רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
תמונות מהיום 1 2
מאת idanst-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר מי היו אלה עם הסופר7 והETYPE, ולמה הם חנו בחוץ ולא נכנסו? כל התמונות באתר: http://idanst.net/cars/ נ.ב בימים אלו אני עובד על העיצוב החדש והנוח יותר לאתר (וגם יפה יותר). ועל מנוע החיפוש והאופציות החדשות. אז יש למה לחכות. עידן
הודעה אחרונה מאת idanst, -
-
שלטי מוסך "קלאסיים" 1 2
מאת אושרי-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
נלקח מפורום אוספים ואספנות.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכולם. כידוע לכם (או שלא) רכשתי לפני מס' שבועות סובארו סטיישן שנת 80 מנוע 1600 ידנית. הדגם הנ"ל בעל עיצוב פנים ב-2 צבעים ודש בורד בצבע חום בהיר יוצר רק בין השנים 80-81 אבל מבחינת פחחות ושאר דברים היא דומה מאוד גם לשאר השנים משמע 82-84. כל עוד אני בצבא אני משפץ את הרכב לאט לאט, בעיקר בגלל מגבלות תקציביות אבל אם תיפול הזדמנות להשיג חלקים במחיר טובים אלך על זה. לכן אני פונה אליכם לעזרה בנושא זה, מכיוון וזה דגם נדיר יחסית (גם בשל מצבו המכני), ועל כך יעידו חברי המועדון אשר נכחו במפגש האחרון, קשה למצוא חלקים ובעיקר דש בורד בצבע חום בהיר. לכן, אם מישהו ראה או מכיר רכב שכזה במצב חיצוני או פנימי או שניהם ביחד טוב ומעלה ובעיקר דש בורד במצב טוב אשמח לדעת מזה בכדי ש…
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1600 סמק אם (כמו וריאנט)יש איזה שרטוט תכני למישהו על מערכת הצתה תודה
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שברולט C10 טנדר שנת 65 מנוע 6 (250) גיר רגיל 3 הילוכים זקוק לשיפוץ ... הרכב במצב נסיעה לפרטים בטל ' : 0507336470 שי 0502122424 תומר
הודעה אחרונה מאת amir205, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
סקירה כללית על דגמים ושנות ייצור: http://www.oldcars.de/sites/history/history.htm
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
Peugeot 104 1 2
מאת גרשון המשפר-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, יש לי שאלה ובקשה: השאלה היא, באילו שנים הגיעה ארצה הפיג'ו 104, ובאילו קונפיגורציות ? (מס' דלתות, מנוע וכו') הבקשה היא לראות תמונה מלאה של תא המנוע של ה-104 (מסתבר שקשה למצוא דבר כזה...אפילו בחיפוש באינטרנט) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
מחפש אופל רקורד
מאת sk- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מחפש אופל רקורד שנת 74+ אני רוצה לקנות אותה מתנה לאבא שלי "מתנה לזכר הימים הטובים" זאת אומרת האוטו אחרי שיפוץ אז מי שיש לו מידע שיצור קשר בה"פ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 2 תגובות
- 680 צפיות
כרגע הסתיים שידורה של סידרה בערוץ 8"המאה העממית" שמדברת על אירופה בשנים של אחרי המלחמה ומסופר שם בין היתר גם על כל מיני רכבים מהתקופה הנכונה , ממה שהספקתי לראות-חיפושית ,פיאט 500,וספה וכו... אני אישית נהנתי... יש שידור נוסף בלילה למי שמעונין
הודעה אחרונה מאת yb, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לקובי וכולם - היום הפיאט עבר טסט ועלה על הכביש !!!! (אחרי 10 שנים) בקרוב תמונות !!!!
הודעה אחרונה מאת מוקי, -
- 0 תגובות
- 774 צפיות
כרגע שודרה סדרה בערוץ 8 על השינויים באירופה שאחרי מלחמת העולם ויש שם סיקור נרחב על סיפורים של רכבים מעניינים מהתקופה הנכונה ,דיברו שם ממה שהספקתי לראות על-חיפושית,וספה, פיאט 500 ועוד מומלץ! (יש שידור נוסף בלילה למי שמעונין)
הודעה אחרונה מאת yb, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום "חמישי" בעיתון ידיעות אחרונות יהיה מוסף רכב מיוחד עם כתבה בקשר לרכבי אספנות וכולה... אל תגידו שלא אמרתי לכם
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
הילמן מינקס
מאת רון ס- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש תיבת גיר להילמן מינקס מודל 1963.או:בעל מקצוע שיודע לשפץ תיבת גיר כזו
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אלעד ושאר החברים היקרים!!! הנה לך עוד פרויקט שכדאי שניקח לתשומת ליבנו ונספח למפגשים הבאים,מה אתה אומר? אגב הזמנתי לך ולי מנוע שכזה להרדטופים!
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום אנשים. כבר המון זמן שאני מחפש דגם רכב כמו שלי. אני מחפש 1/43 או יותר גדולים (1/27, 1/18 וכו...). עברתי על עשרות אתרים בארץ ובעולם, כולל EBAY ! אם למישהו יש רעיון או ראה דגם כזה, אני אשמח מאוד. מדובר ב: Ford Taunus GXL בעל 4 דלתות (סדאן), (מוכר גם בתור TC1) מהשנים 1970-1975. תודה רבה אנשים...
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
האלן חבריה. למכירה חלפי פח לחיפושיות. חיפו אמריקאית: מיכסה בגג':200 מיכסה מנוע.150 חלון קידמי.150\אחורי100. פגוש קידמי\אחורי (לניפוחים בפיבר-גלאס).150 ש"ח לזוג. חיפו גרמני:69-76 מיכה בגג'.80 מיכסה מנוע.150 זהלא מסחרה! אלא אין לי כבר מקום . יוני. 0544301078 תודה שהסתכלתם.
הודעה אחרונה מאת 1302muykef, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה, פורד אנגליה 62 לאחר שיפוץ כללי (חלקי חילוף לפורד אנגליה).א.החלפה. למכירה וולוו 144 שנת 69 לפני שיפוץ (א. החלפה). למכירה ולינט מודל 70 לפני שיפוץ אוטומט (א.החלפה). למכירה פורד אנגליה 62 סטיישן לפני שיפוץ (א. החלפה) טל: 050-8575029 גולן.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
אלבום צרפתי
מאת jlavi2002- 0 תגובות
- 931 צפיות
לרגל 50 שנות DS http://62.95.94.132/gallery/Roubaix-2005
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הגענו לארץ המובטחת? תקנות התעבורה (תיקון מס' ), התשס"ה - 2004 1) בתוקף סמכותי לפי סעיפים 70 ו-71 לפקודת התעבורה (להלן � הפקודה), 2) ובאישור ועדת הכלכלה של הכנסת לפי סעיף 21א (א) לחוק יסוד: הממשלה, 3) וסעיף 2 (ב) לחוק העונשין, התשל"ז � 1977, אני מתקין תקנות אלה: …
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
בדיקת בוסטר.
מאת amitexc- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
קודם אני אצטט מקליימר: 1With engine stopped,depress brake pedal several times to eliminate vacuum in servo cylinder. 2hold brake pedal down and start engine.As vacuum builds,brake pedal will come up,even with the pressure from your foot held constant.if pedal does not come up,check for vacuum leaks in the system. 3servo cylinder is defective,replace it עכשיו כשאני לוחץ על הברקס ואח"כ מניע רגלית הבלם יורדת למטה עוד וזה בגלל העזרה מהבוסטר אני לא מבין למה הרגלית אמורה לעלות ולא לרדת,משום מה ההגיון שלי אומר שהרגלית גם צריכה לרדת אבל החלטתי לא לסמוך על ההגיון שלי פה אז מה אתם אומרים לגביי העניין? עמית
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חשבתי שהאתר הזה יכול לעניין אתכם... http://www.jorgegarcia.com.ar רותם
הודעה אחרונה מאת udical, -
סובארו לחלקים
מאת אלעדי- 0 תגובות
- 881 צפיות
מחפש סובארו GF לחלקים,אפשרי גם סובארו DL 1400 מהשנתון היותר ישן לא משנה המצב,כמו בתמונות אני צריך פנימיים לGF שלי.
הודעה אחרונה מאת אלעדי, -
ממה שזכור לי, הרכב הזה פורסם כבר לפני מס' חודשים. מישהו הלך לראות ויכול לשתף ברשמים? http://classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=99&ad_id=5125
הודעה אחרונה מאת Ramzi, -
- 2 תגובות
- 811 צפיות
שלום, אנחנו נוסעים לאיטליה מתישהו בין התאריכים ה14 ליולי עד סוף/תחילת אוגוסט פחות או יותר. אני מאד מעוניין להיות באחד המירוצים האלה של הענתיקות, במיוחד של הפיאט אבארט' או כל אבארט' אחר חיפשתי, חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי מידע באנגלית על אירועים כאלה. אז דבר ראשון אני מחפש מידע על כל מירוץ כזה, כל סוג וכל צורה עם העדפה למה לאבארט'ים, אבל כל מכונית וכל סוג יתקבלו בברכה בכל איזור באיטליה (צפון ומרכז בעיקר). כל רשימת מוזיאונים שיש לכם, שתפו אותי בבקשה. לסיכום, כל משהו שקשור לענתיקות (רק ענתיקות) אבל לא רק מוזיאונים. שנית, ב5-7 לאוגוסט מתקיים ראלי בפינלנד, אני מאד אוהב ראלי ומאד מאד רוצה לראות אותו. ההורים שלי חושבים שזה יכול להיות מעניין לחצות את כל איר…
הודעה אחרונה מאת idanst, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי, זה אולי טיפה אופ-טופיק, אבל התחביב שלנו קשור גם לשימור המורשת וההיסטוריה המוטורית של ארץ ישראל... מצ"ב שתי מודעות בנושאי תחבורה שפורסמו ע"י ועד העיר תל-אביב בשנות העשרים. קבלו את התנצלותי אם זה כבר פורסם כאן בעבר. בברכה, קובי
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
הרכש החדש VW שנת 67 1 2
מאת ariebz-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
קניתי אותה היום VW TYPE3 ובנוסף עוד כזה רכב שלם לחלקים
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל בעלי הרכבים שלום, לאחר שנוכחתי כי רבים צפו בפנייתי הראשונה (דרוש רכב לצילומים לסדרת דרמה חינוכית, בהפקת חברת מטר) ראשית ברצוני להודות לכל אלו שהגיבו להודעה, גם לספקנים והביקורתיים שבינכם, שכן תגובותיכם היו ענייניות ומוצדקות. כעת אוכל להשיב על אותן תהיות ולהבהיר את אותם פרטים אשר אכן לא היו ברורים בפנייתי הראשונה: תזכורת- הצילומים אמורים לשחזר את חטיפתו של אדולף אייכמן ע"י אנשי המוסד. תחילה אודה בטעות- החטיפה התרחשה בחודש מאי בשנת 1960, ולא בשנת 57' כפי שנכתב בהודעה הקודמת. בעניין פעילות הרכב בצילומים- הרכב תפקידו לעמוד במקומו ובמהלך רגע נתון בסצנה להדליק אורות. אין זה אומר כי עליו להיות עם אורות דולקים לאורך כל הצילומים, שיארכו בין שעתיים לשלוש, אלא רק למספר ד…
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכולם. לשימחתי הרבה,הספקתי ביום האחרון לביקורי בניו יורק.לבקר במפגש רכבי אספנות שנערך בניו ג'רסי. המפגש היה מדהים.השאיר אותי ללא מילים.למעלה מ 200 רכבי אספנות במצב "אולם תצוגה". מצרף קישור למבחר מצומצם של תמונות. דוד. http://cj67.pic.co.il/
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי התמונות מדברות בעד עצמם אז mustang67.pic.co.il
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 0 תגובות
- 933 צפיות
יד שניה , 4 הילוכים אחרי טסט מטופלת, שמורה ביותר כמעט חדשה. לפרטים נוספים ניתן לפנות לעמי 050-5348857
הודעה אחרונה מאת talis,
-
מי מחובר 69 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 304 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- FROGIE
- לירון .ה.
- אורן שרותי רכב
- Ash1
- menir1
- Mushu_
- Gosser1860
- fatboy1340
- SlowRide
- שחר 1
- גולדן191
- iEminem