רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
תעלומת הפיורי - הסוף 1 2
מאת hemi- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אז זהו, חברים, התפתחות מהדקות האחרונות: לפני שעה קיימתי שיחה נוספת עם גרושתו של מי שקנה את הרכב של אבי ז"ל, שהבטיחה להעביר את המסר הלאה. לפני דקות התקשר אלי האיש, היה לבבי ונחמד מאד ופתר את התעלומה, אחרי כמעט 17 שנים, כאשר סיפר לי שהרכב של אבי נמכר ל"גריסה" לפני כ- 13 שנים לאחר שהמנוע שלו שבק חיים. כפי שחשבתי. היו לי תקוות שאולי אמצא משהו ממנו אבל... לא. אז הרכב מת מזמן, גם אבי החזיר נשמתו לבורא לפני כמה שנים ועכשיו - יותר מתמיד - המשימה היא להשיב עטרה ליושנה בדמות ה"כלה המיועדת לייבוא". תודה על כל התגובות החמות לסיפור מאתמול. המשך עוד יבוא, חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ידיד שלי מעוניין לשדרג את ה-128 שלו. הוא ביקש שאשאל יודעי דבר מהו המנוע המודרני ביותר שניתן להרכיב על הרכב הזה מבחינה חוקית. הוא לא מחפש מנוע חזק ביותר, או פרוייקט טורבו הזוי... אלא מנוע מודרני ואמין על הרכב שמשרת אותו יום-יום האם מנוע של פיאט אונו יתאים מבחינת תושבות? ומבחינה חוקית כמובן... לעזרתכם אודה!
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חיפושית 73' למכירה, יד שניה רק במשפחה, דגם אמריקאי, מנוע 1200,שמורה ומטופלת היטב כל השנים, טסט לחצי שנה (עברה ממש השבוע...), לרציניים ואוהבי חיפושיות אמיתיים בלבד. לפרטים- דפי 052-8522722
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם ישנן הגבלות כלשהן? לפי מה שידוע לי, לגבי העברת בעלות, לא אמורה להיות בעיה. אך מה לגבי רישום הרכב כאספנות? נדרשת נוכחות אפוטרופוס? תודה, יום טוב. ניר הקטין.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום כל היודע דבר על פורש 924S/924 Turbo/944 במצב תרומת אברים, לא צריך מנוע גיר או חלקי פח , אני זקוק רק למיתלים ברקסים וגלגלים. אני יודע שאלה מכוניות נדירות אבל יצא לי לראות כאלה על הכביש בכל מקרה אשמח לקבל אינפורמציה כל שהיא תודה!
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, הייתי בחילופי תלמידים בגרמניה ולגרמני שאירח אותי יש אופנוע שלפי דבריו נבנה ברוסיה בשנת 67 ויש לדגם גם גרסאות איטלקיות ועוד כל מיני הוא עכשיו עוסק בשיפוצו ומנסה לגרום לו לפעול, אבל לצערו עדיין לא הצליח אז רק רציתי לברר אם יש אפשרות להשיג לדגם הזה manual שיוכל לעזור לו בשיפוצו (הוא ניסה להשיג בגרמניה אבל לא מצא) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
עזרה ל vw bus
מאת גרצמן-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום! אני חדש בפורום -ברשותי מזה כמה חודשים פולקסווגן טרנספורטר 2000 סמ"ק מודל 78 (עם טסט) - אני בתהליכי שיפוץ מתקדמים . אני מחפש בנרות חלקים לרכב - מראות מקוריות , פנסים , חלקים מכניים וכו' אשמח אם תשאירו לי מידע לגבי רכבים כאלה נטושים/עומדים שאתם מכירים- בכל אזור בארץ ובכל מקום . בתודה מראש -גרצמן
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
קניה באיבי
מאת marc oknin- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני רוצה להזמין מאיבאי אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33643&item=7970461062&rd=1 יש למישהו הערכה כמה משלוח יעלה פה ? ואיך בדיוק מתבצע ההזמנה זאת פעם ראשונה ואין לי שום חשבון פאי פל או משהו כזה מכס הבנתי שאני לא ישלם וזהו תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום , אני מחפש את כתובת אתר הוספות הישראלי תודה.
הודעה אחרונה מאת Lambretta-man, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מכירים את הפרסומת של הסיטרואן החדשה שרצה בזמן האחרון בטלויזיה, זו עם המכונית שהופכת לרובוט שרוקד? אז הנה גרסת הדה שבו קטעים!!!
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעונינים לקנות מוסטנג ישנה יכולה להיות גגם במצב מכני גרוע
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום רב! כרגיל עבדכם הנאמן קוטט רגליו במפגש המועדון ,וצילם את הרכבים. והפעם משחק, התמונות יופיעו ללא תיאור ואתם תצטרכו לזהות אותם. מי שיזהה את מרבית המכוניות יקבל תמונה לצד מכונית שיבחר במפגש הבא . הודעה מספר אחת. והרי התמונות:
הודעה אחרונה מאת Vulcan_Boy, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 668 צפיות
פסח חלף עבר לו והדביק הנוגע לאירועי החג גם הוא חלף ועבר לו. כפי שהבטחתי לדב קרדו אני מחזיר את המשאיות "למעלה" אבל בתנאי שתפיחו קצת רוח חיים במנועים שלהם. אז בנתיים אתם על תנאי... בני מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם... חם עגול ורגוע באילת עבר בהצלחה עם אפס תקלות טכניות פשוט החיפושיות נסעו ונסעו בשיוט מת"א לאילת וחזרה . קודם כל אני רוצה לתת קומפלימנטים לחיפושיות המתוקות שלנו ,חבר'ה המון תודות לכל מי שהצטרף היה פשוט מקסים המון חופש ושאנטי בחלקת אלוהים שמחלקת התיירות של עיריית אילת נתנו לנו.
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מפגש שישי התקיים אתמול (חג שני של פסח ) במסעדת Yellow כרגיל , הינה שתי תמונות ממה שהופיע שם . השברולט של אריה נכנסה לשגרת הופע במפגש . הינה להנאתכם והלרק של ויקטור , בהחלט אורח כבוד . ויקטור , תגיע לעיתים קרובות יותר .............. ביי דרור .
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם מבקש את עזרתכם במציאת סיטרואן דה שבו דיאן ויזה קלאב תודה מראש קובי
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
בני ברוך בואך 1 2 3
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 40 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
וחג שמח והכי חשוב מה הבאת לנו???? אירית
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
i'm in the usa in nj there is a lot of nice classic cars over here someone knows a spesipic place in new jersy??c pictures when i'll come back
-
תמונה עדכנית ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל המעונין בשכונת "קירית - שאול" בת"א יש רנו 4 כחולה במצב מעולה לשיפוץ. אני רואה אותה כל יום במשך כמה חודשים .אף אחד לא נוסע בה או נוגע בה וחבל. אם מישהו מעונין ברכב כזה אז יש פו בונבוניירה. אני לא יודע אם מוכרים אותה או לא. אבל שווה לנסוות. אני בטוח שלבעל הרכב אין שום רגש לרכב הזה . כי המקום אתר בניה בזמן האחרון והרכב שוכב בצד בלי שום התיחסות מצידו וחבל. אם מישו צריך כיוון אני מוכן . תמונות מצורפות. להשתמע ירון
הודעה אחרונה מאת רכב_אספנות, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר ביקש שאעשה לו שירות: הוא זקוק למנוע 1300 של פורד אסקורט MK1. אשמח לקבל הודעות עבורו בה"פ שלי. תודה, כרמל
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לידיעתכם אני מנעולן הרבה שנים. בעברי אפילו תיקנתי מנעולים של דודגים ושברולטים למינהם. שיפרתי מנעולים לפורדים וסאאבים ועוד רבים אחרים. יש ברשותי כל מיני מנעולים עתיקים לרכב כמו כן דגמים של מפתחות רכב מאוד ישנים. אשמח לעזור מעשית ואפילו במילה טובה לכל מי שמשפץ רק ישן.
הודעה אחרונה מאת קובקיי, -
שאלה של פסח...
מאת yb- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי אתמול חיפושית ששינו לה את כל הצורה החיצונית והיא נראית כמו ענתיקה (כמו בתמונה המצורפת) ,עכשיו השאלה אם הדבר הזה בכלל עובר טסט ואם כן אז איפה "הגבול" של השינויים המותרים ?
מחפש תלת אופנוע
מאת שלום- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! מחפש תלת אופנוע דגם "צבי-נוע" בכל מצב (גם ללא רשיונות) לשיפוץ. שלום - 052-2694677.
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים, אז כמו שחלקכם כבר יודעים, אני נמצא בהליכים אחרונים לקראת הגשמת חלום ילדות וייבוא מארה"ב של הרכב בו חפצה נפשי מזה שנים ארוכות. רגע לפני שהרכב עולה לארץ הקודש ומצטרף באופן רשמי למשפחתנו החמה (אליה הצטרפתי אני לפני חודשים ספורים), ולאחר שהיו מי שתהו על שום מה ולמה החיפוש הסיזיפי וחסר הפשרות דווקא אחר הרכב הספציפי, מצאתי לנכון לספר כאן את הסיפור שחלקכם המועט שמעתם במפגשי שישי. אותם מפגשים מאירי עיניים, כמו גם העזרה הרבה לזה זכיתי כאן בפורום מפי גדולים ומנוסים (תודות מיוחדות בהמשך) הם אלה ש"הביאוני עד הלום" ובעזרתם החלום קרם עור וגידים והוא הולך להתגשם בקרוב... אז ככה, הסיפור שלי עם מכוניות אמריקאיות מתחיל בעצם מגיל אפס. האהבה הזו, שטופחה אצלי על ידי אבי …
הודעה אחרונה מאת sun34, -
מחפש פחח לפיורי
מאת pinis- 0 תגובות
- 853 צפיות
פיורי 3 1973 2 דלתות . הרכב עמד 6 שנים ודורש יד מקצועית וסבלנית עדיף באזור המרכז. תודה , פיני
הודעה אחרונה מאת pinis, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
לפי המוכר, זה האוטו המקורי מהסדרה עצמה. אני מניח שהיו כמה כאלו ( כמו הבאטמוביל), אבל בכ"ז מענין. שימו לב למחיר - אני חושב שהגי בר מתהפך בקברו: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4545157916&category=31836&sspagename=WDVW נמרוד
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני חדש כאן, מקריאה בפורום בשנתיים האחרונות, וממראה עיניים בשטח, אני זוכר שיש לפעמים טענות לגבי הסדר במפגש השנתי של יום העצמאות בקרית טבעון. שורש הבעיה טמון בכך שהמפגש מתקיים ברחוב צר (רחוב החורש), המתחבר לרחוב ראשי (רחוב אלונים). הצעתי היא: המפגש יכול להתקיים בשקט ובנחת, ללא הפרעה לתנועה ובאותו מקום בדיוק ! תשאלו איך ? מתחת לאותו רחוב צר, מאחורי בניין בנק לאומי, ישנו מגרש חניה שכמעט ולא נמצא בשימוש. וביום חג כמו יום העצמאות אין עסקים, ולכן הוא ריק לגמרי, אין בעיית חניה ! מרחק מגרש החניה מצומת הרחובות הוא 20 מטר בסה"כ. יש שם צל, מקום נעים מאוד להסתובב בו ברגל בין המכוניות והאופנועים. סתם הצעת ייעול , לשיקולכם. ישראל.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אם אני מביא לארץ רכב שלם לחלקי חילוף מה הפרוצדורה של דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תהינו מהתמונות של הביבי שלי
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- קוסקוס
- guccii800
- לירון .ה.
- KOOKE
- שחר 1
- yuvk
- סולל הדרך
- T_A
- rev-Match
- parnuk
- hans