רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי דרוש לחבר , שמשה קידמית של פורד פריפקט שנת 60 ומנוע לרכב הזה , ראש שטוח . לא חשוב מצב המנוע . תודה מראש לכל מי שיודע ויכול לעזור . דרור .
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 4 תגובות
- 826 צפיות
מחפש סוסיתא במצב נסיעה עם טסט, יכולה להיות רום כרמל, סטיישן 13/60 או אפילו טנדר. הרעיון הכללי הוא שהרכב ישמש אותי ביום יום. תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
אישור בלמים.
מאת EYAL-MR2- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע לכמה זמן תקף מיום בדיקת הבלמים וקבלתו? תודה אייל
הודעה אחרונה מאת EYAL-MR2, -
- 21 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
מחפש מוסך/ים /מלאך שומר/מציל שיכולים לטפל בפיג'ו 404. ובבקשה - שיהיו בתוך תחומי הקו הירוק או מקומות שיש לי סיכוי לחזור משם בחתיכה אחת (וגם עם הרכב ) תודה.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הכל התחיל לפני 3 שנים בעקבות ביקור אצל ע באחד המושבים באיזור פ"ת. מתחת לעץ אגוז עומדת לה חיפושית אדומה מפוייחת כולה . כאשר בחנתי את הרכב לעומק הבנתי שמצאתי מטמון, אמנם החיפושית כולה מפוייחת אבל נקיה לחלוטין מחלודה . ע סיפר שהחיפושית שייכת לבחור שטס לחו"ל והשאיר את חיפי מתחת לעץ. כשפתחתי את החיפושית לא האמנתי הכל מקורי ושלם. ע אמר שאותו בחור מעוניין לתת את הרכב לכל דורש. גררנו את החיפי לביתי ,את הרכב ניקינו בעזרת מים חמים וסקוטש ברייט (הפיח לא ירד) ולהפתעתנו גילינו גג,בג'ז ומכסה מנוע צבועים בצבע מקורי. השלב הבא היה משא ומתן עיקש מול בעל הרכב,שלפתע החליט לדרוש הרבה כסף ,רכב בלי רישיונות לא שווה יותר מידי . לאחר הנעה ראשונה של המנוע הגעתי למסקנה שהמנוע בת…
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום מצאתי רכב ישן לשיפוץ שאני מעוניין לקנות רציתי לדעת מה הפרוצדורה כדי להעביר אותו טסט הרכב בן למעלה מ30 שנה אבל לא עשה טסט 7 שנים. מה צריך ? תודה
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 0 תגובות
- 978 צפיות
: החברים שלא עוזרים בניקיונות לקראת הפסח וביעור הרכב מחמץ מוזמנים להרמת כוסית שתיערך במקום המפגש הרגיל (Coffee to go - אוניברסיטת ת"א) ביום שישי 22.4.05 בשעה 17:00... חג שמח לכולם מצוות המועדון
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
המכונית הזאת נצפתה באיזור המסגר, כמו שאפשר לראות מצב מצב. מכות יבשות, חסר פנסים, ניירות דבק... דורשת טיפול משהו מישהו מכיר את הבעלים של המבונית - אני מחפש אחת כזאת
הודעה אחרונה מאת או-ג, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש להילמן שלי גם חדש מחנות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
אז מה היה שם בעצם? מכוניות למכירה? (תמונות אם אפשר?) חלקים מעניינים? מישהו? משהו? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
למבינים במיני 1 2
מאת talgalapo-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ראיתי פה מודעה בקישור הבא על מיני שהשילדה שלה היה מיני קלאסי 1000 ושיפרו אותה למיני קופר 1300 לא רשום ברשיון צמיגים 13 אינץ הסבות למעצורי דיסק וכו' הוותיקים שנימצאים בפורום בטוח מכירים את הרכב האם שווה האוטו בסכום כ35,000 פלוס מינוס או השאלה האם כדי לקנות רכב כזה ? תודה לכם http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=68312
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש מישהו שיש לו מכשיר ואקום לכיוון צמד קרבורטורים. אם מישהו מכיר אדם כזה או אם למישהו יש אז אשמח לעזרה בתודה מראש יגאל
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, ברשותי כרגע רנו 5 אוטומטית שנת 81'. אני חושב להחליף גיר לידני ואולי גם מנוע(שנוסע לא רע אבל לא 100%). השאלה היא האם מנועים\גירים משנים מתקדמות יותר-86-7-8 וכדומה יתאימו, כי הייתה איזו מתיחת פנים מתישהו באמצע שנות ה-80'..אצלי הנפח המצוין הוא 1289 סמ"ק. {נראה לי מתאים יותר לפורום אספנות בגלל היושן..} כמו כן מי שמכיר רנו 5 לחלקים מוזמן להודיע לי! תודה.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חיפשתיה ולא מצאתיה. הגעתי לשוק העתיק אתמול ולא ראיתי לא מיני לא גלגיליות וגם לא חמת חלילים.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 888 צפיות
שלום, זקוק דיי בדחיפות לשרשרת טיימינג של מוסטנג (8 צילנדר, מנוע 289, שנת 1965). את השרשרת החדשה שהזמנתי מארה"ב ניסיתי להתקין ונראה שהיא לא מתאימה (ע"פ שהמדבקה של הקופסא מציגה את הפרטים הנכונים: מנוע 8, שנת יצור וכו'). אשמח לשמוע אם למישהו יש שרשרת , או יודע איפה אפשר להתאים\לרכוש שרשרת. כרגע האוטו במוסך ואני דיי תקוע. לכן אשמח לקבל תשובות במהרה. בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מישהו יכול להסביר לי את ההגיון של תחרות בין שלשה אנשים (לעת עתה) על קניית רכב במחיר כזה????????????? ראו קישור מצורף: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6338&item=4542259002&rd=1 מישהו מוכן להסתכן בהימור על סכום הסגירה הסופי? לילה טוב - אבי.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
מחפש המלצה לרפד טוב לריפוד תקרה ברכב ישן. מישהוא מכיר? יש למישהוא סדר גודל מחיר לעבודה כזו?
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
גיפ' סיור, מאיפה ניתן לרכוש כאלה היום? מה העלות? והאם בכלל שווה להתחיל להתעסק עם זה? ואיזה גיפ זה בעצם?
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
שלום לכולם בעוד זמן קצר אני מסיים לסגור לול ישן (באזור נתניה) לטובת מגרש חנייה למכוניות (עתיקות בעיקר). המגרש אטום מכל הכיונים (ונעול) בעל ריצפת בטון. לכשאסיים את הסגירה הזאת אני סוגר לול אחר לטובת "מוסך" שבוא בעל הרכב מתקן לעצמו את הרכב כלומר משכיר מקום, ליפט, כלים ובמקום יהיו מכונאים שישמחו לתת יד ולעזור בהתייעצות. אז לפרטים נוספים ירון גל 050-7256062
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
קשה אבל אפשרי!
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה פיאט 600 שנת 67 מכני מצוין + טסט, חיצוני במצב טוב , צבע כחול מטלי. המחיר 12,000 ש"ח + אפשרות החלפה. פרטים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פרסומת מ71 לפיאט 850 ו124 קופה.
הודעה אחרונה מאת autoclinic, -
ריגל 82 מנוע 8 v קופה חייבת להימכר א.החלפה 0507-674222 ----0578781430
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
כפי שפורסם בפורום בעבר במוסך פיאט בדרך בית לחם בירושלים יש פיאט 500 למכירה (בין עוד כמה רכבים מענינים). הרכבים נמצאים כרגע בתוך המוסך לאחר שהיו מאחוריו בחוץ במשך שנים רבות. הפיאט מדגם מהשנים המאוחרות יותר(דלתות נפתחות רגיל),כנראה 70 ומשהו. מצב הרכב דורש שיפוץ יסודי אבל הוא במצב מושלם מבחינת חלקים ולמרבה הפלא אין הרבה- חלודה ניראת לעין(כנראה הודות ליובש וללחות הנמוכה בירושלים).לדברי בעל המוסך(ניצן) הרכב הונע בקלות לאחר כל השנים שעמד. המחיר המבוקש 8000 שח (נראה שעוד אפשר להתמקח קצת).
הודעה אחרונה מאת eamzaleg, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סאאב 1976 דגם 99 למסירה...
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
cj3b לשיפוץ
מאת sam1- 3 תגובות
- 971 צפיות
cj3b לשיפוץ 1955
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
נמצא כבר הרבה זמן ברשפון
הודעה אחרונה מאת 504 SR, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש לשכנים שלי פיזו 504, שלא נסעו בה והזיזו..ה-מ-ו-ן זמן! והיא סתם עומדת בחניה פרטית, היא קצת חלודה, ואין לה אוויר בגלגלים כבר(כתוצאה מהזמן שלא נגעו בה)! אז חשבתי שאם משהו ירצה אני יחפש של מי האוטו וישאל אם הוא מעוניין למכור.... יש מעונינים? ואם תרצו אני יוכל לצלם ולהעלות תמונות שלה!
הודעה אחרונה מאת 504 SR, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 915 צפיות
עקב ההצלחה של השרשור הדביק, אשאיר אותו במקומו וכולם מתבקשים ומוזמנים לפרסם בו על חלקים למכירה/למסירה בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום ראיתי באזור חדרה טנדר אינטרנש משנות ה60. כנראה יש רשיונות. הפח רקוב קבינה טעונה שיפוץ יש די הרבה ניקלים מתחת למכסה מנוע נראה ממש טוב! ביום ראשון תמכר במשקל לגריסה
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 242 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Eyal Amzleg
- sperial
- הלוחש למכוניות
- gollu
- 3n
- yuvk
- Moshe c
- G. P. Magnus
- liads
- Nemesis
- llaavvii