Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפיץ

Type34
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חסר לי קפיץ שהוא חלק ממערכת התרמוסטט של המנוע שלי. יש לי את כל הפרטים לגבי אורך, רוחב וכו'. למי כדאי לפנות?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

תודה לקובי.

ירון: לא הבנתי את השאלה. הקפיץ הוא לא חלק מהטרמוסטט, אלה חלק ממערכת הקירור שמופעלת ע"י הטרמוסטט.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
שלום,

חסר לי קפיץ QUOTE]

. . . יש כאלה שאצלם המצב יותר גרוע - חסר להם בורג . . . :lol:

ולעצם הצניין, נא דווח לנו אם מצאת את מבוקשך במקורות הרגילים של קפיצים בשוק.

בדר"כ מה שהייתי צריך לרכב שלי לא היה קיים, כולל קפיצים מיוחדים ייעודיים.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

יש חנות ברחוב הרצל בת"א , זאת חנות שמגיעים אליה שאריות ממפעל ויש שם מלא מלא מלא סוגי קפיצים ויש מצב טוב למצוא את מה שאתה מחפש.

אני לא זוכר את השם של החנות אבל אם אתה בא מכיוון קיבוץ גלויות על הרצל ועובר את צומת סלמה וממשיך איזה 10-30 מטר החנות נמצאת מצד שמאל.

פורסם
יש חנות ברחוב הרצל בת"א , זאת חנות שמגיעים אליה שאריות ממפעל ויש שם מלא מלא מלא סוגי קפיצים ויש מצב טוב למצוא את מה שאתה מחפש.

אני לא זוכר את השם של החנות אבל אם אתה בא מכיוון קיבוץ גלויות על הרצל ועובר את צומת סלמה וממשיך איזה 10-30 מטר החנות נמצאת מצד שמאל.

החנות המדוברת נמצאת בין רח' סלמה לרח' פלורנטין, קרוב יותר לפלורנטין, בית שני מהפינה בצד המערבי של רח' הרצל. נדמה לי שמס' הבית 98, או 100.

בהצלחה אבי.

המקום הנכון:

פורסם

החנות נמצאת ברח' הרצל מס' 98 או 100.

בקטע שבין רח' סלמה לרח' פלורנטין, בית שני מהפינה של פלורנטין.במדרכה המערבית של רח' הרצל.

בהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

• תוכן חדש...