רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חסר לי מקום איחסון,כמו לרבים מאיתנו,ועודף פרויקטים שאין מספיק זמן עבורם גורם לי לנסות להיפטר מכמה כלי רכב שניסיתי למכור בעבר בלי הצלחה,כנראה בגלל מיקומי הגאוגרפי. אשמח למסור את כולם,תמורת אופנוע אספנות במצב נסיעה סביר. מתאים למי שמחפש כלים לשיפוץ,ויש לו מקום פנוי. 1)פורד פאלקון 1964 מנוע גיר ברקסים משופצים,לפני פחחות וריפודים. 2)בי אס אי 350 אוברהד 57 3)טוקטוק רוסי שני הרישונים עם רשיונות הטוקטוק בלי. אשמח להחליף גם בחיפושית,אבל חייבת להיות במצב פיקס. תמונות מצורפות
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים יקרים בעקבות תחזית קודרת ( גשם וכו) לסוף השבוע הוחלט לדחות את שוק עתיק ,על המועד החדש תהיה הודעה מסודרת גם בפורום. נחום קדמיאל
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שהחמיץ רכב אספנות כיכב היום בסדרה החדשה מילואים בערוץ 2, הרכב מזכיר לי את הפורד של נמרוד רחמימוב! בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת החנזיר, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני כנראה לא מגיע לשוק עתיק לכן אפרסם... לכל המעוניין בנדים לצינורות רדיאטור מסוג עתיק (החדשים עם הברגים לא נראים קורקטים על רכב אספנות). שאריות של סטוק ישן. יש לי כמות גם של הסגרים וגם רול של הפס מתכת, כך שזה מתאים לכל גודל. 052-8800616
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום! כידוע סיימתי בשבוע האחרון את שיפוץ פורד קורטינה XL 74 ידנית. השיפוץ ארך כשישה חודשים וכלל שיפוץ מקיף חיצוני ופנימי ומכני. ולשאלתי: האם לבוא עם הקורטינה לשוק עתיק , או לחכות להשקה ולבוא לשוק עתיק עם הקאדילק . ההשקה עוד לא נקבעה, אבל כבר בשבוע הבא נתחיל לארגן את ההשקה בשיתוף עם מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 644 צפיות
הייתי רוצה לדעת את גודל כיוון השסתומים של מיני מנוע 1000 של היניקה ושל הפליטה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תגידו לי יש לכם מושג מאיפה אפשר לארגן שרשראת טיימינג לאולדסמוביל אומגה מודל 80? תטדה מראש סהר
הודעה אחרונה מאת פורד ספורט, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 703 צפיות
בעקבות שינויים פרסונליים יהיו שעות הפעילות של משרד המועדון כדלהלן: ימים א,ג,ד שעות 16 - 20 ימים ב,ה שעות 10 - 14.
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מגיע "שוק עתיק" - מרץ 2005 יום ו' - 11.03.2005 - 14:30-09:30 במרכז הירידים - גני התערוכה , תל אביב גם השנה נקיים את "שוק עתיק" (למכירת חלפים ורכבי אספנות) במתחם של מרכז הירידים בתל-אביב , באותו שטח כמו באירוע הקודם ,משער הכניסה של גן האורנים הפניה הראשונה שמאלה � רחבת החניה Parking 2. לחברי "מועדון החמש" שחברותם בתוקף הכניסה עם רכב תהייה ללא תשלום, חובה להציג כרטיס חבר בתוקף. חמבקרים שאינם חברי "מועדון החמש" הכניסה בתשלום: 20 ש"ח למכונית מומלץ להצטייד בשמשיות!!! הוציאו את הג'אנק מהמחסנים , . . . . . ובואו . . . . . . נא להתעדכן במשיבון ובאתר המועדון בבוקרו של יו…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב, כבר זמן מה אני חולם על קניית מיני- בזמן האחרון זה ירד קצת ועכשיו זה חזר ובגדול. אני רוצה לקנות מיני כרב ראשון, רכב שישמש אותי ביום יום בנסיעות בתוך העיר. עכשיו נניח שאני קונה רכב שתוחזק טוב, במצב טוב- מה העלויות הנוסופות שצפויות לי- ביטוחים, בלאי, דלק וכו.. ובכלל יעוץ כל טיפ שיעזור לי בקנייה, תודה.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי שלא מכיר מדובר ברכב שדומה מאוד לווספה 400 ( המכונית לא הריקשה ) עם מכלולים של פיאט 500 , בעלת גג נפתח ( נגלל עד למנוע ) במצב שלם . המחיר המבוקש הינו 28 אלף ש"ח - ללא מיקוח . מדובר ברכב נדיר בעל עיצוב "שלא ניתן להתעלם ממנו ", קלאסיקה אמיתית לחובבי מכוניות הבועה . אי מייל - [email protected] טל ' 0524/823294 קובי .
הודעה אחרונה מאת campagnola, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול לעזור לי למצוא את הסמל המקורי שנמצא בגריל של הקורטינה? כמו כן את המגנים שנמצאים בצדדים? ואת הבקליות? אשמח לכל הצעה. EBAY לא עזר.
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לחברי הפורום, בהרבה מקרים אני רואה שמספרי הרישוי נמחקים לפני שמעלים את הצילום של רכב בפורום. מישהו יכול להסביר לי מדוע? הרי מדובר ברכבים חוקיים, שמתגלגלים על הכביש עם המספר גלוי לעין כל. תודה - אבי.
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
בהמשך למה עבר להם בראש? בחור שהפך את הסאב שלו לסאונה-http://mbjork.home.cern.ch/mbjork/gase/events/saunaab_test/saunaab_test.htm
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 1 תגובות
- 931 צפיות
תחזית מזג האויר ליום שישי הקרוב שהיה גשום וסוער. האם השוק עתיק מתקיים בכל זאת?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
בלוק מנוע לג'יפ
מאת sun34- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש בלוק ל-4 צילינדר ראש שטוח בכל מצב.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי שרוצה להיזכר במכוניות מימים עברו הנה תמונות ,
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכל המעוניין 2 סמלים חדשים לגריל קדמי ממתכת עם בסיס פלסטיק (חלפים מקוריים מסטוק ישן, עדיין עם צלופן מגן) לאלפות אספנות מתאימים לכל הדגמים עד שנת 80 052-8800616
הודעה אחרונה מאת alfa147-italia, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבין הדגמים הראשונים יוצרו גם דגמי "דה-לוקס" לאזרחים. מיכל דלק וכנפיים מצופים כרום, שעון טעינה בתוך הטנק ועוד פיתוחים. אחד הדגמים פותח במיוחד עבור הישראלי אבי נוף שהזמין אותו בהזמנה מיוחדת מהמפעל האנגלי...
חובבי המיני
מאת talgalapo- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חבר'ה חובבי המיני אני שמח להודיע לכם על השטיח האדום שנשלח לי הישר מנאבדה מאתר MINIMINA.COM השטיח המקורי של מיני בצבעים הנה כמה תמונות של ההרכבה במו ידי עוד תמונות בהמשך
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי עדיין מחפש חיפושית 64 ומטה במצב סביר ומעלה עם רשיונות! פיקחו עיניים,חדדו אוזניים,מצדי תפעילו את חוש הריח והטעם,אפילו את החוש השישי... העיקר למצוא כבר אחת הודעות כאן או בפרטי יתקבלו בברכה. ג.
הודעה אחרונה מאת arikap, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש גלגלי מגנזיום לפיאט124 ספיידר
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, במסגרת טיול הערב הרגלי עם החברה איתרתי דודג' קאסטום 200 במצב חיצוני טוב (חסרים ניקלים ונדרשת עבודה ללא ספק) עם שלט למכירה. הרכב לא קשור אלי בשום צורה. להלן המספר שהופיע על השלט: 052-6364656. הרכב נמצא ברמת בית הכרם בירושלים. נא לא לשלוח אלי ה"פ מכיוון שאני לא יודע פרטים נוספים. הנה קישור שנותן תמונה של רכב דומה + פרטים. http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.pdpatch.com/backroom/mileh/images/v20001.jpg&imgrefurl=http://www.pdpatch.com/backroom/product_9.html&h=240&w=320&sz=17&tbnid=mgEPPAjuUbEJ:&tbnh=84&tbnw=112&start=1&prev=/images%3Fq%3Dcustom%2B200%2Btruck%26hl%3Diw%26lr%3D
הודעה אחרונה מאת gaditoyota, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תמונות שצילמתי מהמפגש בשבוע שעבר http://www.pbase.com/rafihay/rafi_hayat מי שרוצה תמונה בגודל מקורי שיפנה אלי בהודעה פרטית אני ישמח לשלוח בתודה רפי
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 2 תגובות
- 798 צפיות
מחפש גיר 1600 לחיפושית 0575222252
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי רכב מיושן (25 שנה) ואני מעוניין להשבית אותו לכמה שנים, (לפחות עד שיהפוך לאספנות). מישהו יודע מה ההליך הבירוקרטי שצריך לעשות (החזרת רשיונות, לוחיות רישוי וכו')?
הודעה אחרונה מאת adegani, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
במגזין הרכב של הגה מתפרסמת כתבה עם צילומים של הקריזלר ניו יורקר הרדטופ סלון של חבר המועדון. כתבה אכן נפלאה על רכב אכן נפלא חובה לקרוא חברים
הודעה אחרונה מאת יוסף טרומפלדור, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רעיון מה זה??
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני חושב שזה סובארו... דומה לפיאט 600/500 אבל רשום עליו סובארו 555 מענין אם יש או היה בארץ רכב כזה?? ירון
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
דגם L מודל 69 12,500ש"ח ,ללא אפשרות מיקוח טל ' 03/5475455 0524/823294 קובי
הודעה אחרונה מאת SubaMan,