רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
בדיקת מעבדה
מאת ninja- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי רכב מודל 75 בספטמבר 2001 הפקדתי את הרישיונות וברישיונות הורודים שקיבלתי רשום שרכב מעל שנה ללא רישויי יצטרך לעבור בדיקת מעבדה האם כשאני אלך להפוך את הרכב לרכב אספנות אני עדיין אצטרך בדיקת מעבדה או שזה מבוטל אוטומטית
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 836 צפיות
שלום לכולכם לאור התמונות היפות שמידי פעם מישהו מצלם מהמפגש בימי שישי .(ותודה לכל הצלמים) אולי נפתח שירשור קבוע ? כל יום שישי מישהו יצלם תמונות מהמפגש "במרכז ובצפון". לתגובתכם... ירון
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
התנצלות
מאת SuBaRu_MaN- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתנצל מקרב לב בפני מר לירון יריב ואביו, מר גבי יריב. בהודעתי בקשר להשקת הקורטינה רשמתי עליו דבר שלא היה צריך להרשם, ואני מתנצל. אני למדתי את הלקח שלי לבאות.
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קטנה , יפה , נדירה ושלמה bianchina 500 e.mail - [email protected] tel. 03/5475455
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 32 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לכל החברים שלום, להלן תוצאות הבחירות באסיפה השנתית שנערכה אתמול (30.3.05): חברי הוועד הנבחר (לפי סדר א"ב): מתניה הלוי, בני הספל, זמי לוין, צביקה מרגלית, ניר מנחם, נחום קדמיאל ומשה שטיין. יו"ר הוועד ייבחר בישיבת הוועד הראשונה (כנהוג). יו"ר ועדת ביקורת: משה מצא חברי ועדת ביקורת: אסף בקר (עו"ד) ורוני רוזנברג חברי בית-דין חברים: שלמה גדרון (עו"ד), גיל דבורה (עו"ד) ויורם סילבר הפורום יעודכן בימים הקרובים בנושאי הדיון המרכזיים.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 עוקבים
- 41 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הזמנה להשקת Ford Cortina MK3 XL 1974 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה-1 באפריל בשעה 17:00, בו יושק רכב פורד קורטינה MK3 XL משנת 1974 מתוצרת אנגליה שעל שיפוצו שקדו חברנו החדש יריב לירון ואביו גבי. האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו " מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה) רמת אביב. נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש, יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית. להשקת הרכב יובא בקבוק שמפניה. הלז לא יישבר על הצבע הטרי של מכונית האספנות אלא ייפתח לשמחת המשתתפים. לבאים עם רכב רגיל אבקשכם לא להחנות רכבכם בחניון אלא מחוצה לו, וזאת על מנת לאפשר לבעלי רכבי אספנות בל…
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הנה כמה תמונות של הרכבים של חבר שלי מצטער שאתמול לא הצלחתי לעלות אותם.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
סתם צרפתי תמונה של הוולו הראלי הקוניקה והמץ(METZ?).... רובם ילידי 1974 ( הקוניקהAUTOREFLEX Pכנראה ילידת 1967)
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
שלום לא מזמן עברתי ליד בית וראיתי אופל מנטה זרוקה וזקוקה לשיפוץ. אני כמעט בטוח שהיא שנת 74 75. בקיצור היא שמה כבר הרבה זמן ללא תזוזה ורציתי לדעת לפני שאני הולך לדון עליה עם הבעלים כי היא מוזנחת כבר הרבה זמן אז אני רוצה לדעת מה מחירה בערך שהבעלים יבקש. תודה. תודה.
הודעה אחרונה מאת wsw2, -
- 0 תגובות
- 896 צפיות
למכירה ספר סאאב 99 מפורט ביותר , כמה מאות עמודים במצב כחדש !
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי 2 בעיות. 1.החלפתי משאבת בלם אחורית באופל קדט 66, למרות חיזוק חיבור צינור המתכת לגוף המשאבה וחיזוק פיית ניקוז האויר יש דליפה קטנה ואיטית של שמן ברקס משניהם ( רטיבות המופיעה אחרי מספר שעות גם אם הרכב לא בשימוש. כיצד ניתן לפתור זאת אני חושש שחיזוק בכוח רב יותר יגרום נזק שכן כבר חיזקתי בכוח רב. 2. עשיתי שיפוץ ראש מנוע והחלפתי אטם ראש . בוצעו כל החיזוקים על פי הספר ע"י מפתח מומנט. עכשיו לאחר 3000 בצד בו מצוייים מעברי המיים מופיעות טיפות מיים קטנטנות מדי פעם, אין מים בשמן ולא שמן במים. מה יכולה להיות הסיבה שמיים יוצאים דרך האטם? ומה ניתן לעשות חוץ מהחלפת אטם שוב ( ואם חלפה איך להבטיח כי זה לא יקרה שוב).? תודה מור.
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הנה כמה תמונות של מכוניות אספנות של חבר שלי למען האמת אני לא יודע אפילו מהן! גם לא צילמתי את כולן,כפי שהבנתי מימנו יש לו עוד פג'ו 204 ו גם איזה גיפ צבאי ישן אני אצלם ואפרסם גם אותם!
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תהנו.
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 999 צפיות
שלום האם מישהו שמע על פורד כזו? אני מקווה שהאיות נכון. מה שידוע לי שרכב זה יוצר ב48.49 אם יש תמונה או קישור תודה
הודעה אחרונה מאת ליאור פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
ובמידה ולא אשמח לזיהוי
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
-
- 1 תגובות
- 967 צפיות
קיראו בקישור הבא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3066161,00.html ותבינו את יכולתיה ואמינותה של סוכנת הביטוח חמדה גלאט פבריקנט. את הניצחון שהיא השיגה ללקוח בעל משאית מול חברת הביטוח, היא תשיג גם במקרה של רכב אספנות "לא עלינו". מספר הטלפון במשרדה הוא 03-5357903
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
זוכר מי היה היבואן או נותן השרות למכוניות הילמן בשנות 70 אולי נשאר שם כמה חלקים
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
האם יש עוד רכבים פרטיים עם מנוע ונקל מלבד NSU RO80 ומזדה RX-8?
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
המכוניות הראשונות היו שחורות. מי יודע מתי ואיזה חברה הוציאה מכוניות לבנות ומאוחר יותר בצבעים שונים? רצוי להביא הוכחות מהאינטרנט.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 0 תגובות
- 751 צפיות
ויוצאים לטייל בשבת http://www.m-c.org.il/forum/forum_posts.asp?TID=122&PN=1
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 1 תגובות
- 845 צפיות
רכב עם לוחית בעלת 6 ספרות שמתחילה ב43 איזה שנת יצור?
- 1 תגובות
- 936 צפיות
היום ב-(yes ) בשעה : 21.00 ערוץ 38 שיפוץ של שברולט 1956 זה כדאי. ירון
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
איזה אלפא זאת? 1 2
מאת שטנגה-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מעונין לדעת האם שווה להשקיע בסוג זה?
הודעה אחרונה מאת Tazio, -
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
פח עדיפות ל1300 אבל גם 1500 תתקבל בשמחה עדיפות לפני שיפוץ נירות חובה
הודעה אחרונה מאת eljon, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאור אילוצים אישיים וטכניים של חלק מחברי המועדון (אנחנו לא הרבה...), אנו נאלצים לדחות את המפגש השנתי. המפגש ייערך בחודש מאי (מועד מדיווק יפוסם בהמשך). עד אז נספיק לחזור (אי"ה) ממפגש ה NSU הבינלאומי ה- 25 (ראו www.nsu.nl), ונוכל לחלוק עימכם חוויות. עד אז להיתראות, כרמל
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
מחפש רנו 4
מאת ninja-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 724 צפיות
מחפש רנו 4 לא חשוב מודל העיקר שתיהייה במצב נסיעה לשימוש יומי
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מי שלא היה - הפסיד! נכנסת תחת ליווי של אסקורט (הבנתם? אסקורט-אסקורט? נאם-נאם... לא משנה...). בתפקיד המלווה: משה "טאסות" אזולאי. בפוזה קרבית "האגזוז! האגזוז!" ונהמת מנוע מתוקה... ורק אחרי שלירון יצא מן הרכב הוא סוף סוף יכל להתמקם. הפאשלה הראשונה: בקבוק שמפניה נפל חלל בטרם עת. ניתן לראות את הפיה מתחת לרכב.
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי שברולט בלאייר שנת 56 ואני מחפש גיר אם יש איזה כיון אני ממש מעונין .מכוניתי נוסעת ושמישה לאורך כל ימי חייה.וחלקי חילוף נוספים יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=77&ad_id=4419 רכב מ ד ה י ם ! צבע כחול מדהים ביותר מנוע 1600 אם שיפורים קלים במנוע וגם ג'נטים 14'' ניקל לדעתי קצת יותר מדי כסף בהמשך יהיה תמונות נ.ב. מה משקל של הפורד הזו?ומה הספק שלה?
-
עזרה בזיהוי
מאת Guest shlomimycars- 1 תגובות
- 992 צפיות
משהו יודע של מה הטסה הזאת ומה זה בכלל הסמל שעליה אני לא ראיתי סמל כזה על אף מכונית תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת sun34,