רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה שמעתי רעשים מוזרים מכיוון מכסה המנוע, וגיליתי שהמאוורר של הרדיאטור אינו מחוזק היטב והוא מסתובב לא רק סביב צירו אלא גם זז קדימה ואחורה. בחזית המאוורר יש בורג, אך כל ניסיונותי לחזק אותו עלו בתוהו - יחד עם הבורג מסתובב גם בסיס המאוורר כולו. החופש במאוורר הוא רציני (כחצי סנטימטר). יחד עם זאת, הצלחתי לסובב את הבורג בכיוון ההפוך (לשחרר אותו). מישהו יודע מה הפיתרון? אולי זה בכלל לא הבורג הזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת מוסך זיסו, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
חדשים באריזה 0522497344
הודעה אחרונה מאת border, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו היה במפגש וצילם תמונות? לא יצא לי להגיע ורציתי לראות מה הפסדתי.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 948 צפיות
שלום לכולם, בטעות פורסם מועד שגוי. המפגש יהיה בחניית איקאה בשבת 12/3/05 בשעה 10 בבוקר. סליחה לאנשי מועדון סובארו אשר הוטעו - בכל מקרה כולכם מוזמנים לבקר. להתראות, כרמל
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- 1 תגובות
- 790 צפיות
בין שעה: 20.00 ל- 21.00 על היסטוריה של מכוניות. איטלקיות . על החיפושית ועל פורש. לידיעת כל המעונינים שמחתי לידע ירון
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
שיירה למפגש.
מאת M.Azulay- 0 תגובות
- 881 צפיות
ישנה שיירה שמגיע למפגשי המועדון מאיזור רעננה. אם יש חברה שרוצים להגיע למפגשי המועדון בשיירה. אני יוצא מראשון אולי אפשר לקבוע מיקום ושעה ונצא ביחד כמה רכבים? אם יש עוד חברים שרוצים לארגן שיירות אפשר לנסות דרך שרשור זה. משה אזולאי.
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עוד תמונות של החיפושית שלי בהמשך למודעת המכירה הקודמת:
הודעה אחרונה מאת D master, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יוכל להגיד לי בבקשה מה המחירון של מוסטנג שנת 70? ואם יש בכלל בארץ... http://www.screensavershot.com/automation/mustang.jpg כאלו דגמים אני לא יודע בידיוק איזה שנה זה
- 0 תגובות
- 708 צפיות
קבלתי תמונות של רכב למכירה ואני רוצה להעלות את התמונות מה"פ לפורום איך אני עושה זאת? ובהזדמנות זו איך מעלים קישור בין הודעות שונות? וציטוטים מכמה הודעות.
ריקשה למכירה-
מאת השושנים-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 7 אלף צפיות
לפרטים-057403404 איתן
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
תודה לנחום על הוספת הקישור מאתר המועדון לאתר שלי www.cars-old.com בברכה ארנון גלס
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מעונין לקנות שנת 88 תודה 0573372004
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקי קורה לי הרבה שאני רואה את הרולס רויס השחורה בתל אביב! אוקי אוטו מדהים!!!! אבל למה למה!!!?!?!?!? לעזעזל הבעלים לא משקיע בה לא צובע לא עושה כלום יש מלא שריטות בצד ימין של האוטו!!!!!! אגב הרבה זמן לא ראיתי את האוטו יכול ליהיות שהוא טיפל בה אבל הפעם האחרונה שראיתי אותו היא הייתה מוזנחת! אז מי שמכיר אותו שיגיד מה הסיבה ואם הוא מוכר.... אז בכמה?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש חיפושית קבריולט בכל מצב ולא במחיר מוגזם..
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, שאלה. למיטב ידיעתי יש חבר במועדון שהוא בעלים של 2 מוסטנגים(ושמעתי גם על קורבט שבבעלותו) משנת 1970, שניהם דגמי Mach1. שניהם אדומות עד כמה שאני יודע. מישהו מכיר\ יודע? איך יוצרים איתו קשר? ואם במקרה מישהו הצליח לצלם את המוסטנג במפגש יום שישי, אני אשמח אם אפשר יהיה לעלות את התמונה לאתר, ככה לראות להתרשם יום טוב מאיר
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
שנת 73 גרמניה נפח 1200, מצב מכני מצויין, אחרי פחחות וצבע. צבע אדום מטאל חדש (לפני שנה וחצי), השקעתי בה מכאנית וחיצונית ולא נסעתי עליה כמעט, (חסרים פסי הקישוט והמצב של כיסויי הדלתות מבפנים לא משהוא), מחיר 6500 יש על מה לדבר מבחינת המחיר! ואפשר לדבר גם על החלפות מעניינות (ג'יפ ישן אולי) ט"ל: 052-5710572 הליקויים בחשמל שהוזכרו במודעה הקודמת תוקנו !!!! כל מי שרצה לראות תמונות ביום ראשון יהיו !
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מספר פעים ראיתי מוסטנג בצבע תכלת באזור צות ההסתדרות ובורוכוב. אבל היום לפנות ערב מוסטנג אדומה מדהימה..ליד "הולמס פלייס". ריפוד שחור סקיי או עור. יש לה קשר לפורום???
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
מחפש רדיאטור לוויליס מנוע 6 סופרהריקן
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
השתמשתי בספריי עמיד חום 1200 מעלות תמונות לפני ואחרי.
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
- 2 תגובות
- 961 צפיות
איפה הוא נפגש ... באתר שלהם כתוב בתחנת דלק פז מול לב המפרץ אבל אין שם תחנת דלק פז
הודעה אחרונה מאת Yehiam, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
חברים יקרים, דף האירועים באתר המועדון עודכן לתקופה הקרובה. אנא רשמו לפניכם, והצביעו עם ארבעה גלגלים ומכוניות קלאסיות כמו כן, נוסף קישור לאתר המושקע והיפה של חברנו ארנון גלאס. צפו ותהנו ... נחום
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
שלום לכולם . אני מחפש צבע אדום עמיד בחום מנוע בישביל לצבוע את הבלוק למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג. תודה
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פעם הציע לי פיאט 600 והיתה לו גם ביאנקינה ופורד קא צור עימי קשר יש לך משהו שאני צריך לקנות. 0573372004
הודעה אחרונה מאת דובי מילר, -
- 12 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם!!! בעוד פחות מחודש אני ואחי רוצים להתחיל פרוייקט ענק של שיפוץ חיפושית כולל כל הפרטים הקטנים! החיפושית שאנחנו מחפשים היא דגם אמריקאי בין השנים 60 ל- 73. אני צריך מכם חברי הפורום את כל העצות שאתם יכולים לתת לי על מנת לעזור לי לסיים את הפרוייקט הזה בהצלחה! אחי הוא מכונאי מצויין (אולי בין הטובים בארץ) ויש לי עוד הרבה בעלי מקצוע שאני מכיר (פחחות וצבע...) שהם כבר מנוסים בשיפוץ שכזה. רציתי להתייעץ אתכם ולשאול אתכם מספר שאלות! א) עד לאיזה גובה מותר לי להגביה חיפושית (אני מתכנן לעשות אותה יחסית לחיפושיות אחרות גבוהה) ואיזה גודל של גלגל הכי גדול אני יכול לשם לה? אני רוצה שתראה כמו רכב שטח קטן כזה... משהו מדליק!! ב) אני רוצה לעשות סאנרופ לחיפוש…
הודעה אחרונה מאת asafk, -
ביום שישי התקשרתי לחנות ונאמר לי שהם הפסיקו להתעסק עם רכבי מיני איפה עוד אפשר להשיג חלקים בארץ?
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה זה הרכב הזה? מזכיר את הקורטינה...וקצת סובארו פשע... http://us1.webpublications.com.au/static/images/articles/i24/2438_8mg.jpg
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להיכנס לתחום האספנות באמצעות מיני מיינור, היות והיא נראית לי כרכב מתאים מבחינת עלויות, חלפים זמינים, ופשטות מכנית. מעוניין לקנות רכב במצב סביר (רצוי שיוכל לנסוע) ולשפץ אותו בעצמי. אשמח אם תסברו את אוזני לגבי הרכב, דגשים, אזהרות, ואקזמפלרים שעומדים למכירה שאתם מכירים. רקע עלי: בן 22, סטודנט בעל הכנסה קבועה סבירה, ידע בינוני מינוס במכונאות, חוש טכני טוב, לומד מהר, רגיש, ספונטי ובעל חוש הומור. אני לא צריך את הרכב לצרכי לתחבורה היות וכבר יש לי מכונית לצרכים אלו. תודה מראש, ליעד
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
עזרה בזיהוי
מאת Yishay- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב עומד בחצר פרטית בפרדס-חנה. בערך בשנת 1965 הוא הובא לשם ע"ג סוס ועגלה בתור משחק לילדים. לבעלים אין כל פרטים נוספים ...וכמובן לא ניירות. לרכב חסרים :מנוע,גיר,אקסים,וחלקי פנים שונים.(פרט לכך הוא שלם) שימו לב למצב הטוב של המתכת לאחר שנים כה רבות באויר הפתוח. מישהוא יכול לזהות מה זה ? ישי
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 5 אלף צפיות
שימו לב לרכב שצץ פיתאום. פז'ו 404 סטיישן, שנת 1969, יד ראשונה, נמכרת כי סבתא(לא שלי..) יורדת מההגה אחרי עשרות שנים של נהיגה. הרכב עבר 200K ק"מ בלבד והוא מטופל כל השנים בקפדנות וחנה תחת סככה. הרכב עם טסט לחצי שנה. שתי בעיות יש עם הרכב: האחת, הוא בראש פינה השניה, הוא יודע לקבל הוראות רק בהונגרית... ולמען הגילוי הנאות: אין לי קשר משפחתי עם בעלת הרכב אלא נתבקשתי על ידי חברים משותפים לעזור למכור אותו (בהתנדבות...). בהתעיצות עם מבינים מהמועדון אנחנו מעריכים אותו בכ 15K שקלים. נא לפנות אלי בה"פ אבל רק בהצעות רציניות
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סרט ישן מהארכיון על חיפה. אפשר לראות שם יופי של רכבים ישנים מהתקופה http://w3.castup.net/JFA/FilmsScreen.asp?NFilm=format%3Dwm%26s%3D9D4EAC11D871462A84C2388E574A44AA%26ci%3D17458%26ak%Dnull%26ClipMediaID%3D23280 ==================== Ford Prefect 1949 פורד פריפקט 1949
הודעה אחרונה מאת ירון, -
-
מי מחובר 2 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 233 אורחים (הצג רשימה מלאה)