רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יד 2 במצב טוב, מודל 61 , דלתות הפוכות . לאוהבי מכוניות הבועה . דוא"ל - [email protected] טל - 0524/823294 קובי
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הגיע לאזני שמוע שאפשר לעשות ביטוח חובה בתנאי בטוח רכב אספנות לרכב בן 25 שנים ומעלה היש אמת בדבר???
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, במהלך מסעותינו בדרום-אמריקה נתקלנו לשמחתנו בהמון רנו 4. רובן במצב מחריד, אך נוסעות. באורוגאווי נתקלנו מספר פעמים בדבר הנוראי הזה (ראו תמונות). כיוון שראינו מספר רכבים כאלו אני מסיק שלא מדובר באיזו הזייה עיצובית של מישהו על סמים, אלא במשהו שיוצר בצורה סדרתית. חיפשתי מידע על הדגמים השונים של הרנו 4 באינטרנט ולא נתקלתי בזוועה המוצגת כאן. האם מישהו מכיר או יודע משהו על הדגם הזה? תודה יניב
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
יש לי בעיה בקפרי שקשה לי להסביר האוטו לא מושך (לא סוחב) כאילו הקלץ מחליק למרות שהוא תקין, בהילוך סרק המנוע לא יכול לעבור את ה- 4000 סל"ד למרות שהוא מיתאמץ מאוד בנסיעה בהילוך ראשון האוטו בקושי מגיע ל 10 קמ"ש ולא מורגשת סחיבה גם בשאר ההילוכים ניסיון למשוך הילוכים לא עוזר והאוטו בקושי זז, לא מרגישים את הפתיחה של הקרבורטור השני למרות לחיצה של הדוושה עד הריצפה אבל אחרי הרבה זמן האוטו מגיע למהירות הרצויה והוא אפילו עובר את המהירות המותרת המנוע הוא מנוע כמו בפורד סיירה 1600 עם קרבורטור כפול של וובר, יש לציין שהמנוע עבר שיפוץ ראש לא מזמן וגם לפני השיפוץ היתה את הבעיה כלומר זה לא משהוא במנוע אלא באחד החלקים מסביב. האפשרויות שעולות לי בראש הם משאבת דלק לא תקינה…
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
שלום לכולם שמעתי שה יש סובארו ישנות שנעות בעזרת מאיד כפול הייתי רוצה לדעת איזה מאייד זה חברה , וכל מידע אחר והאם ניתן להתאים אותו על סובארו שנת 87 שגיא.
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הנה התמונות, לשיפוטכם:
הודעה אחרונה מאת Fikus, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
מתוך "גלריה" של "הארץ" http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=553572&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0
הודעה אחרונה מאת =TOMER=, -
-
למכירה-רנו 4!!
מאת אליה-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שנת 84'. מצב מצוין, נראית לא רע. צבע ירוק. אין טסט 3 חודשים. לפנות בה"פ או בטל': 050-8758342.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
חבר לעבודה נדלק על לנצ'יה בטא זגאטו מודל 82 שהוא ראה ב: http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=80&ad_id=3937 הוא מתכוון לעשות נסיעות יומיומיות באוטו. המוכר רוצה 19 אלף ש"ח. האם מישהו מכיר\ שמע עליה?
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
שלום לכולם, אם הנושא נדון פה בחודשים האחרונים ואני מעלה שוב נושא שכבר "מת", אני מתנצל, פשוט היינו בחו"ל ולא עקבתי אחרי הפורום. אמש חידשתי את החברות שלי במועדון ה-5. לצערי, גיליתי שבוטלה ההנחה שבעבר ניתנה לאלו שחידשו מראש את החברות לשנתיים. בסך הכל יש לזכור שמדובר בהנחה מאוד קטנה, אבל הנחה שכן מעודדת הצטרפות לזמן ארוך. לדעתי זו היא טעות שיווקית... חבל... (על עליית דמי החברות אני דווקא לא מתלונן, זהו צעד שסביר להניח שיקרה מעת לעת) יניב
הודעה אחרונה מאת yaniv, -
מישהו מחפש סברה?
מאת חנרו- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6472&item=4537707560&rd=1
הודעה אחרונה מאת nir52, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר על דגם R51/3 , שנת ייצור 1952. קרבורטור או גוף שלו או חלקים. תודה.
הודעה אחרונה מאת TalMor, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני עומד להתחיל בפרוייקט פחחות על חיפושית ,כרגע אני בסוף שלב הפירוק של כל החלקים מהבודי , המטרה שלי היא שעד סוף שבוע הבא יהיה לי מקום לעבוד בו על הבודי(אני גר בקיבוץ ככה שלכל דבר יש פתרון),אני אשמח לישמוע מאנשים שעשו פרוייקטים כאלו לבד עצות והצעות . השאלות העיקריות הן : אם איזה כלים בדיוק לעבוד?(מתוך הנחה שאני לא יכול לקנות את כל הציוד המיקצועי )כרגע יש לי דיסק בהשאלה. איזה פיסטולט מתאים לצביעת הרכב ? האם יש דרך לדמות תנור ?(בהתחשב בזה שיש לי מקום עבודה וקצת חומרי בניה שונים ) האם יש מישהו שכרגע עובד על משהו דומה שאני יוכל לבוא לראות את העבודה? כמובן שהמטרה היא גם ללמוד לקראת פרוייקטים מאתגרים יותר וגם ליצור חיפושית משופצת עד הבורג האחרון . תודה לעונים . …
הודעה אחרונה מאת TalMor, -
-
עזרה בזיהוי
מאת שטנגה- 3 תגובות
- 920 צפיות
מי מכיר? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת orm7, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 901 צפיות
למי שיש ומעוניין למכור או שיודע היכן להשיג שיצור קשר 052-4642756 ליאור או בה"פ תודה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
צהרים טובים! מכירים מקום טוב לרפד? וכמו כן מה מומלץ עור או סקיי? ומה ההבדלים (אורך חיים, איכות, מחיר)?
הודעה אחרונה מאת Nitro_86, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, איך מייבאים מנוע+גיר (חדש או משומש) כבר ייבאתי אכב לארץ אז אני מכיר את התהליכים לייבור רכב. מספר שאלות: 1. האם ההתיחסות למנוע חדש\משומש זהה מבחינת הרשויות (תקינה לדוגמא) 2. איך מחשבים את המס? בעבר שמעתי חישוב מס על מנוע משומש לפי משקל? 3. האם צריך להוציא רשיון יבוא לפני הקניה או אחרי? משלוח? איך אורזים מנוע? איך אני מביא מנוע למשלח? מביא טנדר ו"זורק" אותו במשרדי המשלח והוא אחרי לאריזה או שאני צריך לדאוג מבעוד מועד לאריזה? האם זה תופס חצי קונטינר? רבע קונטינר? בקיצור, פרטים עד כמה שניתן יעזרו. אגב, היבוא מארה"ב בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת adegani, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב לחברי מפגשי סובארו ואחרים!!! כאמור ביום שבת מתקיים מפגש ביקום בשיתוף מועדון סובארו צפון (גל). במידה ומזג האויר לא יבגוד בנו בשנית,ראיתי לנכון נסיעה משותפת למקום המפגש. אשמח לשמוע על מקום מועדף על ידכם ליציאה בשיירה,אנא הגיבו.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
אאודי 80 עד 1986 וגולף דור ראשון.
מאת Guest sharoniko-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני שואל מתוך סקרנות כיוון שתמיד הייתה לי ולאבי אהבה למכוניות גרמניות והוא כמעט הזמין כזאת חדשה מהחברה ב83 . חוץ מזה היו לנו גולף 1100 76 וטרנספורטר 82 שניהם היו יד 1 ואת הטרנספורטר דאבל קבינה ראיתי נוסע עד לפני שנה שנתיים. למה אנשים משביתים וזורקים את האאודי 80 מהדגמים האלה? הכוונה לדגם 77-86 שזה הדגם המרובע עם מנוע 1600 בדרך כלל ולצערי רובן היו אוטומטיות ולא ידניות בארץ. פעם היו המון מהדגם שלפני מתיחת הפנים ב85 ונותרו ממש בודדות. העיצוב הזה היה ממש קלאסי לדעתי ויותר יפה מהצורה המנופחת של 87 שגם הייתה עגלה עם מנוע ה1600 בארץ. הדגם הראשון של האאודי 80 73-76 לא היה יפה כלכך לדעתי. אותו דבר אני לא מבין לגבי הגולף דור 1 74-83 -לא נשארו כאלה בארץ כמעט למרות שזה הי…
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
קיבלתי היום כמה תמונות בדואר לשיפוטכם:
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום למומחים. בזמנו הרכבתי טבעות קישוט לבנות מגומי בין הצמיג והג'נט, לאחר זמן לא רב הצבע הלבן הפך שחור. הסתבר שהצמיג מוריד צבע / חומר / או כלשהו אחר אל הטבעת, אשר נספג לתוך הטבעת הלבנה והופך אותה לשחורה/חומה. האם יש לזה פיתרון??? האם יש חומר שניתן למרוח בין הצמיג לטבעת ובכך לבטל את הבעיה ???? יש לי טבעות חדשות - ואינני רוצה להרכיב אותן לפני שאמצא פיתרון. תודה למשיבים - אבי.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אולי כבר שאלו אבל לא מצאתי .... יבוא חלקי חילוף מחו"ל (סכום של מעל 50 $) כמה מס משלמים ? האם זה אותו דבר עבור חלקים בטיחותיים (בלמים, פנסים וכו'). תודה !
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני כרגע באמצע פרוייקט שיפוץ פנים הרכב ורציתי לשאול האם יש אפשרות להתקין את הכסאות של הגרנד לאונה ואת גלגל ההגה בעל שלוש זרועות גם של הגרנד לאונה על הdl שלי. בעקרון לפי מה שראיתי לא אמורה להיות בעיה אם להרכיב את המסילות המקוריות של הלאונה על הכסאות החדשים ומאחור גם החיבורים דומים רק רציתי לוודא שאני לא טועה. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת Nitro_86, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, מחפש מיכל דלק במצב טוב ל-BSA 600cc. כמו כן קרבורטור מקורי חדש. תודה, דידי.
הודעה אחרונה מאת didif, -
- 0 תגובות
- 686 צפיות
מחפש CJ קרוב ככל האפשר לסטנדרט שנתונים 86 צפונה במחיר מינימלי...
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
- 0 תגובות
- 682 צפיות
מישהו יודע היכן משיגים גלגלי מגנזיום כאלה?http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=32139&highlight=%E5%E5%EC%E5%E5+144 ומה עלה בגורלה של המכונית הזו?
הודעה אחרונה מאת volvo144GL, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
מחפש כנף קידמית לbmw r26
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 855 צפיות
יש לי במשפחה חיפושית, עכשיו היא נוסעת טוב היא קצת ישנה וקצת מתפוררת מבפנים אבל זה לא מענין איך אני יכול לגרום לחיפושית לנסוע קצת יותר טוב ממה שהיא נוסעת עכשיו (הילוכים,מנוע,צמיגים שונים?) חשוב לציין שהמנוע עבר כ 85K (מנוע שני) מיכוון שהתקציב קצת בעיתי אפשר אולי לציין בערך כמה יעלה כל שיפוץ בנפרד
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
מחפש מנוע קומפלט כולל כל האביזרים הנלווים כגון קרבורטור מפלג אלטרנטור . וגם גיר וצירייות לטרנספורטר 1600 שנת יצור 1970 רצוי עים רשיונות אשמח לקבל כל מידע בנושא.
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
המקום-אשדוד, קרוב לבית שלי. המטרה-פורד קאפרי זרוקה ומרקיבה אך עדיין יכולה לעבור שיפוץ,עומדת כבר קרוב לחמש שנים באותו המקום...יש עליה לוחיות רישוי. המטרה השנייה-החלטתי לעשות חסד עם הרכב (וגם בגלל שזה סוג של חלום של אבא שלי ושלי) ולהעבירו, במידה שאפשר שיפוץ יסודי והעלתו לכביש. העזרה-אין לי מושג של מי הרכב הזה, וזאת שכונה דיי גדולה עם כמה ביניינים גבוהים מסביב לחנייה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לברר את הטלפון של הבעלים של המותק הזאת. הבונוס-בדיוק לידה יש פיאט 128, כנראה של אותם הבעלים, זרוקה ובמצב סביר. התודה- לכל מי שיוכל לעזור לי. שי.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 195 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שביט
- davemustaine87
- בן מיכאל
- פריג'י
- Din Ezra
- 00mei00
- RROONNII30
- MIHAEL
- stx
- Alberrto
- נריה991
- Tom78