Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לנמרוד - אני חושב שלא ממש הבנת - אבל ישנה מחלוקת מאד בסיסית - חלק מהחברים מרוצים מהמצב הקיים (מועדון קטן, חברי, משפחתי שכולם מכירים את כולם). וישנה האסכולה השנייה (שגם אני נמנה עליה) שמעוניינת בהפיכת מועדון החמש לגוף ציבורי (רחב וגדול ככל האפשר) הכולל בחובו את מרבית העוסקים בתחום האספנות, על כל רבדיו.

נכון מאד! ! !:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

אינני בטוח שנמרוד "לא ממש הבין",

נראה לי יותר שהוא מנסה להציג דרך של פשרה, ואיזו אפשרות לפתרון של הבעיה הנוכחית של השבוע שעבר. למנוע קרע שעלול עוד יותר להיות בעוכרי הנושא גופו.

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עברתי על השירשור כולו ואין ספק שעבור חלק מן הכותבים בו הנושא ממש אמוציונאלי.

מבלי להכיר את הבחור , אני מוכרח לציין שאני מזדהה עם עמדותיו, אופן התנסחותו ורגשותיו הכנות של ירון פ. לא ברור לי איך אתם (קובי ובני ) לא יורדים לסוף דבריו וסבורים שצריך ישר להגן על המועדון ולא משנה מה נטען כלפיו.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
עברתי על השירשור כולו ואין ספק שעבור חלק מן הכותבים בו הנושא ממש אמוציונאלי.

מבלי להכיר את הבחור , אני מוכרח לציין שאני מזדהה עם עמדותיו, אופן התנסחותו ורגשותיו הכנות של ירון פ. לא ברור לי איך אתם (קובי ובני ) לא יורדים לסוף דבריו וסבורים שצריך ישר להגן על המועדון ולא משנה מה נטען כלפיו.

חצקל, אתה באמת עד כדי כך חושב שירון הוא היחיד בשטח עם "רגשות כנים" ועמדות?

אז יש לי חדשות בשבילך. גם קובי וגם אני יורדים לסוף דבריו ומבינים טוב מאד את עמדותיו של ירון פרץ. זכותנו (תתפלא) לא להסכים עם העמדות שלו. אז שיהיה לך כן ברור...גם לנו יש רגשות כנים ועמדות.

ואם אתה חושב שאנחנו מגינים "ישר" על המועדון, אז אתה כנראה לא ירדת לסוף דעתנו...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...