רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה חלקים שונים לפורד פריפקט /אנגליה שנות ה 50. אודי 054-4658582
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
קניתי גלדיאטור שנת 73 והחלון הקדמי שבור-כמו גם שאר החלונות. אם מישהו מכיר חלון כזה למכירה אשמח לשמוע. במידה ולא אמצא כזה חלון האם ניתן לייצר כזה חלון או עדיף פשוט לנסות למצוא בחו"ל? האם זגג יכול לייצר לי חלונות צדדיים ואחורי ?איזו זכוכית זו צריכה להיות? תודה אלי
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש מניעה חוקית/טכנית/אחרת כלשהי לקנות שילדה של CJ6 "אספנות" עם ניירות, ולהרכיב עליה את כל מה שהוא לא שילדה מהCJ8 שלי? . השילדה של הCJ6 קצרה יותר אחרי הגלגלים האחוריים , אז אני אצטרך לקצר את המרכב של הCJ8 , או להישאר עם המרכב של הCJ6, אבל מעבר לזה? המטרה היא לחסוך בתשלומי ביטוח ואגרה על ג'יפ שלא משמש אותי ביומיום אלא ל10-20 טיולים בשנה, והוא כבר בגדר "מיושן" (מודל 86) כך שבלאוו הכי אני מתחיל בשנה הבאה לעשות שני טסטים שנתיים. אם הקומבינה הזו אפשרית, באיזו עלות אפשר למצוא שילדה כזו?
הודעה אחרונה מאת Rallyer, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
עם ניירות ובמצב נורמלי
הודעה אחרונה מאת eljon, -
- 1 תגובות
- 754 צפיות
מפגש סובארו 19.02.2005 . הגיע אלי הודעה עם תמונות לגבי מקום המפגש. בחניון בר"ג ישנם עבודות. החנייה הפוכה וחונות שם המשאיות והרכבי עבודה שעובדים באיזור. לכן אופי המפגש שונה וכעת הוא יהיה טיול למוזיאון תפן. המפגש יהיה בשעה 8:45 בבוקר באיזור המפגש הקודם, ננסה למצא מקום לעמוד ללא סיכון הרכבים והתנוע, ולאחר מכן יציאה לכיוון צפון בשעה 8:55. נא לדייק בזמנים אנחנו לא נחקה לאיש. תודה לכולם אלון אברהמוב. משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש סובארו ישנה החל מהדגמים שאחרי ה-FF1. לא משנה באיזה מצב אבל!!! שתוכל לנסוע. תודה, גל.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי מחפש חיפושית שנת 66 ומטה במצב גרוע או בלי מנוע/גיר או ללא רשיונות למטרת מחסן חלקים לרכב שלי. לחילופין או בנוסף מחפש חלקים לחיפושית 66 ומטה (פגושים,פלסטיקה,ידיות,ניקלים ועוד). אפשר בפרטי. תודה ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
רנו 4 - חלפים
מאת mgm1973- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 977 צפיות
לכל חובבי הרכב, שלום רב. אני משפץ רנו 4 משנת 72', ואני זקוק למחזיר שמן (לגלגל אחורי). 1. האם מישהו יודע היכן, או כיצד ניתן להשיג פריט זה בפרט, או חלפים אחרים בכלל? 2. האם מישהו יודע מה שמו של פריט זה בשפות אחרות (אנגלית, צרפתית, גרמנית)? בתודה מראש, והמשך נסיעה נעימה.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים אני מחפש חברת שילוח לשם הובלתו הימית של הרכב אותו אני מבקש לייבא מארה"ב. אייל שני מסר לי כי ההובלות המבוצעות באמצעותו הן לנמל חיפה בלבד. מכיוון שהייתי מעדיף לייבא דרך נמל אשדוד, אני מעוניין לקבל הצעות נוספות מחברות אחרות. כפי שהבנתי, מי שעובד עם אייל מחוייב לעבוד גם עם סוכן המכס שלו - נדב אלקלעי, האם אני טועה? הפניות לחברות שילוח אחרות לשם קבלת הצעות מחיר תתקבלנה בברכה וכך גם בקשר לסוכני מכס מקומיים. בנוסף, אשמח לקבל המלצות בנוגע לחברות הובלה יבשתית לשם הובלת הרכב בתוך ארה"ב עד לנמל השילוח. תודה רבה וסוף שבוע נעים לכולם. חמי
הודעה אחרונה מאת arik555, -
לבעלי bsa m20
מאת haimy12- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה הבדל בין מנוע 500 ל 600 המנועים נראים אותו דבר איפה ההבדל
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
שלום בסוף השבוע אני כנראה בעזרת השם קונה דודג' דארט עם מנוע 6 צילינדר ורציתי לדעת אם יש למישהו נתונים טכנאים או אולי ספר להשאלה .
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לכל חובבי הפורד קורטינה ו/או מעונינים: פורד קורטינה שנת 82 1600 GL אוטומטית צבע ירוק מטאלי נראית שמורה ביותר הרכב נצפה חונה בראשון לציון לפרטים: 052-3384163 050-9670733
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תושב הצפון ראה אתמול אתמול בצד הדרך באיזור צומת גולני, שלושה מובילים עמוסי רכבי אספנות מישהו יודע אולי לפתור את תעלומת המראה הנדיר הזה?.. ולמי שסבור שאחד ממוזיאוני סטף עבר דירה, אז התקשרתי לברר והם שניהם במקומם במקומם ובאותה הזדמנות אתר האינטרנט של המוזיאון בגן התעשיה http://www.open-museums.co.il/he/tefen/museums/car_exhibition/
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 991 צפיות
האם ניתן לבצע שינוי סטאטוס של הרכב רק במשרד הרישוי בחולון? או שמא ניתן לבצע זאת גם בסניפים אחרים של המשרד? האם ניתן לעשות זאת גם בסניף דואר מרכזי? תודה אלי
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני בטוח שהנושא כבר נדוש אבל בכל זאת האים ניתן לייבא רכב אספנות מאירופה ומה נידרש לכך חוץ מהרכישה עצמה ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מספר חברי מועדון ובני משפחותיהם החליטו לעשות מעשה והם התחילו לחדש את האתר. התהליך עדיין בעיצומו והחברים מתבקשים לשתף את המועדון בדעותיהם ובהצעותיהם לשיפורים. גם תצלומים מארועים יתקבלו בברכה. כתובת האתר:http://www.5club.org.il הערות והצעות יתקבלו בברכה בכתובת [email protected]
הודעה אחרונה מאת asoref, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר ימים של "יישור קו", שכללו בין היתר החלפת שמנים, פלאגים, פילטרים, כבלי-הצתה, פלטינה וכוהל, מצבר חדש, צמיגים חדשים ושיפוץ בלמי התוף והדיסק, הגיע הרגע הגדול... מערכת החשמל נבדקה קודם להתנעה, רק כדי לראות שהכול בסדר ואכן, הכל עובד ותקין, לרבות רדיו ה-AM המקורי ושפריצר מי המגבים, העובד כמין משאבת פומפה עם לחיצת פמפום... היום בשעות אחה"צ, לאחר שחיברתי את מיכל הדלק שעבר ניקוי והחלפת צינורות הגומי לחדשים, הגיע הרגע. בעזרת אבי היקר שסיבב את מפתח ההתנעה, לחצתי על המשנק בקרבורטור עצמו עד שראיתי את פילטר הדלק מתמלא בדלק ושניה לאחר מכן המנוע התעורר לחיים! בעשרים השניות הראשונות עשן הפליטה היה לבן למדי, שכן השמן שהיה בבוכנות לצורך שימונן וסיבוב המנ…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שני מכוניות שרירים אמריקאיות: משהו יוכל לומר לי בבקשה מה ההבדל בין פליימוט בראקודה ל דודג צרגר? תודה.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מחפש מנוע V6 2800 סמק לפורד מוסטנג שנת 73 הפלאפון שלי הוא 0507929278 משה. תודה. ואם ידוע למישהו אפשרות\רעיון מעשי אחר יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 6 אלף צפיות
אוי, תראו מה מצאתי בקלאסיק קאר ובאיזה מצב אומלל: http://www.classiccar.co.il/myclassic/pic.asp?iCat=1&iPic=55 את האוטו הזה רציתי לקנות לפני 13 שנים אבל הייתי צעיר ותפרן אחרי צבא והכסף שהיה לי הספיק בול לקניה. את הביטוח לשנה אבא הבטיח לממן אבל המנוע היה במצב גרוע ופחדתי להתקע בלי כסף לשיפוץ ובלי גלגלים. לא קניתי ותראו מה קרה לה בגללי. ממש כואב הלב. בזמנו, הפחחות והצבע היו מושלמים, כולל כל הניקלים, סמלים וקישוטים. והיום....... אני רק מקוה שבעליה הנוכחיים מתכונן להחזיר עטרה ליושנה! יניב
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הבחורה נוהגת בו יום יום לעבודה-ליראות ולא להאמין-רן http://img97.exs.cx/img97/9467/dscf08993jv.jpg
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בניגוד לאתמול, מזג האויר היום האיר פניו, באופן ספונטני החלטנו אבי שרייבר ואני לנסוע לבקר במוזיאון של אורי סהר בקיבוץ איל. תוך כדי ביקור פגשנו מכרים וצילמנו כמה תמונות, לאלו שמכירים את המקום, וגם בכדי ולגרות את אלו שעדיין לא ביקרו. שוה לבוא !
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי לדעת אם זה נכון שברכב אספנות הנהג והנוסעים לא חייבים לחגור חגורה או שזה נכון רק לשנתון מסויים ,יש למישהו מושג?
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפרוייקט מורכב ... למי שיש מידע על אחת כזו שעומדת , אני מודה מראש אם יינדב .
הודעה אחרונה מאת TheBullFrog, -
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום ראיתי בחיפה אולדסמוביל קאטלס סופרים דגם "ברוגהם", כחולה עם גג סקיי לבן, שנת 84. יש לציין שהרכב היה במצב מפתיע מאוד, עדיין עם צבע מקורי ודהוי. יש לו מעיכה מכוערת בכנף ימין קדמית, אבל חוצמזה כל האוטו נראה שלם, ישר, ובמצב מקורי ביותר, לא עבר תיקונים ושינויים בכלל - דבר נדיר למדי למכוניות האלה שבד"כ כלל בארצנו, חוצמזה שהן מראה מאוד לא שכיח, גם הרוסות לחלוטין ואחרי התעללות קשה. יש בדעתי לפנות לבעל הרכב לברר אולי הוא מוכר... ועכשיו לשאלה הכי נפוצה בפורום: מהו לדעתכם מחיר הגיוני שניתן להציע על רכב שכזה??? והכי חשוב, האם זה דגם הנעה אחורית? (אני לא יודע בוודאות).
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש גיליון חדש של "האבטומוביל" ובו 52 עמודים צבעוניים של כתבות וצילומים בנושאי מורשת מוטורית, מכוניות קלאסיות ורכב אספנות: * תחרות "הגביע הנודד" וסיפורן (המצולם) של שלוש המכוניות - פיאט 500, טריומף ספיטפייר וגאז וולגה - שהתחרו בגמר וזכו בפרסים. * נמרוד אחמימוב מספר על "ברנשים וחיפושיות" ממפגש החיפושיות השנתי שהיה בנתניה. * זמי לוין שוחח עם אפרים אילין על הרכבת וספות בצפת ומפגש של ארבעה בעלי וספות אספנות שהורכבו בארץ * הסיפור המלא על ייבוא אישי של סיטרואן DS שנת 1974 מכפר קטן בצרפת, דרך נמלי הים של מרסיי ואשדוד ונבכי הבירוקרטיה של צרפת וישראל, למוסך משפחתי בירושלים ומשם למודיעין. * בני הספל על הקונסטליישן - אגדה אווירת עם זנב משולש... * ועוד סיפור הסטורי ש…
הודעה אחרונה מאת איל פלד, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה 3 צלחות גלגלים לסאאב . משומשות במצב טוב . 150 שקל . דרור 4931364 - 054
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 3 תגובות
- 925 צפיות
הייתי רוצה לדעת בין איזה שנים יוצרה ,פרטים טכניים ,ואם אפשר כמה בערך הן שוות היום? (אני יודע שאין מחירון לאספנות)
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
http://img163.exs.cx/my.php?loc=img163&image=dscf42986cd.jpg נחל פרס ביום שבת שבוע שעבר בטיול ג'יפים-ג'פס צבאי לשעבר ברשות שוכני המדבר-מי אמר גנוב?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונה מהטיול האחרון ג'יימס דין נהרג באחת דומה אם אני לא טועה-רן http://img161.exs.cx/img161/3995/dscf06764df.jpg
הודעה אחרונה מאת turbo,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 195 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שביט
- davemustaine87
- בן מיכאל
- פריג'י
- Din Ezra
- 00mei00
- RROONNII30
- MIHAEL
- stx
- Alberrto
- נריה991
- Tom78