Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה HPE

mabootoo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצל ג'וני ממצפה (ליד טבריה, לא מצפה רמון) יש HPE שלמה מוזנחת שעומדת לה כאבן שאין לה הופכין.

יניב

באמת? :shock: אני אשמח אם תוכל לתת לי עוד פרטים על הבחור שאני יוכל ליצור איתו קשר, יש אחד שכרגע משפץ והוא על סף יאוש בגלל כל מיני חלקים...

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם
באמת? :shock: אני אשמח אם תוכל לתת לי עוד פרטים על הבחור שאני יוכל ליצור איתו קשר, יש אחד שכרגע משפץ והוא על סף יאוש בגלל כל מיני חלקים...
מה, זה לא מספיק פרטים?

מושב מצפה נמצא מערבית לטבריה. סע צפונה בצומת גולני עד שיהיה לך שלט ימינה למצפה וטבריה.

כשתכנס למצפה, שאל כל אחד איפה גר ג'וני. זה שמשפץ ענטיקות.

כ"א מכיר אותו.

בכניסה לחצר שלו עומדת כזאת HPE.

לצערי אין לי טלפון לספק. בנוסף יש אצלו עכשיו בשיפוצים MACH-1 שעוברת הסבה לשלבי קוברה עם קיט מלא לפח ולמנוע,,E-TYPE שרק עלתה לארץ ועוברת שיפוץ מקיף,לינקולן קונטיננטל קבריו' ישנה, ולכל המעוניין... מנוע V12 של יגואר... למכירה! מישהוא רוצה להשתיל אותו באיזה איזטה או מסרשמיט?:-P

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...