Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מרצדס 280 קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול,כולכם צודקים.יש מצבים שלפעמים עדיף לתת לאוטו למות בשקט...מאשר להיכנס להרפתקאה שסופה מי ישורנו.לפני 13 שנה קניתי ב 200 שקל אופל רקורד 59 מזוג נחמד ממושב קידרון,העברתי בעלות(!)וגררתי אותה למוסך של חבר,וכשהיתחיל שלב הפירוק,ראינו שהאוטו באמת במצב קטסטרופלי,והחלטנו לא לשפץ אותו אלא לפרקו.עם כל הצער,בראייה לאחור,זה היה מהלך נבון,ראשית ערך האוטו-מאחר וזו לא מכונית נדירה או יקרה,וגם לא מהנה במיוחד לנהיגה,ושנית היינו בפיתחו של בור ללא קרקעית.גם אם נשמעת ביקורת,לא צריך להתנפל על המבקר.פעמים רבות עדיף "לרדת" מפרוייקטים,ולשכנע את האיש שלא כדאי לו להיכנס לזה,מלהתחיל בשיפוץ,להשקיע אלפי שקלים,וליזנוח באמצע,מה שיכול לגרום לאותו אדם לרדת כליל מהתחביב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרחי, והמשפט שבחתימה שלך לא היה יותר מתאים למה שרשמת :wink:

דיברתי פעם עם איזה בחור שאוסף מכוניות. והא שאל אותי איזו מכונית הייתי רוצה, מה החלום שלי. בלי היסוס עניתי AC קוברה... התשובה שלו היתה "הAC היא לא מכוית אספנות, כל מה שאתה צריך בשבילה זה פינקס צ'קים...

כמה שזה נכון.

לפעמים אנשים לא יודעים להבדיל בין מכוניות אספנות לבין מכונית אקזוטית.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...