רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכל משתמשי הפורום שמי ברוך ואני מנהל המחסן במוסך קורט ובניו בת"א מיטב 4 ליד הסינרמה לאחר שבצעתי ספירת מלאי נוכחתי שיש באמצעותנו למכור הרבה חלקים לדגמים ישנים מאוד לרכבי שברולט אולדסמוביל ועוד אשמח לקבל את בקשותכם לחלפים מבקש לקבל את מספר השילדה של הרכב על מנת לאתר בקטלוג הממוחשב לשרותכם ברוך 0523572134
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
חזרתי לפורום!!! 1 2
מאת M.Azulay- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חזרתי לפורום... אחרי 3שלושה שבועות שאני לא מאחל לאף-אחד חזרתי לפורום..... יום ראשון פירקתי מנוע, גיר, רדיאטור, לסובארו עוד כמה דברים קטנים וגררתי אותה (בעזרת גרר לב) מת"א לרשל"צ למוסך מרום טל. כבר אתמול כשביקרתי במוסך ראיתי שנעלמה המכה בחזית. מקוה שנוכל לראותה בקרוב... מהסיבה שאין לי מצלמה דיגיטלית לא אוכל להעלות תמונות לפורום אם יש מתנדבים אז בה"פ. בקשר לשמועות שנוגעות אלי. האסקורט לא נמכרה עדיין ובימים אלה היא תשרת אותי עד שהסובארו תצא מהפחח. יש שמועות על מפגש סובארו בשישי הקרוב. לא משהו שאני יודע עליו בבירור. משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 0 תגובות
- 948 צפיות
שלום חברים ברשותי דוד"ג דארט מודל 75 גג סקאי מוגדר רכב אספנות ברישיונות האם יש הצעות להחלפה בקבריולט זולה (מה לעשות הילדה מוציאה רישיון ובגיל הזה הם מחליטים.....)
הודעה אחרונה מאת ninja, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע על איזושהי מכונית מתוצרת "גלאס" בארץ? (גוגומוביל, איסר, 1500GT ועוד)
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
אחרי התברברות אני מעלה את תמונת ה"משתפצת" של נדב...
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שברולט פרנקלין שנת 66, צבע כחול כהה + בהיר. נוסעת מעולה! + טסט + מזגן, גיר אוטומט, אוטו מיוחד לאנשים שמבינים... עכשיו עברה השקעה של 3000 שקל ועברה טסט...
הודעה אחרונה מאת infectedm, -
-
מצלס 64 אבוד
מאת AMIRAM1- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש מידע על מצלס שנת 64 מספר רישוי 671948 אשר רשום על שמי אבל לא אצלי כבר שנים, אשמח לקבל כל מידע על האופנוע בפלאפון: 0506583774 או במייל: [email protected] תודה אשמח אם להבא תכתוב בגודל אותיות המקובל כאן (2). הקטנתי בעצמי. תודה בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום. לחבר יש סובארו 1800 GLF אוטומט שנת 83 . באוטו יש בריחת לחץ כנראה רינגים גמורים. רציתי לדעת האם מישהו יכול להפנות אותי לידיים מקצועיות ולא יקרות כדי לטפל בבעיה, או במקביל איפה אני יכול להשיג מנוע כזה במצב תקין במחיר סביר. אודה לעוזרים. אורן
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כתבה מתוך האתר של ידיעות האם הדה-שבו עומדת לעשות קאמבק? מקורות שונים בתעשיית הרכב טוענים לאחרונה כי בסיטרואן מתכננים לרכב (שוב) על גל הרטרו, עם גרסת שנות ה-2000 לדה-שבו האלמותית. המכונית, שנחשבת בעיני רבים ל"חיפושית הצרפתית", זכתה במשך השנים לאהדה רבה סיטרואן דה-שבו. קאמבק? ועד היום, שנים רבות לאחר הפסקת הייצור, עודנה מככבת במסעות פרסום, בקרב מועדוני מעריצים ואספנים בכל רחבי העולם. בסיטרואן בהחלט מודעים לפוטנציאל - כפי שהוכיחה למשל פולקסווגן עם החיפושית החדשה, או ב.מ.וו עם המיני. לפי שמועות הם קרובים להצגת מכונית תצוגה שתשאב סממני עיצוב ברורים מאותה דה-שבו "של פעם". תגובות חיוביות יביאו את המכונית לייצור בתוך שנתיים. יש מי שמאמין שחשיפתה ע…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למתלה האחורי של החיפושית היו שתי תצורות: IRS ו-Swing Axle. מישהו יכול להגיד לי באילו שנים החיפושיות באו עם IRS ובאיזה שנים עם Swing Axle?
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
עדכנתי את האתר. אתם מוזמנים להסתכל על התמונות : http://idanst.net/cars/ (התמונות של ההשקה התפצלו לי בטעות כאשר חלק למעלה וחלק למטה, אז תדפדפו למטה כדי לראות את שאר התמונות של ההשקה). ואני אשמח אם מישהו ירשום בקצרה את הסיפור(בערך מה שסיפרו שם), כדי שאני אוכל להוסיף את זה לאתר.
הודעה אחרונה מאת Turbo HKS, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
גיר אוטומט לפנות לשרון 0508277300
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם !!! קודם כל , שבוע מצויין שיהיה לכולם !!! כיוון שאני כבר ממש מדמיין את עצמי בתוך אחת , אני אשתדל לפרסם את המודעה כמה שיותר. אז ככה: אני מחפש פורד ברנדה , רצוי פנסים עגולים (לא עקרוני) מצב מכני תותחי , ללא ריקבונות מתחת לאוטו ומתחת לגומיות של החלונות . צבע ומכות לא רציניות לא יפריעו. אני מודה מראש למי שיראה או אפילו ירצה למכור לי אחת כזאת . :grin: :grin: הטלפון 052-4898295 , תודה רבה !!!
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מודעה מעניינת מלוח קרטל (אני לא מכיר את הטרקטור או את בעליו): "טרקטור מסוג oliver שמור מטופל עובד כמו חדש טרקטור שחבל על הזמן כל הקודם זוכה טלפון: 050-8455570טלפון נוסף: 050-6564475איזור בארץ: אשדוד והסביבהשם יישוב: איש קשר: עדישלח הודעה למפרסם
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הוולו 144 שלי עושה בקו כרמיאל רעננה נהיגה ממש רגועה סביב 86 קמ"ש 1:8.3 אחד מחברי מספר שהוולו שלו (שתיהן קרבורטור שנת 74 אוטומט) עושה 1:10 בקו רעננה חיפה.... קרבורטורטופל לפני 8000 ק"מ. יש רעיון איך לצמצם זלילת הדלק?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
עזרה בשטיפה 1 2
מאת ToMeR- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
בגלל שזה פורום של אספנות ופה מאוד משקיעים בשטיפת המכוניות אז רציתי לשאול איך אתם שוטפים את המכוניות ומנגבים? קניתי ג'ילדה סינטטית כזאת באייס, כל הזמן שאני מנגב איתה היא לא מנגבת טוב וצריך לחזור על אותו המקום 50 פעם, וגם היא משאירה לבן כזה על האוטו כאילו האוטו מרוח בקרם. מישהו יכול לעזור לי בעניין? אני שוטף בלילה כדי שלא יהיה שמש כי זה חניה בלי גג וצל
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מנטה עם קיט כנפיים מנופחות ופנסים עגולים כפולים, כמו בתמונה. לאחרונה נראתה לפני 5 שנים בצבע לבן בחיפה. הייתה בבעלותו של ילד ערבי מחיפה. מישהוא ראה אותה מאז? תודה מראש, יניב
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
VW קמפר אמריקאי
מאת asafk- 7 תגובות
- 5 אלף צפיות
אני יודע שיש לא מעט קמפרים משנות ה70 בארץ אבל... כמה אמריקאים יש? (אמריקאי= לא ווסטפליה, אלא ריביירה- עם POPTOP שעולה ישר, לא באלכסון, והוא כל הגג, מהקבינה אחורה) מי מכיר, מי יודע? ??? אסף.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 993 צפיות
ואם זה זהה בכול המנועים 1600 סמק
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת איך אפשר לשחרר רכב שנמצא בתור לגריסה,לדוגמא במגרש שנמצא ליד הסופרלנד בראשון? עם מי צריך לדבר? יש אפשרות להכנס לשם בלי להסתכן בהסגת גבול? תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת suzu, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אז בשעה טובה פורק היום הקרבורטור של הלמברטה, ונתגלה הסיבה מדוע היא לא הניעה למרות הניצוץ. ביציאה מצינור הדלק לקרבורטור יש רשת המשמשת פילטר נוסף לדלק כל בית המבנה של הפילטר והרשת עצמה היו סתומים בחומר לבן דמוי אבנית למרות כל מה שניסית הצלחתי להסיר אותה בצורה חלקית בלבד יתכן ומדובר בסוג של קורוזיה האם מישהו מכיר חומר היכול להסיר את האבנית ומה התהליך הנכון לניקוי הקרברטור תודה-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 1 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי תוך כדי שוטטות הינה לחובבי הוספות והלמברטות למיניהם : http://www.classicalwheels.com/codenew/product.asp משהו משהו , כיף לארות כל כך הרבה ... בייייי בהנאה רבה לכולם . דרור .
הודעה אחרונה מאת danש, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, אשמח לקבל הצעות אטרקטיביות ואמיתיות החיפושית מיד ראשונה שמורה כאורגינלית יפהפיה מצב מעולה (מכנית וויזואלית) [email protected] תודה וסופ"ש נעים תמר
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה עשיתי שיפוץ ל-90% הפרונט של הוליאנט שלי, תפוחים, זרועות, בוקסות וגומיות למינהן. עד עכשיו לא היה עד כדי כך קשה למצוא את כל החלקים (חלק אני מצאתי וחלק המכונאי מצא - חיים) הבעיה היא שאנחנו מתקשים מאוד למצוא בול ג'וינט תחתון (צד נהג), אצלי הבול גוינט כבר גמור לגמרי (ממש סכנה לסוע איתו) ואני מחפש אחד דחוף. יש למישהו איזה המלצה איפה אפשר אולי למצוא כזה? או שאולי למישהו יש אחד במקרה? שמעתי על איזה מישהו בתל אביב שנקרא "המדביק" שמשפץ כאלו- מישהו שמע עליו - ממליץ? ככה הוא נראה בדגם שלי: -ברקו
הודעה אחרונה מאת berko, -
מידע על רכב
מאת פונטי-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פונטיאק אסטר משנות ה-70 מישהו מכיר
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שבתי מנסיעה לטיוואן ובדרך חזרה עצרתי למס' ימים בבנקוק אני מצרף מס' תמונות של מכוניות שנתקלתי בהן
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני קצת פחות משנתיים טיילתי בצרפת עם מי שהיתה אז חברתי (היום אשתי). בעודנו משייטים לנו בדרכים כפריות במרכז המדינה, קלטתי בזווית העין משהו מוזר. עצירה חדה, רוורס מהיר כמה מאות מטרים וכניסה לאסם באמצע שומקום, בו פועל עסק שהתמחותו בעתיקות. לאו דווקא מכוניות, אך בעיקר. מצאתי שם פיג'ו 204 קבריולט נפלאה, והשתעשעתי ברעיון להביאה לארץ. מכיוון שלא היה לי מושג במה זה כרוך, חיפשתי באינטרנט ומצאתי אתר מצויין בשם CarsForum, ובו פורום "רכבי אספנות". שאלתי בפורום, קיבלתי תשובות מפורטות, הסבירו לי על מחירון "קראוס", והבנתי שלהביא את אותה פיז'ו זה לא רעיון טוב. חלפה כמעט שנה עד שחזרתי לכאן באופן קבוע, אחרי שייבאתי מכונית אחרת מארה"ב. היום, בעקבות שרשור DS שהתפרסם כאן, נזכר…
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מרענן.... חברה שלי אפרת, על רקע הטאונוס מגישה מיץ קריר ומרענן...
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עדיף עם מנוע לא חשוב מה מצבו כדי להתחיל את הפרויקט שלי לאחר שנגנב/נעלם לי לצערי הרכב ששימש לחלפים כולל המנוע וכל ומכללים
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מדי פעם צץ לו שרשור אשר תוהה האם יש ברכה במעשיהם של כל אלה אשר טורחים לדווח על כל ענתיקה שהם רואים בדרכם מאי שם לאי אן. בתאריך 21 ביוני פרסם YB את השרשור הבא. אני שמח לדווח שהיו האופל מנטה עברה לרשותי ונגרר לחוף מבטחים. הכוונה הייתה להפוך אותה למאגר חלקים אבל פשפוש נוסף בקרביה גילה שזאת דוקא מנטה מעניינת ששווה שימור. ולכן כנראה תחזור עטרה לראשה. תודה רבה YB בשמי ובשם האופל. בברכה,יניב
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 311 אורחים (הצג רשימה מלאה)