רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סתם בשביל הכיף
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
במכון ישראל בק.מלאכי יושבת על קונטנר מכונית שדומה לברנדה בעיצוב ,ישראל אמר לי שזה משהו טורקי שפעם יבאו לארץ ....הוא לא זכר את השם . מישהו מכיר? (מצטער שאין תמונה ) מישהו מחפש?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצורפת כתבה על מועדון סובארו שהתפרסמה בהארץ הבוקר. אני מוכרח לציין שהנימה לא הרבה יותר אוהדת ממה שאפיין את גישת העיתון למותג בזמן שהמכוניות האלו היו חדשות. נמרוד
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
שלום לכולם !!! שוב אני אפרסם את המודעה עם כל הדרישות : אני מחפש פורד ברנדה , רצוי פנסים עגולים (לא עקרוני) מצב מכני תותחי , ללא ריקבונות מתחת לאוטו ומתחת לגומיות של החלונות . צבע ומכות לא רציניות לא יפריעו. אני מודה מראש למי שיראה או אפילו ירצה למכור לי אחת כזאת . :-D :-D הטלפון 052-4898295 , תודה רבה !!!
הודעה אחרונה מאת michael3, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מכיוון שבפרינץ עסקינן, ולא בהונדה סיווק מבת ים (ויסלחו לי הבת-ימים ), כך זה צריך להראות (בתמונה שאני צילמתי לפני חודשיים, במפגש NSU הבינ"ל, בבורקולו, הולנד): קובץ מצורף
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 11 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מצ"ב 3 תמונות של סובארו יפות וישנות במיחד בשבילכם!!
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
פורד טאונוס
מאת Ghia 61- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
באפשרותי לקנות פורד טאונוס משנת 73, 1600, אוטו' ומזגן. מצב הרכב הוא סביר, לא משופץ אבל במצב נסיעה יום-יומי. מבחינה מכנית תקין. אין לי ולבעל הרכב מושג לגבי התמחור שלו. אם מישהו יכול לתת לי מושג בכמה לתמחר רכב כזה אני אודה לו.
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כאן הדגם הזה הוא סופר נדיר ועובר ידיים במחירים אסטרונומיים.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הזמנה להשקת Jaguar 4.2 E-Type 2+2 1968 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה-8 ביולי בשעה 17:00, בו יושק רכב יגואר E-Type 4.2 משנת 1968 שעל שיפוצו שקד חברנו ד"ר צבי לסטר. האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו " מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון רמת אביב (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה). נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש, יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית. להשקת הרכב יובא בקבוק שמפניה שייפתח לשמחת המשתתפים. לבאים עם רכב רגיל אבקשכם לא לה…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי הרקורד 59 שלי חוזרת לחיים בקרוב , מנוע כבר עובד אחרי ראש מנוע משופץ . ממש עכשיו אני עושה ברקסים חדשים ! הינה תמונות של המשאבות , בכל גלגל (קידמי ) שתי משאבות ! יש לאוטו הזה בלימה חזקה מאוד , לא צריך בוסטר ... ראו מה כתוב על משאבת הבלם .... OPEL מגניב לא ביי דרור .
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
"הדינוזאור!" (אני רק מדמיין את הקילומטראז'... מי אמר אל באנדי?! )
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הנני מעוניין להצטרף לחוג רחב זה של בעלי רכבים ישנים ומצאתי רכב שנת 1980 (יודע שעדיין לא מוגדר כאספנות - אבל בהחלט מתקרב) שהינו במצב טוב אך ללא טסט כבר 7 חודשים. המוכר הינו בעל הרכב ברשיון הרכב אך משום שלא עשה שימוש ברכב הוא גם לא עשה טסט. האם אסור לגעת ברכב כזה ללא טסט או שהפרוצדורה לא מסובכת? מה עליי לעשות? אודה על ההכוונה בנושא תודה מראש רן
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
באיזה תצורת הנעה באה הקורטינה שנת 81 והאם היא באה במנוע 1700 בשנים ההן ?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בוקר טוב, באיזה שנה יוצרו רכבים אשר בלוחית שלהם מוטבע 384 ו-303? והאם ישנה טבלה לדברים האלה אשר תוכל למנוע ממני לפתוח שרשורים כאלה בכל פעם שאני מוצא אסקורט זרוקה? תודה! **** תוקן. תודה חן. ****
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- 1 תגובות
- 884 צפיות
קודם כל רציתי לברך את כולם ולהציג את עצמי : אני מיכאל מנתניה ואני לא אלכוהוליסט , אלא יותר "גרוע" , אני אוהב מכוניות!!! :grin: אני מחפש פורד ברנדה - דחוף!!!(רצוי פנסים עגולים) רצוי במצב מעולה - שמורה להפליא , אבל אני אסטפק גם באחת בעלת מצב מכני מעולה או סביר מאוד - נסיעה יומיומית וללא ריקבונות מתחת לאוטו . קצת מכות או חלודה מבחוץ לא נורא בכלל. רק לא מתחת לגומיות של החלונות . פנים הרכב , פחות חשוב. אני לא יודעה אם כל הבקשות סבירות , אבל אני יודעה שאני מחפש רכב שכזה כבר כמה שנים ואני מתחיל להתייאש! אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד! תודה רבה רבה מראש !!! :grin:
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זכיתי בלילה בטאסות לוליאנט 74 שלי, עלו לי 15 דולר 4 ומשלוח עוד 38 דולר (תוך שבוע- במטוס) מה דעתכם עליהם: בטח בארץ היה יוצא לי 150 שקל אחד.. אם הייתי מוצא
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 0 תגובות
- 856 צפיות
אני מחפש שמשה קדמית ואחורית אורגינלית (זכוכית, לא פלסטיק!) לשברולט אימפלה סדאן דגם 96, מודל 74". נא לפנות לטלפון 054-7638557, - חמודי מוקטרן.
הודעה אחרונה מאת fighter21, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עוד צעצוע מעוצב למופת (ע"י סדנת ברטונה האיטלקית), ספורט פרינץ למכירה עכשיו... בקרוב גם שלי תראה כך... (רק עם שטיחים אדומים) [/url] נדב NSU CLUB ISRAEL
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחובבי האופנועים .... אופנוע מתקופת מלחמת העולם הראשונה... במצב כאילו עכשיו יצא משערי המפעל, בנקרסולם... NSU CLUB ISRAEL
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש בעלי אפנועי וקטנועי NSU, אשמח לקבל מידע... נדב NSU CLUB ISRAEL
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 0 תגובות
- 688 צפיות
למכירה גומי חלון קדמי מקורי חדש לFIAT 500 100 ש"ח כמו כן ברשותי מספר חלקים משומשים לפרטים טלפון 054-4425614
הודעה אחרונה מאת YLKLN, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו מהנוכחים בחדר (כן כן, גם אתה שם בסוף שמחטט באף) ייבא ג'אנטים מאירופה (גרמניה במקרה שלי)? מחירי שילוח לארץ דרך הים/אוויר? מיסוי על ג'אנטים וכו'? כנ"ל לגבי צמיגים.... מידה 195/45/13 על רוחב 7" קדמי ו-8" אחורי ליאור. בעבר ייבאתי דרך ארה"ב אך שם לא ניתן למצוא במידות האלו..... (וגם המיסוי היה שונה..) אתם מוזמנים לחוות דעה... אופציה א': אופציה ב':
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי את הרכב הזה במצב נסיעה עם טסט, ואני צריך מספר חלקי חילוף. מי שיודע על פיג'ו כזו זרוקה או למכירה בחלפים או מי שמוכר חלקים לאוטו הזה אני אודה לו אם יצור איתי קשר. כמו כן, מישהו יודע איפה אפשר לצפות ג'נטים בניקל? גלונומטה לא עושים את זה. ודבר נוסף, אני צריך שמישהו ימליץ לי על פחח טוב ופחחות וצביעה חדשה ברמה גבוהה ורפד טוב לריפוד וכיסוי המושבים והדלתות. תודה, שחר [email protected]
- 0 תגובות
- 721 צפיות
צריך עזרה באיתור פולסוואגן כרמן לשיפוץ אפשר גם אספנות (מודלים נמוכים) כל עזרה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת dror79, -
גומיות לחיפושית
מאת Rain- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מישהו יודע מה צריך להיות המחיר לסט מלא של גומיות לחיפושית (73) ?
הודעה אחרונה מאת Rain, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אומנם מקומה של הודעה זו בפורום מכירה אך זהו פריט שמתאים דווקא לאספנות לכן אני רושם זאת כאן. יש ברשותי סמל סוסיתא, שזה בעצם השם סוסיתא כאשר האותיות מחוברות ביניהן. לפרטים נא לפנות בה"פ.
- 0 תגובות
- 947 צפיות
שלום, פתחתי דיון בפורום הטכני - האם יש תועלת בהורדת כל הצבע כולל היסוד (המקורי) לפני צביעת רכב. לפי רפרוף בפרוייקטים של פחחות/צבע שהועלו לפורום אספנות, ראיתי שיש גם כאלו שצבעו יסוד מעל הצבע הנוכחי. אשמח לשמוע את דעתם המלומדת לכאן ולכאן של בעלי רכבי האספנות, שיתכן ולא צופים בד"כ בפורום הטכני המתחרה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=77739 תודה, צחי.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי את האופנוע שלי אנפילד 61 עם סירת צד לצערי הסירה הגיעה ללא הגלגל והכנף. מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג הוראות הרכבה של הסירה. וכמו כן היכן ניתן לרכוש או להזמין גלגל וכנף ואיזה מידת גלגל מתאימה לאופנוע תודה
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
מנוע לפורש 914
מאת bender- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אשמח לכל עזרה היכן ניתן להשיג מנוע לפורש 914 (גם חדש וגם משומש)? עדיפות לאיזור ניו ג'רסי!! תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת rallye106, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יהיה נחמד...
הודעה אחרונה מאת udical,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 16 אנונימיים, 177 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- fatboy1340
- FROGIE
- Aviady001
- FuriousLift
- yahaga
- ronrobin
- BRAVO_SX
- gpm11
- shlomiko
- שלמה חי
- srool
- שחר 1