רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נא לשלוח חוויות ורשמים מצורפות תמונות ההתכנסות מהבוקר , ביציאה מטבעון לכוון רפא"ל עוד תמונות בדרך... חג שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאלו ששאלו בעבר אם יש RO80 בארץ למכירה.... 2 RO80 במכירה אחת, אחת נוסעת ואחת לחלקים, במחיר סביר ביותר נכון לעכשיו, בד"כ הן לא נמכרות בהרבה... לאלו שמחפשים משהו באמת מעניין, מנוע וונקל. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18303&item=4550080344&rd=1
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איפה בארץ אני יכול לקנות רצפה חדשה לחיפושית
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום , אני הייתי רוצה לשפץ רכב כזה אבל לפני שאני עושה משהו אני רוצה לברר כמה פרטים : טכניים, מחיר הרכב לפני שיפוץ , האם בכלל אפשר להשיג כאלה ?? בקיצור כל דבר שאתם יודעים על הרכב יעזור לי תודה.
הודעה אחרונה מאת vlad, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו מזהה את הדגל והשלט על הקדט שלי ? כן , זה היה מזמן .......... ביי דרור .
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
- 18 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
אהלן, היום התקיימה שיירה של כ-5 אוטובוסים מהמוזיאון ההסטורי של "אגד", מחולון לירושלים. השיירה נסעה בכביש מס' 1 וגרמה להתרגשות גדולה בקרב עם ישראל שיצא לכבישים, המון צפירות נשמעו לכיוון השיירה ולא פעם שצולמנו בווידאו מהמכונית שליד. תמונות אני מקווה לפרסם היום. היה מצויין והמכונות נסעו ללא כל תקלות במהירות ממוצעת של 85 קמ"ש. (ללא כל בעיה להעלות את המהירות אך בכל זאת הנהגים מרחמים על המכונות ומעדיפים להישאר בהילוך נמוך ולא לסחוט את האוטו) חג שמח לכולם.
הודעה אחרונה מאת zvir, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ממש לפני סגירה - לארק 1963, עם קוים יפים ושמורים - אחת שהזדקנה בכבוד. מחיר נוכחי כ 500 $ .מחיר בארץ להערכתי אחרי מיסים כ 18-20K ש"ח. עוד קצת פחחות, צבע , רפדות, ומכונאות ומגיעים לאקזמפלר כמעט מושלם שקשה למצוא בארץ, ב 35K ש"ח: לארק 1963 שימו לב לתמונה של תא המטען - זה מה שקנה אותי. הכל שם נראה מקורי. נמרוד
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
ושוב סיטרואן
מאת קובי .ו-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מכיון שלא עולה בידי למצוא סיטרואן דיאן או דהשבו מבקש עזרה במציאת סיטרואןGS
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי בערך 4 חודשים של שקט, סוף סוף התנעתי שוב את המנוע של האוטו שלי אתמול. אם הכל ילך לפי התכנית, הוא יעבור טסט ביום חמישי הקרוב, ובסוף השבוע הבא אוכל שוב לנהוג בו. עשיתי המון עבודה במנוע בתקופה הזאת, והנה התוצאה:
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום למי שעדין לא התקשר... יש לי מלאי גדול של רכבים ישנים מראות,שמשות,גירים,מנועים אחרי אוברול,פסי קישוט בקליות.....ועוד פשוט להתקשר 0544215175 ערן
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קניתי היום רנו 16 TL מודל 79, כרגע עדין ללא רשיונות, אולם יש סיכוי שזה יסתדר. הרכב עמד שנים רבות מכוסה ברמת גן בשד' ירושלים ועכשיו הוא אצלי. הנה תמונות של הרכב כפי שהיה בתחילה, על הגרר ובמחסן שלי.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
חוצפה ישראלית עם הגה... מישהו יכול לצרף קישור? (אני פשוט לא יודע איך עושים את זה) תמונות מהכתבה:
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תודה לחברים היקרים על העזרה. מצב שתי תמונות לחימום .... מחר אוסיף עוד. לילה טוב כרמל
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
- 2 תגובות
- 902 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4548060316&indexURL=2#ebayphotohosting
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ראיתי היום בקיבוץ גינוסר ליד כנרת,מרצדס ממש ממש ענתיקה אשר לא זזה ממקומה כבר המון שנים והיא נראת במצב אשר דורש שיפוץ כללי! באמת כדאי לברר למעוניינים.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
הקפרי ניכנסה לתחילת שיפוץ
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
- 0 תגובות
- 977 צפיות
מחפש בית פילטר אוייר קומפלט כולל כל החיבורים של טרנספורטר t3קרור מים מנוע 2100 הזרקת דלק
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהתחלה הלכתי למפגש של האמריקאיות אבל חוץ משברולט וNSU לא היה משהו מעניין אז חזרנו למקום הרגיל וכמובן יש תמונות. מאד שמחתי לראות את הE-TYPE שהייתה שם עם הV12, את הקרמן ג'יה, הפיאט 500 ועוד אחת שהייתי רוצה לדעת יותר עליה (התמונה הראשונה)
הודעה אחרונה מאת idanst, -
שלום. ההודעה האחרונה שמישהוא כתב בפורום של מכוניות אספנות בחצרות וכו נגועה בוירוס ומפילה את המחשב ראו הוזהרתם... בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
porsche 914? 1 2
מאת bender- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
hi i bought porsche 914 is there a good mechanik for the car in israel or its better to fix it in usa the car is in good condition and i drove it but it havent been divven for 2 years thanks
הודעה אחרונה מאת ooza, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום לכולם, קודם כל רציתי להגיד כל הכבוד על הקמת הפורום. טוב לראות שהמצב של רכב האספנות באינטרט הישראלי משתפר! חוץ מזה רציתי להציג את עצמי ואת האוטו שלי. קוראים לי דניאל באום, אני חבר מועדון החמש, וחלק מכם אולי מכיר אותי כי אני בא מידי פעם למפגשים ברמת גן. האוטו שלי הוא פולקסווגן קרמן-גיאה דגם 34 אוטומטי משנת 1969. אני משפץ אותו כבר שנה וחצי, והוא מתחיל לתפוס צורה של אוטו. אפשר לראות אותו באתר שלי: http://www.qldesign.com/type34 אני הייתי מאד מעוניין לדעת השהו על ההיסטוריה של הדגם הזה בארץ. כעת ידוע על בערך שבע מכוניות קיימות, מה שאומר שכנראה נמכרו הרבה יותר מזה. הוא כנראה נמכר לאורך כל שנות השישים, כי כל אוטו שנותר הוא משנה אחרת. האם יש איזושהי …
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אחי הולך להיתחתן חודש הבא, בעזרת השם. לקראת החתונה אני רוצה להפתיע אותו ולהשכיר רכב עתיק לחתונה. אני יודע שיש אפשרות כי ראיתי פעם באינטרנט מישהו מהצפון שמשכיר מכוניות קלאסיות. אני מחפש מוסטנג או בל-אייר להשכרה. האם אתם יודעים על מקום שניתן להשכיר?. אודה לכם על כל עזרה שתוכלו לתת, תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים. למי שלא יודע הפכנו להיות סניף של מועדון אמרקאי של רכבי ספורט ותחביב אמרקאים מכל השנים והייצרנים. Fuel slut orlndo יש לנו מקום מפגש קבוע וכל יום שישי אנחנו נפגשים שם. ביום שישי הקרוב אנחנו עושים מפגש ממש ענק. המפגש פתוח לחברי המועדון לבעלי רכבים ולבעלי עניין. לפרטים צרו קשר במייל [email protected] או [email protected] או [email protected]
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 5 תגובות
- 974 צפיות
שלום לכולם , למי מכם שמחזיק פלסטיקים / בקליט אחורי דרוש לי לאופל רקורד 1983 אחורי שמאלי . זה דומה לאסקונה מאותם שנים . אעלה תמונה שאצלם את הרכב , זה רכב של קרוב משפחה . הוא מלבני לרוחב והאיתות (כתום) בסיבוב כלפי חוץ . מישהו יודע , מכיר , יכול לעזור ?? תודה מראש . דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 901 צפיות
אהלן חברה רציתי לשאול אותם משהו מועדון ה-5 הוא הרי נקרא כך בגלל שלרוב רכבי המועדון שלו יש 5 ספרות בלוחית רישוי מעצם עובדה זו צצו לי כמה שאלות : 1. ממתי יש 5 ספרות בלוחית ועד מתי ? 2. ממתי יש 6 ספרות בלוחית ועד מתי ? 3. מה היה לפני 5 ספרות? 4 ? תודה
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני יודע שזה לא לפורום הזה אבל מכיוון שאנחנו כל הזמן מסתובבים בחיפוש ובמיוחד עם מצלמות תהיתי אם מישהו מכיר או נתקל: bmw 3xx 1983-1991 E30 שתי דלתות בלבד תודה על שיתוף הפעולה
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה חיפושית גרמניה שנת 66 1200 לשיפוץ יש ניירות יוסי 054-4735365
הודעה אחרונה מאת yos z, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם מישהו יכול להמליץ על מאגזין מחו"ל, כזה שסוקר רכבים קלאסיים, פרוייקטים וכו'? אני התנסתי עם Classic Cars, הבעיה איתו היא שהוא מלא בפירסומות... שוב, לא בעיה להקיש ב google אתה המילים Classic Car magazine, ולקבל מיליון דפים... אני מבקש איזו התרשמות אישית, א אפשר גם המלצות (יתקבלו בברכה) גילי
הודעה אחרונה מאת דובי מילר, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יש למישהו מושג אם לטנדר אספנות יש 75% הנחה בביטוח? (ידוע לי שבעבר לא היתה הנחה כזאת). בתודה מראש ניר .
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 832 צפיות
כמה תמונות מהמנגל...
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים,
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 242 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- levy
- FROGIE
- AmitGo
- elihershko
- yossy
- לירון .ה.
- Jack457
- פריג'י
- elad18
- שלמה 30
- malcishua
- daniel.asu