רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4547140842&category=6390 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4547392952&category=6390 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4548575151&category=6390 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4548334597&category=6390 מה המחיר הכולל (בערך) של לייבא אחת כזו לארץ??
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז זהו, החלטתי שמה שהכי חשוב לי להוסיף עכשיו זה הילוך חמישי. יש לי מיני מיינור שנת 83' מנוע 1300. רציתי לשאול ממי שבירר על זה \ עשה. זה משנה את היחסים? או פשוט מוסיף עוד הילוך? שמעתי שיש קיט קיים להוסיף לגיר הזה, זה נכון? אפשר לעשות את זה? פשוט זה לא נשמע הגיוני שבגיר הזה יש מקום לעוד הילוך אבל אם אמרו אז כנראה שזה נכון... מישהו יכול לאמת את זה? חיפשתי בכמה אתרים בבריטניה ולא מצאתי דבר כזה, אם מישהו שמע\ראה את זה כמה עולה? אמין? יכול לגרום נזק למנוע? (אם הוא לא בנוי לעמוד במאמץ של הילוך ביחס כזה) בקיצור חוות דעת כדאי \ לא כדאי \ עלויות בתודה, ניב
הודעה אחרונה מאת nivz, -
תמונות ממפגש הפורדים , למי של היה , הינה כמה תמונות , אולי החברה צילמו יותר וחבל שלא הופיעו עוד הרבה פורדים אחרים ... והיד עוד נטויה . להנאתכם דרור .
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
למכירה.
מאת הדובי-ניסים- 1 תגובות
- 928 צפיות
למכירה, וולוו 121 שנת 64' במצב חיצוני טוב ומכני מעולה, טסט לחצי שנה. וגם דודג' דארט 74' + טסט לחצי שנה. וגם, וספה ראלי 69 לפני שיפוץ. לפרטים נוספים 0547-954424 אריה.
הודעה אחרונה מאת sam1, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6313&item=4548614406&rd=1 בא לי לבכות
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 14 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכולם, חזרתי מטיול בצפון מטולה ובקרית שמונה קלטתי על הכביש הראשי מגרש עם ים מכוניות אספנות. עושה רושם שהם יצאו מתצוגה\מוזיאון בגלל שעל חלקם יש שלט עם פרטים. רצ"ב תמונות להנאתכם יום טוב מאיר
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
פרינץ 4 מס' רישוי 714909 (רשומה עדיין ע"ש סבתי) אופל מנטה מס' רישוי 327497 ( רשום ע"ש חבר שלי) אופל רקורד שנת 59 מס' רישוי 83-850 ( היה של אבי ונמכר) פרינץ 4 מס' רישוי747-563( היה של אימי) תודות מראש
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם כן, מתי אמורים להפיץ אותו?
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
להלן התמונות ממפגש סובארו
הודעה אחרונה מאת Nitro_86, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השבוע היו רוחות חזקות מאוד בירושלים שגרמו לכמה ענפים לקרוס מהעצים,לרוע המזל חנתה לה מתחת לאחד העצים שבי נובה מודל 78 נדירה ששייכת לאספן באיזור מגוריי. הייתי רואה את השבי מידי פעם כשהייתי חוזר מעבודה,השבוע נחרדתי לראות אותה במצב מזעזע, גזע שניתק מהרוח נפל עליה ורמס אותה,הרכב טוטאל לוסט,אני מאשים את עיריית ירושלים בהזנחה,מה אם הגזע היה נופל על מישהו והורג אותו?? סרקתי לכם כתבה מהמקומון הירושלמי "כל הזמן" שדיווח על האירוע.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טיול לעמק - 30.4.05 אוהד.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 2 תגובות
- 769 צפיות
היי אני מחפש טנדר אפש 10 לפני שיפוץ אם יש למישהו מידע היכן ניתן למצוא אחד או אם מישהו רוצה למכור שיפרסם פה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת izikh, -
- 0 תגובות
- 827 צפיות
פריטים לאלפא סוד : לוח שעונים ( ספידומטר + טורים ) . שעון זמן דיגיטלי ( כולל הקונסולה ) . קונסולת מיזוג מרכזית . הכל 500 ש"ח. 7320567 - 050 (יחיעם) .
הודעה אחרונה מאת Yehiam, -
whats the worst condition for a car - not car for parts- not condition 6 and can it affect on the price? thanks there is something in the horizon
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 884 צפיות
שלום לחברי הפורום, מר נמרוד רחמימוב שלח לי בעבר את כתבתו מהאבטומוביל בשם "פרוייקט אסקורט". בכל אופן יש שם סקירה קצרה של המודלים הספורטיביים של האסקורט ויש לי כמה שאלות: 1) האם הגיעו או יוצרו בארץ גירסאות ספורטיביות לאסקורט (אני מתעניין בעיקר בדור הראשון) 2) האם יוצרו לאסקורט (ושוב, חשוב לי בעיקר לגבי דור 1) גירסאות 2 דלתות שאינן ספורטיביות, והאם כמובן ניתן לאתרן בארץ ? מצויין במאמר כי הגירסאות הספורטיביות זכו לחיזוקי שילדה, בעיקר בדלתות, במה זה התבטא ואולי מישהו יוכל להפנות אותי למידע טכני מפורט באנגלית ? ובהזדמנות זו אני רוצה להודות למר רחמימוב ששלח לי את החומר, ואילו מצידי לא שלחתי לו תגובה על המאמר (תקלות טכניות עם האינטרנט שלי, מצטער !)
הודעה אחרונה מאת capri, -
-
מי חיפש טנק?
מאת השושנים-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז אומנם טנק ממש לא מצאתי אבל תותח נ.מ כניראה רוסי יש בקיבוץ כינרת ע"י המוסך, תמונה מצורפת מי שמזהה פרטים על הנ"ל מוזמן לצרף הסברים אני הגעתי מהחי"ר-רן http://img73.exs.cx/my.php?loc=img73&image=dscf62996gs.jpg
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים. בעקבות אירוע גילוי זוועה שגיליתי אתמול אני נדרש כעת פעולה מהירה ואכזרית. במהלך שטיפת האוטו שלי [bMW316I קלאסית עבורי ] גיליתי חלודה במצב זוועתי ממש מעל מנגנון הנעילה של תא המטען מתחת לגומי. לא ראיתי את החלודה הזו עד עכשיו כי היא פשוט מתחת לגומי האטימה, ובמסגרת שיקלוי החלפת פס גומי האיטום הזה העפתי לשם מבט אתמול וחשכו עיני - ופה אני צריך עזרה. אני צריך פחח על, שידע לטפל בחלודה הזו, ולעשות מה שצריך כדי להכחיד אותה לכל הרוחות. אני לא מעונין ללכת לשוחט או לפחח ממוצע שיתייחס לאוטו שלי כ"אוטו של 20 אלף שקל, מה אתה רוצה" אלא מישהו שיתייחס לאוטו שלי באותה אהבה בה אני מתיחס אליו כמובן שלא אכפת לי לשלם בהתאם. בתודה מראש רון. …
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
לצורך שיפוץ פג'ו 404 מודל 68, האם למישהו יש מידע היכן לקנות סט של 6 גומיות חדשות עבור כל חלונות הרכב.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 980 צפיות
שלום חברים, האם יש מביניכם מי שיודע האם, בהנחה שמיובאים ארצה שני רכבים במכולה אחת - ועלות הייבוא מתחלקת בין שני מייבאים - האם שלטונות המכס מתייחסים לעובדה זו? לדוגמא, אם עלות ייבוא מכולה בת שני רכבים הנה 2,000 דולר - כלומר 1000 דולר לכל מייבא, איזו סכום יילקח לצורך חישוב מס לגבי כל רכב - החלק היחסי (מחצית) או השלם? תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש מנוע או בלוק מנוע או רכב שלם בנפח 1500 (1480)המנוע היה קיים בטלבוט סולרה, וטלבוט הוריזון אשמח גם להשיג מנוע טלבוט סולרה 1600 אבל רק מדגם המשודך לגיר רגיל ולא אוטומאטי כל עזרה תתקבל בתודה דורון
הודעה אחרונה מאת uri_s, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בחודשים האחרונים האוטו שלי מקורקע, בזמן שחיפשתי חלקים כדי להחליף את המניפה. באותו הזמן גם השלמתי חלקים אחרים שהיו חסרים, וטיפלתי טיפול יסודי בחלקים אחרים. אתמול והיום סוף סוף התחלתי להרכיב את הכל מחדש. הנה כמה תמונות. בסופו של דבר כל הסיפור יועלה לאתר שלי כמין יומן מקוון.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
can somebody spill light about this car? and the numbers - 240\260\280 its the engiane size right(2400\2600\2800)b? thanks
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעמוד של מועדון ה-5 ישנה מודעה לגבי הראלי שמציין גם 20 שנה למועדון ה-5 ובעמוד של מועדון אלפא מדובר על ארוע של שגרירות איטליה יחד עם מועדונים מהארץ. מה הנכון ? יש פרטים?
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
-
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מחפש רכב הילמן מינק או הנטר בשנים 69 עד 71 או 73 לפני שאני מיבא רכב כזה לארץ אני מעדיף לחפש אחד כזה בארץ
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
מצ"ב תמונות לפני הפירוק ולאחר שעתיים ... הרכב ניכנס לפחחות ברמה גבוהה מאוד כולל החלפת חלקי פח רבים שיובאו מגרמניה זהו ה 500 השני שישופץ ע"י הפחח המדובר לאחר שבצע עבודה מדהימה באוטו הראשון (תמונות נוספות בהמשך
הודעה אחרונה מאת ow, -
- 39 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מפגש סובארו יתקים ב 6-5-2005 ביקום (במקום הקבוע)ברחבת החניה על יד קפה בונו. מוזמנים כל אספני הסובארו ובעלי כל דגמי סובארו למיניהם!!! המפגש יתקיים בשעה: 15:30 פרטים על השירה ( שתצא מצומת חולון!!!) בהמשך. משה אזולאי. מרכז מועדון סובארו.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
now my dad's friend has a few yards of cars all the cars - the classic ones are for sale 38 packard pontiac gto olds t-bierd 57 duatson 280z
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
שלום, יש לי במושב שתי סוסיתות, אחת טנדר ואחת עם ארגז סגור כזה, חשבתי שאם מישהו מעוניין אז אני אפרסם פה כי היו שלוש ואחת נזרקה ונראה לי שגם השתיים האלה בדרך... לאחת מהם יש הכל! ממש הכל! כולל המנוע והכל במנוע חוץ מחלונות שבורים יש הכל... והשניה לא ממש הסתכלתי אבל גם שלמה... סתם חשבתי לשתף, אני לא יודע כמה ואם הרכב הזה נדיר בכלל אבל אם כן צרו קשר אני יכול להפנות לבעלים...
הודעה אחרונה מאת nivz, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 878 צפיות
שנת יצור?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
my dad's friend is a car dealer in jersey we went to an auction for new cars that only dealrs can get into!! 1200 cars sold that day! audi,bmw,merc,saab,volvo,porsche and more heaven!! a few photos
הודעה אחרונה מאת D ALL MIGHTY,
-
מי מחובר 72 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 407 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- borsood
- itaysamurai
- שום מאכר
- Night Driver
- Rongaflugen
- baer
- yor2
- matanff
- samg
- Supertigre
- natco