רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יד 2 במצב שלם , גג נפתח באופן מלא יחידה מסוגה מחיר מבוקש 22 אלף ש"ח טל - 0524/823294
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
זהו סיפורה של פיאט 238 בת 28 . לפני מספר חודשים ראיתי ממש ליד ביתי מחסן על גלגלים ששוכב בחנית בניין. אדם שהיה בחניה אמר שהאוטו של חמו ושאין מצב לשקם את האוטו מה גם הוא משמש לחמו מחסן. אתמול ראיתי במקרה אדם מבוגר מתעסק במחסן. ניגשתי והתחלתי לשאול שאלות, האוטו יד שנייה ונמצא אצלו במצב עמידה לפחות 15 שנה אם לא יותר,לא היתה כדאיות לתקן את הסטרטר אצלו באוטו!! מתברר שבזמנו היתה הפיאט הזו קרוואן שהוא בנה לעצמו עם מיטות נפתחות, כיור, מקלחון,גז מטבח וכל המשתמע מכך,ועם הקרוואן הזה הוא היה יוצא את גבולות מדינת ישראל כדי לטייל בעולם עם קרוואן מישראל, מסתבר שפעם היתה אפשרות לצאת את גבולות המדינה עם האוטו דרך מעבורת שהיתה יוצאת 1 לשבוע מהנמל. הוא סיפר לי שבאחד הטיולים הוא נ…
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 1 תגובות
- 716 צפיות
היגיע סוף סוף , כרגיל עריכה איכותית , יש ויש מה לקרוא , כתבות מעניינות וסיקור נרחב . אייל , בני , כל הכבוד על העריכה , הכתיבה ושנזכה לעוד הרבה הרבה גליונות כאלו איכותיים ומעניינים . בהנאה רבה לכולם דרור .
הודעה אחרונה מאת logo1, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
מי יודע היכן אפשר לכופף צינור של אגזוז של אופנוע אם מישהו מכיר בעל מקצוע עדיף בצפון אם יש במרכז גם טוב
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
אירועים רכב קלאסי ניו יורק פלורידה וניו ג'רסי
מאת Guest AKICHU- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
Pensacola, Florida August 20, 2005 2nd Annual Habifestival- Custom Car, Truck & Bike Show Benefiting Habitat for Humanity. Hours are 8am-5pm at Hadji Shrine Temple, Nine Mile Rd., Pensacola, FL. Open class show, 40 classes, SPL competition, live bands, entertainment, product vendors and food vendors. TV and radio coverage. Great time for the whole family. All makes and models welcomed. Let's help Habitat rebuild! Car show registration $25 pre-registration $30 day of show General Public $5 per car load (buses welcomed) More Info/vendor info. call Jim C. (850)455-0200 Email: jcmarketconcepts@bellsouth…
-
פג'ו 505 - ??
מאת דרור- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם , חבר טוב זקוק למנוע לפג'ו 505 1800 שנת 1984 . משהו יודע ? אולי אפילו רכב שלם עם מנוע , לפני שנגרס .......... תודה מראש . ביי דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
מנוע לג'יפ
מאת אריוס- 1 תגובות
- 883 צפיות
שלום לכולם, מחפש מנוע לג'יפ ישן-ראש שטוח. בא בחשבון גם לפני שיפוץ, או אפילו בלוק במצב טוב אריוס
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. אני מחפש פיאט 127 דור 1 לחלקים בדחיפות רבה, כי האוטו שלי כמעט מוכן אני צריך להרכיב, אז אים מישהו שמע או ראה שיכתוב? תודה מראש גיא
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם.... מישהו מכיר/בקיא בנושא ייצוא רכב לארה"ב? האם אפשרי מבחינת תקנות הייבוא בארה"ב? מה מגבלות השנים שם אם בכלל? המכס שלהם, אם בכלל, לרכב משנות ייצור שונות וכו'... תודה מראש, ליאור.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצורפת ההזמנה לאירוע לקידום חוק הספורט המוטורי. האירוע יחל ב 9:30 בבוקר ביום שישי הקרוב, 29 ביולי 2005. במקום תתקיים תצוגה של רכב קלאסי. כל מי שמעוניין לבוא ולהציג, מתבקש לפנות אלי בה"פ על מנת לארגן התצוגה כמו שצריך. תדה, אורן ספורט מוטורי 1.doc
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 968 צפיות
שלום חברים, היום קיבלתי קלטת וידאו נוספת, אשר מתעדת את גרירת המיועדת החדשה שלי (1973, אבל חדשה...) מביתה ב- 10 השנים האחרונות, בדרך אל מחסני המשלח הבינלאומי בניו יורק. מה אומר לכם, חברים - עונג צרוף. התמזל מזלי ו"נפלתי" על בעלים מדהים, שלא רק ששמר על הרכב באופן ראוי לציון, שיתוף הפעולה איתו מההתחלה ועד הסוף היה פשוט בלתי ניתן לתיאור במילים. לא יכולתי לצפות ליותר, והאיש עשה הכל באהבה גדולה. זהו, עכשיו נותר לחכות שבועות ספורים נוספים עד שהמלכה החדשה ואחותה השונה ממנה רק במעט תגענה ארצה ותיכנסנה למשפחה הגדולה. המשך יבוא... חמי
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
במפגש מועדון פיאט, החדש, שנערך אתמול, יום שישי, בחניית איקאה נתניה, הופתענו לטובה מהגעתם של בעלי מכונית פיאט 124 ספיידר ופיאט 500F למפגש. המועדון ישמח לצרף לשורותיו עוד בעלי מכוניות פיאט, הו קלאסיות ואספנות והן חדישות יותר, כלומר מפיאט בלילה ועד לפנדה החדשה וכל הקשת ביניהם. נא הכנסו לאתר והרשמו (בחינם): http://fiatclub.freeprohost.com בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא מגיע לה. חישובי עלות\תועלת קרים הביאו את בעליה להחליט שאין טעם להשקיע בה. עבור אספנים, היא עדיין צעירה מדי. שירותי הנקיון של העירייה כבר זוממים על מקום החניה שיתפנה. ואני הייתי מחזיר אותה לחיים מחר, אם רק ניתן היה לאתר את בעליה... (היא עומדת במגרש חניה ציבורי שאינו משוייך לשום בניין).
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
עד היום ראיתי רק את L וN, האם יש גם F בישראל?
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
מה קרה עם השירשור שלו למה נמחק ולמה הוא חסום אפשר לקבל הסבר. למען הסר ספק זה לא אני. פשוט סתם סקרנות
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- 0 תגובות
- 933 צפיות
דגם 1983 הרכב בבעלותי 9 שנים מנוע הוחלף יש בידי את המנוע המקורי + רכב לחלקים
הודעה אחרונה מאת Matra, -
- 11 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
אני לא יודע איזה דגם הוא מה שאני יודע שהוא בצבע כתום ויש לו מדבקה בצד שכתוב T50 ואני מחפש איזה דגם הוא ואיפה המספר שילדה שלו ואיפו אפשר להשיג בוכנה עם אני לא טועה יש שם מנוע זקס מישהו יכול לעזור לי ?
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאחר ואירית כבר הכניסה לפורום גם אוספים שאינם רכבים...אני זקוק עזרה מעצורים לאופניים ישנות (כנראה אספנות) מדגם Weinmann 730 באיזו שנה יוצרו? תודה
הודעה אחרונה מאת danש, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, פרויקט ה-TTS ממשיך בקצב... לצורך המשכו, דרושה לי פרינץ 1200 לחלקים, לא משנה מצב הפח/פנים כלל וכלל, חשוב לי רק שיהיה מנוע ולא ממש חשוב לי מה המצב שלו... מי שיודע/שמע/ראה, מוזמן לפנות אליי בה"פ או בטלפון 054-4554944 ליאור.
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.alfabb.com/bb/forums/showthread.php?t=13747 תהנו
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לשאול אתכם המבינים כמה שאלות על הרכב הנ"ל באיזה שנה הוא יוצר? האם הוא יוצר רק עם גיר ידני או גם עם אוטומטי? אני שואל מכיוון שהיום ראיתי אחת כזאת עם גיר אוטומטי ורציתי לדעת אם זה מושתל או בה ככה.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 4 אלף צפיות
הבטחתי ועל-כן אקיים. הנבלה: טלפון של בזק. מודל: לא ידוע (מצד אחד ישנה חותמת שעליה רשום 24/02/1973, מצד שני ישנה עוד חותמת בתחתית עם הכיתוב 1990). עלות: חינם. נמצא זרוק במחסן שבו אני עובד, ועמד אוטוטו לפני גריסה (במקרה הזה: זריקה לזבל) אתמול הבאתי את הטלפון הביתה, מאובק ומלוכלך, להערכתי עומד במקומו כבר כמה שנים טובות. 10 בקירוב. היום בבוקר התפניתי לתחילת השיפוץ, לאחר שיום שישי הוקדש לסקס סמים ורוקנ'רול... טוב, בלי רוקנ'רול... דבר ראשון, הטלפון נוקה ממסת האבק שדבקה עליו. נדהמתי כמה אבק וזוהמה נדבקו לטלפון מסכן. לאחר חמש דקות של קרצוף בעזרת סמרטוט לח עם נגיעה של סבון כלים, הוא היה נראה הרבה יותר טוב. חוט החיבור (הארוך מאוד יש לומר) נגלל מחדש והפלו…
הודעה אחרונה מאת odedmi, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הירוק ??????
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא הלכתי לשם מאז הגנבה של אחותה התאומה לפני 3 שבועות וקצת תמונות אחרי כמה שעות עבודה ופרוקים מישהו יודע אולי איפה יש רכב כזה זרוק(לחלפים) באיזה מקום
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 0 תגובות
- 765 צפיות
מנסיון ,רכב שחונה מעל חודש,עדיף לא עם בלם יד משוך,יש לרפידות נטיה להדבק לתוף הבילום. עדיף להשאיר בהילוך,ולאבטח בעזרת טריז צמוד לצמיג.
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 787 צפיות
מה עשיתי??? שאתה רוצה לחסום אותי??? אני שמח שמחקת את הנושא שלי כולם היו נגדי אני לא יודע למה...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 25 תגובות
- 10 אלף צפיות
אני עוד אכתוב על הפרויקט הזה כשהוא יסתיים, אך בינתיים, קבלו כמה תמונות של פרויקט שיפוץ פונטיאק פיירבירד 1979. הרכב נרכש על-ידי חבר טוב במצב @#!@$@ במטרה להפוך אותו לרפליקה של דגם שנקרא 10th Anniversary Tran-Am, אשר ייחודו הוא באיבזור המיוחד שלו, לרבות ריפוד עור כסוף(?!?!?!), מדבקות מיוחדות ועוד.... כשהרכב נקנה, בעל האוטו, חבר טוב כאמור, אולי, במקרה, ידע להחליף פיוז ברכב. שום דבר מעבר לזה... בימים אלו, חודשים רבים לאחר מכן של עבודה משותפת ומאומצת, אני עושה לו מבחנים.... אני מראה לו בורג או חלקיק קטן של הרכב ושואל למה זה שייך ומה הוא עושה, הוא כמעט תמיד מצליח... לזה אני קורא תלמיד טוב מנוע חדש ( Crate Engine) ובריא נמצא בדרכו מארה"ב, יחד עם עוד חלקים לפיניש... …
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 754 צפיות
הנושא שהוא פתח נמחק והמשתמש בתהליך חסימה. בני מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
במושב שבו אני גר (מושב אשתאול, ע"י שער הגיא) ישנם מספר לולים (לשעבר) שיכולים עם טיפטיפונת השקעה להפוך למקום אחסון מקורה לרכבים שלנו. בהנחה ונתחלק בעלות (הזניחה) של שכירת לול כזה, נמצא מקום אחסון מוצל ובטוח לצעצועים שלנו. מעניין? מי מצטרף?
הודעה אחרונה מאת eggi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, פירקתי לאחרונה את המנוע מהפרינץ 1000 "המיועדת". המנוע כיום ממוקם בחדר העבודה בביתי ומחכה לפירוק לגורמים. לטובת אלו שמדי פעם שואלים על איך עובדים מנועים ואלו, המבקשים להצטרף לפרויקטים כאלו ואחרים, אלו המעוניינים לבוא לבקר בשבת ולראות תהליך פירוק מנוע רכב לגורמים, ולפי בקשה, יינתנו הסברים אשר יינתנו על כל בורג, חלק, למה הוא שם, למה הוא משמש וכו', (לפי דרישה ), מוזמנים ליצור קשר כאן או בה"פ ונקבע מפגש פסגה אצלי ליאור.
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 317 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elibaba
- Night Driver
- zvigolden
- avargel
- בן מיכאל
- santiago
- סולל הדרך
- Michaelgir
- איתי200
- Alberrto
- MiniMiz3r
- משה321