רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 15.6 אלף צפיות
לאחר ששניים מחברי הפורום שאלו אותי בפרטי איך מנקים חלקי אלומיניום, כשהשלישי שלח היום שאלה דומה, החלטתי לרשום זאת כאן בכללי ראשית, אסביר שהמטרה שלי בניקוי היא בד"כ לא רק הניקוי, אלא להביא את החלק למצב חדש ומבריק, כמו ביום שבו הוא יצא מהמפעל, אם לא יותר מזה. ייתן וחלק מהמשפצים יחליטו לבצע את התהליך המפורט מטה בחלקו, מכיוון שהתוצאה הסופית היא חלק למצב תצוגה ולא תמיד רואים את החלק באופן גלוי (לי זה לא משנה, אני יודע שהוא נראה ככה ובכזה מצב, זה מה שחשוב ) אז איך אני מנקה חלקי אלומיניום? (בטוחני שיש טכניקות נוספות, אך זו הדרך שלי...) : 1. פירוק החלק לגורמים, משמע, שום בורג לא מחובר אליו, ניקוי האטמים, הוצאת מחזירי שמן, מיסבים וכו'. 2. שטיפת החלק בקיטור חם …
הודעה אחרונה מאת גרוטאיסט, -
- 5 תגובות
- 961 צפיות
תמונת אוירה לחובבי הז'נר-צולם ע"י בטיול האחרון-רן http://img160.imageshack.us/img160/9037/dscf83592id.jpg
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמה הייתם משלמים על ביאנקינה משנות ה-60, רשומה כאספנות, ללא טסט, במצב נסיעה ובמצב חיצוני טוב (נקודות חלודה בודדות, פה ושם איזה בקלית שבורה, אבל בסה"כ במצב טוב ואפילו הגג ברזנט שלם ותקין)?
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 981 צפיות
במסגרת ההכנות למסיבה אנו מבקשים משני מתנדבים שיצלמו את המסיבה. אחד בוידאו ואחד בסטילס. נא לפנות אלי בה"פ. תודה בני הספל
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, לקראת הגעת הרכב שלי מארה"ב, אני זקוק להמלצות לכיסוי טוב (וגדול...) שיגן על הרכב מפגעי מזג האויר ואחרים. אשמח לקבל המלצות. תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לי מכר שמעוניין לקנות סיטרואן דה שבו שראה בלוח פוקוס; צבע סגול חציל, נראית שמורה, ב-15000 ש"ח. האם אתם מכירים את הרכב? מה דעתכם? כמו כן, הוא ראה לידה סיטרואן מארי דה-שבו (לבנה, יד שנייה), והוא מתלבט בינה לבין הדה-שבו. מישהו יכול לשפוך אור על הרכב? האם היא הנעה כפולה? אציין כי ערכתי חיפוש אך לא מצאתי נתונים לגביה. תודה (בשמו)...
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, קודם כול קצת רקע עלי,אני עובד בחברת הייטק כמהנדס תוכנה,הדבר הכי טכני שעשיתי זה היה להחליף גלגל... אבל יכולת לא חסר,רק זמן.. בכול מקרה בזמן האחרון קיבלתי חופש מהעבודה לזמן של חודש,ורציתי להתחיל לשפץ אולי איזה קטנוע או אופנוע קטן. בעקרון יש לי נסיון בריתוך,עבודה עם מתכת,פחחות,צבע. ועכשיו גם זמן. החלטתי לשפץ אופנוע כי מכונית נראת לי כצורכת זמן גדולה מידי ואני חושש שאני לא אספיק לסיים בזמן והיא פשוט תשב בחניה והאשה תצעק עלי לזרוק אותה(ואני מתכוון את המכונית לא את האשה בכול מקרה רציתי לבקש את עזרתכם בנושא,מאיפה אני יכול להתחיל? איפה אני יכול למצוא איזה אופנוע קטנוע אספנות קטן? איזה ספרים אני צריך לרכוש? ומה התהליך של רישום האופנוע על שמי אחר…
הודעה אחרונה מאת אלכס ב., -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חלק מהתמוונת בהשקה של הבלאיר של אילן קלדרון , תענוג לראות שיפוץ מהמם שכזה והקפדה על הפרטים הקטנים ביותר ! תענוג לעיניים , ולמי שיש תמונות של רגע ההשקה , קדימה חברה - להעלות הינה כמה תמונות מהסביבה , לי בדיוק נגמרו הסוללות המצלמה ביי דרור .
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי אני טס עוד כשבועיים למיילבורן לשבוע (עבודה) בערך... האם יש מוזאונים או מיפגשי רכב מהסוג שאנחנו אוהבים בסביבה? מה שווה לראות, לקנות וכו'... עצות? גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 1 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מאז שאני זוכר את עצמי אני אוהב מכוניות בעיקר ישנות ובכלל זה את סטודיבייקר,לסבא שלי היה לארק 61 שנקנה ממש חדש בירושליים הוא החזיק אותה עד שנת 1964 אז קנה פורד פלקון. את הלארק' 63 קנה אבא ש/לי ממורה נהיגה שעזב את הארץ,הייתי אז בן שנה ואבא שלי מכר הנרי ג'יי שהיתה לו,הוא ניתקל בשתיי מודעות על לארק למכירה אחת נת 63 ואחת שנת 63 הגיע קודם ל63 וראה את המנוע מפוייח כולו העיסקה מייד נעשתה והלארק עשתה דרכה לירושליים היא שרתה אותנו עד שנת 82 ואז הושבתה עקב בעייה במנוע בנתיים התגייסתי לצבא ושהשתחררתי בשנת 86 הלארק ניתנה לי במתנה תוך כדיי שנאמר לי תשמור עלייה. קניתי מצבר חדש ניגשתי למחסן שהרכב היה בו והנעתי אותו,נסעתי יום אחד בשנת 85 להרצלייה ושם פגשתי את צבי רכניץ ועוד קומץ חבר…
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לכל אלה שרואים ויודעים על מה אני מדבר. ולכל אלה שלא: מדובר בבחור שכל כמה חודשים מוציא תוכנית על איך עושים כל מיני דברים. פעם הוא בחר לשפץ לנדרובר ישן,אח"כ אופנוע (אינדיאן) אם אני לא טועה ועכשיו הוא מצא איזו ETYPE קבריולט זרוקה לה מתחת לאיזה מחסן והוא בדרך לשפץ אותה. הפרקים משודרים בעיקר בשישי ושבת בערץ דיסקברי -פשוט תענוג לראות מה עוד שיש עוד כמה תוכניות של שיפוצים של מכוניות שרירם אמרקאיות ואופנועים (OCB) פרטים בלינקים הבאים http://www.i2itelevision.com/car-reborn.php http://dsc.discovery.com/fansites/americanhotrod/americanhotrod.html
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
רכב יד שלישית מצוי בבעלותי יותר מ 9 שנים מנוע הוחלף לאחרונה, טסט עבר לפני חצי שנה אפשרות גם לרכישת חלקים נוספים דורון 0525202485
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אמנם עוד לא אספנות , אבל אוטוטו... זה נראה לי יעניין כמה ממכם ( בינינו , אני מעדיף שזה ימכר למישהו מכאן ולא לאיזה ילד טמבל... ) פירסמתי בקנייה ומכירה , אבל אני מפרסם כאן למי שפיספס או שיפספס... : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=655115#post655115 זהו . בשאיפה לבית לא פחות טוב...
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, במסגרת שדרוג צי הרכב הצנוע של משפחתי התקבלה החלטה עקרונית כי אחת מהמכונית תהיה "רכב אספנות" מסיבות של עלויות אחזקה וחיבה לתחום. ברכב ינהג רוב הזמן אבי, שהוא בן 54 והוא אמור לעמוד בדרישות הבאות: מזגן טוב- חובה אמינות- לא בעייתית מדי, ברור שהרכב יקבל יחס חם ויטופל בהתאם לגיל אבל אמינות סבירה חשובה לנו. ידני / אוט'- לא קריטי, עדיפות לידני. צריכת דלק- רצוי שיהיה כמה שיותר חסכוני, בכל מקרה באזור ה-1:8-9 בשאיפה. את הרכב נקנה לשימוש במצבו הקיים ולא לשיפוץ / שיקום או משהו בסגנון. מן הסתם רצוי שיהיה במצב ויזואלי טוב ככל הניתן ושיספק איכות חיים מירבית. כאמור בכותרת התקציב הוא 15000 ש"ח. מה דעתכם? תודה, דין.
הודעה אחרונה מאת volvo144GL, -
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכל האספנים ,,, ביום שישי האחרון התקיים ראלי חיפושיות "מועדון רכבי החיפושיות ומקוררי האוויר בישראל" לזכרו של אברהם פורת כתב אוטו והשתתפו בו מעל 40 רכבים מקוררי אוויר. מקום הזינוק היה מרידינג ת"א ונגמר בכפר יהושע מקום הולדתו וקבורתו של אברהם פורת כתב מגזין אוטו. ברצוני למסור תודות למארגני ראלי החיפושיות אורן קיפניס ,דני פרומצ'נקו מגזין אוטו , בחסות לצמפיון ישראל עבור הארגון המסודר המרשלים ,הצלמים ,הכתבים ,האוכל חולצות כובעים גביעים תעודות ועוד... לאחר הראלי רוב חברי המועדון המשיכו לנופש בן יומיים שישבת לטבריה חוף חלוקים היה פשוט מדליק שישבת שיתועד לנצח. תודה מדרור בננה.
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חיפושית מדהימה-ננ פתוח-גלגלים מיוחדים-מעוצבת בהזמנה מיוחדת (צ'יטי צ'טי בנג בנג...) . גרמנית-אמריקאית. נדירה. 5000$ 052-2542426. יובל
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
להלן תמונות נוספות
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
מנטה=מוסטאנג? 1 2
מאת redroze-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הרבה זמן לא עדכנתי בתמונות של המנטה שלי. אז הנה קצת תמונות באדיבות בוריס ממועדון אופל, התמונות צולמו במפגש לפני 3 שבועות (פעם ראשונה שבאתי עם המנטה). כמובן שהרבה ברכות מגיעות למוסטנג הכתומה של טינו (אני מקווה שאני לא טועה בשמו), רכב שעבר שיפוץ ברמה עולמית, אי אפשר שלא לשים לב בכמות ההשקעה והאהבה שהבעלים השקיע באוטו (וגם בשבילי המוסטנג היא חלום קטן, במיוחד בגרסאת הקבריולט). ונחזור לעניניינו, הרבה אנשים טוענים שהמנטה דומה מאוד למוסטנג, אני טוען שמקדימה המנטה מאוד דומה למוסטאנג וחברים שלי טוענים שמאחורה המנטה מאוד דומה למוסטנג. בואו ניתן לתמונות לדבר ...
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
אבקש את עזרת בעלי מרצדס עם מע הזרקת דלק טורית מכנית העם מישהו מכיר בעל מיקצוע או בעל ניסיון שיכול לתת מענה בנושא הרכב הוא 280SE מודל 70 והבעיה הוא תערובת דלק עשירה מאד תודה על תגובתכם המהירה 0506441016
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהבתי מאוד את הכתבה! במיוחד את פנחס החיפושיות מאוד חמודות ופוטוגניות. והיה את הבחור ששם מזגן באוטו בעלות של 6000 שקלים. והיה גם את ציון, הבעלים של 31 חיפושיות...! אז כולם רשומים פה בפורום? תמשיכו ככה... ואם כבר, מתי אתם עוברים בבאר שבע?
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כפי שחלקכם יודעים, נאלצתי לפרוש מראלי החיפושיות בגלל נזילה רצינית מאוד מאיזור הממיר מומנט. היום, הוצאנו את המנוע כדי למצוא את הבעיה: אגזוז בחוץ: מנוע בחוץ: מנוע: למה האוטו לא נוסע?: ממיר מומנט:
הודעה אחרונה מאת Type34, -
חישוב מיסים
מאת sam1- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכול חברי הפורום. רציתי לדעת איך מחשבים מיסי יבוא לרכב אספנות שמחירו אינו מוגדר במיחירון הבינלאומי. תודה מראש שמעון .צ
הודעה אחרונה מאת sam1, -
- 0 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שברולט אימפלה מודל 74"עם מנוע V8 בשלבי שיפוץ אחרונים. במחיר 12,000 ש"ח- נתון למיקוח! נא לפנות לחמודי מוקטרן בטלפון: 054-7368557
הודעה אחרונה מאת fighter21, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/1968-Triumph-Autocars-Brochure-Israel-Hebrew_W0QQitemZ7172943155QQcategoryZ3878QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אחרי המוווווווווווון זמן סוף סוף הפז'ו 304 שלי יצא היום מפחחות וצבע. נראה מדהים! אמנם יש לי עוד די הרבה עבודה: קצת ריפודים, קצת פאנלים של הדלתות, קצת לחדש את הסקאי פה ושם וכמובן לסיים את שיפוץ מנגנון הגג הנפתח. אבל מאד בקרוב תוכלו לפגוש אותי, האבא הגאה, במפגשי המועדון עם הרכב. מצורפות מספר תמונות (לא מי יודע מה איכותיות כי צילמתי עם המצלמה של הטלפון) כדי לשטוף את העיניים. ויש גם שאלה. מכיוון שהרכב לא הותנע במשך כ-3 חודשים פעלתי על פי ההמלצות שקיבלתי כאן - בדקתי שמן ומים, הוספתי קצת דלק, נתתי למנוע כמה סיבובים אחרי שניתקתי קויל וכו'. המצבר כמובן הלך קאפוט (הוא היה כבר די גמור עוד לפני כן אז בטח אחרי 3 חודשים בלי להתניע...) אבל התנעתי עם כבלים וביום ראשון אח…
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
-
ראיתי שפתחו מחדש את הדרייב-אין בר"ג לחודש אוגוסט. חשבתי ש'ערב מכוניות אספנות' בדרייב-אין יכול להיות אירוע מדליק. יש מתעניינים?
- 0 תגובות
- 995 צפיות
תמונות כלליות של המפגש ותמונות נוספות מההשקה, אפשר למצוא בהודעת ההשקה של דרור. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80691
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
וסטפליה
מאת אלי כתריאל- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חבר מעוניין לרכוש פולקסווגן וסטפליה שנת 84. הרכב במצב חיצוני סביר ונדרש שיפוץ מנוע וגיר,האם המנוע והגיר זהים לחלוטין לטרנספורטר הסטנדרטית או קיימים שינויים כלשהם? בתודה מראש אלי
שאלת זיכרון
מאת שטנגה-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי זוכר ומכיר את אחת אזעקות הרכב הראשונות "אדלר"?
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
מתוך מפעל רנו
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 313 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mikk
- פאר האורה
- עוזי ל
- yossiaviel
- sperial
- Avia
- PASHUT
- Pavlik
- samg
- SlowRide
- yosefW
- yovel673