רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ישנה מיני מיינור נטושה שאני רוצה לשחזר ואין (לא מצאתי) בעלים לרכב. מה עושים ? למי פונים ? תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! היום הלכתי לדואר כדי להוציא את הרישיונות של הקורטינה על מנת להעביר אותה טסט! אחרי שהוצאתי את הרישיונות , ביררתי לגביי הקורטינה הכחולה שלי מתי היא תירשם כרב אספנות? כידוע לי הקורטינה הכחולה שנת 76 עלתה בסוף 76 על הכביש ולכן חשבתי שרק בסוף 2006 היא תהיה אספנות, אך הפקידה אמרה לי שנכנס חוק חדש שלפיו אם הרכב שנת 76 אז בינואר 2006 הוא הופך להיות אספנות. אז מלז טוב לכל רכבי 75 אתם כבר רכבי אספנות. נ.ב אם זה חוק ישן ודובר עליו כבר בפורום אני מצטער מראש,פשוט הפקידה אמרה שזה חוק חדש.
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי יודע, היכן אפשר להשיג קיט לשיפוץ משאבת בלמים של CJ 3B? תודה מראש יואב.
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר חיפוש באינטרנט היום. נכנסתי לאתר מאוד מענין שלא ידעתי עליו . (אני חושב שזה אתר חדש) בכל אופן אתר מאוד מקצועי ויפה. אני משתף אותכם בהתלהבות שלי . שווה להכנס ולשותת... תגובות בבקשה ירון http://www.dgamim.com
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
עזרה בזהוי חלפים
מאת Guest shlomimycars- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם עזרה בזהוי חלפים 1 של מה הפנס ערפל הזה 2 לאיזה אופנוע (דגם) הידית שייכת תודה מראש שלומי
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עמותה "טעם של פעם" נוסדה ב-_18/02/01 ע"י אספן מבאר-שבע-יוסף בריינס שעיקר אוספו מתבססת על מכוניות שהורכבו או יוצרו בתעשית הרכב הקצרה של ישראל וכן חפצים שליוו אותנו בחיי היום יום ב-100 השנים האחרונות ובעיקר בארץ ישראל. העמותה כוללת כ-300 חברים מכל הארץ כאשר הבסיס �חברי הועד הם חתך של אנשי חינוך באר שבעיים ואנשי ציבור. העמותה שמה לעצמה מטרה לשמר אוספים שונים ,חפצים ישנים שסימלו תרבות והעניקו חיים ונשמה בדורות העבר-לדורות הבאים. רעיון זה הוצג בפעם הראשונה ונחשף לציבור הרחב ביריד עתיקות שנערך בחול המועד סוכות (שנת 2000 )בבאר-שבע וזכה לתשבחות רבות של נציגי מוסדות חינוכיות ורשויות מקומיות וכן של אנשים פרטים שברכו על הרעיון והצטרפו כחברים לעמותה ומוכנים להציג את או…
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מי שקרא בפורום של BMW על הטיול לתפן קרא ש"קיבלתי חשק ל-BMW" ולכן אני מחפש נתונים על BMW 1602 וגם על 2002 ו 2002ti, מדובר על בודי עם הפנסים העגולים מאחור שיוצר עד (כולל) 1973 (ולא הדגם עם הפנסים המרובעים מאחור שיצא ב74). שמח לדעת מאיזו שנה החל ייצור ה-1602 אם מישהו מכיר אחת למכירה במחיר סביר שיצור איתי קשר בה"פ. תודה מראש: משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
שאלה על אסקורט
מאת ramigt-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם באסקורט שנת 80 יש מנוע אורכי או רוחבי?
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
כל מי שמעוניין למכור או מכיר רכב מהסוג הנ"ל שיצור קשר 052-4642756 ליאור תודה
הודעה אחרונה מאת dodge, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 21.6 אלף צפיות
אני מעוניין בואגוניר לא משנה המצב עדיפות לרכב עם רישוי בתוקף 052-4642756
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הנה כמה מכוניות שאולי יעניינו חלק מהאנשים פה... אם משהו רוצה פרטים על מיקום המצאות הרכבים שייצור קשר איתי בהודעה פרטית! יום טוב! אורי. http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=26238&stc=1 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=26239&stc=1 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=26240&stc=1 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=26238&stc=1 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=26241&stc=1
הודעה אחרונה מאת urime, -
Alfa Berlina 2.0 נדירה למכירה
מאת Guest zalik-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
Alfa Berlina מנוע 2000 סמ"ק, אוטומטית, שנת 1976, 124000 ק"מ, יד שניה מצב נדיר מאד, כמו חדשה , יש אפשרות לגמישות מסויימת במחיר לרציניים בלבד, אלון 5526638-052
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לחברים, אנא הביטו בהודעה שפתחתי בנושא ב"רכב כללי" http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=507453#post507453
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שבת שלום לכולם... אני רוצה לשפץ את הדש-בורד שלי (ותאמינו לי אין לי הרבה מה להפסיד אם הוא "יצא טוב")... לשאלת השאלות, איזה ציפוי צריך לשים? איזה סוג חומר זה? האם סקאי יהיה טוב? הוא לא יתיבש/ימתח/יתעוות? פעם שמעתי על חומר טיפה יותר קשה מסקאי שצריך "פן" כדי לעצב אותו לצורה, אולי כזה חומר... ניסיתי לשים אותו בפח, האשפה, אבל פועלי הזבל הוציאו אותו והניחו אותו ליד הדלת של הבית שלי , מסתבר שגם להם יש גבולות... גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
דרוש זיהוי
מאת turbo-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכבוד חברי הפורום מי יודע איזה רכב זה תודה בכבוד רב אילן פ.
הודעה אחרונה מאת semik, -
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
ביואיק ריאגל שנת 82 מנוע 4.500 8 צילינדר 2 דלתות פול אוטומט א.החלפה מכני טוב מאוד לפרטים : 057-8781430 או בפרטי
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
- 0 תגובות
- 857 צפיות
אפשרי גם לא תקין 052-4642756
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום ! אני נורא מתלבט לגביי הרדיו בקורטינה שלי, רציתי לשמוע מאנשים שיש להם רכב אספנות מה הם העדיפו: רדיו ישן ומקורי כגון תדיראן או רדיו דיסק חדש +זוג רמקולים חדשים ? כי אני כרגע מתלבט ביניהם . תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש ראש מנוע ל-MGB, לאחר שהנוכחי נפח את נשמתו. לפני שאכניס הזמנה יקרה להחריד לאחד מהספקים שלי בממלכה המאוחדת, ניתן צ'אנס לארץ הקודש: מדובר בראש של מנועי מוריס/אוסטין מסידרה B, נפח 1800 סמ"ק. מספר ההרכבה הוא 12H2708, והמספר המוטבע על היציקה של הראש (ליד השסתומים) הוא 12H2709. קוטר שסתומי היניקה צ"ל 1.625 אינטש. מצ"ב תמונה להמחשה. בנוסף ל-MGB, המנועים האלו היו מורכבים גם במוריס מרינה 1800, אוסטין מקסי, ומסחריות הנומג-הנשל מסוף שנות השישים/תחילת השבעים. אני כמובן אשמח לקבל מידע גם על מנוע קומפלט. סיבוב על ה-MGB מובטח למי שימסור מידע שיוביל אותי אל האושר. תשאלו את ירון פרץ - בשבוע שעבר, גם עם ראש דפוק היא נסעה כמו טיל... אבקש לשלוח מידע בה"פ …
הודעה אחרונה מאת yonit, -
-
למעוניינים באמצעות הודעה פרטית בלבד !!! פיאט 124 סטישן (1200 סמ"ק להערכתי) שלמה מספר רישוי מתחיל ב- 308, הרכב חונה בסככה בשנים האחרונות, עד שנת 2000 היה בשימוש. בשיחה עם הבעלים, יש ניירות לרכב והוא לא הושבת עקב תקלה קרי נכנס בנסיעה לסככה במצב עבודה ומאז לא נגעו בו. הזדמנות לחובבי הפיאטים......
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
ניקוי חלודה
מאת Type34- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, מצאתי מניפה חלופית למנוע שלי אבל יש עליה חלודה חיצונית. המליצו לי לנקות אותה באמצעות bead blasting, ז"א כמו ניקוי חול אבל עם כדורי זכוכית זעירים במקום החול. איפה אפשר לעשות דבר כזה במרכז הארץ?
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב! לפני בערך שבוע קיבלתי אימייל ממועדון החמש בו רשום שמועדון החמש לוקח תחת חסותו את מועדון הווספות הישראלי ושב 26.2.05 יש מפגש . כמו כן הושאר שם טלפון ליצירת קשר. ולשאלתי: מישהו שמע על מפגש זה? מישהו יודע פרטים?
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מדובר בפק פק שנת 64 הרכב הורד מהכביש ולכן לחלקים בלבד!! המנוע+הגיר במצב חדש לגמרי וכן קלאץ חדש לגמרי המנוע עובד כמו שעון דוקסה!! כמו כן מכסה המנוע לא נפגע ויש עוד כמה חלקים ברכב הדלת הימנית נפגעה כליל וכן העמוד הימני נכנס מספר סנטימטרים פנימה כמו כן יש מערכת פליטה משבדיה מנירוסטה ( של דיגמי הראלי\מונטה קרלו) המחיר 10K כמו כן יינתנו עוד חלקים רבים לקונה התמונות הן לפני הפגיעה כמובן 052-3980166
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש מוסך מקצועי למיני + חלפים באזור ת"א מישהו מכיר ? תודה
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יגואר *הודעתך נערכה, להבא נא לדייק יותר בכותרת*
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 47 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום, אני מרגיש שצריך ממש לצעוק כדי שמישהו ישמע. ל מ ה לא מעבירים את המפגש של יום שישי למקום פתוח ורחב?? אני לא מבין מה רע באחורי איצדיון רמת גן? שפע של מקום, אזור פתוח, וללא תשלום!! ביום שישי האחרון, זה היה ממש על גבול השערוריה! לא יתכן שאנשים יגיעו עם רכבים ויחזרו כלעומת שבאו, כי אין מספיק מקום!! או, אם רכב הצליח להכנס למתחם הפיצפון ורוצה לצאת, הוא ממש צריך הכוונה ועזרה רק בשביל לתמרן בין האנשים והמכוניות. אז זהו, זו מחאתי. אם אתם מרגישים כמוני, תגידו YES ואולי מישהו ישמע ויעשה משהו בענין. בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
כוייל לטריומף (כך אמר לי פעם החשמלאי), לא יודע לאיזה דגם , לי זה התאים לאופנוע שהיה ברשותי . כתוב עליו TJ6/4 תקין. איזור חיפה במסרים.
הודעה אחרונה מאת Alchemy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
פיאט 128, 4 דלתות, יד שניה, מודל 1971 - רשומה כרכב אספנות, לבנה ויפה, מושלמת לגמריי מכאנית וחיצונית, יפיפיה אמיתית...נקנתה מיד ראשונה... מחיר: 9000 ש"ח. נמכרת לרגל חיסול האוסף ותחילת בנייה של הבית אמיר 050-8669963
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
פיאט 127 ספורט 1 2
מאת shai_oziel-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
היום קיבלתי טלפון מבחור שהציע לי החלפה עם הסאאב תמורת פיאט 127 ספורט ועוד כמה ג'ובות מה נראה לכם שווה? המיפרט של הפיאט : מנוע 1400 +מזגן +נעילה.מ +חלונות.ח +גג ניפתח חשמלי +כיסאות חשמאלים ועוד כל מיני דברים ,הרכב עם טסט הכל תקין והוא נראה סביר,דרך אגב הוא שנת 83 אבל אני חושב שבעוד מספר שנים יהיה לו ערך אספני יקר והשאלה אם שווה לי להחליף או אולי פשוט לקנות אותו בלי שום קשר לסאאב?
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
שלום לכולם... במהלך חיפושי, הפנה אותי ד"ר פורד (הידוע גם כנמרוד רחמימוב) לאדם שככל הנראה מוכר פרינז. מספר בירורים וטלפונים הובילו להמצאה של פרינז 4 שנת 68 כמדומני, במצב חדש, יד ראשונה עם 9000 ק"מ (!!!). המחיר המבוקש עליה (אני מניח שהוא התחלתי) הוא 9000 ש"ח. למעוניינים, פנו אליי בה"פ ואני אתן לכם את מספר הטלפון של בעל הרכב (ממוקם בחדרה). למידע טכני אודות הפרינז 4 לחצו כאן ליאור. תמונה של פרינז 4, להמחשה:
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 269 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- quzzaa
- SlowRide
- 3n
- mikyl
- שביט
- guccii800
- chrono
- Shay Shd Dave
- פינדר
- Step
- mcshmupi
- orsh99