רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Thurner, גם זאת NSU, מסתבר, באופן כזה או אחר: אז מה זה בעצם Thurner? בין השנים 1969-1974 ייצר Rudolf Thurner כמה מאות בלבד של ה-Thurner. מטרתו הייתה לבנות סופר-קאר, מקוררת אוויר, קלילה וזולה. לשם כך השתמש בשלדת NSU 1200TT (קלילה, מנוע אחורי, הנעה אחורית, 4 מתלים עצמות עיצה עצמאים) גוף פיברגלס ומנוע של NSU PRINZ שחוזק להספק של כ-125 כ"ס וכמובן דלתות שחף, להעלאת אפקט מכונית העל... התוצאה שקלה 570 ק"ג בלבד(!). רובן די נעלמו מהעולם, אלו שנשארו שוות לא מעט ונדיר למצוא כאלו למכירה (אני מתאפק מלומר...אם אני אמצא, אני עוד אקנה... מי יודע אם אשתי תראה את מה שרשמתי או לא? ) יש בעיצוב שלה קצת פרארי, קצת פורשה, קצת פורד GT40, קצת מהכל....לא?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
אם מישהו ראה או שמע על איזושהי פרינץ3, ספורט פרינץ, או כל פרינץ אחרת, אופנועי NSU, Ro80 או K70, אשמח לשמוע פרטים.
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש אלפא סוד 1.5 עדיף 3 דלתות לפני או אחרי שיפוץ. אתפשר גם על אחת עם 1.7 של אלפא 33.
הודעה אחרונה מאת suzu, -
- 0 תגובות
- 758 צפיות
שלום, אנחנו בקרוב מתחילים בתהליך שיפוץ של אחת המכוניות שניקנה ואנחנו מחפשים עכשיו מקום מקורה כלשהו להשכרה שבוא נוכל לטפל באוטו. דרושים בערך 30-40 מטר ובאיזור המרכז קרוב לשדה התעופה (בערך חצי שעה מרחק מקסימום ממנו לכל כיוון). אם למישהו יש מקום פנוי שיכול להציע לא בסכום גדול מידי, או מכיר מישהו שיש לו כזה, שבבקשה יודיע לי. תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת idanst, -
- 3 תגובות
- 919 צפיות
תגידו מישהו יודע מה קורה עם כל המכוניות הזרוקות שבגוש קטיף?? ראיתי כבר כמה כתבות בטלויזיה והראו שיש שם הרבה אוצרות. האם יש מישהו מהאתר שיפונה בעתיד?? ויכול לתת לנו מידע?? אולי נשכנע אנשים למכור?? רוי
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
היום נתקלתי ברכב משנת 83 שאני רוצה לקנות ולעבוד עליו, יותר עבודת פחחות ובד, כי המנוע והגיר ומערכת הקירור במצב מצויין. הטסט האחרון של הרכב נגמר בינואר 2004, אני זוכר שקראתי בפורום שרכב עובר בדיקת מעבדה, רק אם שנתיים הוא לא עבר בדיקת רישוי שנתית, או חצי שנתית. אך אני לא זוכר אם זה שתי בדיקות = שנה אחת, או שנתיים שלא עבר בדיקות ולא משנה מה גיל הרכב. ככה שהרכב לא עבר בדיקת טסט כבר שנה ו 4 חודשים, האם הוא יצטרף בדיקת מעבדה? האגרות לא שולמו, ככה שיש לי לשלם עוד 3 אגרות. הרכב זה גולף דור ראשון, מישהו יודע מהי אגרת הטסט שלו לחצי שנה? תודה רבה. כפיר
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 53 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום לכולם מי שמבקר בפורום ומי שמכיר אותי יודע שמזה זמן רב אני מחפש עוד פרינץ 1000 לבית משפחת ברוך. בסוף שנת 1972, נכנס אדם בשם דוד למשרדי NSU בישראל והזמין פרינץ 1000 חדשה. כעבור זמן לא רב, ב-2.1.73 ליתר דיוק, קיבל לידיו פרינץ אדומה ונוצצת וחזר לביתו שמח ומאושר. בימים אלו, אותו דוד, איש נחמד וחביב עד מאוד, החליט שהגיע הזמן להעביר את הפרינץ הלאה, לאחר שלפני כעשור שימשה את ביתו ומזה כ-8 שנים היא חונה בביתו, מקורה ומכוסה. התמזל מזלי והגעתי לאותו דוד ולביתו שעות ספורות (! ) לאחר שהחליטו למכור את הרכב, עוד באותו ערב נסגרה העסקה. היום בבוקר העברנו בעלות והיום הגיעה אליי הפרינץ 1000 החדשה שלי... קצת פרטים: 110,000 ק"מ, מקורית לחלוטין, מעולם לא שופצה או חוד…
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אני חושב שזאת פיאט אבל אני לא בטוח??????
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
- 0 תגובות
- 915 צפיות
קראו את ההודעה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3093955,00.html ותראו איך הקניה ב-5 $ של הסמל למרצדס שלי - העמידה על הרגליים את עיסקת הענק. . . אבי.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מבקש ממכם עזרה אם יש לכם מספרי טלפונים של פירוקיות באזור המרכז אני ישמח מאוד!
הודעה אחרונה מאת maor/z, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
רעננו את הזיכרון.... הסירו את האבק מהספרים הישנים.... פיתחו חלון חדש עם google ולכו על זה.. ייצטיינו במיוחד אלו אשר בתשובתם, יספקו תשובה "מצולמת"... הזוכה המאושר יזכה בהודעה פרטית, יד ראשונה מרופא בלי רישיון נהיגה. חידון מספר 1: 1. מה היה שונה וייחודי במכונית אשר עיצב הצרפתי Hayquet בשנת 1834? 2. מה הייתה תוצאת נסיעת המבחן של Nicolas Joseph Cugnot במכוניתו, כשדהר ברחובות פריז בשנת 1769? 3. בתקופה שלפני מלחמת העולם, כשסמלי רדיאטור עוד היו מקובלים, לרולס-רויס היה את הגברת המעופפת, ליגואר היה את היגואר המפורסם, מה התנוסס לחברת Alvis על הרדיאטור בגאון? 4. באיזו חברה עבד אנזו פרארי לפני שהתחיל בייצור עצמאי כפרארי בשנת 1939? 5. מודל T י…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש ספר טיפול למכונית BMW 520i שנת 72, באם למישהו יש מידע ,נא להעביר למצא
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
ואליאנט 63
מאת דני לוי- 0 תגובות
- 714 צפיות
מוכר בצער וואליאנט 63 גיר כפתורים, מזגן, הגה כוח, אספנות ,טסט, מצב מצויין. 28000 ש"ח סגור ה"פ בבקשה.
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
לחובבי הסובארו
מאת יורם- 0 תגובות
- 833 צפיות
למכירה סובארו DL ,1993גיר רגיל, 5 הילוכים, מנוע 1600 , שנה טסט - שמורה! טל' : 0522577303
הודעה אחרונה מאת יורם, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכר סיפר לי שבצעירותו היתה לו הילמן מינקס קליפורניה (קבריולה) מודל 56. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תמונות. יש למישהו תמונה להעלות כדי שנשטוף תעיניים? משה.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 3 תגובות
- 979 צפיות
יאמי יאמי
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צהריים טובים, ברשותי וליאנט (פלימות') 73, אני חייב לעשות לו טיפול פרונט רציני, כל הגומיות מתחת לאוטו גמורות לגמרי (יבשות מפוררות), וכל מוסך שהגעתי אליו עד עכשיו אמר לי שהוא לא מוכן לקחת על עצמו כזה סיפור. בקיצור אני מחפש מוסך באיזור השרון / מרכז שיוכל לעשות לי את העבודה בצורה יסודית ורצינית- משהו ממליץ על מישהו ספציפי?? איפה אני יכול להתחיל לחפש חלקים לרכב הזה? (אני צריך 2 תפוחים פנימיים וגומייות למייצב- STABELIZER ועוד כל מיני כיסויים לאורות וכדו') ?? אני מחפש גם "קפיצר-מכר" כדי לתת לו את הקפיצי עלים האחוריים... יש מישהו מומלץ?
הודעה אחרונה מאת arik, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, למי שעוקב אחר הליך הייבוא בו אני מצוי, וכפי שהבטחתי לעדכן, אני שמח לבשר שאמש הגיע לביתי שליח ובאמתחתו משלוח מארה"ב אשר כלל, בין היתר, סט של מפתחות ה"כלה". כמה טוב היה להחזיר הביתה את המפתח עם הראש בצורת הכוכב המחומש... עונג צרוף, הרגשה מדהימה שזר לא יבין אותה אבל אני בהחלט יכול לנחש שכמה מקוראי שורות אלה מזדהים עמה. עכשיו כל שנותר הוא להמתין ב(עוד) סבלנות לחלום על ארבעה גלגלים שיעשה את העליה המיוחלת, בתקווה שבתוך שבועות ספורים יושלם ההליך בהצלחה. חמי
הודעה אחרונה מאת gluk, -
מחפש אלפא סוד
מאת suzu- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש אלפא סוד במצב טוב לא חלודה לפרוייקט שיפוץ.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
נוסח ההודעה: "למכירהפורום מכוניות02, ראשונה, 10,000+משת' קרוב ל600,000 הוד' במצב מצויין,טיפולים ע"י עובד הייטק. לפרטים: www.carsforum.co.il " מישהו ממנהלי הפורום יכול להסביר?
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 3 תגובות
- 946 צפיות
אסור לצאת לטיול עם הקלסיקה בלי אחד כזה: http://tinyurl.com/7kokh
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כל מי ששאל לגבי שיפוץ גלגל ההגה שלו, לא מזמן שיפצתי את שלי עם ציפוי של עור אמיתי. ההגה שלי היה העשוי ממין ספוג קשיח שהתחיל להיתפורר ולאבד את הצבע שלו, (אם יש לכם הגה מפלסטיק קשיח שיש לו סדקים רחבים א מומלץ למלאות אותם עם דבק כמו פלסטלינה ואז לעשות את הציפוי עור). פשוט צריך לקנות יריעת עור ולגזור אותה לפי הקוטר והעובי של ההגה, תופרים את שתי הקצוות של היריעה, עוטפים את ההגה ותופרים מסביב עם חוט חזק ועמיד למתיחה שנועד לתפירת עור. כיוון שהעור שקניתי היה עבה מאוד(רצוי לעבוד עם עור דק), לא הצלחתי לתפור עם מחט רגילה, לכן הייתי צריך לעשות את החורים על העור עם "מרצע" לפני התפירה, אחרי סיום התפירה החוט היה יחסית רופף ולא מתוח, לכן צריך למתוח אותו גם אחרי סיום התפירה. כ…
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, בזמן שאני ממתין ל"עולה החדשה" שלי שתגיע לארץ הקודש ותצטרף למשפחה, דפדוף באלבום התמונות המשפחתי העלה כמה תמונות מעניינות של רכבים שהיו בבעלותו של אבי המנוח. אני לא ממש מאמין שאוכל להתחקות אחר עקבותיהן של הנסיכות שאבדו אבל אם יש סיכוי שכן, אין מקום טוב מכאן להתחיל בו את החיפוש. אני מצרף את התמונות של אלה, וגם אם לא אמצא תשובה, מקווה שתיהנו: שברולט אימפלה 1959 מס' רישוי 202-892 פלימות' פיורי 1961 מס' רישוי 711-317 דודג' דארט GT 1964 מס' רישוי 202-261. שבוע טוב על כולם, חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המשאית הושבתה במקור בגלל הבעלים- המנוע עבד בצורה תקינה, הבדיקה היחידה שעשינו היא לחבר את הסטרטר למצבר- המנוע מסתובב יפה. לפרטים- דובי 0577730585
הודעה אחרונה מאת תומר א., -
ראלי סוסיתות
מאת אבי38- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היכונו היכונו בקרוב יצא ראלי סוסיתות מכל סוגי הדגמים מהחרמון לאילת הראלי ישוכר על ידי עתונות וטלויזיה שתלווה את מערך הראלי יהיה בחסות של מספר חברות שעוסקות בתחום הרכב פרטים נוספים יופיעו בפורום
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני ואבא שלי מעוניינים להתחיל בתהליך שיפוץ של אלפא רומיאו גיולה או גוניור ורציתי לדעת פרטים על אנשים שמוחרים או איפה אפשר לקנות את הרכבים הנ"ל (אחד מהם) בארץ במצב טוב אבל לפני שיפוץ. יש העדפה לגוניור אבל זה לא משנה כל כך, אז אם למישהו יש פרטים על רכב כזה בכל איזור בארץ שיפנה אליי בפרטי או בשרשור כאן. תודה
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תמונות ממוזיאון אאודי, מכוניות ואופנועים, פשוט מופלא, תהנו מוצגים שם דגמי אאודי, DKW, NSU ובקיצור כל מה שאאודי שמה עליו את היד... http://auto.163.com/channel/editor/040301_27958.html
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
איזה מוריס זה?
מאת שטנגה-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אשמח גם לזיהוי שנת המודל ופרטים נוספים?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צריך עזרה בחיפוש אחרי שימשה קידמית למרצדס שבתמונה. הרכב מושבת בעקבות שבר רציני לכל אורך השמשה (לא רואים בתמונה), לכן לא ניתן להעביר טסט. הרכב לא שלי אלא של מכר שלי. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת rallye106, -
- 10 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אלון, משה ושאר מחזיקי הGSR לדורותיהם - אני יודע שאתם קוראים את זה עכשיו ובטח סקאלת פעימות הלב שלכם הגיע לתחום המנתק,אבל לא, בדיון הזה אין סובארו GSR למכירה בקיצור, מי הסוברואיד שפרסם בלוח ידיעות שהוא מחפש GSR או קופה 71-76'?
הודעה אחרונה מאת M.Azulay,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- omerkot
- jpex
- Ron Poh
- ניקו פ.
- iEminem
- מחכה
- hunter22
- meir_gi
- יובל .מ.
- yuvalsa
- יבגניפ
- nglancer