כזאת...ןהגשמתי את החלום.

כבר עשר שנים אני עסוק- יחד עם עוד הרבה דברים בשיפוץ ושיקום. אני נימצא עכשיו בישורת האחרונה..ומקווה להשיק אותה עוד הקיץ.

אריה

חולה סיטרואן...

טרקסיון 1956

DS 1972

ועוד כמה דברים מענינים....

פורסם

למכור רכב? במשפחה שלי זה לא נהוג, ויש כמה אודי ישנות בחצר להעיד על כך.....

פנטזיות מוטוריות? יש הרבה:

אפשר להתחיל ב"קטן" (אודי 100 72' קבריו' - כן, היו כאילו...), להמשיך במשבו "סולידי" (n.s.u Ro 80, סיטרואן DS עם ו/או בלי גג, audi 200 5T) וסופו של דבר (דרך אודי ספורט-קווטרו 83' ומרצדס פגודה), להגיע למנוחה ולנחלה: MB 540 sskl בציר 38' (בעצם - בכסף שהיא דורשת אפשר לקנות כמה נחלות...)

פורסם

2 מכוניות הצטערתי שמכרתי: פיאט 127 903 סמ"ק שנת 80 ירוקה וחמודה ואופל קדט 1200 סמ"ק שנת 84 5 דלתות אדומה יפהפיה - שניהן שירתו אותי נאמנה ובעלויות נמוכות.

מכוניות החלומות: יש הרבה: הורסט/אולדס 15TH ANNIVERSARY שנת 1983

000369-200506-000006big.jpg

קאדילק אל-דוראדו קונברטיבל ביאריץ' 1985

85eldorado_3.JPG

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

רכב ראשון - סובארו אזולאי :wink: (פשע 1979), אי שם בתחילת שנות ה90'.

רכב חלום - 911 RS 2.7.

או בעצם - ב מ וו 507:

507wat[1].jpg

507koen2[1].jpg

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

• תוכן חדש...