Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם העלבונות אתה התחלת
מכיון שעלבון היא תחושה סובייקטיבית, יסוד ה"כוונה" אינו רלוונטי - קובעת התוצאה.

לכן, אם נעלבת אישית מדבר כלשהו שכתבתי, אין לי אלא להתנצל על כך בפומבי.

מצידי ה"פינג-פונג" בינינו יכול להסתיים בזה. מקווה שגם מצדך.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חנזיר יקירי הסמוי

לא ברור לי מדוע אתה מתנגח בקובי, לפני הכל אני נולדתי ג'ינג'ית ויש ברית מיוחדת בין אדומי השיער שאף אחד לא יכול לשבור, קובי הוא לא שמן הוא בעל נוכחות כמו שגבר צריך להיות, לעומתך שאתה פיקציה , תוכיח אחרת ואז נדבר, דר"א מה שאני עשיתי לחיילים החדשים בעוטי חלוק לבן , לא היית רוצה לחוות חוויה דומה ואני לא מי יודע מה גאה בזה בדיעבד, זה היה חלק מטקס קבלת חייל חדש ביחידה

וגם לי יש צד אפל, ולכן אל תאתגר אותי, עדיין יש לך הזדמנות להתייצב בהשקה ביום שישי זה, ואת השירשור הזה אל תחריב

אירית

פורסם
אני עד היום לא הצטרפתי למועדון החמש בגלל הפחד שלי מטקס הקבלה לחברים חדשים.
אישלולית

מי יודע

אולי היה זה תענוג צרוף מי יודע????

אירית

פורסם
חנזיר יקירי הסמוי

לא ברור לי מדוע אתה מתנגח בקובי, לפני הכל אני נולדתי ג'ינג'ית ויש ברית מיוחדת בין אדומי השיער שאף אחד לא יכול לשבור, קובי הוא לא שמן הוא בעל נוכחות כמו שגבר צריך להיות, לעומתך שאתה פיקציה , תוכיח אחרת ואז נדבר, דר"א מה שאני עשיתי לחיילים החדשים בעוטי חלוק לבן , לא היית רוצה לחוות חוויה דומה ואני לא מי יודע מה גאה בזה בדיעבד, זה היה חלק מטקס קבלת חייל חדש ביחידה

וגם לי יש צד אפל, ולכן אל תאתגר אותי, עדיין יש לך הזדמנות להתייצב בהשקה ביום שישי זה, ואת השירשור הזה אל תחריב

אירית

לדעתי החנזיר יופיע גם יופיע במפגש הביום שישי הבא, בתנאי שתשחזרי(מלשון חנזיר)את כל מה שעשית לחיילים חדשים בטקס של קבלת חייל ( חנזיר), בעודך עוטה לגופך חלוק לבן ושקוף,

ללא כפתורים, רק עם סרט וורוד קשור בצורת פרפר למותנך, והצד האפל באישיותך, ביחד עם השיער האדמוני שלך, יבואו לידי ביטוי בהשקה ביום שישי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לדעתי החנזיר יופיע גם יופיע במפגש הביום שישי הבא, בתנאי שתשחזרי(מלשון חנזיר)את כל מה שעשית לחיילים חדשים בטקס של קבלת חייל ( חנזיר), בעודך עוטה לגופך חלוק לבן ושקוף,

ללא כפתורים, רק עם סרט וורוד קשור בצורת פרפר למותנך, והצד האפל באישיותך, ביחד עם השיער האדמוני שלך, יבואו לידי ביטוי בהשקה ביום שישי!

בברכה

צביקה

צביקה לזכותך יאמר אתה טוב ביצירת תרחישים , אתה מתבזבז בקרבורטורים, חשבת לעבור אולי לתעשיית הסרטים??? ולמה בכלל החנזיר צריך בא כח???

אירית

פורסם
צביקה לזכותך יאמר אתה טוב ביצירת תרחישים , אתה מתבזבז בקרבורטורים, חשבת לעבור אולי לתעשיית הסרטים??? ולמה בכלל החנזיר צריך בא כח???

אירית

זה לא נשמע בדיוק כמו תעשיית הסרטים. יותר כמו תעשיית הסרטים אהמ... אהמ... למבוגרים...
פורסם
זה לא נשמע בדיוק כמו תעשיית הסרטים. יותר כמו תעשיית הסרטים אהמ... אהמ... למבוגרים...
לא לזלזל

זו עדיין תעשיית סרטים שמגלגלת מיליונים, ולא להתחסד כי כולכם שותפים לזה

אירית

פורסם

ואם נחזור טיפה לרצינות ולמטרת הדיון הזה

הרכב הראשון שלי היה ביאנקי אלגנט שקיבלתי מתנה מהוריי

אבל האמיתי הראשון היה אלפא סוד טי.איי 1350 אדומה ויפה שנמצאת בתמונה המצורפת

והיא גם המכונית שטעיתי שמכרתי מה גם ששבועיים אחרי המכירה התבשרתי שהיא רוסקה בתאונה

מכונית חלומותיי צויינה כבר קודם

פורד אסקורט מארק 2 רצוי עם מנוע 1800 או 2000 וצבעי רוטמנס כמו שהיתה לואטנן בשנת 80

1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אירית

אירית שלום רב!

ראשית אני מודה את ההשראה לתרחישים שהזכרת, אני סופג ממך..!

לגבי הבזבוז בקרבורטורים, מעניין שאת האדם השני שמציין זאת השבוע, (קבלתי אבחנה כזאת מחבר נוסף, אני אשלח , לך את זה בה.פ) ולעשית הסרטים אני מעדיף להשאר מהצד של הצופה, ולא מהצד של התסריטאי( וכן גם בסרטי מבוגרים..)ואכן החנזיר איננו זקוק לבא כוח , אלא ליחצן!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לא לזלזל

זו עדיין תעשיית סרטים שמגלגלת מיליונים, ולא להתחסד כי כולכם שותפים לזה

אירית

לא אנחנו לא שותפים לתעשיית הסרטים שמגלגלת מליונים! (אנחנו מורידים אותם בחינם.... ;-))

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
לא אנחנו לא שותפים לתעשיית הסרטים שמגלגלת מליונים! (אנחנו מורידים אותם בחינם.... :wink:)
זכויות יוצרים , מישהו הזכיר זאת לא מזמן, אמממממממ.... רגע אהה... כן אתה!!!
פורסם
זכויות יוצרים , מישהו הזכיר זאת לא מזמן, אמממממממ.... רגע אהה... כן אתה!!!

למען האמת אני לא מוריד קבצי סרטים ושירים למחשב שלי מטעמי אבטחת מידע וכו', כך שהנ"ל נאמר בהומור.... :) מה שכן, יש הבדל גדול בכאלו שמורידים סרט או שיר למחשב שלהם לשימושם האישי, לבין אלו שעושים בזה שימוש מסחרי כלשהו....כאן, עולה עניין זכויות היוצרים ותופס עמדה..

ואיך שוב גלשנו כולם מהנושא המקורי, כולל את? :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
לא אנחנו לא שותפים לתעשיית הסרטים שמגלגלת מליונים! (אנחנו מורידים אותם בחינם.... ;-))

תגיד כוכב,

מאיפה התמונות המקוריות שמופיעות כסימלון שלך??

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...