רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לא יצא לי לצלם הרבה היום, בטח יש מישהו שכן. משה שלנו בהחלט בלט בחסרונו. נרשמו כמה גרונות מחרחרים לקולה, ואנחנו מקווים כי העדרותו היה תקרית חד-פעמית שלא תחזור על עצמה. אלון, הנה התמונות. שלא תגיד שאני לא מצ'פר אותך... אני מקווה שלא תקיים את מה שהבטחת...
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הנני להודיע בקול גדול שלאחר השבתה שנמשכה מאז יום העצמאות, המוסטנג שלי, בבת נפשי, העלתה קיטור, הרימה מפרשים, פלטה מה שפלטה מהאגזוז ונסעה עם קרבורטור משופץ, נקי ונוצץ. כזכור, נתקעתי איתה בלי דלק (אני לא אשם, כבוד השופט...זה המצוף במיכל הדלק כבוד השופט..מה אתה רוצה ממני כבוד השופט...תעניש אותו...). אז דבר גרר דבר ולכלוך גרר לכלוך והקרבורטור נכנס למצב טרמינלי. קצת קשה לתאר את נחת הרוח שהיתה לי בעקבות תגובות חמות ואמפטיות והצעות לעזרה מחברי המועדון והפורום, לאחר שזעקתי עלתה השמימה (כלומר לשמיים הוירטואלים). היו רגעים שהבגאז של הקורדובה שלי נראה כמו מחסן קרבורטורים (ולכו תסבירו לשומר בחניון של הקניון...). בסוף, לאחר נסיונות הירואים של חברים להרכיב את קרבורטור זה או אחר …
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
היום בצהריים נסעתי עם הוולו האדומה בהוד השרון. בדרך מגדיאל מזרחה מסתכל בראי אחרי 144 ממש תאומה...יורד מהכביש מסתכל אבל בוולו נוהגת גברת שממש עושה רושם מבוהל מזה שמסתכלים עליה... לא רציתי להלחיץ...אז עזבתי. על מועדון ה5 לדעתי היא לא שמעה. משהוא מכיר וולו 144 שנת 74 אדומה במגדיאל??
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כבר די המון זמן שאני חושב על זה - וננעלתי על האסקורט בתור רכב ראשוני שאיתו אעשה את צעדי הראשונים בעולם האספנות (וגם לספק כמה יצרים רעים בכבישים רטובים ודרכי עפר...) אז מכל מי שיכול: יהודים, גוים, לועסי שרימפסים,או סתם אנשים טובים: אני מחפש אסקורט דור ראשון - בכל מצב, עדיפות לאחת עם רישיונות במצב נסיעה, או אפילו פגרים שהצמיחו עשבים למטרת תרומת אברים. אני מוכן להתמודד עם כל סוג של בעלים. וכן, אני מבטיח לדאוג לכלכלה, לבטחון, לחינוך, לרווחה וגם לחלק לכם ג'ובים, וולבואים, (וגוגואים...)* *(ברומא נהג כרומני) אם אתם יודעים על משהו, אל תשכחו לעדכן אותי (בה"פ). תודה.
-
- 1 תגובות
- 822 צפיות
שלום לכולם, קראתי בעיון את השרשורים שפורסמו בפורום בחודשים האחרונים ובהן הצעות לייעול פעילות המועדון, הקשר שלו עם חבריו ומענה על צורכיהם כאספני רכבים. שוב נוכחנו לדעת שהפורום הוא ערוץ תקשורת יוצא מהכלל וחשוב שהחברים ישתמשו בו להעלאת הצעות ולדיון הדדי עליהן. העתקתי את כל ההצעות שהועלו תוך סינון נושאים מקבילים ובשם יו"ר המועדון וועד המועדון אני מודיעה בזאת שהנושאים האלו יועלו לדיון בהקדם האפשרי. חלק מהנושאים כבר הועלו בעבר בפני וועד המועדון ומרביתם נמצאים בשלבי תכנון וביצוע. אין לי ספק שהדיון בפורום פורה ומעשיר ויש עוד רבות שניתן לעשות לקידום ענף רכבי האספנות בישראל, יחד עם זאת אשמח אם תועבר אליי למשרד המועדון כל הצעה לביצוע או תלונה על פעילות המועדון השוטפת גם באחד מ…
- 0 תגובות
- 666 צפיות
שלום אני מחפש מיני מיינור מצב נסיעה לשיפוץ בתהליכים אם יש למישהו מיני למכירה במחיר סביר או מקום להפנות אותי אשמח לקבל תגובות .
הודעה אחרונה מאת chendiman, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
MV AGUSTA 750 AMERICA The Ferrari of motorcycles 1977, Beautiful condition, Approximately 50 sold in the U.S.A., 200 worldwide. This bike has 6,400 miles on it; that would average out to about 240 miles a year. One of the rarest and most collectable of motorcycles, this bike is true "poetry in metal". About MV Agusta; In the 25 years from 1952 to 1976, MV Agusta had won 37 manufacturers� World Championships. This involved winning 270 World Championship races, some of them for many years in succession. Taking into account other races not of world Championship status, it has been calculated that over 4,000 had been won by MVs during that 25 year period. …
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 916 צפיות
שלום רב, אני מעוניין לדעת האם היו שינויים כפי שהוזכרו בכותרת בסוסיתא קובייה. אני אציג 2 תמונות, כאשר באחת מוצגת קובייה משנת 1963, בעוד שבאחרות מדובר בשנתונים מאוחרים יותר. תוכלו לעזור לי לקבוע האם מדובר במראה מקורי, או שמא זהו "שיחזור" שנבע מהתבססות על ידע, ולא על המקור? הכוונה שלי היא לפס הקישוט ולשילוב שני הצבעים ברכב: * בתמונה מספר 1 ישנה הקובייה תוצרת 1963 המדוברת, בה פס הקישוט נמצא מתחת לפנס ואיתו הצבע. * בתמונה מספר 2 ישנן קוביות שבהן שילובי הצבעים הם דרך הפנס ואין פס קישוט בקדימת הרכב. תודה לעונים, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
BSA האבוד ,,,,
מאת דרור- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בפשפושים בתמונות ישנות מצאתי אותי יושב על BSA של אבי אי- שם בשנות השישים . הינה האופנוע , מי מכם יודע אם קיים כיום ? נוסע אולי או בכל מצב ? איזו שנה ? ללא טלסקופים מאחור ? זה 42 ? תודה דרור .
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
מנוע ה-TTS יתפנק לו בזוג קרבורטורים כפולים מסוג Solex PHH 40, עם סעפת הזנה של 1 ל-1 (לכל צילינדר, הזנת דלק משלו). אלו הצעצועים ה"חדשים" (ותודה למי שתודה על המצאת eBay): אמנם כרגע בתמונה הם נראים "משומשים"... תציצו בתמונה האחרונה, כך הכל יראה בסוף תמונה של הסעפת:
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איך אומרים קומבינה בטורקית? חזרתי לא מזמן מצילומים בקפדוקיה שבטורקיה. בכפר גרמה צילמתי את המכונית הפרטית של בעל בית הקפה שלא הצליח להחליט עם מה לנסוע - עם החיפושית או עם הטרנספורטר קומבי - והחליט שייסע עם הקומביטל. ואולי זה בכלל טרנספושית או חיפופורטר, או איך שתציעו לקרוא לזה....
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני צריך לעשות פחחות קומפלט לבייבי שלי שרקובה מהיסוד. חשבתי גם על החלפת הצבע (ירוק חולה) לאדום. הרבה אנשים אמרו שלא יתאים אבל..... ככה זה יוצא: כיום הצבע הוא כזה: והצבע המקורי, טוב הוא די מבחיל ! אשמח לדעות... תודה אודי.
-
- 1 תגובות
- 931 צפיות
מאיזו שנה יש רכב "אספנות? כלומר מאיזו שנה קיימת התקנה בנדון
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מי מזהה מאיזה שתי מכוניות נבנה הפסל? מי האמן? באיזה שנה יצר את הפסל ואיך הוא נקרא? הפותר נכונה יקבל כל פרס שירצה! (על חשבונו ) נמרוד
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, מכיוון שאני גם אוהב ענתיקות וגם צילום הכנתי אתר שמציג את כל האירועים שצילמתי (ויכיל את כל האירועים שאני אצלם) בהם, שקשורים לענתיקות (בעיקר). http://idanst.net/cars/ את הרוב אני כבר אומר בדף הראשי שם, אז פשוט תכנסו ותגידו לי מה אתם חושבים על הרעיון ועל האתר. ותתנו לי רעיונות לשפר אותו. עידן
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הנני להודיע בזאת כי "הרוכב בשחקים" הוא נסיון התחזות של חבר בפורום שנחסם/הוגבל/ הוזהר. רק מפעת כבודו והיותו חבר ותיק במועדון אני לא מפרסם את שמו. אני גם לא אמחק את ההודעות שהוא הספיק להשחיל לכאן. המשתמש/חבר/מתחזה נחסם בשני כינוייו ולהבא שלא ינסה איש לסדר את המערכת או לתחמל. הודעה זו היא על דעת מנהלי קארספורום.
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חברים יקרים. בהרבה מקרים אנו משתרשרים לנו בנושאים השונים, כאשר יש טענות/הגנות/תגובות/התקפות וכל כיוצ"ב אשר מופנות כנגד המועדון, בעדו, נושאים אשר דרושה אינפורמציה מדוייקת לגביהם, מושאים שיש בהם מצינעת הפרט, ועוד. אני מוצא את עצמי ואת החברים האחרים בעמדות של הגנה /התקפה/טענות וכד' כאשר לאט לאט העמדות שהצגנו "מסמנות" אותנו כנוקטים בקו מסויים ומגדירות אותנו באופן שאנו מצוטטים גם בנושאים אחרים כבעלי אותה הדיעה. ולא תמיד הדיעה שלנו אחידה ותקיפה באופן זהה בשני נושאים שונים. כמו"כ אין זה לדעתי מתפקידנו כלל. למעשה, המועדון צריך להשיב על נושאים אלו כי הרי זה "הפורום הרישמי של מועדון ה-5". מצד שני, יו"ר המועדון איננו מגיב בתדירות וטוב שכך, מאחר ולדעתי אם יעשה כן, ימצא…
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
במהלך טיולים באתרי אינטרנט שכוחי אל, נתקלתי לראשונה ב-VW פומה. מדובר ברכב דו-מושבי אשר (בדומה ל-SP2) הורכב בברזיל בשנות השבעים המוקדמות (נבנו מספר נמוך של יחידות גם בדרום אפריקה). המכלולים היו זהים לחיפושית, למעט מספר התאמות בכדי להתאימם לגוף הפיברגלס של הפומה. בשנת 1977 הפומה נמכרה במכונית קיט בארה"ב. סה"כ יוצרו כ-22,110 יחידות. לעמוד עם תמונות ומידע נוסף על הפומה מכל השנים והדגמים: http://wj2d.100megsdns.com/home.html ליאור. תמיד אמרתי שבברזיל יש ישבנים יפים.. :
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
-
ראיתי מרצדס 450 SEL 6 ספרות, נראה סביבות אמצע שנות השבעים מישהו מכיר את הרכב שווה לשיפוץ מהנה לנהיגה וכו...
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מצאתי אוטוביאנקי A112 junior שנת 81 במצב טוב מאוד (יד 1) אדומה ומדהימה !! הבעלים לא יודע כמה הוא רוצה עליה, 4K הגיוני?? חיפשתי בפורום וקראתי קצת, הבנתי שצריך לבדוק את מצב השאסי, עוד מידע ממשהו ?!
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
-
אוטוביאנקי.
מאת GTI 6- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. נתחיל בזאת שלא חשבתי אף פעם להיכנס לפורום הנ"ל לא בגלל שאני לא אוהב "מיוחדות" או ענתיקות פשוט לא חשבתי על זה אבל רצה הגורל (מזל) שאני יכנס לכאן ורציתי לומר שיש פה אחלה פורום בקצת זמן שההיתי פה קראתי על דברים מעניינים לאחרונה עברתי לגור באיזה מושב בשפלה ולאחר הסתובבות קטנה "בשטח" נגלה לעיני איזה שהוא רכב מרחוק לא יחסתי חשיבות אבל ככל שהתקרבתי משהו צבט בי והחזיר אותי 14 שנה אחורה עת הוצאתי רשיון. אוטוביאנקי אבארט שנת 83 מצב לא מי יודע מה למען האמת המון עבודה ים עבודה ובתור אחד שאוהב מיוחדות (לפי השם) ונדירות אמרתי לעצמי במקום לחפש 205 GTI ישנה ולשפץ נקח נתחיל לעבוד נפשיל שרוולים ויאללה בלאגן. מה שכן אני צריך עזרה במציאת חלקים…
הודעה אחרונה מאת שטוטית, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא רוצה להצטרף למבקרי מועדון ה5 (ולכן מבקש תרד נפרד). הצעת שינוי: לאפשר להצביע בבחירות השנתיות באינטרנט מאמין שזה יעשה רק טוב למועדון אימוץ הרעיון יאפשר הגדלת שיעור ההשתתפות, הגברת משקל סגולי של הצעירים, הגברת תחושת השותפות וכו...
-
- 1 תגובות
- 975 צפיות
השבוע הורכב המנוע ובמזלג הוחלפו הגומיות השיפוץ נכנס להילוך גבווה המלצה לא לצבוע אף כלי רכב בכפר כאסם אצל מוסך מג העבוד שלו לא שווה כלום אחרי שראיתי מספר עבודות ושמעתי איזה תירוצים יש לו ומה באמת קורה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה אלפא רומיאו ג'וניור 1600cc שנת 75 במצב מעולה! 35,000 ש"ח. 054-4658582 אודי.
הודעה אחרונה מאת udi, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הגיע לידי סרט משנת 1974, המתאר את תהליך בניית המנוע של ה-TTS לשלביו ולפרטי פרטים. ערכתי את הסרט, חסכתי לכם את הצפייה בהליך בניית המנוע ו"גזרתי" מספר קטעי מסלול, ביניהם פרינץ "קורעת" את המסלול, מרוץ Hill Climbing ובו משתתפות קפרי, מיני, ב.מ.וו., פרינץ, אלפא (שימו לב לזריקות הישבנים של המכוניות בעלות ההנעה האחורית) וצילום של החנייה, שימו לב לאקזמפלרים הקלאסיים שיש שם.. התנצלותי על איכות התמונה והסאונד הגרועים, בכל זאת, סרטון משנת 1974... גודל הסרטון לאחר העריכה הינו כ-39MB ואורכו כ-6 דקות (מתוך שעה +-...). תהנו לשמירה, יש למקם את העכבר (את החץ, לא את העכבר. עכשיו תוריד חזרה את העכבר לשולחן כי שתוכל להמשיך לקרוא) מעל הלינק, כפתור ימני ושמירה בשם. ht…
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש לחיפושית 165/15 לא את הפסים אלא צמיג לבן . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לכל בעלי רכבי האספנות שלום, במידה והינך מעוניין/ת להציג רכבך לראווה על גבי מסך הטלויזיה אנא קרא פנייה זו: בימים אלו מפיקה חברת מטר הפקות סדרת דרמה חינוכית לערוץ לוגי (ערוץ המדע לילדים). הסדרה עוסקת בחבורת ילדים אשר מצלמים כתבות שונות לערוץ המקומי- כתבות אלו עוסקות בארועים ודמויות שונות בהיסטוריה של מדינת ישראל. אחד הפרקים עוסק בחטיפה של אדולף אייכמן ע"י אנשי המוסד בשנת 1957. לצורך כך אנו זקוקים לרכב אספנות המתאים לתקופה (רצויי רכב אמריקאי). רכב זה יופיע בשחזור הארוע- הרכב אמור לעמוד במקום עם אורות דולקים (ללא נסיעה). הצילומים יתרחשו בדרום ת"א ברחוב משה מאור (מול בניין מרכזים). משך הצילומים כשעתיים עד שלוש, בשעות הערב, בסוף חודש יולי. השתתפות בצילומים היא…
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתי אצל החשמלאי אתמול ועל הליפט עמדה אדומה אחת, יפהפייה ומשופצת ברמה! עם ג'נטים שפיצים, נראתה לי כמו טריומף. מאחור היה כתוב SUNBEAM אבל יותר מזה לא ראיתי,כמובן עם גג נפתח ונראית כמו דו-מושבית. מישהו מכם בטוח מכיר...
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
איזה דגם זה??
מאת ariebz-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה דגם זה ואם יש תמונה נורמלית
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 962 צפיות
בסוף השבוע מסתובבים כאן שני שרשורים: אחד נפתח על ידי ירון פרץ ואחד על ידי מנחם שטיין. אני מבקש לבדל בין שני השרשורים: בשרשור של ירון פרץ אנא כתבו (גם אני...) רק על פרשת נמרי-קיפניס. בשרשור של מנחם שטיין אנא כיתבו על המועדון בכלל. זה ימנע שרשורים מקבילים וימנע ממני את הצורך לנעול או לאחד. בני
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 369 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mikk
- גולדן191
- viper83
- eladns
- אודי זק
- tan tan
- שלמה 30
- Monopusto
- blackice
- יבגניפ
- ניקו פ.
- Avia