Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליפי עופרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון בקר טוב

כנראה שחלפה תקופה ארוכה מאד מאז קראת את תקנון האגודה שאתה כה מתימר להיות בין מנסחיה וכותביה ....אז אני בכל זאת מרשה לעצמי להפנותף שוב לתקנון לסעיף 12 בכללותו ובמיוחד לסעיף 12.7 וזאת על מנת לא להשחיר פניך ברבים בציטוט הנאמר.

לנושא האדמינסטרציה.....צר לי אין איזכור הנושא

אז שתהיה לך שבת נעימה וקריאה נעימה

מנחם

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בני, אני עדיין מתקשה להבין איך וויכוח נקודתי ביני לבינך הפך למלחמה רבתי.

סה"כ ביקשתי להזכיר ברש גלי את המקרה המפורסם אשר כמעט וקיפד את חיי האספנות בארץ (ואני מתכוון לאנשים כמוני עם כמות גדולה מאד של רכבי אספנות שאינם במצב נסיעה). ואני חושב שכדי למנוע מקרה כזה בעתיד צריך להמשיך להזכירו ולהזכירו... (רק חבל שמכאן הפך הנושא להיות - האם מר בני הספל מבצע את תפקידו כראוי - ואני בכל מקרה איני תומך בשום התקפה עליך של חברים אחרים).

למר ניר - אנחנו נשב יחדיו על התקנון ואז נרד לעומקו של עניין !!!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

חבר'ה, אני אמנם לא חבר וועד ואפילו עדיין לא חבר מועדון (למרות שאצטרף כנראה עם המשכורת הבאה...) אבל בבקשה - אני לא חושב שיש מקום על דפי הפורום לכל הוויכוחים המשונים האלה !

די ! מספיק !

השרשור הזה הוא אחר ממליון בסגנון שכבר קראתי מאה פעם ורק מעכיר את האווירה !

מרוב :agrue: אני כבר:loco:

אשמח להיות התגובה האחרונה בשרשור המעייף הזה.

ולסיכום: http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=%22lead+substitutes%22

אודי.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

גם אני איני חבר במועדון ובכל זאת תרשו לי לתת תגובה מהצד לכל ההתנצחויות שלכם.

גם אותי מעניין לדעת על תחליפי עופרת.

אבל

אני מבין שהרצאה שניתנה לחברים במועדון, היא הרצאה לחברים. זה שההרצאה היתהפתוחה גם ל"תיירים" לא אומר שעכשיו צריך לפשוט את העור של מישהו כדי שזה יתפרסם באתר. הוא בעל המידע, והוא יחליט באיזה אופן לפרסם אותו ולמי.

זה קיים באינטרנט מלפני 10 שנים לכולם - אז במקום לעשות עלייהום,תפרסמו קישור.

כבר נאמר שזה יתפרסם בעלון שיופץ לחברים, אז למה אתם לא מבינים ובכל זאת ממשיכים לשפוך את הדם למישהו שמחליט באיזה אופן הוא רוצה לפרסם את תוכן המידע שהועבר לכם.

אני לא חבר, ולא מכיר כאן אף אחד מהחברים, ובכל זאת אני מביע שאט נפש מהתנהלות הדו-שיח שלכם.

ואגב הצעה - אפשר להעביר תקציר המידע באמצעות אימייל לחברים בלבד. הרי כשנרשמתם מסרתם אימייל, ואם ירצו יוכלו לשלוח לכם.

אני אגב מנוי לעלון כלשהו (לא מתחום הרכב) ואני מקבל את תוכן העלון באימייל יומיים לפני שהוא מגיע אלי בדואר.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מסכים 100% עם אבי. אני גם רציתי להגיע להרצאה אבל לא הצלחתי, זה הפסד שלי (בדיוק כמו אותם טיולים שאני לא יכול להגיע לכולם). מה שכן, הציעו פה הרצאה חוזרת למי שהתאריך לא התאים לו, אני בכל מקרה אשמח אם יצליחו לארגן הרצאה נוספת.

פורסם

ירון: את הנושא "האם בני הספל ממלא את תפקידו" אתה פתחת..

אבל מי אני שאומר לך לקרוא שוב את מה שנכתב עלי על ידך ועל ידי אחרים.

וביחס לבקשה "מספיק ודי".

אני לא חושב שמספיק ודי.

פגיעה בי כנושא תפקיד או לא נושא תפקיד היא לא עניין של "מספיק ודי".

אולי כדבריו של ירון, צריך לדוש בזה שוב ושוב. כי זה דבר שאני לא יכול לעבור עליו לסדר היום. לא על דבריו של ירון ולא על דברי אושרי. כי הם השמיצו אותי אישית כנציג המועדון (למרות שאני לא מתימר להיות כזה). והגיע הזמן לחשוב פעמיים לפני משפטים של משה ושל אושרי ולפני האשמה במשוא פנים של ירון, ובכלל לפני הפיכת הפורום כבמה להשמצות על נושאי תפקידים במועדון, להבדיל מביקורת.

אז כשמדברים על מכון התקנים, דבר שפוגע בכיס שלנו, זה "הרס המועדון האספנות וכו'" אבל כשמשמיצים אדם שהוא , לדברי המשמיצים, נציג מועדון, כלומר אדם שבס"ה מתנדב לעשות עבודה עבור כולנו, זה לא חשוב...כי זה רק פוגע באדם, לא בכיס...

ולגבי "הרס האספנות", נו באמת..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני - אני מבין שסף הרגישות אצלך נמוכה - ולכן קשה להעיר לך. כן כן גם אני מאד נפגע באופן אישי כאשר מוחקים תגובה שלי - שלדעתי האישית גם נוגעת לעניין ואשר נוסחה בצורה תרבותית !!!!!

מה גם שעשית זאת בעבר - וכל זאת בהקשר למקרה שאתה באופן אישי אף פעם לא הבעת את דעתך עליו!!!(וכבר התווכחנו על כך בעבר - אבל בדיוק כמו שאתה מרגיש שאני פוגע בך - כך אתה פוגע בי!!).

לעניין הפגיעה באספנות - בני, להבדיל ממך אני מחזיק עשרות כלי רכב ואצלי כל שינוי קטן, הוא נזק גדול. להבדיל ממך שהינך מחזיק רכב אחד - וגם אם הביטוח יהיה 10000 ש"ח בשנה - אתה תשלם!!!!, שלא לדבר על כך שלך תמיד יש טסט בתוקף - אז מכון התקנים ממש אבל ממש לא נוגע לך!!!!

עכשיו אתה מבין את כאבי - ואל תדון אדם עד אשר תעמוד במקומו!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בני - הגיע הזמן לנעול את השירשור הזה. הוא מיצה את עצמו, ועכשיו פשוט מתחיל לגרום נזק.

אני מבין שבתור מנהל פורום המעורב בעצמו בנושא אתה תהיה חשוד בשיקולים זרים, אז בא ונאמר שיש קריאה נרגשת של חברי הפורום לגמור את זה כבר.

הצעה נוספת - תמנה לך עוזר - זה מקובל בשאר הפורומים כאן. הוא בטוח היה נועל מזמן...

מילה לירון - ע"פ כללי Carsforum, כל ויכוח ומחלוקת עם מנהל פורום בנושאים של מחיקות וכו', דינם להתברר בהודעות פרטיות למנהל. אנא חסוך את הנושא מכלל הציבור. ראה סעיף 1 במצ"ב.

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=1051

די, מספיק.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
בני - אני מבין שסף הרגישות אצלך נמוכה - ולכן קשה להעיר לך. ואל תדון אדם עד אשר תעמוד במקומו!!!

ירון,

נראה לי הההרצאה בנושא הדלק תידלקה אמוציות ישנות שלא קשורות למנועי רכב. הנושא גלש לפסים אישיים לחלוטין שממש אינם שייכים לנושא "תחליפי עופרת".

אינני חושב כמוך שאין למנהל פורום כלשהו זכות למחוק הודעות, ראייתו כללית, אובייקטיבית, ולמעשה המחיקה היא חלק מתפקידו.

אינני רוצה להתערב בנושא האישי שביניכם, אך לאמר שאצל בני סף הרגישות נמוך???????????

הוא הרי גם "עושה למען" ומאידך מואשם על ידי כל אחד מאיתנו השכם והערב. נו די.

בואו נשלח הודעות פרטיות בנושאים הפרטיים, והודעות בפורום כשהן מיועדות לכלל.

תודה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...