Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר, מי יודע, אופנועים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי עד לא מזמן NSU 251OSL במצב מזוויע. שלדה חלודה וחלקים רקובים (ללא מצב להצטרפות למועדון ה- NSU :wink:)

חשבתי לשפץ אותו אבל זמינות החלקים ומחירם (בעיקר בגרמניה) הורידו אותי מהנושא.

בזמנו, התכתבתי עם נציג המפעל (שנסגר לפני שנים רבות ולמיטב ידעתי, נרכש בשלב מסויים ע"י AUDI) שאחראי על שימור המורשת המפוארת של NSU. הוא היה אדיב ביותר ושלח לי תמונות מקוריות של האופנוע וספרות עזר.

אני מציע לא לשכוח שאמנם NSU ייצר אופנועים מכובדים מדגמים שונים, אך הם גם שירתו את הנאצים במלחמת העולם השנייה (עוד סיבה ששכנעה אותי לוותר על השיפוץ...).

מאז מסרתי את האופנוע לחבר,שדאג "לצפ'ר" אותי. אין לי מושג מה עלה בגורלו.

מצורפת תמונה של דגם האופנוע שהיה ברשותי.

nsu251l.jpg

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

פורסם

אני מציע לא לשכוח שאמנם NSU ייצר אופנועים מכובדים מדגמים שונים, אך הם גם שירתו את הנאצים במלחמת העולם השנייה (עוד סיבה ששכנעה אותי לוותר על השיפוץ...).

אני מציע לך לא לשכוח שהגרמנים גם תכננו וייצרו את החיפושית, ה- BMW, המרצדס בנץ (שאני בטוח שלא היית מתנגד שתהיה לך אחת, לא משנה חדשה או ישנה) והרבה מהציוד הרפואי המודרני שקיים היום בבתי החולים בארץ ובעולם מושתת על מה שהם המציאו.

אה, וגם הצוללות מדגם "דולפין", אותן קבלנו כמעט בחינם מושתתות על דגמי ה- U של הנאצים.

פורסם

ירחמיאל היקר !

אם תשים לב לחתימה שלי, תראה שאני נוהג ב- VW GOLF ...

בעניין הזה לא שכנעת אותי ! אני תמיד אשאר חצוי ביחס שלי אליהם ! לזכור ולא לשכוח.

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

פורסם

Kasush,

אז לא הבנתי אותך; האם זאת לא סתירה? גולף כן ו- NSU לא? חוץ מזה - אין קשר בדברי ל "לזכור ולא לשכוח". אספנים אנו ובשיפוץ עסקינן.

אני מקווה שדברי לא הובנו שלא כהלכה.

פורסם

אני חושב שיש הבדל בין כלי רכב ששימש את הצבא הנאצי לבין כל מוצר גרמני אחר ,אומנם היטלר תמך בפיתוח החיפושית אבל כנראה(אני משאר) שלא הסתובבו כאלה במחנות ,לאומת זאת יכול להיות ששיפוץ של כלי מהשנתון והדגם (אני לא יודע אם בכזה מדובר)ששירת ת'נאצים יכול להיות בעייתי.......

אני בכלל חושב שזה ניצחון שהם רצו להשמיד ואנחנו בנתיים נהנים מהתוצרת שלהם (לא בחינם אומנם)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני חושב שיש הבדל בין כלי רכב ששימש את הצבא הנאצי לבין כל מוצר גרמני אחר ,אומנם היטלר תמך בפיתוח החיפושית אבל כנראה(אני משאר) שלא הסתובבו כאלה במחנות ,לאומת זאת יכול להיות ששיפוץ של כלי מהשנתון והדגם (אני לא יודע אם בכזה מדובר)ששירת ת'נאצים יכול להיות בעייתי.......

אני בכלל חושב שזה ניצחון שהם רצו להשמיד ואנחנו בנתיים נהנים מהתוצרת שלהם (לא בחינם אומנם)

אומנם החיפושית עצמה לא הסתובבה במחנות, אבל אחותה הסתובבה בהרבה מקומות:

ph-vw166.jpg

אגב, בלינק הזה, למטה, תוכל לראות את הגאווה של המשטר הנאצי בחיפושית, כולל את היטלר.

407.jpg

ובנוסף מוכרים כאלה:

vw.jpg

OK, וידוע שהנרי פורד, לא רק שהיה אנטישמי מוצהר, גם היה חבר של היטלר, הצרפתים, שונאים אותנו וכו" וכו".

אבל:

מה הקשר למכוניות והאופנועים ?

אנשים עושים פשעים, לא המכוניות והאופנועים שלהם...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מה הקשר למכוניות והאופנועים ?

אנשים עושים פשעים, לא המכוניות והאופנועים שלהם...

זה דומה לבעיה עם יצירות של ריכרד ואגנר, אין בעיה עם המוסיקה או המכוניות אלה האסוציציה שעולה לאנשים

אני חושב על אותו איש שהיה אסיר במחנה ריכוז ששמע שם מוסיקה של וגנר. מה הוא חושב שהוא שומע אותו דבר כעת?

פורסם

חברה

אתם שכחתם את המטרה לשמה התכנסנו....

מי יודע, מי מכיר בעלי אופנועי \ קטנועי

NSU ?

בברכה,

NSU CLUB ISRAEL

NSU Club Israel

פורסם

חברה

אתם שכחתם את המטרה לשמה התכנסנו....פעם שניה...

מי יודע, מי מכיר בעלי אופנועי \ קטנועי

NSU ?

בברכה,

NSU CLUB ISRAEL

NSU Club Israel

פורסם

עוד אחד שאני יודע נמצא בחיפה אצל אספן שנת 1930 250CC ,לפני שיפוץ.

יש עוד מספר קטן של קטנועי NSU פרימה ,גם נימצאים אצל אספנים.

• תוכן חדש...