רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב האם בתאריך הנ''ל יהיה מפגש מועדון החמש כרגיל? או שבעקבות החג אין מפגש? בתודה מראש וחג שמח לירון
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השבוע היגיע תור צבע כמובן שגם קצת פחחות לא נישכחה ושוב החלקים שאני מחפש פילטר אוויר והתושבת שלו מזלג קידמי פסי קישוט על האמבטיה והמגשים מאחורה ובולם זעזועים
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הנה מאמר שחבר שלי פרסם במקס טונינג על האידיולוגיה שלו ועל מה שרכבי אספנות מסמלים לגביו. שווה לקרוא. http://www.max-tuning.com/forum/forum_posts.asp?TID=36889&PN=1[ (אגב, אני חושב על להצטרף למועדון ה5, לאחר שהבנתי שיש הנחה לתלמידים\נערים לפני גיוס\חיילים). יוסי.
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 0 תגובות
- 912 צפיות
לכל המתעניינים מצ"ב לינק לתמונה. מחיר הרכב 20,000 ש"ח לרציניים ומבינים בלבד! 0528577537 http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=76&ad_id=4707
הודעה אחרונה מאת am5971, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נא להכניס בשרשור הזה הודעות על ארועים בפסח. בילוי נעים
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בתור חובב מרחוק, כזה שעדיין לא ממש מתעסק עם שיפוץ של רכב, יש לי כמה שאלות של התחלה (כמובן, אחרי שקראתי את השירשור בפורום). מצאתי את הרכב המיועד - מיני מיינור. באופן כללי, לא אחת ספציפית. הבעיה היא שהמחירים שלהן מאוד משתנים: מכמה אלפים לרכבים ישנים שלא זזים ועד 25K עבור רכב משופץ ומשפור (מעבר לאופיו המקורי). אז נראה לי שאני אלך על משהו יותר זול, נגיד כזו שלא זזה בינתיים. המוכרים השונים מציגים בעיות מסוימות (צריך לשפץ הילוכים, סטרטר או מנוע). אבל איך אני יכול לדעת בוודאות, שמדובר רק באותה בעיה שהציגו, שהרי המכונית לא נוסעת, אז אין איך להרים אותה ולבדוק מלמטה, או ללכת למוסך שיעיף מבט, שלא לדבר על מכון בדיקה. ובכלל, כמה אמור לעלות שיפוץ מערכת הילוכים של מיני…
הודעה אחרונה מאת odedmi, -
מי מכיר ויכול לתת לי אתר שעוסק ברכב מסוג קיטן תוצרת אנגליה ?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מתוך מקומון "כל העמק והגליל" מצורפות שתי תמונות אחת של הטקסט אחת של אמנון במקור הן הופיעו יחדיו על עמוד שלם להנאתכם
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מכיוון שכבר בכמה שרשורים שונים נשאלתי מה ההבדלים בין הפרינצים השונים (בלי להתייחס לדגמי ה NSU האחרים כגון ה-RO80, K70 וכו'..אלא אם תבקשו יפה...). באווירת פסח, החלטתי לעשות קצת "סדר" ולהביא בפניכם כתבה מתוך אתר קלאסיק-קאר: כתב: ליאור ברוך NSU PRINZ - קיצור תולדות: NSU נוסדה בשנת 1886 כיצרנית אופניים והמשיכה לייצור אופנועים משנת 1900. חברה גרמנית זו החלה בייצור מכוניות בשנת 1906 ובהמשך דרכה ייצרה מגוון סוגי כלי-רכב ממונעים עד ייצור הדגם האחרון והמפורסם, ה- Ro80, אשר היווה מרכיב משמעותי בנפילתה וסגירת מפעליה ב- 1977. המכוניות נבנו ב- נקרסולם שבגרמניה, עיר קטנה יחסית מצפון לשטוטגרט וע…
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום , אני חיפאי ומעוניין לאפסן את הרכב שלי לתקופה של 9 שנים - עד להיותו אספנות ... ברחוב שלי זה לא כל כך אפשרי - וגם אין מקום אחר שאני חושב עליו שאפשר לאפסן בו רכב לתקופה כזאת אולי אתם מכירים מקום כלשהו - בחיפה והסביבה ? (אין לי קשרים בקיבוץ כלשהו .. ) תודה תובל .
הודעה אחרונה מאת רכב_אספנות, -
-
הרכב הכי ותיק 1 2
מאת שטנגה-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מה הרכב הכי ותיק (שנת יצור) שקיים ובמצב נסיעה בארץ?
הודעה אחרונה מאת רכב_אספנות, -
-
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש אלפא ספיידר משנתונים 91' 90' בארץ ? ואם כן כמה תעלה אחת: דרושה שיפוץ\משפוצת.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 0 תגובות
- 879 צפיות
שלום לכולם, אני עורך אתר חדש בנושאי אספנות בכתובת www.collect.co.il לו דרושים מאמרים בנושאי רכבי אספנות, למרות שכבר פרסמתי פה הודעה בשבוע שעבר, הייתי רוצה שוב לפנות אל ציבור אספני הרכבים ולהציע לבעלי מכוניות/אופנועי אספנות לספר את סיפור רכבם (הספציפי וכמו כן היסטוריית הדגם עצמו) בצירוף כמה שיותר פרטים מקצועיים ומעניינים. ניתן ליצור קשר בדף "צור קשר" אשר באתר. בתודה מראש, ערן
הודעה אחרונה מאת superware, -
- 5 תגובות
- 923 צפיות
פשוט כואב לראות דברים כאלה שימו לב למחיר שגיא
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 3 תגובות
- 817 צפיות
לא בדיוק קלאסי אבל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=69914 העלתי בפורום טכני את הפרויקט מערכת הצתה שהרכבתי על הרכב שלי. תהנו קובי
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, רציתי לקבל מידע אודות: "בדיקת קומפרסיה למנוע" איך ולמה עושים את זה? איפה אפשר לעשות בדיקה? עלויות? האם יש שוני בצורת הבדיקה בין מנועים של מכוניות מודרניות למנועים הישנים? בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 5 אלף צפיות
למיטב זכרוני, היו בפורום חברים שהתענינו בעבר בקנית טנדר בריסקה. ובכן, בלוח פוקוס מפורסם כרגע טנדר כזה, בסוג רכב "אספנות": http://focus.msn.co.il/ בברכה, קובי
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי. אני מחפש גומיות אורגינאליות!! לשמשות קדמית ואחורית של הסובארו שלי. (DL-79) כולל הניקל שמסביב והפינות. יש למישהו מושג איפה אפשר למצא? תודה מראש: משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
ניתפסו גנבי הקדילק 1 2
מאת בני זהר- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בשורה לחברים המשטרה עצרה בנתבג זוג תיירים בעת שניסו להמלט מהארץ.השנים חשודים שניסו לגנוב רכב אספנות מסוג קדילק מחניה של מלון בקסריה וזאת על פי מידע שנימסר על ידי עו"ד ידוע. השנים הם שיינדל סיגל וזייליג לנסקי משיקגו.הזוג פרץ בבכי מר עת ניתפסו וסיפרו כי רק רצו לעשות מספר סיבובים ברכב ולהיזכר בילדותם עת נסעו ברכב זה עם סביהם לשאלה למה היו עמוסים בכלי נשק ענו כי זה חלק מהנוסטלגיה הקשורה לסבא שהיה אדם יקר.בעקבות בכיים של השנים אמרו קציני משטרה וותיקים כי נעולם לא ראו תמונות קשות לצפיה כאלה. נשקלים צעדים נגד העו"ד שהביא למעצר השניים.להערכת חברים בהנהלת המועדון היה על העו"ד לפנות תחילה להנהלת המועדון ולא לדווח ישירות למשטרה דבר שגרם למעצרם של תיירים אומללים אלו .
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 1 תגובות
- 813 צפיות
לכל המשתתפים בראלי יום העצמאות מטבעון למשגב לאירוח מלא בהפנינג של רפא"ל חייבים להעביר דחוף את מספרי תעודות הזהות של כל המשתתפים(לא רק הנהג אלה גם המלווים) ההשתתפות ברכב אספנות במצב תצוגה בלבד עד 4 משתתפים לרכב. הכניסה תתאפשר רק למי שקיבלו אישור מרפא"ל לאחר מסירת מספרי התעודה אפשר להעביר פרטי זהות שם ומספר לפקס 048524329 כאמור דחוף תודה הסניף הצפוני
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה יש לי חלום ישן (במשמעותו הכפולה) לקנות מכוניות קלאסית משנות השלושים. בעיקרון כמה שהאוטו יותר מכוער בשבילי זה יותר טוב...אני מדבר על כל הפורד A מודל ודברים בסגנון. הבעייה היא שאין לי טיפת כיוון איפה אפשר להשיג כאלה מכוניות בארץ|!| מישהו יודע במקרה|?||!| ראיתי באייבי אבל זה נראה לי חתיכת סיפור להביא אוטו מחו"ל... בקיצור אשמח לקצת עזרה בנושא... תודה רבה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
שלום חבר'ה רק פה אני רואה שעוזרים לאנשים אז ככה בקשתי לעזרה אני מחפש מיני מיינור בכול מצב העיקר אני צריך רק רשיונות של הרכב לא אכפת לי מה מצב הרכב אני צריך רשיונות ומספר רכב ושילדה לא יותר מזה אודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי תודה
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מודעה שמישהו פירסם כתגובה לאחת הכתבות בקלאסיק-קאר, אך אני בטוח שהיא יכולה לעניין מישהו כאן: קונטסה מעוניין למקור קונטסה 900 משנת 1967 כולל חלקים מ"ס פון 0504299088 אליהו יפרח
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
משלוח מגרמניה, המחירים יותר טובים מאיטליה משום מה ... מי שמעניין אותו - מוציאים רשימה לאימייל [email protected] והם שולחים הצעת מחיר. הם מקבלים כרטיס אשראי מאוד הוגנים והכי חשוב, יש להם הכל לפיאטים השונים ! מכס חבילות הבהיל אותי בבוקר כשהגעתי אליו הוא התעקש שצריך "אישור משרד תחבורה" על חלקים בטיחותיים .... אחרי 20 דקות של יבוש הוא הבין שטעה (ביבוא אישי יש פתור מהענין) - השארתי להם 19.23% מס קניה ועוד 17% מע"מ על הכל (ועוד 22 ש"ח דמי מחשב .. . ירחם השם לאן הגענו) בכל מקרה, היה שווה ! החלקים האלו אמורים לדאוג להעביר את האוטו טסט עדכונים בהמשך
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
ניקוי חול
מאת volvo144GL- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם למישהו יש ניסיון בניקוי חול של ג'נטים כהכנה לצבע? והאם זו הדרך הטובה ביותר. האם צריך צבע יסוד לפני הצביעה, ומה סוג הצבע שיעמוד בתלאות הזמן והחום? תודה
הודעה אחרונה מאת volvo144GL, -
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חזרתי מטיול מגרמניה בין השאר ביקרתי גם במוזיאון רכב של BMW במינכן (עלוב ביותר), ואחר מכן המשכתי למוזאון הרכב של Audi בעיר שאני לא זוכר את שזה, אבל המוזאון נמצא בצמוד למפעלי audi. , ושתי המזיאונים של Audi וBMW רחוקים אחת מהשנייה בכשעה נסיעה עם Audi A6 על 180 (פשוט מטורף הכבישים שם). המוזאון של BmW קטן מאוד, אבל בקרוב, ליתר דיוק אמצע 2006, יסתיים בנייתו של המוזאון הענק ליד מפעלי BMW שצמודים לכפר האולימפי (לשעבר). לאומת זאת מוזאון Audi פשוט ענק, ויפה מבחינה ארכיטקטית, יש שם יותר מ200 כלי רכב ואופנועים של Audi וNSU, המבנה בין השלוש קומות מסודר לפי שנת היצור של הרכבים ולפי תקופות שונות. והאטרקציה המרכזית מין מנוף ענק שמוריד ומעלה מכוניות (כ 16 במספר) במשך כ 20-25 דקות.…
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
- 1 תגובות
- 824 צפיות
שלום לכולם! קבלו בבקשה תמונות מטיול האופנועים המצומצם של לפני ליל הסדר!
הודעה אחרונה מאת אוהד מ., -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי חיפושית גרמנית שנת 74, שקנינו אותה בלי מדרגות... יש לי אפשרות לקנות מדרגות אורגינליות ב 300 ש"ח לזוג, אבל חשבתי להיות קצת מקורי (לא ממש, ראיתי את זה על חיפושית אחרת...) ולמצוא מישהו שיצור לי מדרגות מאלומיניום. מישהו יודע על מישהו שעושה אותן, או משיהו עם חיפושית שיש לו מדרגות כאלו? תודה, משה
הודעה אחרונה מאת ooza, -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
חיפושית גרמניה שנת 74 טסט לחצי שנה רצפה חדשה כיסאות וגג מקוריים מצב טוב לפרטים נוספים 0528-82-88-86 איציק
הודעה אחרונה מאת itzikpapo, -
מחפש היינס ל-205
מאת yozi- 0 תגובות
- 766 צפיות
מחפש היינס ל-205 :0544565629
הודעה אחרונה מאת yozi,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 242 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Eyal Amzleg
- sperial
- הלוחש למכוניות
- gollu
- 3n
- yuvk
- Moshe c
- G. P. Magnus
- liads
- Nemesis
- llaavvii