Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון החמש - התמונות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי באמת שמי Series 2 4.2 ליטר היא עברה לא מעט שינויים שלא כל כך אהבתי, ובינתיים ראיתי במועדון החמש רק את הלבנה ואני מקווה שאני אראה אחת מלפני שנת 68 כי אני הרבה יותר אוהב את המראה שלהן.

ראיתי בהודעה שהבאת שיש רק אחת כזאת, היא באה למפגש לפעמים?

בהודעה לא כתבתי שיש רק אחת מלפני 68, אלא שאני מכיר רק אחת עם מנוע 3.8 (והיא לא באה למפגשים :sad:).

מבין ה-4.2 שספרתי, חלקן מסריה 1 וחלקן (למעשה רובן) מסריה 2. הנקודה היא שכיום אין אף סריה 1 שמופיעה באופן קבוע במפגשים. אם אתה רוצה לראות אחת - הפתרון הפשוט הוא לנסוע למוזיאון של וורטהיימר בתפן. עומדת שם 4.2 קופה מסריה 1, עם הפנסים המכוסים. אגב - אני לא מכיר אף סריה 1 פתוחה בארץ, אלא רק קופה. כל הפתוחות שמוכרות לי הן סריה 2. הסיבה פשוטה מאד - המחירים של סריה 1 הרבה יותר גבוהים, כך שסריה 2 אולי טיפה פחות יפה, אבל היא תמורה הרבה יותר טובה לכסף (וגם ברקסים יותר טובים, וקירור מנוע הרבה יותר יעיל).

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לירון תמונות באמת יפות

תקן אותי אם אני טועה בתמונות הראשונות מופיע תמונה של הפורד LTD של נמרוד

ולצידה רנו דופין יפייפיה בצבע תכלת מטלי

יש לך במקרה תמונה שלה

DSCF4144.JPG

פורסם

שלומי-

האמת היא שלא.

בדיוק שצילמתי את הפורד המדהימה של נמרוד ,פגשתי את ירון מהפורום המכונה ירוני.

דיברנו מספר דקות ואחרי זה כבר שכחתי את הדופין:(

אחרי זה שהיא יצאה משם נזכרתי שלא צילמתי אותה והתבאסתי:bigcry:.

אגב: זה היה הרכב הראשון של אבי.

פעם הבאה.

לירון -צלם מועדון החמש.

פורסם
הודעה מספר חמש:
לירון

אבל הצלחת לתפוס את הדופין הבורדו לטובת שלומי

אירית

פורסם

הX1/9 יפייפיה..

נדמה לי ראיתי אותה לפני שבוע בגבעתיים, כמעט התחלתי לרדוף אחריה (אם הייתי באוטו הייתי רודף, אבל הלכתי ברגל)

אגב, מישהו יודע אם הגיעו X1/9 ABARTH לארץ?

פורסם

טוב אני רואה שהחברה לא עונים כאן על הדגמים .

אז אני מעלה את הפרס לשקית ביסלי גריל או בצל :wink: .

ועכשיו ברצינות :

מי יכול לומר פרטים לגביי הרכב המדהים הזה?

attachment.php?attachmentid=30596

פורסם

הX1/9 יפייפיה..

נדמה לי ראיתי אותה לפני שבוע בגבעתיים, כמעט התחלתי לרדוף אחריה (אם הייתי באוטו הייתי רודף, אבל הלכתי ברגל)

אגב, מישהו יודע אם הגיעו X1/9 ABARTH לארץ?

אני חושב שהנ"ל

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...