רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ולמרות שכבר עכשיו היא יחסית נדירה כנראה שגם לעולם לא יהיה לה ערך אספני, אבל אחרי שיש לה מנוע חדש וטאסות חדשות, הנה שתי תמונות של הבהמה שלי, פורד סקורפיו 92 מנוע 2000.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
אישור רכב מיושן
מאת yonit- 9 תגובות
- 13.1 אלף צפיות
יש לי שאלות מאד כלליות בנוגע ל"אישור מוסך לרכב מיושן", הרכב שלי בן 28 שנים (מיותר לציין שהוא לא רשום כאספנות), וכל חצי שנה בטסט אני נדרש להמציא אישור רכב מיושן, האמת היא שנשבר לי כבר מבעל המוסך הנוכחי שתמיד נראה כאילו שהוא עושה לי טובה עד שהוא נותן לי אישור ובתשלום כמובן. 1. האם יש תעריף קבוע לבדיקת רכב מיושן? (רק בדיקה במקרה שאין תיקונים). 2. מה אמורה לכלול הבדיקה? 3. האם אתם יכולים להמליץ לי על מוסך בירושלים לצורך בדיקה ואישור תקופתי זה?
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
מזל טוב למשה שלנו, שחוגג היום 24 אביבים משה, בחור נחמד וצנוע בעל הליכות ונימוסים, שתמיד מוכן לעזור ו"הצ'קים שלו אף פעם לא חוזרים..." :lol: אזולאי יא , אני מאחל לך עוד המון שנים מוצלחות, אושר ועושר, שתשיג את כל אשר תחפוץ בו והמון פרוייקטים שיתווספו לחנייה שלך, ושתמשיך ביחד עם הסוברואידים לשאת את דגל הסובא בגאווה. והכי חשוב - בריאות! וכמובן שישנו עוד דבר: תפסיק "להרים" לעצמך טאסות - אף אחד לא מרוויח מזה, והפשע לא משתלם
-
אני מתעניין עבור חבר בשוויה הריאלי של פיז'ו 504. הרכב שנת 77, יד שנייה, אצל הבעלים הנוכחי משנת 82. מנוע 1.8 ל' , 170000 ק"מ- מנוע מקורי, הרכב ידני- עם הילוכים בהגה. הרכב במצב מכני טוב מאוד. חיצוני דורש קוסמטיקה לא גדולה. פנים הרכב במצב טוב מאוד- דש בורד ללא סדקים, ריפודים- עור ללא קרעים (למעט קרע קטן אצל הנהג). וקרע במדף שמתחת לשמשה האחורית. הרכב מקורי ובמצב כללי טוב מאוד ביחס לגילו. אשמח לקבל חוות דעת באשר למחירו. בתודה מורן ארד.
הודעה אחרונה מאת moran, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך לקנות מחו"ל חלקים (ישנים וחדשים). מלבד המע"מ - מישהוא יודע איך מחושב במכס המס על החלקים?
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ואני לא מתכוון רישמית - כאילו אחרי 30 שנה או 25 או כל מספר שהוא. אני מבקש הערכה זהירה ממתמצאים בתחום - מתי לדעתכם ל 205CTI1.9 יתחיל להיות ערך אספני - כלכלי - כלומר הרכב יתחיל לעלות בערכו משנה לשנה - בהנחה שישמר במצבו המעולה כיום. מישהו יכול לזרוק גם מספר - כמה יכול להיות השווי? בלי התחייבות - בגדול... הסיבה שאני שואל היא - כי, למיטב ידיעתי יש לי את הרכב הנ"ל היחיד בארץ שרשוי בצורה חוקית ועם המנוע D6B של 130 כ"ס (למיטב ידיעתי, בעולם שווקו הנ"ל עם מנוע 105 כ"ס מקורי ואין הרבה רשויות חוקית גם בחו"ל עם המנוע שקיים אצלי). אני מאוד רוצה להמשיך ולהחזיק את הרכב אבל מתלבט גם בקניית 106GTI ולא אוכל להחזיק בשניהם - יש לי הצעה עומדת טובה יחסית על הרכב ממישהו שמתקשר אלי כל כמ…
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם יש החלטה סופית, אני חושב שזה הזמן לעדכן את החברים.
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- 6 תגובות
- 653 צפיות
לכל ידידי חברי הפורום, שיהיה לכולנו חג כשר ושמח. ואנא. בזהירות עם הנהיגה אחרי 4 הכוסות בליל הסדר . . . אבי.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
1974 דגם אמריקאי. אוטומטי,הגה כח,מזגן. 2990cc טורי 6,דגם B30 [הזרקה]. לבן שנהב,במצב מקורי,ללא טסט. 11500 ש"ח גמיש. volvo164.pic.co.il מריו 050-7319933 03-9538205
הודעה אחרונה מאת mario, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ערב טוב . ידוע לי כי לרכב שלי ( אספנות )מותר לנוע כל יום למעט בין 7-9 ובימי חג ושבת ללא הגבלה. מה הסטוטס לגבי חול המועד ( מתנצל מראש במידה והשאלה טיפשית) חג שמח מור.
הודעה אחרונה מאת mor, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
למכירה DS במצב חיצוני מצויין שנת 72 2000 סמ"ק נחוץ שיפוץ למערכת ההידראולית. 50000 ש"ח [email protected] 0507951921 שחר
הודעה אחרונה מאת XENON, -
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למעוניין/ת ברכב באמת מיוחד ונדיר יחסית בארצנו הקטנה , במצב פנומנאלי + גג נפתח מלא ,דלתות הפוכות , יד 2 במצב שלם ולא רקוב . דוא"ל - [email protected]
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 1 תגובות
- 850 צפיות
חג פסח שמח וחפשי, ממועדון סאאב ישראל
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמתי לב שגם בהגה שלי (הגה" ספורט" על חיפושית )וגם במשענות ידיים בטרקטור שאני עובד עליו (לא אספנות בעליל) החיפוי של הספוג מתפורר ונשאר רק ספוג חשוף ולא נעים למגע . החיפוי הוא כאילו חלק מהספוג שהוא מוקשה . השאלה היא אם יש חומר כולשהו שמחדש את ימי הספוג כמקדם . *אני יודע שזה לא אספנות אבל זה שחזור ובטוח שכאן יהיו התשובות המקצועיות יותר בתחום .
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אין ספק שזו אחת המכוניות היותר נוחות שידע העולם. מי שיושב בפנים מרגיש כמו מלך!! אם יש לכם תמונות שלה שימו פה בבקשה, עדיפות לתמונות מהארץ. תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש את הרכב הנ"ל בארץ ? כאשר הרצתי חיפוש בגוגל נתקלתי תמונה של הרכב הנ"ל ,הוא פשוט יצירת אומנות. הרכב נ"ל אי פעם נע על כבישי ארצנו ? הוא שווק פה בכלל ?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום במוסף רכב בעיתון הארץ, כתבה על אוסף החיפושיות של ציון.
הודעה אחרונה מאת חיפושית צהובה, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך להחליף מנוע בחיפושית בדקה וחצי (!) http://www.guinnessworldrecords.com/index.asp?file=content_pages/video.asp?videoid=100242
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. יש למישהו מושג איך אני יכול או מול מי אני מברר כמה כלי רכב כמו שלי הובאו ארצה ? הכוונה (מן הסתם) לא לסתם טאונוס (שהיו בטח עשרות אלפים) אלא ה 2300 V6 תודה
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש מוסך בצפון (אם מישהו מכיר) שמסוגל לטפל מכאנית בפיאט 500 (החלפה פשוטה של משאבות ברקס) ו/או לתת (לאחר סידור מה שצריך כמובן) אישור "מוסך מורשה" בכדי להעלות את הפיאט חזרה על הכביש לאחר 10 שנים שלא נסעה. תודה
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כמה תמונות מהשיפוץ של המיני GT. בקרוב המשך אחרי הצבע בתנור והרכבת החלקים
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
שיפוץ מנוע V-8
מאת אלעדי- 2 תגובות
- 833 צפיות
אנחנו בתחילת שיפוץ מנוע V-8 בנפח של 6700 . המנוע לא עבד קרוב ל-30 שנה,הספקנו לשחרר אותו והוא מסתובב בחופשיות מעודדת. היכן אפשר למצוא חלקים למנוע כזה ששייך למכונית אמריקאית מודל 61. חלקים כמו רצועות,אטמים,צינורות,משאבת מים,חלקי חשמל להצתה ,הכל. תודה
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני זמן מה שאלתי בפורום "באיזה צד נהגו פה לפני קום המדינה?" ונאמר לי שנהגו כמו היום בצד ימין. לאומת זאת המורה שלי להיסטוריה (אני משלים בגרויות)טוען שנהגו פה הפוך . קצת מדאיג לחשוב שהוא טועה אבל אני עדיין מאמין לכם ,אבל אני צריך הוכחות כי כל הכיתה מאמינה למורה..... כבוד הפורום עומד כאן למבחן .... עיזרו לי להוכיח את צידקתינו תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 46 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אז ככה.... לפני שבועיים התחתנתי, ב-28.3.05 בדיוק כמובן שהרכב לחתונה היה הפרינץ, מבחינתי זה היה סגירת מעגל. לפני כ-10 שנים, כשקניתי את הפרינץ הראשונה, רצו עליה 2500 ש"ח, כחייל עני ומרוד, ניסיתי לפנות לרגש של המוכר, באתי למעמד הקנייה עם חברה שהייתה לי בזמנו ואמרנו לו "תשמע, אנחנו בדיוק מתחתנים, זוג צעיר, נו...תעשה מחיר...", כנראה שמשהו שם עבד והוא הוריד את המחיר ל-1700 ש"ח. הפרינץ ההיא שירתה אותי נאמנה 3 שנים, מהחברה ההיא נרדתי אחרי משהו כמו חודש..... כשהחניה שלי התמלאה ביותר מדי מכוניות בזמנו, 5 למען הדיוק, מכרתי אותה, מה שגרם לי לצער וחרטה בעתיד... כידוע למי שעקב, חיפשתי פרינץ במשך זמן רב, התמזל מזלי ואליה מהפורום נתקל בכזו. בלי להתמהמה רכשתי אותה, כאילו ו…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 937 צפיות
מחפש חלקי מנוע לפורד קורטינה 1500 משנת 1965
הודעה אחרונה מאת .liron., -
עזרה בדש של הספיידר 1 2
מאת ירוני- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעמין שכבר דיברו בעבר על הנושא... אבל !!! אני זקוק למישהו שיודע לחדש דשבורד ברמה " גבוהה " באזור המרכז??? להשתמע ירון
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
ביום שישי הקרוב בשעה 16:00, יחנך המקום החדש של "רון קאר" בהרצליה. באותו מעמד תושק החיפושית "עזיזה" של דרור בננה. כולם מוזמנים. לנוחותכם צירפתי מפה של האיזור. חג שמח מצביקה מ"רון קאר" ומאורן וכל מועדון "סאאב" ישראל.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פרטים בקרוב הוטל איפול על החקירה
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחר, אני נוסע לשבוע חו"ל. במקומי ישגיחו על הפורום ה"מנהלים כלליים". תתנהגו יפה כי להם לא תמיד יש סבלנות... חג שמח לכולם בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
העם יש מישהו שלאחרונה שיפץ וצבע רכב ויכול להמליץ על צבעי טוב במחירים הוגנים באזור המרכז/שרון
הודעה אחרונה מאת lior_baruch,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 246 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaysamurai
- steinnn
- llaavvii
- 3n
- yahaga
- milser
- AmitGo
- SlowRide
- Eyal Amzleg
- הלוחש למכוניות
- yohai71
- Night Driver