רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מעונין לשפץ פיאט 600 (רכב שאני מאוד אוהב). אם מישהו יכול לעזור לי לימצוא רכב כזה במצב טוב לשיפוץ????? במחיר עד 12.000 ש"ח ואני חושב ובטוח שזה תקציב סביר מאוד. בתודה מראש עופר
הודעה אחרונה מאת am5971, -
-
שיפוץ סקודה 1 2
מאת shai_oziel-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מפנה אליכם שאלה שבפורום הטכני לא קיבלתי תשובה עליה אני רוצה לשפץ סקודה טנדר שבמקור מגיע עם מנוע 1350 סמ"ק ומאחר וידוע לי מה המנוע המקורי בסקודות שווה החלטתי אולי להחליף מנוע לדגם חדש יותר כדוגמת הפאביה או הטנדרים בגירסה העגולה יותר שבאים גם בדיזל בקיצור מה החוק מרשה לי להתקין חוץ ממנוע 1350 של סקוד'חס צרפתי תמונה לדוגמת הסקודה דמינו רק בשחור מבריק עם שלל ניקלים יפים ומנוע עצבני שיפרק תקבינה מהרכב.
הודעה אחרונה מאת טל טל, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמונות של מיני מסקוטלנד
הודעה אחרונה מאת IdaNdaN, -
-
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
שלום רב! כידוע אני בתהליכי סיום שיפוץ הקורטינה ובימים הקרובים אני מתכוון להעבירה טסט. אני מציע שכל מי שיש לו ניסיון עם מכון טסטים שלא מקשה יותר מדי ירשום כאן.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש לקנות סט של טסות לפלימות' פיורי 3 1973 עם הכיתוב plymouth division כמו בקובץ המצורף
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 0 תגובות
- 923 צפיות
שלום לכל האספנים היקרים. ברשותי מספר חלקים חדשים NEW OLD STOCK חלקם נדירים מאוד לאלפות ישנות שונות: זוג בקליות לפנס אחורי ימין ושמאל, חדשות בניילון לאלפאסוד דגם ישן (עד 1980). ידית הילוכים של ספיידר או ג'וניור או GTV של שנתון 1969-1975, חדשה אורגינלית בפלסטיק - חלק נדיר מאוד. מערכת מתגי איתות מגבים ואורות (זאת שעל ההגה), שלמה, חדשה לגמרי מקורית של אלפא, לאלפטא ו GT\GTV מתאים לדגמים עד שנת 80. גומיות חדשות לפדלים לג'וניור וספיידר. רצ"ב תמונה. קיימות עוד כמה בקליות, משאבת קלאץ' תחתונה לאלפטא ואולי עוד כמה דברים שלא עולים בזיכרון כרגע. החלקים נמצאים באיזור הצפון. אשמח לענות לשאלות ולדסקס פרטים נוספים אבל בבקשה רק בטלפון 052-8800616 תו…
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רצופות תמונות המנוע תיבת ההילוכים והשאסי...
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
פולי ל 850.
מאת M.Azulay- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש פולי למשאבת מים לפיאט 850 ספיידר. או משאבת מים אורגינלית כולל פולי. תודה מראש משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
הרכב שמור באופן נדיר. מצב מכני ואסתטי מעולה כולל הגה כוח ומזגן תיבת הילוכים ידנית (דגם אמריקאי - ידית הילוכים בהגה) לפרטים: [email protected] שמעון, 057-7756688
הודעה אחרונה מאת orca_b, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
דרך אגב, נחשו איזה אופנוע זה?
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מרצדס ישנה שיובאה על-ידי אבי ארצה בשנת 1968. המדובר בדגם 220 ארבע דלתות, גיר ידני (על הרצפה !) צבע מקורי - לבן. מספר הרכב: 253-473. אם מישהו מכיר או יודע גורלו של הרכב - אודה לקבלת פרטים. תודה, ירון
הודעה אחרונה מאת eamzaleg, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מושבי עור מזגן מקורי אוטומט הגה כוח אספנות מושקעת אפשרות החלפה 052-4642756
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 893 צפיות
וכמובן, חידון - מי יודע איזה?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
במהלך שיטוט (ללא רצועה) ברשת נתקלתי בנוסח החוק לגבי השארת רכב לא שמיש במקום אחד (חלק מחוק השמירה על הנקיון) . כיוון שראיתי לא פעם שאלות בעניין , הרי הנוסח לפניכם : http://www.halachot.co.il/content/docs/doc_1962.pdf
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ובכן בשבת זו מלאו 26 שנים לעלייתה לכביש של הוולוו שלי, דבר שהצריך ביקור במכון רישוי. תכננתי על יום ששי בצהרים שבזמן האחרון התגלה כזמן מצויין לעבור טסט (כולם רוצים כבר לגמור וללכת הביתה, ולא מבלבלים את המוח...) מכיון שמחשב של לקוח החליט לקרוס דווקא ביום זה, שלחתי את חברי וידידי (וגם עובד שלי לפעמים) משה, להעביר את הכלה טסט. משה, רגיל למכוניות ישנות (כי כבר הרבה שנים שאין לו כסף למשהו יותר חדש) והוא יודע לאתר ולהסתדר. ובכן, זה עבר כמעט מושלם...הנורות בפנסים האחוריים המשיכו לעשות צרות (כמו שהם עושים בכל דגמי ה-244 בשנם אלו) אך משה הראה לבוחן שזה רק מגעים ושבעצם הכל דולק...והבוחן ויתר על זה. ואז....(הרי הם תמיד צריכים למצוא משהו מתחת לאדמה) "אתה צריך …
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השירשור נמצא בכללי כדי שכמה שיותר אנשים יראו, לאלו מביניכם שנכנסים רק לפורום אספנות, מומלץ ללחוץ פה. גיא
הודעה אחרונה מאת sam1, -
- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אני משפץ וניתן לראות צילומי השיפוץ כאן בפורום הגוף די רקוב- ראה תמונה מצורפת. ובקרוב נתחיל איתו... מחפש לקנות גוף ללא ניירות במצב סביר ומחיר שפויי (עד היום כבר ראיתי כ8 מכוניות במצב ריקבון מתקדם ומחיר מוגזם...)
הודעה אחרונה מאת חיפושית צהובה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו אמר מוסטנג חדשה? http://www.mustangworld.com/ourpics/News/SEMA04/mwsema04.htm
הודעה אחרונה מאת אוהד_מ, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לסייע לי באיתור מקור להשגת משאבת מים לטנדר כרמל שנת 80. האם יש מכוניות נוספות המצוידות במשאבה זהה? תודה.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היום הייתי בהרצליה פיתוח וראיתי את הרכב הזה הוא ממש ממש נמוך אולי קצת קשה להבין את זה מהתמונה אבל הוא כמעט נוגה בכביש!איזה אוטו זה? ומה אתם אומרים עליו?
הודעה אחרונה מאת shay-p, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עשתי כיוון הצתה ואופנוע לא מניע הוא נותן פיצוץ אחד כל הזמן וזהו איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא הצתה או בעיה אחרת מה צריך לבדוק
הודעה אחרונה מאת Duc, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם למישהו יש או מכיר סיטרואן GS נוסעת? ומאותו נושא לנושא אחר שמוליק מתעד את שלבי השיפוץ של הדה שבו שלו באתר אינטרנט אתם מוזמנים להתרשם http://joaozz.galeon.com/ ובתחתית העמוד גם קישור לMEHARI שלו ובכך הוקם אתר האינטרנט השלישי בארץ שנושאו דה שבו
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה שני מכשירי תדיראן לרכב חדשים לגמרי. לכל המעונין שיתן הצעת מחיר.
מוכר 280S משופצת
מאת mojo- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
1972 מקורית ( פנים+ מזגן מקורי) צבע חדש מנוע מצויין.
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהוא אולי יודע איפה היא?
הודעה אחרונה מאת Type34, -
חלקים לביואיק
מאת שחרוש- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש חלקי קוסמטיקה לביואיק ריגאל שנות ה-80 או רכב שלם לפירוק.057-8781430
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
אתר חינם
מאת shai_oziel- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם בימים אלו אני בשלבי סיום של בנית האתר שלי ואני שמח לבשר שכל מי שיש לו סאאב מכל שנה ומכל דגם יוכל לקבל עמוד משלו באתר בכדי לתאר את שיפוץ הרכב או בכדי לפרסם מודעת מכירה www.oziel.up.co.il
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי סימקה שנת 74, הפקדתי את הרשיונות לפני כשנתיים, כאשר הרשיונות הופקדו הרכב לא היה רשום כאספנות וללא טסט בתוקף. האם אני יכול להוציא רשיון אספנות? האם אני חייב לעבור במכון התקנים? איזה אגרה אני צריך לשלם? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מעוניין להחליף את האופנוע שלי (MotoGuzzi G5/V1000 - בקרוב אספנות) ו/או את הפיאט 128 מודל 1971 (שמורה מקורית במצב תצוגה) בג'יפ, תקין ונוסע. אמיר 050-8669963
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני פונה לחכמי הפורום, בעיקר אלה שישבו בכלא מספיק זמן כדי להבין בלוחיות רישוי... באנגליה, כשאומרים white plate, זה מייצג משהו (הרי כל המכוניות עם לוחית לבנה מלפנים באנגליה, לא?)? המכונית, אם זה משנה, היא 924, שנת 77'. תודה מראש, בר
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- BoazB11
- yoni162
- SlowRide
- פולו,גולף
- yohai71
- ofir1000
- Rongaflugen
- פריג'י
- לירון .ה.
- sperial
- יבגניפ