רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב, האם ניתן להשיג בארץ צמיגי 3.5X10 עם דופן לבנה ללמברטה??או שנגזר עליי להזמין מחו"ל?
הודעה אחרונה מאת danש, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני מספר שנים פעל מאזור ירושלים ולאחר מכן מאזור המושבים שליד ראש העין בחור בשם ינאי שהתמחה ביבוא חלפים ורכבים מחו"ל בעיקר מאנגליה. הוא עזר לי מספר רב של פעמים בעבר אך לאחרונה עבדו עקבותיו ואין לי (לצערי) את מספרי הטלפון שלו. האם אתם מכירים ? תוכלו למסור לי כיצד ניתן להגיע אליו ? האם אתם מכירים אנשים/חברות נוספות שעוסקות בתחום ?
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כנראה שהאופנוע שלי יצטרך לעבור בדיקת מעבדה מוסמכת לפני העלייה על הכביש (סוזוקי DR600 מודל 86, רשיון מוקפא כבר כחמש שנים, נסע פעם אחרונה לפני קצת פחות משנה) . יש בעריסה התחתונה של השילדה ריתוך. יש מיגון אלומיניום מקורי שעוטף את העריסה מלמטה ומהצדדים, כך שלא רואים את הריתוך הזה בלי להוריד את המיגון. עד כמה הבדיקה הזו מחמירה עם אופנועים? יפרקו כסא/מיכל דלק/מיגון כדי לבחון את כל השילדה? ואם רואים את הריתוך, מהי הפרוצדורה לאשר אותו? אם זה ניתן בכלל? הריתוך נעשה ע"י מסגר אומן, לא מכון שילדות. מה כוללת הבדיקה לאופנועים? בטסט הרגיל הבדיקה היא מאוד מאוד מקלה, עד כדי כך שבאחד מהטסטים שעשיתי אפילו לא הסכימו לחכות שאני אוריד את האופנוע מהנגרר, והעבירו אותו ככה טסט…
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קשה להאמין אבל הנה העובדות: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2192&item=4556985749&rd
הודעה אחרונה מאת odedmi, -
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
הופיע בפורום מכירה-קנייה דו-גלגלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=621609#post621609
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בהמשך לגעגועי הנוסטלגיה של ליאור, תרשו לי גם .... הסתובבה בת"א לפני איזה 10 שנים אופל אומגה (מהדור הראשון) GSI. מנוע 3 ליטר,6 בוכנות טורי. המנוע נקרא DUAL RAM על שום שתי הסעפות יניקה שיש לו. מישהוא ראה? שמע? אני מוכן לקבל את האוטו בכל מצב ובכל מצב רשיונות שלא יהיה. בברכה,יניב
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
זה הזמן להגשים חלום... . תמיד חלמתם על מכונית קלאסית אשר תעטר ביופייה את החנייה הביתית? . תמיד חלמתם לשפץ במו ידיכם חתיכת פח ישנה ולהפוך אותה למכונית אספנות נוצצת? . קורס מבוא לשיפוץ רכב קלאסי מיועד לכל חובב/ת ובעל/ת רכב קלאסי אשר יתרום רבות לתהליך השיפוץ מתחילתו ועד סופו ויסייע לבעלי כלי-רכב קלאסיים לשפץ ולתחזק את כלי- רכבם. . הקורסים מועברים ע"י צוות אתר הרכב הקלאסי בשיתוףעם בעלי המקצוע המובילים בארץ בתחומם ומשלבים תיאוריה והתנסות מעשית בכל אחד מהמקצועות הנלמדים ומתקיימים בסדנאות רלוונטיות למקצוע. . . שיעור מבוא לשיפוץ רכב _____ מערכות החשמל ברכב קלאסי _____ שיעור פחח…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני כולה בן 18 ואני מגיל קטן תמיד אהבתי מכוניות, תמיד במשפחה היו צוחקים שתמיד הייתי משחק עם מכוניות צעצוע ובתור תינוק תמיד הייתי אומר את המילה "אוטו". כבר הרבה שנים החלום שלי זה פורד מוסטנג משנות ה60 המאוחרות. ואני באמת מתכוון לקיים את החלום הזה!! לפני כמה זמן ההורים שלי שאלו אותי עם בא לי לעשות איזה קורס כזה או משהו שקשור במכונאות רכב, כי אני תתמיד אוהב לפרק ולהרכיב דברים (ובדרך כלל אני מצליח להרכיב חזרה והכל עובד). יש לי כסף לקנות אוטו, ואפילו לקנות פורד מוסטנג לפני שיפוץ רק הבעיה שאני נכון לעכשיו לא מבין הרבה במכאניקה וכל המערכות ברכב, מהסיבה הפשוטה שאין לי ניסיון... אני שוקל לקחת את הקורס הזה שליאור פירסם...לרעננה אין לי בעיה להגיע כי אני גר ברעננה אבל לפתח תיקו…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104045,00.html#n
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
The Eastern Division AACA National Fall Meet -Hershey Pennsylvania
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יריד הסתיו של ה- AACA מתקיים כל שנה בהרשי פנסילבניה וזאת החל משנת 1955, השנה היריד יתקיים באוקטובר 5-8 ויהייה בסימן חגיגות החמישים שלו ( אנחנו מועדון החמש בחברה טובה VETERAMA, HERSHEY ואנחנו שינינו השנה קידומת). היריד ממוקם בהרשי היפיפיה (עיר השוקולד) שבפנסילבניה ,ויריד חלפים זה הקרוי גם THE FLEA MARKET נחשב לתצוגת רכב עתיק הגדול בארה"ב. למעלה מ9,000 עמדות מכירה, למעלה מ1,000 כלי רכב למכירה ועוד כ1,500 כלי רכב בתצוגה. כבכל שנה היריד משמש מקום עלייה לרגל של מבקרים מכל רחבי ארה"ב וגם ממדינות מרוחקות יותר למשל ישראל...ביריד נתן למצוא לא מעט כלי רכב יוצאי דופן וחלפים למכביר,. אחד האירועים החשובים הנו תחרות שמאורגנת ונשפטת ע"י ה- AACA ואשר מטרתה היא להעריך את …
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
חיפושית 74 גרמניה טסט לחצי שנה רצפה חדשה אפשרות החלפה ברכב קטן עם מזגן (P205/AX וכד') 0528-82-88-86 איציק (הרכב בחיפה)
הודעה אחרונה מאת itzikpapo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 54 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם... כל אחד מאיתנו אשר שיפץ רכב בעבר או משפץ רכב בימים אלו, עשה טעות כזו או אחרת, אשר אם לא עלתה לו בזמן או בעבודה, עלתה לו לפחות בהוצאת המילים "אופס, טעיתי" (בהנחה שזהו אדם אשר יודע להודות בטעותו....). ידועה האימרה, ש'לומדים מטעויות' וכמובן לא פחות מטעויות של אחרים. אם כל אחד מאיתנו יעלה כאן טעות/יות שהוא ביצע במהלך השיפוץ, בטוחני שרבים יוכלו ללמוד מכך ואולי לא לחזור על אותה טעות... טוב נו, אני אתחיל במהלך השיפוץ בחיי לפני כעשור, פונטיאק פיירבירד שנת 1974, כל-כך התלהבתי מאיך שהרכב יראה בסוף, עד שמיהרתי לרכוש לו מחו"ל באמצעות קטלוגים את הריפודים, דיפוני הדלתות, סמלים, לוח שעונים ועוד בסכום שעבר את ה-4 ספרות בירוקים.... דבר שהתברר כטעות בתכנו…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לאנשי אופל בכלל ומנטה בפרט, במסגרת שבוע הנוסטלגיה שנפל עלי, נזכרתי שלפני 15 שנים בקירוב הייתה מסתובבת בצפון ת"א אופל מנטה אדומה ששופרה (כך לפי הכיתוב) באירמאשר (Irmscher) גרמניה. (ממש כמו זו בתמונה) מישהו יודע מה עלה בגורל הנסיכה?
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
על חולצתו של חואן קרלוס פררו המתחרה בווימבלדון מופיע רק סמל אחד . T בתוך עיגול. יתכן ונשאר לי שטיח עם הסמל הזה מהטלבו שזרקתי (לפני שנסרטתי לאספנות) הרכבים הללו כבר לא מיובאים לארץ אבל מסתבר שהמותג עדיין מיוצר בצרפת
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
האם נחשבת נדירה בארץ? ובעולם? האם יש חלקי חילוף למוע שלה ( מערכת חשמל 6 וולט)? תודות
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני 15 שנה בערך, בבניין הגבוה שבצומת דרך נמיר וארלוזרוב בת"א, הלכתי לראות פונטיאק לה-מנס, 4 דלתות, מודל 71 נדמה לי, יד ראשונה עם קילומטראז' בדיחה בצבע כסף ומנוע 350. (ממש כמו זו בתמונה, רק בלי גג ויניל שחור) האוטו היה של משפחה אמריקאית שנהגה להגיע לארץ לחודש חודשיים בשנה ושאר הזמן הרכב היה מאופסן. רצו עליה אז 7500 ש"ח, ועד היום אני לא מפסיק לקלל את הרגע שלא סגרתי עניין. מאז היא נעלמה ולא ראיתי אותה עוד... אם מישהו יודע מה עלה בגורלה, אשמח מאד אם ישתף תודה
הודעה אחרונה מאת border, -
- 0 תגובות
- 786 צפיות
מחפש מנוע למיני מיינור 77' ברי 0547-588227
הודעה אחרונה מאת ברי יוגב, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, קניתי לא מזמן רנו 5 שנת 89' אני מחפש חלקים לרכב לא חשוב איזה.... אני רוצה לשפר אותה אז אם למישהו יש חצאיות צד M3 יש לי טמבון קדמי ואחורי שאני עשיתי לבד.. עוד משהו, אם למישהו יש ג'אנטים מגנזיום לא חשוב איזה מידה אבל משהו גדול אולי 16 כי הם 14 ניראה לי.. יש למישהו מושג מאיפה משיגים מכסה מנוע bad-boy כמו של קליאו או אחר אני רוצה לעשות הכל לבד. אני מחפש חלקים למרות שהיא נראת כאילו אתמול יצאה מהחברה ב מקורית ללא שיפוץ.. קניתי אותה יד ראשונה אני רוצה לעשות אותה מפלצתת אז אם למישהו יש אוטו לחלקים או סתם חלקים טמבונים חצאיות כונסי אויר כל דבר שמשפר את המראה..ג'אנטים וכל השיפורים האלה
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום התקשרתי למישהו שיש לו אחת והוא רוצה למכור. במודעה שראיתי היה כתוב שיש לו נפח מנוע 1700, לפי מה שאני יודע לא יצרו אותן בנפח הזה. שאלתי אותה על זה והוא טוען שזה דגם מיוחד שיצרו בכמויות קטנות... מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?
הודעה אחרונה מאת ororororo, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם תמונות נוספות של סיום שיפוץ המנוע + משאבת המים ירון
הודעה אחרונה מאת nizan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם ,,, לחבר שלי יש מוסטנג קבריולה שנת 67' ואנחנו מעוניינים לבצע הזמנה של חלקים מארה"ב. יש לנו מכרים בארה"ב אנחנו מעוניינים לבצע הזמנה פנימית בתוך ארה"ב ושהמכירים שלנו ישלחו אלינו לארץ את החלקים.. הייתי רוצה לקבל חוות דעת על אתרי אינטרנט אמינים וטובים בארה"ב. תודה דרור.
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במהלך חיפושי אחרי רנו מגאן קופה תיראו מה מצאתי...אולי זה יעניין אותכם שברולט קמרו שנת 77 משופצת http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=15152 וספיידר שנת 71 גם כן משופצת http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=6&SubModelID=38&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם... אני מחפש קומנדקר דודג' ישן..(כנפים עגולות) בכל מצב....עם נירות אריוס
הודעה אחרונה מאת קקטוס, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אתר מועדון החמש הגיע לשלב בו הוא יקבל שיפוץ מושלם, שחזור חלקיו הקיימים והוספת מכלולים חדשים אשר אמנם לא היו במקור, אך ללא ספק ייעלו אותו לשימוש ולהנאת חברי המועדון. הליך אפיון האתר הסתיים בימים אלו ממש. הקטגוריות החדשות באתר וכן הנושאים אשר יהיו בו נקבעו בהתאם לאופי המועדון בהווה ובעתיד, תוך מטרה לשפר ולייעל את השירותים הניתנים לחברי המועדון באמצעות האתר. בכדי להתחיל את הפרויקט, אשר לשמחתי אני הוא זה שיובילו, אשמח לעזרת כל אלו אשר בידיהם, במוחם ובדמיונם יכולות טכנולוגיות (asp, HTML, עבודה עם בסיסי נתונים וכו'), יכולות עיצוביות (יכולת עיצוב אתרי אינטרנט, עבודה עם פריהנד/פוטושופ בנושא זה) ודמיון רב.. המטרה, הקמת צוות אשר בזמן ובשלבים מוגדרים …
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
ערב טוב, האם ניתן להשיג בארץ צמיגי 3.5X10 עם דופן לבנה ללמברטה??או שנגזר עליי להזמין מחו"ל?
הודעה אחרונה מאת Lambretta-man, -
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תוצאות טיול מהיום ושיחות חולין על מכוניות אספנות והנה התוצאות למכירה המכוניות הבאות: 1. פורד אנגליה 62 או 63 עם ניירות. 2. רנו 4 74 עם ניירות + אחת נוספת לחלקים. 3. ויליס משנות ה 60 אין ניירות. לפנות למשק שוורצמן בבת שלמה (ליד זכרון יעקוב), 04-6390809 או 050-5537230. 1. 2 טנדרים ויליס 63 ו 64 עם ניירות. 2. MG נוסעים, כמו מוריס אוקספורד 1600 61 עם ניירות. 3. ציטרואן אמי 6 68 עם ניירות. 4. פולקסווגן חיפושית 72 עם ניירות. 5. מיני מיינור לחלקים. לפנות לדוד 050-5295220. מושב אומץ בעמק חפר. אני לא ראיתי המכוניות, פרטים ישירות אצל המוכרים. בהצלחה למעוניינים - רפי לין
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 0 תגובות
- 904 צפיות
שלום לכולם, מצאתי לנכון להמליץ המלצה חמה על מגזין רכב בריטי בשם Classic Monthly, אשר להבדיל מדומיו אינו מפוצץ ב-70% פרסומות אלא רובו כתבות ומאמרים בתחום הרכב הקלאסי לסוגיו. בין היתר במגאזין מדריכים לשיפוץ מכלולים שונים, מבחני רכב, סקירות מהעבר, מחירון ועוד... את המגזין הביאו לי מאנגליה, לא ראיתי אותו מעולם בארץ, אך אני בטוח שניתן לעשות עליו מנוי באמצעות אתרי אינטרנט של מנויי מגזינים באנגליה. http://www.classiccar.net/cdps/cditem.cfm?NID=16434 ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה שנה זה
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
מועדון ה-800
מאת יפתח-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברצוני להציע הקמת מועדון רכבים שנפח המנוע הוא עד 800 סמ"ק והם בעיקר משנות השמונים. רכבים כגון: סוזוקי אלטו, סובארו רקס, דייאטסו קורה ואחרות. מעונינים ?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 13 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
כל המכוניות המדהימות שצולמו בתר'ד"עתיקות בדרכים" רק גורמים לי לחשוב יותר ויותר על השאלה: מהי ההגדרה של רכב נטוש...??? ל אמדובר על אחד שיושב מתחת לבית של מישהו כבר שנים כי אז הרי ברור שהיא שלו או של המשפחה....מדובר על כאלה בשטח או חצי מפורקות... אי אפשר פשוט סתם לקחת?? או לברר עם המשטרה למי שייך הרכב?? תודה על התשובות
הודעה אחרונה מאת ירון פ,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 241 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yossiaviel
- FROGIE
- Pavlik
- גולדן191
- עדי-אל
- Nemesis
- ELIA56
- yoav911gt2
- RK
- itaimoto
- קיורטוש אוטומוטיב
- garicho