Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך משחררים מנוע תפוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת פעם שניה שאתה קורה לי הוזה ואני לא מוכן לזה,

ברמה המקצועית לא עזרתה כלל שכן אם לא הבנת את ניסוחי הפלאגים לא היו מוברגים במהלך הנסיונות שלנו והמנוע עדין תפוס ,בגלל זה הדגשתי ששפכנו מיץ שאולי התיבש והתקשה,והוא הגורם שאולי בגללו המנוע תפוס.

וברמה האישית אני לא צריך שום ביקורת ממך ואם יש היא ממש לא מעניינת.

ומשרשור שהתחלתי בשביל לקבל עצה מאנשים שמבינים,אני מוצא את עצמי מתווכח איתך על שטויות בסגנון של מי שאומר את המילה האחרונה.

תגיב איך שתגיב ,ותרשום מה שאתה רוצה אין לי סבלנות לכאלה דברים,בעיקר אחרי יום של עבודה

בסופו של דבר יותר חשוב לי לשחרר את המנוע.

פורסם
...אני מוצא את עצמי מתווכח איתך על שטויות בסגנון של מי שאומר את המילה האחרונה..
ממש שטויות במיץ (תפוזים...) :wink:

בברכה,

גלעד

פורסם
התחלנו לשפץ מנוע שלא עבד משהו כמו 30 שנה.

מן הסתם הוא היה תפוס,שפכנו לצילינדרים שמן ברקס[ טעות חמורה מספר 1, נוזל בלמים יהרוס גומיות שסתומים]נתנו לו לעבוד כשבוע,אחרי זה הצלחנו לשחרר את המנוע דרך גלגל שיניים של סטרטר ופולי.

שטפנו את המנוע בנפט והגענו למצב שנתנו סטרטר המנוע הסתובב יפה תוך השפרצת הנפט דרך חורי הפלאגים החוצה.עד לכאן הכל טוב ויפה...

רצינו לסדר את ההצתה ולנסות ולהניע את המנוע,סידרנו את הפלטינה והחלפנו כבלי הצתה עד שקיבלנו ניצוץ,דאגנו לדלק וניסינו להניע,לאחר כמה ניסיונות המנוע הניע משהו למשך שתי שניות ואז נוצר BACK FIRE מהקרבורטור והקרבורטור התחיל לבעור,נלחצנו,בניסיון לכבות את השריפה מחשש לעיוות בקרבורטור,שפכנו מים לתוך הקרבורטור,מילא מים לאחר ליטר וחצי כאשר עדין הבעירה לא כבתה שפכנו מיץ תפוזים (דיאט פריגת עם לחיה,PULP) הבעירה כבתה,[טעות מספר 2] לפי דעתי בלי קשר למה ששפכנו שם.

הטעות שלנו היתה שלא שטפנו את המנוע מיד וחיכינו יומים [ טעות מספר 3](תהרגו אותי אין לי מושג למה)

כרגע הוא שוב תפוס וכל הניסיונות שלנו לחזור על מה שעשינו בהתחלה אפילו לא מדגדגים אותו,

משהו מכיר איזשהוא ממיס שיכול לשחרר מנוע במצב כזה שלהערכתנו נדבק בגלל ייבוש המיץ,( שטות גדולה נוספת,מיץ פריגת חזק יותר מסיבוב מתנע של מנוע, עם פלגים ובלעדיהם???????!]

או שאין מנוס מלפרק אותו .תודה

מנהלים אנא הפכו שרשור הזוי זה לשרשור ההזוי הגדול ביותר אי פעם בפורום מכובד זה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נוזל בלמים ידוע לי ל-א תוקף גומיות, זאת הסיבה שמשתמשים בנוזל מן הצומח ולא בלוואי של נפט....

כמו שאיציק אמר.....תוריד רבע בקבוק WD40 לתוך כל צילינדר.....ותשחק עם בוקסה מתאימה על הפולי וידית מומנט ארוכה (אפשר להשתמש בצינור ברזל חזק) ותשחק בעדינות קדימה אחורה קדימה אחורה משחקים עדינית שכל פעם במשחק ה"שני" אתה מפעיל יותר לחץ לכיוון הסיבוב הנכון.....ככה כל הזמן תשחק איתו, מידי פעם תחכה עשר דקות לתת לWD40 לעשות מעט עבודה...ואז תחזור על הפעולה....בסוף הוא ישתחרר אם ירצה ואם לא

פורסם
נוזל בלמים ידוע לי ל-א תוקף גומיות, זאת הסיבה שמשתמשים בנוזל מן הצומח ולא בלוואי של נפט....

כמו שאיציק אמר.....תוריד רבע בקבוק WD40 לתוך כל צילינדר.....ותשחק עם בוקסה מתאימה על הפולי וידית מומנט ארוכה (אפשר להשתמש בצינור ברזל חזק) ותשחק בעדינות קדימה אחורה קדימה אחורה משחקים עדינית שכל פעם במשחק ה"שני" אתה מפעיל יותר לחץ לכיוון הסיבוב הנכון.....ככה כל הזמן תשחק איתו, מידי פעם תחכה עשר דקות לתת לWD40 לעשות מעט עבודה...ואז תחזור על הפעולה....בסוף הוא ישתחרר אם ירצה ואם לא

העיקרון הוא לא "כמה שיותר מהר לשחרר", אלא, לא לגרום למנוע נזק - ועפ"י הצעתך, בידיים לא מקצועיות - יגרם נזק כבד למנוע = ישברו רינגים אשר יגרמו לנזק לצילינדרים וגם/או יגרם נזק לשסתומים/קאמשפט וגם או יתעקמו טלטלים ועוד....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...