רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מישהו שיכול לעשות לי במיני ניקוי קרבורטור וכיוון אחר כך, או רק כיוון למרות שנראה לי שצריך כבר לנקות אותו, עדיף בכל מקרה לנקות כי הוא לא נוקה בערך 60,000 קילומטר... אפשר המלצות? מאנשים שעשו את זה כבר אצל מישהו והיה טוב? אני גר בין נתניה לרעננה אבל אין בעיה לסוע צפונה או דרומה (נגיד עד ת"א וצפונה כפר ויתקין משהו כזה) תודה, ניב
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
סובארו ff1 1 2
מאת קובי .ו-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אשמח לקבל כל אינפורמציה לגבי סובארו ff1 למכירה
הודעה אחרונה מאת קובי .ו, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 764 צפיות
שלום לכולם. חבר שלי זקוק בדחיפות למנוע 1600 ל VW BUS. הכוונה היא למצוא מנוע במצב טוב ותקין אבל אם אין אז כל מנוע מושבת יהיה סבבה, כל עוד הבלוק השמאלי שלו תקין (במנוע הקיים יש סדק בבלוק). תודה מראש,יניב
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
לנצ'יה HPE 1 2
מאת mabootoo-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם! רציתי להודיע בפורום זה שאני מוכר את הלנצ'יה HPE הנדירה והאהובה שלי . לפרטים אנא ראו את לוח המודעות של הרכבים למכירה באתר זה.. תודה יוני.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם לכל באי מפגש הפורדים הגדול ביום שישי הקרוב 6.5.05 באיקאה נתניה הודעה חשובה: כמו שהבטחתי , הצלחתי להשיג את הפנסיונר בעל מחסן חלקי חילוף. ביליתי איתו יום שלם במחסן (שלוש קומות!!) ומיינתי כל חלק שהוא שקשור לפורדים (הספקתי לסיים קומה וחצי ואני מקווה שאספיק את השאר במהלך השבוע). יש הרבה מאוד חלקים רובם ככולם אורגינליים (פורד,מוטורקרפט) חדשים באריזה. ביום שישי אעמיס את הכל והם יוצעו למכירת חיסול במפגש הפורדים. להלן רשימה חלקית וכללית של החלקים שאספתי עד כה: בולמי זעזועים קדמי\אחורי - סיירה, קפרי, קורטינה, קונסול,טאונוס תפוחים -קורטינה, טאונוס פנסים ובקליות קדמי \אחורי - אסקורט, פיאסטה, סיירה מראות צד - פיאסטה, אסקורט ידיות איתות - פיאסטה, אסקורט …
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70794
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עקב סיבות כלכליות, נאלצתי היום להקפיא את הרישיונות של האולדסמוביל שלי, אני לא יכול להרשות לעצמי להחזיק 2 רכבים ולמכור במצב השוק של היום זה לא כדאי. שאלתי היא האם ניתן יהיה באיזושהיא צורה להתחמק בעתיד מהצורך של בדיקת מכון התקנים ואם לא מהם ההשלכות של בדיקה כזו (עלויות, קשיים וכו'). נ.ב.: אני מתכוון לשמר את הרכב במצב נסיעה ולהניעו מידי מספר ימים ולהחליף שמנים וכו'. תודה, עמית
הודעה אחרונה מאת imperial, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ובוקר טוב לכולם ,, יש ברשותי את יורם ווספה ראלי 180 180 סמ"ק שנת 1971 . יש לי מין כוסית ורודה כזו למילוי שמן לתערובת הדלק ,יש בכוסית 5 סימנים מהחלק התחתון אל העליון ומצוין מידות מ- 1 ליטר עד 5 ליטר ,ובצד שמאל יש מידות מ- 0.25 usa gal עד usa 1gal. והשאלה היא האם לכל ליטר דלק שאני ממלא אני צריך להוסיף קו אחד של מידת מילוי שמן ? מה שאני עושה נכון להיום כשאני ממלא פול טנק בין 4.5-5 ליטר דלק ,אני מוסיף 2 כוסיות שמן.. ברצוני לציין שאיזה אדון נכבד אמר לי בזמנו שאני צריך תערובת של 6% שמן ,אך בכוסית המילוי המקורית מצוין 2% .. MIXTURE 2% …
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://members.lycos.co.uk/sht2004/IDO/
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היא שיכת לאחד החברים כאן?
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש מידע על מפעל לייצור כבאיות בשם "merrywather england ". למשהוע יש מידע כלשהו על מפעל זה? ,סוגי מנועים? משהו?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, אני עומד להוציא את הרכב מארה"ב לישראל. אם מישהו מתכוון לייבא בקרוב, אשמח לבדוק אפשרות לחלוק מכולה אחת ולצמצם הוצאות. חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
מפגש הפורדים הגדול יהיה ביום שישי 6.5.05 אחרי חול המועד פסח ליד איקאה (היכן שהתקיימו מפגשים של מועדונים רבים: מפגש החיפושיות ועוד) . המפגש יחל משעה 15:00. מוזמנים כל בעלי הפורדים חדשים וישנים,משופצים וכאלה שבדרך, חברי מועדון פורד ושאר חובבי פורד. אנו מבקשים להעביר הודעה זו גם מפה לאוזן בין כל בעלי הפורדים. בנוסף, בניגוד למפגשים הקודמים שהיו מיועדים לפורד אירופה, המפגש הנוכחי מיועד לכל סוגי הפורדים ואנו מצפים להשתתפות מלאה של רכבי פורד ארה"ב. אז להכין את הרכבים, אלבומי השיפוץ , הספרים ושאר האביזרים, מצפים לראות את כולם. לבירורים ושאלות ניתן לפנות : אריק מועדון פורד 0522775202 [email protected]
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.bus-boys.com/
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 0 תגובות
- 901 צפיות
בגוף הפנס הקדמי, מתחת למד האוץ, יש שילוב של אור טעינה (אדום) ואור הילוך סרק (כחול או ירוק). אני מחפש את הבקליט הזה ו/או את כול החלק. מצורפת תמונה. תודה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 0 תגובות
- 853 צפיות
בבקורי היום ב "מוסך 4X4 לוגיסטיקה" שבפ"ת ראיתי שהבעלים מוכר ב.מ.וו 1800 שנת 1971 וגם פורד קורטינה שנת 1969. טל' למעונינים: 03-9309563 או לנייד 050-5250941 ולבקש את מוישיק. בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום בימים אלו אני מתכנן את ההזרקת דלק של המנוע שלי , למי שלא יודע מדובר במנוע VW TYPE4 , הבעיה היא כרגע להתאים גוף מצערת (שתיים למעשה) לסעפות. מה שאני חשבתי לעשות זה לקנות סעפות רגילות לקרבורטורים כפולים למשל WEBBER שמתאימות לחיבור על הראשי מנוע שיש לי ,ולחפש אוטו מוזרק דלק שיושב על אותה צורת סעפת כביכול , המכונית היחידה שאני יודע שהיו עליה קרבורטורים WEBBER היא ALFA סוד , השאלה שלי בעצם היא האם ישנם בארץ או היו אלפות עם הזרקת דלק? האם הם היו הזרקות כפולות ? והאם הם ישבו על סעפות דומות לשל הקרבורטור. תודה
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
-
- 1 תגובות
- 891 צפיות
במהלך החיפוש שלי אחרי רכב לחלקים הגעתי בעזרת החברים כאן לכמה רכבים נשאלת השאלה אם אני מבקש דוח שיעבוד מרשם המשכנות הם נותנים גם את פרטי בעל הרכב כתובת וכול לפי מספר הרישוי ?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום , אני כבר המון זמן מחפש ריקשות אני רוצה שתי ריקשות אחת אם ארגז סגור ואחת אם ארגז פתוח עדיף בלא הרבה כסף ואם יש בחינם אז בכיף חח.. למי שיש או יודע איפה יש שיכתוב בהודעה הזאת כי זה מאוד מאוד מאוד חשוב לי.. תודה.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יתר הפרטים כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=504&msgid=52112413 כואב הלב. אם מישהו מכיר/שמע/יודע. אנא שיפנה אליו. או אליי עם פרטים. בוצעה בדיקה במזכירות מועדון ה5, הרכב לא רשום אצלם. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 0 תגובות
- 654 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70525
הודעה אחרונה מאת yonit, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב, חברים. אני אמור להוציא את הרכב ולהעבירו מבעליו אל נמל המוצא בדרכו לישראל. 1. האם ידוע לכם מהי הפרוצדורה לשילוח הרכב לישראל? 2. והאם מישהו מכיר משלח טוב ואמין אשר בעזרתו ובשירותו ניתן לשלוח את הרכב לנמל אשדוד בישראל? 3. האם עלי ל"סגור" עם עמיל מכס בישראל, אשר יקבל את הרכב כאן ויפרוק אותו מהמכולה? 4. האם אני יכול לבחור איזו חברה תאחסן את הרכב במחסניה עד לשחרורו מהמכס והאם יש המלצות על חברה כזו? חששי הגדול הוא מנזקים שייגרמו לרכב בתקופה בה יאוחסן עד לשחרורו. אודה על עזרתכם. חמי
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי גיפ מסוג cj-5 שנת 66 במצב נסיעה, אני מחפש מוסך או אדם שישפץ לי את הגיפ מ א-ת (ושלא יגרום לי לקחת משכנתא שניה על הבית). יש למישהו רעיון ?
הודעה אחרונה מאת Tsafrir, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ציטוט מהודעה שנרשמה בפורום חיפושיות בתפוז:רכב מסוג MG אדומה קביורלט,מספר רשוי:311-108 ללא כסוי שכנראה נגנב, עם סימני התעללות ברכב על ידי סריטות בצבע, נתגלתה באזור חיפה, ללא אפשרות לאתר את הבעלים! מי שמכיר. יודע על מי מדובר, נא לפעול בנידון! בברכה צביקה עריכה: למנהלים בטעות נרשם בטכני נא להעביר לאספנות( לירון פ. אלון ב. וחבריו)
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ציטוט מהודעה שנרשמה בפורום חיפושיות בתפוז:רכב מסוג MG אדומה קביורלט,מספר רשוי:311-108 ללא כסוי שכנראה נגנב, עם סימני התעללות ברכב על ידי סריטות בצבע, נתגלתה באזור חיפה, ללא אפשרות לאתר את הבעלים! מי שמכיר. יודע על מי מדובר, נא לפעול בנידון! בברכה צביקה
לכבוד יום העצמאות! 1 2
מאת .liron.- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לקראת יום העצמאות צפו בערוצים 2 ו-10 . נשאיר את זה כהפתעה בינתיים. (רמז:קשור לקורטינה). אחרי שהתעלומה תתגלה נעלה תמונות. יש למה לחכות . בברכת חג שמח לירון
הודעה אחרונה מאת דרור, -
מועדון פיאט
מאת idanst- 5 תגובות
- 915 צפיות
האם יש כזה?
הודעה אחרונה מאת idanst, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! מחיפוש שערכתי התקבלו 3 תוצאות - ובהן דובר על ראלי העמקים ב-27 באפריל (וכך גם הקישור שניתן לאתר מודעון החמש). מישהו יכול לשפוך אור על מפגש מועדון החמש ביום העצמאות?? ואולי עדיף שנתארגן וניסע יחד מאיזור המרכז??
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בחו"ל זו פרקטיקה נהוגה אצל אספנים להגיע ל"מגרשי קבורה" של מכוניות ולחפש גרוטאות רלוונטיות למטרת תרומת איברים. האם יש בישראל מגרשים במימדים דומים שניתן לעשות בהם טיול של כמה שעות ?(אני מדבר על כמה מאות מכוניות - לא שלוש שמונחות אחת על גג השניה בחצר ברחוב המסגר בת"א)
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה : חיפושית פולקסווגן 1303L דגם אמריקאי , שנת 73' , מנוע 1600 סמ"ק (חדש-משופץ) , צבע אדום בג' , שמורה , ללא חלודה , מצב מכני מצוין , טסט עד לאוגוסט. טל: 0545372377 זאב
הודעה אחרונה מאת זאב יהודה גלמן,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- kagan217
- Avia
- `Infinity
- David32
- ELI001
- danbr
- Matan1515
- PASHUT
- sperial
- jpex
- hans