Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור

מזל טוב

אתה כבר לא חייל צעיר ( כמו שכתבת בהתחלה)

כעת עם שתיהן זה לנצח !!

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולשמר - אפנדיציט זה אפילו לא קצה שילדה, כך שאין שום בעיה גם עם שימוש ספורטיבי.

נמרוד

זה בתנאי שהרב מאשר לך החלפה בחלפים מקוריים , ולא תחליפי. תאר לך שהוא מאשר לך החלפה בטמבון קדמי של חברת "ליידי בוי"... :roll:

:-D

פורסם
זה בתנאי שהרב מאשר לך החלפה בחלפים מקוריים , ולא תחליפי. תאר לך שהוא מאשר לך החלפה בטמבון קדמי של חברת "ליידי בוי"... :roll:

:-D

אין אישור של משרד הרישוי לטמבון כזה, אפילו ע"פ האפיפיור (מנוחתו עדן) אין אישור להתקין תוספות לא מקוריות גם אם פירושו של דבר נזק בלתי הפיך לרכב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האח הגדול עוקב שזה לא ירד יותר מדי אל מתחת לטמבון...

הזהרו!!!

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אהה ! פתרת לי את התעלומה, ראיתי אתכם נוסעים (כביש רחובות-נס ציונה, פונים לכיוון בית עובד כמדומני), אמרתי לעצמי: "איזה תותחים, מתחתנים באוטו מקורי ומשופץ לתפארת מדינת ישראל, ולא בעוד לאנטיס מקושטת"

זה הייתם אתם נכון, ולא עוד זוג תמהוני שגם התחתן לפני שבועיים בפרינץ משופצת ? :-P

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אהה ! פתרת לי את התעלומה, ראיתי אתכם נוסעים (כביש רחובות-נס ציונה, פונים לכיוון בית עובד כמדומני), אמרתי לעצמי: "איזה תותחים, מתחתנים באוטו מקורי ומשופץ לתפארת מדינת ישראל, ולא בעוד לאנטיס מקושטת"

זה הייתם אתם נכון, ולא עוד זוג תמהוני שגם התחתן לפני שבועיים בפרינץ משופצת ? :-P

בדיוק אנחנו :) אשתי במקור מנס-ציונה ....

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

חחחחחחח כן..... יש לי חור באגזוז כל פעם שאני בולם על המנוע יש פיצוץ , אני כבר חרש באוזן אחת!

ממה שיצא לי לראות האוטו שלך נראה סוף! , בדיוק עצרתי שם בתחנת אוטובוס לאסוף את אחותי..

פורסם

מזל טוב ושיהיה לכם כיף, אושר ועושר!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
:beerchug: מזל טוב! אהבתי את הראיון החתונה בפרינץ! אולי פעם אתחתן בקאפרי? (:?:8) ) - מקווה, שתשרוד עד אז! יש לה עוד הרבה לחכות:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אמרתי לעצמי: "איזה תותחים, מתחתנים באוטו מקורי ומשופץ לתפארת מדינת ישראל, ולא בעוד לאנטיס מקושטת"

מזל טוב! אהבתי את הראיון החתונה בפרינץ! אולי פעם אתחתן בקאפרי? - מקווה, שתשרוד עד אז! יש לה עוד הרבה לחכות
ונוסע במזדה לנטיס '04 של העבודה...

:puzzled: :puzzled: :puzzled:

אהמממ... בהחלט התלבטות קשה, גנאדיי :screwy:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
:puzzled: :puzzled: :puzzled:

אהמממ... בהחלט התלבטות קשה, גנאדיי :screwy:

אהההממ.... איך נגיד בעדינות - דבר האחרון, שאעשה אי-פעם, זה אתחתן במזדה...:shock: :shock:

חוץ מזה, עד שאתחתן, נראה לי, שגם היא תהפוך לרכב אספנות:?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...