רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר שחיטטתי באתר משרד הרישוי הבריטי, ולמדתי את המידות הנכונות של לוחיות רישוי בריטיות (אחרי ספטמבר 01', לפני ספטמבר 01' ולפני ספטמבר 73'...), נשארתי עם אותה שאלה שלשמה נכנסתי לשם. לבריטים לא אכפת מאיזו שנה המכונית שלהם? זה נשמע לי לא סביר עד מופרך. לצורך העניין, מרצדס 230E W123 עם B Plate וללא ציון שנה - איך ניתן לדעת מאיזו שנה היא, אם לא מצוין בשום מקום? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת בטאמן 16V, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לצערי הרב, כולן במצב של חלקים...... אי שם במושב בצפון מסתתרות להן 3 פרינץ 1000, אשר שייכות לבעליה לשעבר של הפרינץ שלי. כשקניתי את הרכב, הוא מלמל משהו לגביהן ולאחר שיחה איתו אמש, הוא אמר לי במבטא צרפתי, אי שם מפריז "ליאור מון-אמי, היה שלי, עכשיו שלך, לך קח מה שאתה רוצה, קח אפילו את כולן הביתה" כרמל ואנוכי השכמנו קום ונסענו היום לבקר את המכוניות, מצוידים בארגז כלים והרבה ציפיה ומוטיבציה. לאחר חיפוש של כמה דקות מצאנו אותן מוסתרות במקום שאין שום סיכוי להגיע אליו לבד, אך כבר ממבט ראשון ניתן היה לראות שאין סיכוי לשפץ אותן... המצב ההתחלתי שלהן, רע מדי.. אי לכך ובהתאם לזאת, שלפנו כלים מארגז הכלים וכאחוזי אמוק פירקנו את כל מה שהיה אפשר לפרק בין היתר בשלל, א…
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- 1 תגובות
- 860 צפיות
אם יש למשהו ספרות ל bsa a50 בכדי שאני יוכל לשפץ
הודעה אחרונה מאת Duc, -
- 0 תגובות
- 944 צפיות
לחלקים בלבד!! פיאט 131 1979 1600 4 הילוכים + מזגן מקורי כולל סמלים, מושבים גלגלים פלסטיקים מכניקה והכל. למכירה!! צלצלו 0546-478606 .
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
עזרה בזהוי
מאת Guest shlomimycars- 2 תגובות
- 954 צפיות
מדובר ברכב כנראה אמריקאי שלא הצלחתי למצוא את שמוא בשום מקום אם משהו יודע את הדגם או החברה או פרט כלשהו זאת התמונה היחידה שיש לי תודה מראש שלומי
-
אישור מוסך מורשה
מאת ירון- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הבנתי שמוסכים לא כל כך ששים לטפל ברכב ישן ובכל זאת ... איך משיגים אישור מוסך מורשה לטסט עבור רכב שלא היה על הכביש 10 שנים ? (דוגמא: האם יש לבצע את הטיפול ואחר כך לגשת ?) תודה
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב מחפש איזטה, רצוי עם רשיונות, או מנוע בלבד, בכל מצב בתודה אורן טל. 0544-400604
הודעה אחרונה מאת oren, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
במהלך חיפושיי אחרי מועמד ראוי, מצאתי את האקזמפלר שבתמונה. הרכב יוצר בתע"ר - רק לא ידעתי שיוצרו שם ג'יפים אחרים מ CJ8. ועכשיו נותרה ההתלבטות - זה CJ6 או CJ7?
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 0 תגובות
- 935 צפיות
מי שמעוניין שישלח לי הודעה בפרטי
הודעה אחרונה מאת חיפושית צהובה, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זקוק לביטוח לרכב אספנות. יש המלצות היכן לבטח? אני מחפש מקום עם שירות טוב והוגן, מקום אמין. מישהו שמע לגבי לוצקי-להב? תודה
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
סמלים לאלפא רומאו חדשים (לגריל או למכסה אחורי קוטר 55 מ"מ כמו בכל הדגמים הישנים ג'וניור ספיידר וכולי...) 90 ש"ח 052-8800616
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה ג'יפ CJ5 מודל 1958 אזרחי. מצב נסיעה, טסט לחצי שנה, מצבר חדש (6 וולט) מוכר כרכב אספנות. חיים - 0528-484815.
הודעה אחרונה מאת ron_mazda323-f, -
פעילות מועדון החמש 1 2
מאת דרור- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מצטער שקראתי את השישרור "תוספים לדלק " מאוחר מידי , ובאמת יש גם לי מה לומר בנושא : לעצם עיניין חברי מועדון ומי שאינו חבר . חברי המועדון מממנים את פעילות המועדון שכוללת משרד , הפקת אורעים , טיולים ובין היתר מידע לחברים במפורסם בצורת הרצאות , קלאסיקון וכתבות באובטומוביל . כמוובן וכל בר דעת יכול להבין שפעילויות אלו עולות כסף . והכסף ברובו הגדול מגיע מדמי החבר של חברי המועדון . לכן - כל בר דעת ובמיוחד שאינו חבר מועדון צריך לקבל בהבנה כי פעילויות המועדון הם לחברי המועדון ולא מכיוון שיש שם סנובים או גאוותנים וכ' . אלא , מכיוון שהם משלמים דמי חבר ובזכותם קיים המועדון ועבורם . מאוד נחמד לרצות שעל חשבון המועדון שדואג לכל הפעילויות שמניתי ירכבו ב…
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
- 1 תגובות
- 879 צפיות
אם מצאתי רכב אספנות שאני מעוניין לקנות אבל אני לא יודע מי הבעלים שלו ואין לי איך להשיג את המסמכים שלו יש דרך לגלות מי הבעלים? או ליצור איתו קשר דרך משרד הרישוי? נדלקתי על כמה מכוניות ישנות שראיתי בעיר(ב"ש) ואני גם רוצה לחדש איזה רכב בשביל ההנאה אם הייתי לי מצלמה הייתי מעלה לפה תמונות אבל אין לי, אני חושב שראיתי קורטינה, איזה מרצדס ישנה אוטומטית ועוד רכב אספנות בילתי מזוהה.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מושלמת !!!שנת 73 גרמניה נפח 1200, מצב מכני מצויין, אחרי פחחות וצבע. צבע אדום מטאל חדש (לפני שנה וחצי),אפשר לדבר גם על החלפות מעניינות (ג'יפ ישן אולי), לאחרונה הוחלפו השטיחים בכל הרכב(צבע אדום) וכיסויי הדלתות והצדדים האחוריים חודשו מעץ דקורטיבי (ממש יפה)+ שיפוץ מערכת החשמל+ מצבר חדש, + טסט מלא לחצי שנה!!! ט"ל: 052-5710572.תמונות ניתן לראות כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=26656 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=26655
הודעה אחרונה מאת D master, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 806 צפיות
לכל המשתתפים והקוראים שלום. כפי שאתם רואים בצעתי רה-ארגון ב"דביקים" על מנת להוריד מהעומס וכן לפנות מקום ל"דביק" חדש שיכלול מידע על אירועי פסח וסביבותיו. הדביק הזה "ישתחרר" אחרי פסח. אז אתם מתבקשים למלא אותו תוכן. איחדתי את המידע על הפורום ועל המועדון. בידידות בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
למכירה ביואיק
מאת שחרוש- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ביואיק ריגאל 82 מנוע 8צילנדר 2 דלתות רכב עצבני א. החלפה לפרטים 057-8781430
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לצורך פרויקט חדש, אני מחפש פרינז 1000 בכל מצב, מכל שנה, במצב סביר ומעלה. לא חשוב תקינות מנוע/מכאנית/מתלים וכו'. רשיונות, חובה..... בתודה מראש, ליאור 054-4554944
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
רכב אספנות שעדיין לא עבר טסט והצבע שלו שונה ממה שרשום ברשיון מה סדר הפעולות ? תודה
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 7 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
צבע לבן. בלי מזגן . אחרי תאונה בצד שמאל דלת וכנף אחורית. במצב נסיעה עם טסט עד סוף יוני ידית גיר אוטומטי ברצפה. רשום כאספנות. טל 0544467384
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
עבדכם הנאמן מביא לכם גם השבוע תמונות ממפגש מועדון החמש מרכז. כמובן שכל המספרים נמחקו ומקווה שתפסתי במצלמתי את מרבית הרכבים. תהנו:
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
מי מאלו שהיו בהרצאה על הצורך בתחליפי עופרת,יוכל להעלות סיכום קצר ,תודת כל אלו שפיספסו תהיה שלו.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ב.אמ.וו r60 מודל 71 חדש לחלוטין האופנוע פורק ושופץ לגמרי ... לרציניים בלבד 052-3997662 http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=3&sub_id=5&ad_id=4294http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=3&sub_id=5&ad_id=4294
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכניסה דרך שער 4 בלבד. רצ"ב מפת האוניברסיטה http://www2.tau.ac.il/map/unimapl1.asp
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעונין לקנות את אחד האופנועים מצל'ס 500 סמק או bsa טווין איזה כדי לקנות מבחינת אמינות וזמינות חלקים
הודעה אחרונה מאת udi07, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב ברשותי רנו 5 מודל 1986 עכשיו אני רוצה לעשות לפנסים הקידמים משקפיים איך אפשר לעשות את זה? ואיך אפשר לעשות גריל מפיבר תודה לעונים שי.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
רכשתי המיטב כספי רנו 5 gt טורבו,הרכב זקוק להמון שיפוץ,המנוע שלו גמור לגמרי,הרכב זקוק לצביעה ותיקון חלודות,כמו כן לתיקון חלקים פנימיים כמו דשבורד סדוק וכו'. הדגש שלי זה חזרה למקרויות,סמלים מדבקות חלקים מכאניים (למעט מערכת קירור המנוע),המטרה שלי שהרכב יהיה כמה שיותר מקורי. הצעדים הבאים הם: 1.הזמנת מנוע GT מקורי מיבוא. 2.שיחזור מערכת החשמל. 3.תיקון קוסמטי חיצוני של הצבע החזרת החלקים המקוריים (אני עושה מאמץ להשיג את הג'אנטים המקוריים). 4. תיקון הריפוד והדיפונים הפנמיים. 5.סמלים מקוריים ומדבקות הצד.(מי שיכול לעזור לי בזה זה יהיה מצויין). הוספתי תמונות להתרשמות החברים,מצטער על האיכות זה של פלאפון,בהמשך אני אצלם תמונות יותר איכותיות. מי שחושב שהו…
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
עזרה בזיהוי רכב. 1 2
מאת urime-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
נצפה רכב ספורטיבי, המחנה בחניה סגורה. כנראה לא זז כבר כמה שנים. הרכב היה עם כיסוי עליו אבל הצלחתי להציץ מתחת לכיסוי. היה לו רגיל עם פנסים שדמו קצת לפורשה. על הגריל היה רשום Caravelle, משהו כזה. הרכב לבן עם לוחית רישוי 6 ספרות. הרכב לא רשום כרכב אספנות (על פי הלוחית). אשמח אם תעזרו בזיהוי. אוכל לתת תמונות בקרוב.
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נזכרתי שצילמתי הרכב לפני כמה זמן... מישהו יכול לזהות את הרכב?
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
תמונות ראשונות משיפות מרצדס 280 קופה w123 מודל 1978. אם מישהו יודע על מרצדס w123 בפירוקיה (אני לא חייב קופה אפשר גם 4 דלתות) אני אשמח לקבל פרטים. גיא
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN,