רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש למישהו מושג איפה אני יכול לעשות את זה במחיר הכי נמוך??? (עדיין בשירות סדיר אין כסף) באיזור כרמיאל. וכמה בערך לוקחים על דבר כזה???? אם יש מיתנדבים שרוצים לעשות את זה אצלי בבית בכייף (כמובן בתשלום) יש לי את כל הכלים שכל מוסך מיקצועי היה חולם שיהיה לו אותם. ממתין לתגובות ירין אלקיים. (מצטער לא פירסמתי את זה במקום הנכון, בני אם תוכל תעביר את ההודעה הזאת "לאופנועים בפול גז" תודה)
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבל שבארץ אין .... (תמונות נוספות בהמשך)
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
שלום לכל חברי הפורום! כפי שידוע לכם אני מחפש כבר די הרבה זמן רנו 5 GT. הייתי רוצה בעזרתכם, הידע והמיקום שלכם שתעזרו לי למצוא אחת! אז הייתי שמח שתודיעו לי פה או בה"פ (עדיפות לה"פ), אם אתם מכירים אחת בכל מצב, למכירה, או לא למכירה! התקציב שלי הוא עד 20 אלף ש"ח למחיר הרכישה של האוטו! מודה לכם מאוד. יונתן
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
מחסני חלפים
מאת darkooli- 0 תגובות
- 781 צפיות
מישהו יכול להמליץ לי על מחסני או מגרשי חלפים שאפשר ללכת לחטט בהם קצת ולנסות למצוא מציאות וכל מיני חלקים נדירים?
הודעה אחרונה מאת darkooli, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האוטו שלי לקראת סיום שלב הפחחות ואז לצבע, לפני שאני מרכיב שמשות אני צריך לרפד את הגג עם סקיי חדש, כמה צריך לעלות אצל רפד רכב לחדש את התיקרה לאוטו עם הסקיי הלבן המחורר ? קיבלתי הצעה של 400 שח כולל עבודה, האם זה סביר ? יש משהוא שאני צריך לדעת ולעשות בגג לפני מסירת הרכב לרפד ? תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם וערב טוב, לסבי יש (מאז שאני זוכר את עצמי) בחצר את האופנוע שאתם יכולים לראות בתמונות שצילמתי היום. לפי מה שהבנתי מסבי, האופנוע משנת 1957 בארץ. הוא הגיע ממזרח גרמניה לבחור מבאר שבע שמכר אותו לסבי בזמנו. כיום הוא במצב דיי גרוע וחסרים בו מלא דברים. כמו ספידומטר, פנסים, מושב נורמלי וכו'. אבל, תאמינו או לא, הוא עובד ונוסע כמו גדול. הבלמים גם עובדים. כמובן שאנחנו לא מעלים אותו על הכביש, אבל סיבוב קטן בחצר מידי כמה חודשים לא יכול להזיק . בכל מקרה, נסיתי לצלם כמה פרטים שיכולתי שאולי יוכלו להקל את הזיהוי. הבחנתי גם שיש לו דרייבשאפט ולא שרשרת כדי להניע את הגלגל האחורי. עוד לא יצא לי לראות דבר כזה באופנועים עד עכשיו האמת. אני מאוד אשמח ואודה לכם אם תוכלו לעזו…
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עדיין מחפש מנוע קומפלט כולל כל המיכלולים לטרנספורטר 1600 . צריך גם תושבת מנוע אחורית . מצאתי כבר גיר ואקסים השנת יצור היא 1970 תודה כפיר 78
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מזה שנים מספר ידוע לי על יצרן אוסטרלי, המייצר גומיות (חלונות, דלתות וכו') לכל סוגי הרכב מכל השנים והדגמים. ברצוני לעזור לחבר שכבר זמן רב מנסה למצוא גומיות לרכב שלו ולא מצליח. למישהו יש במקרה לינק או טלפון של אותו יצרן אוסטרלי? מי שחיפש בנרות גומיות, ודאי הגיע אל אותו אחד... (נמרוד, אם אני לא טועה אתה הזמנת דרכם, לא?) תודה מראש לעונים, ליאור.
הודעה אחרונה מאת capri, -
- 11 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
האם מישהוא יודע איזה רכב זה?? נראה כמו אמריקאית משנות ה50 לא?? תודה
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
של הרכב איזה שנה הוא? כמו כן איך ניצן לשנות את הכינוי שלי באתר. תודה.
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
- 0 תגובות
- 967 צפיות
מעניין אם אפשר לרשום את הדשא במועדון החמש ...
הודעה אחרונה מאת tgilboa, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצ"ב תמונות יפות.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 2 תגובות
- 984 צפיות
שלום לכולם! חבר טוב רכש חיפושית שנת 73' לשיפוץ, החיפושית נרכשה במחיר סימלי כאשר היא ללא מנוע (נגנב). כעת אנחנו במסע חיפושים אחר מנוע 1300 במצב טוב, אם מישהו מוכר אחד כזה או יודע היכן ניתן לקנות אני אשמח אם יגיב לי פה בשירשור או בה"פ. תודה ויום טוב, שי.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
הוספה החדשה שלי
מאת שטנגה- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ספרינט 150 שנת 68 היום קיבלתי אותה. מה דעתכם?
פיאט
מאת arik_shmilovich- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בכפר סבא סוף רח' תל חי פיאט 132 עומדת
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
לאחר המון עבודה של השיפוץ של החיפשית שלי.........
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
-
המלצה על פחח
מאת darkooli- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש מקום אמין לעשות בו פחחות וצבע לפז'ו 304 שנת 71 שלי. רצוי שזה יהיה מקום שיודע לעבוד עם רכבים עתיקים שדורשים עבודת שיחזור פח רצינית. האם מישהו יכול להמליץ לי?
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
השבוע בעת נסיעה מכיוון הטיילת בתל אביב לכיוון הנמל ראיתי אותה עומדת בצד שהנהג בתוכה ממתין למישהו כנראה... מרחוק לא הבנתי מה זה הדבר היפה הזה אבל שהתקדמתי (פעם ראשונה שלא סבלתי כל כך שיש פקק) ראיתי אותה, יגואר אי טייפ להערכתי כמו שציינתי, כחול כהה מטאלי ממש חדשה!!!! יש למישהו מושג על הרכב הזה? ותמונות יתקבלו בברכה גדולה שבת שלום אלירן
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם המילה שהרבה אנשים אוהבים להגיד זה: לא אקטואלי... אז תודה לכל אלה שהתקשרו לייעץ לי. ולכל הפונים אלי עם השאלות לגבי המחיר. נכון שהמחיר מאוד נמוך למצב הרכב. אבל כל אחד והשיקולים שלו...(יש בודדים שיודעים על מה אני מדבר)... הרכב עבר לאדם מאוד נחמד שאני בטוח שישמור על הרכב ועוד יבצע בו שיפוצי קוסמטיקה.אני מאמין לתמונות בהמשך. אז תודה תודה לכל הפונים ועל שיתוף הפעולה... ולגבי הפיאט 600 שלי??? כבר לא שלי לצערי וזה: לא אקטואלי להשתמע ירון
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אשמח לכל מידע על הרכב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת taly911, -
fiat132 parts
מאת אורן- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש אתרים/חנויות בחו"ל שמוכרות חלקים לפיאט 132 שנתון 1979 (דור2) כמו דשבורד ,ציפוים בדלתות,סמלים . תודה, אורן
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני משפץ מידג'ט יפהיפיה ואסרוק צילומים ממהלך השיפוץ בעתיד, אך לדעתי עדיף קרבורטור של רנו-4 שהוא מאוד אמין (כאשר הקרבורטור המקורי ישמר ויתכן שישופץ). כנ"ל אני מחליף את הדינמו שישמר - פשוט חבל להתקע. אף אחד לא יזהה בכלל את החלקים הנ"ל (וכאשר המקוריים שמורים).
הודעה אחרונה מאת udi07, -
מחפש סובארו. 1 2
מאת M.Azulay-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברים במועדון סובארו מחפשים: סובארו טנדר מהשנים 79 עד 81. סובארו GSR. סובארו GF\GFT סובארו הרד טופ 78\79. סובארו DL או קסטום מהשנים 78\79 יש למישהו מושג היכן יש רכבים כאלה עומדים. או למכירה??????????????????? תודה מראש: משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת היכן אני יכול לבטח את הווספה שלי (ספרינט 1969) ואם יש למישהו סוכן מומלץ.
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ולא משנה מתי הטסט. כך שמי שעלה לכביש בנובמבר 1972 והוא שנת ייצור 1973 - מפסיד חודשיים. אבל מי שמכוניתו עלתה על הכביש באוקטובר 1973 והיא שנת ייצור 1973, מרוויח 10 חודשי אספנות.
הודעה אחרונה מאת patacha, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הזמנה להשקת Chevrolet Bel Air Cabriolet 1956 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה- 8 באפריל בשעה 17:00, בו יושק רכב שברולט בל אייר פתוח משנת 1956 מתוצרת ארה"ב שעל שיפוצו שקד חברנו אריה קרון . האירוע יתקיים ב תחנת פז Yellow מקום המפגש אגף צפון, קרוב לצומת הצ'ק פוסט מול קניון לב המפרץ. נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש, יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית. להשקת הרכב יובא בקבוק שמפניה שייפתח לשמחת המשתתפים. לבאים עם רכב רגיל אבקשכם לא להחנות את רכבכם בחניון אלא מחוצה לו, וזאת על מנת לאפשר לבעלי רכבי אספנות בלבד להחנותם במגרש. בעלי רכב אספנות מדגם שברולט ככלל מתבקשים להגיע …
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב, אני מחפש לי רכב שיהיה לי כרכב יומ-יומי, ועד אתמול כלל לא חשבתי בכיוון של אספנות, עד שחבר הציע לי לקנות מרצדס, ואפילו הוא הראה לי מודעה של אחת קופה נחמדה, שיוצרה בסוף שנות השבעים, כלומר אוטוטו הופכת לאספנות. לטענתו ניתן לנסוע עם כזה אוטו את המרחקים שאני עושה כל יום, שזה נע סביב סה"כ 100 ק"מ ביום, וזאת לטענתו מאחר ואם הרכב עבד שיפוץ כהלכה, הוא אמין בצורה שלא תיאמן. האם הבחור צודק? דרך אגב, מדובר בדגם 230CE מה שהוא הראה לי ספציפית, אך כל דגם אחר שתמליצו עליו עד 30,000 ש"ח במצב משופץ להלכה יהיה מעולה. תודה מראש, יוגב
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
כמו טלבו כמו אולדסמוביל גם רובר.... אם תיקנה על ידי חברה סינית אולי ימשיכו ביבוא חלפים
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 18 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום לכולם לאור המצב שאני נימצא בו ואין צורך בפרוט אני נאלץ להוריד מחיר (מחיר בושה) כי פשוט אין לי בררה . מהמחיר שהפיאט באמת "שווה". אז אם מישהו רציני או יודע על מישהו רציני שמעונין בפיאט כדאי לשמור עליה??? אני דורש ((( 6000 ש"ח ))) אני ב: 054-3002629 להישתמע ירון
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בקרוב טסט ראשון למיני אחרי השיפוץ. הבעיה: הטסטרים באיזור (רמלה-לוד) לא מבינים כלום באספנות(גם ברכב רגיל- ממש בושה!!) . צריך המלצה למקום נורמלי - שלא יבקשו אישור מוסך כל פעם ,לדוגמא. בנוסף אני צריך לאשר החלפת מנוע (נפח זהה) , האם זה אפשרי בטסט עצמו? במכון טסטים? עמית - קומפיוטסט ראשל"צ מזרח או מערב ? תודה , ונתראה בדרכים.
הודעה אחרונה מאת kompy,