רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה גיפ' מדגם CJ-5 (המעוגל), 1955 - מסדרת הייצור הראשונה של הדגמים הללו. לרכב יש ניירת מסודרת, 5 ספרות רישוי (לוחית מעניינת דרך אגב). הגיפ' שלם ולפני כ-שנתיים אפילו הנעתי אותו. כרגע הוא אינו במצב נסיעה - כך שתחסכו ממני את השאלה הנ"ל. נדרש שיפוץ מלא בכדי להביאו למצב טוב. המחיר המבוקש הינו 7500 ש"ח. מי שמעוניין (לא לסקרנים גרידא) ברכב הנ"ל שיעביר לי הודעה פרטית עם מס' הטלפון שלו וגם/או שאלות הנוגעות לגיפ'.
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זה סופי! "שוק עתיק" עבר ל-15 באפריל 2005 יום ו' - 15.4.2005 - 14:30-09:30 במרכז הירידים - גני התערוכה , תל אביב גם השנה נקיים את "שוק עתיק" (למכירת חלפים ורכבי אספנות) במתחם של מרכז הירידים בתל-אביב, באותו שטח כמו באירוע הקודם. משער הכניסה של גן האורנים הפניה הראשונה שמאלה - רחבת החניה Parking 2. לחברי מועדון שחברותם בתוקף הכניסה עם רכב תהיה ללא תשלום, חובה להציג כרטיס חבר בתוקף . ל מבקרים שאינם חברי מועדון הכניסה בתשלום: 20 ש"ח למכונית מומלץ להצטייד בשמשיות!!! הוציאו את הג'אנק מהמחסנים , . . . . . ובואו . . . . . . נא לה…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
ביטוח אספנות
מאת אהוד-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קראתי את השרשור בנושא אך עדיין לא קיבלתי תשובה שמניחה את דעתי:האם אני חייב לעשות לרכב אספנות ביטוח "אספנות" או שמא אני רשאי לעשות לו ביטוח חובה רגיל? (יקר יותר).השאלה שעולה מכך היא האם אני רשאי לנהוג בין 7-9 ברכב אספנות בעל ביטוח חובה רגיל? תודה מראש לעונים.אהוד
הודעה אחרונה מאת tasaf, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאלה שמגיעים מחר לשוק עתיק: האם אתם מגיעים עם הרכב האספנות או הרכב היומיומי? והאם משם אתם ממשיכים למפגש? בתודה מראש לירון
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
(כן כן- למסירה) מוריס מקסי 1800 1970 מחפשת בית חם ואוהב ללא תשלום אבל עם הבטחה לעתיד ורוד. רציניים בלבד- לפרטים נוספים לפנות לאופיר 054-3104311.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
שלום, חסר לי קפיץ שהוא חלק ממערכת התרמוסטט של המנוע שלי. יש לי את כל הפרטים לגבי אורך, רוחב וכו'. למי כדאי לפנות?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
וספה 50 סמ"ק
מאת AssafO- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ראיתי וספה 50 סמ"ק מתחילת שנות השמונים למכירה. האם ניתן להשתמש בקטנוע לשימוש יומיומי? הכוונה לסידורים בתוך העיר ולא לנסיעות ארוכות. האם ניתן למצוא עדיין חלפים ? האם הכלי נפוץ בארץ? האם בעתיד לפי דעתכם יהיה לו ערך אספנותי? ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי דיונים קודמים לגבי קטנוע זה. מצאתי דיונים לגבי הדגם 150 סמ"ק על סוגיו השונים. איך נחשב דגם ה 50 סמ"ק בזמנו? מאיזה שנה התחילו לייצר אותו? האם היו מספר דגמים במקביל? מצטער מראש על הניג'וס ועל כל השאלות פשוט חיפשתי באינטרנט אחר מידע ולא מצאתי הרבה. אסף
הודעה אחרונה מאת danש, -
שלום לכולם שוב מזל טוב לאריה קרון שברולט 1956 ה ת מ ו נ ו ת
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 937 צפיות
שלום, בחיפושי אחר מכונאי טוב, עלה השם של איתן ממושב גנות מספר פעמים. אשמח לקבל חוות דעת ממכם. אני מנסה לאתר אותו (טלפוני) אך ללא הצלחה. יש לי מספר של הטלפון הנייד אך משום מה אני מגיע למענה הקולי, תמיד. אלו מכם שיודעים איך ניתן להשיגו, אנא עדכנו אותי. בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- 1 תגובות
- 820 צפיות
אמנם לא אספנות, אבל.. רנו 5 אוטומטית, שנת 81, נפח 1289 סמ"ק. נראית מצוין-צבע כסף. מצב מכני מעולה. אין טסט כרגע. מחיר-3000 גמיש. 050-8758342--אליה.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 1 תגובות
- 874 צפיות
מחפש לקנות אטם לראש מנוע של bsa a50 אם מישהו מכיר היכן אפשר לקנות
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
אלפא-רומאו
מאת avigtv- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה : ג'וליה , 1600 סמ"ק , 1972, אדומה , ריפודי עור, צבע חדש ,מערכת שמע פיוניר, רכב במצב מדהים, יד שלישית ,מחיר:37000 ש"ח סופי.טל '-057-7639363 אבי
הודעה אחרונה מאת avigtv, -
- 0 תגובות
- 695 צפיות
מעונין במידע על חלפים לאופנוע במוו משנות השבעים באתונה,יוון. כל מידע על כתובות / אתרים /דואר אלקטרוני יתקבל בברכה. ברשותי מידע כללי (רחוב פרנצי). האם למישהו מידע מדויק יותר?
הודעה אחרונה מאת Do-Be, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טרנספורטר מודל 85 יד שלישית מצב נדיר . תוספות:מזגן / כיסא נהג פנאומטי /. דגם קומבי חלונות ומושבים מקוריים הרכב צבוע בשני צבעים . צהוב ולבן . גיר לאחר שיפוץ מקיף . מצמד חדש .מדחס מזגן חדש.מנוע במצב מצויין כל הרכב מקורי חיצוני ופנימי מטופל במסירות ושמור מאוד !!!!!!!!! מחיר נידרש :14000 שח ליותר פרטים 0577284094
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שנת 1964, דלתות הפוכות, שמונה שנים בבעלותי משופצת נדירה ויפהפיה לרציניים בלבד !!! 0528577537
-
- 1 תגובות
- 847 צפיות
להלן לינק לתתמונה של הפיאט 600 + פרטים נוספים http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=76&ad_id=3359
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 4 אלף צפיות
רותי (אשתי), הוזמנה לכנס באתונה. כנראה שהתנהגתי יפה, כי היא החליטה לקחת אותי איתה. בעוד שהיא נהנתה בכנס, ויתר בני הזוג טיילו למקומות כמו האקרופוליס או המוזיאון הביזאנטי, אני נאלצתי לעזוב את הסוויטה במלון דיבאני (חמישה כוכבים) לכתת את רגלי ברחובות אתונה אחרי דברים כמו חלפים לאסקורט ולוחיות רישוי. מה אומר? קשה. אתונה מאוד התפתחה מהפעם האחרונה בה ביקרנו ב 1998. אז נראה היה שכרתה ברית ערים תאומות עם עזה. היום הכל נקי ומצוחצח, המטרו החדש עובד להפליא, ואפילו האתונאים הפכו חביבים ואדיבים. גם המחירים הפכו לצערי להיות נקובים ביורו אם כי לא ברמות של שאר אירופה. אחד הדברים המענינים, הוא כמות רכבי האספנות שנוסעים שם על הכבישים כרכב יומיומי. רכבים לא מטופחים אך גם לא גרוטאות - סת…
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חבר ביקש עזרה עם משלוח של שמשה קדמית לרכב מארה"ב לישראל. מישהוא מכיר איזה חברת שילוח שתהיה מוכנה לטפל באריזה והמשלוח של פריט כזה, ומהם העלויות של של משלוח כזה אם למישהוא יש מושג תודה גולן
הודעה אחרונה מאת golangti, -
-
- 1 תגובות
- 977 צפיות
אני נוסע בשברולט 1953,שהמנוע לא אורגינאלי,שכל נסיונותי לכוון שסתומים הותירו אותם "דופקים". עלה חשד בליבי שהמנוע בעל מרימי שסתומים הידראוליים,שבהם הכוון שונה. השאלה למומחים: איך במנוע שישה צלינדרים של שברולט מזהים האם במרימי שסתומים רגילים מדובר,או הידראולים מבלי לפרק המנוע. בתודה מראש לפותרי הבעיה.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
חייבת להימכר
מאת שחרוש- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביואיק ריגל 82 קופה פול אוטומט מנוע 8 צילינדר חייבת להימכר בהיזדמנות או החלפה. 057-8781430 .0507-674222 שחר
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
שלום ! שמי מייק ולאחרונה קניתי פיאט 600 שנת 67 . יש לי קצת בעיה באיתור חלקים לרכב.. למשל עשיתי לו טיפול ולא הצלחתי להשיג פילטר אויר .. מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג אפילו משהו תחליפי אולי , או אולי אפשר לשים פילטר פתוח ... אשמח לתשובה בהקדם תודה .
הודעה אחרונה מאת am5971, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. קראתי בפורום שלעלות הייבוא מאיטליה יש להוסיף 130% מהערך שהשמאי של המכס העריך. אשמח לשמוע האם מישהו כבר ייבא פיאט 500 מאיטליה ויוכל לספר איך היה. לפני שנים אחדות ביקרתי ברומא. היא פשוט מפוצצת בפיאט 500 ובמיני מיינור. רק לבחור אחת בדיוק שמתאימה לי ....
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם זה נכון שבשביל לנסוע רברס היה צריך לכבות את המנוע ולהניע שנית בכיוון ההפוך? כיצד זה יתכן מבחינה מכנית???
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
עזרה בזהוי
מאת ליאור פרחי-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מחפש מנוע וכל חלק המתאים לרכב זה ברשיון שנת היצור היא 1957 בלוחית מוטבע דגם 104e רצפת הרכב עשויה מעץ ומערכת הבלימה "שטאנגות" תודה ליאור תמונה 007.zip
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם גי מגנוז התכוונת ל MG Magnette?...בני
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מחפש בנרות חישוקי מגנזיום 10' למיני מיינור איפה אני יכול למצוא ואם בכלל אפשר בארץ?
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה (למי שאוהב נוסטלגיה) רנו 9 שנת 86 מנוע 1400 צבע אפור חום מצב טוב טסט עד דצמבר. 4000 ש"ח גמיש טלפון 09-7762691 עד 19:00 אימייל [email protected] הרכב בגוש דן אלכס אני מפרסם את ההודעה בשביל עמית מהעבודה אז נא לא לשלוח לי ה"פ תודה.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
אוברול לחיפושית
מאת Tweet-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברים יקרים, בזמן הקרוב הנני מתכוון לרכוש חיפושית למטרת שיפוץ כללי בין היתר כמובן סביר להניח שאצטרך לעשות אוברול למנוע כמה שאלות יש לי בנושא כדי להחכים קצת, 1. קראתי שאחד האתרים שהסתובבתי בהם שניתן לעשות אוברול ללא צורך בחריטת הבלוק. נכון הדבר? 2. נניח ושאלה מספר 1 נכונה, האם אדם עם ידע בסיסי עד בסיסי פלוס יצליח לעשות את זה לבד? 3. עלות החלקים לאוברול כזה ומקומות בהם ניתן לרכוש אותם. בנוסף, אם יש לכם אתרים שמפרטים בין עם תמונות ובין עם הסברים שיפוץ של חיפושיות ישנות, אשמח אם תשימו לינקים. תודה מראש, אלון.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
כנראה יוצרו בערך 15 כאלה: למכירה
הודעה אחרונה מאת או-ג, -
זהוי מכוניות
מאת idanst- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צלמתי את המקום הזה ליד גבעת השלושה הייתי מעוניין לדעת כל רכב מה הוא אני רק יודע שהשמאלי ביותר הוא פיאט 600 תודה
הודעה אחרונה מאת orm7,