Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר-איפה הכי ''קל'' לעבור טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלה:

סוף של אגזוז כאלה שנמכרים באוטו דיפו בסכום של 40-70 שקלים עוברים טסט או שעושים עם זה בעיות?

א) כל עוד אפשר להכניס את הצינור לאגזוז אז זה לא מפריע חוץ מזה תלוי במצברוח של הבוחן...

ב) תוך תקופה קצרה הם משחירים (מהפיח שיוצא מהאגזוז.).

ג) עוד ילד בן טיפשעשרה ירוויח על חשבונך בעבור שתי שניות של פחד... אלא אם יש לך חניה סגורה.

שבת מהנה

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
שאלה:

סוף של אגזוז כאלה שנמכרים באוטו דיפו בסכום של 40-70 שקלים עוברים טסט או שעושים עם זה בעיות?

אוי, הדבר הזה פשוט מעצבן !!!

יש לי אחד כזה על המנטה, אחרי שעתיים של מלחמות איתו עדיין לא הצלחתי לשחרר אותו. לא הרכיבו אותו כמו שצריך והוא רוטט ועושה רעש מתכתי מגעיל כזה. בקרוב נביא דיסק ונטפל בו כמו שצריך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ליאור מה שרשמת יפה מאוד, באמת יש להעריך אנשים אחראים כמותך.

אבל מה לגבי אותם אנשים כמוני, שיש להם אגזוז free flow ? שיש להם מידת ג'אנטים יותר גדולה ? שיש להם חלונות שחורים מאחורה ? מה אז ? להוריד את האגזוז כי זה עושה רעש לשכנים ? להוריד את הג'אנטים כי זה בלינק בלינק מיותר ? להוריד את החלונות השחורים כי זה נראה כמו אוטו של ערסים ? לדעתי ישנם דברים שבודקים בטסטים ומכשילים שלא בצדק.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
ליאור מה שרשמת יפה מאוד, באמת יש להעריך אנשים אחראים כמותך.

אבל מה לגבי אותם אנשים כמוני, שיש להם אגזוז free flow ? שיש להם מידת ג'אנטים יותר גדולה ? שיש להם חלונות שחורים מאחורה ? מה אז ? להוריד את האגזוז כי זה עושה רעש לשכנים ? להוריד את הג'אנטים כי זה בלינק בלינק מיותר ? להוריד את החלונות השחורים כי זה נראה כמו אוטו של ערסים ? לדעתי ישנם דברים שבודקים בטסטים ומכשילים שלא בצדק.

דניאל.

ציפוי חלונות מסתיר אבל וילונות לא מעניין למה?...

מעט מחשבה למה וילונות כן והכול ברור...

הג'אנטים הולכים ע"פ הוראות יצרן. ישנו כוח שמופעל על מערכת ההנעה וקבוצת מהנדסיםקבעו את החומרים ע"פ עמידותם בכוחות הפועלים (אין לי כוח להיכנס לפרטים עשיתי זאת בעבר) ומי אנחנו שנקבע אחרת לא לכולנו יש את ההסמכה והידע המתאימים.

מלבד זאת הצמיגים הם הקשר לכביש ואם הצמיג נוגע בשלדה \במרכב\בכנף תפעילו את הדמיון מה יכול לקרות...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

א. אני מקווה שאין כוונתו של דניאל למידת ג'אנטים אשר חורגת את מה שמאושר לרכב זה בחו"ל.

מי שהחליף את מידת הג'אנט והתאים לה צמיג לפי המאושר לרכב זה בארץ או בחו"ל יכל לאשר זאת גם ברשיון הרכב.

ב. לגבי הבעיות שעשו לי במכון בדיקה: אני לא זוכר את הערך המדויק. יכל להיות שפלטתי 1% במקום 0.5% . ומה התקן עבור דיזל?

ג. אני יודע שזה לא בריא לאנשים לנשום אגזוז של רכב! מה אני נאצי ?

פורסם

(1)חלונות מושחרים שלא מתהליך יצורם אסורים מהסיבה שהזכוכית אמורה להיות נפיצה.

(2)תקן עשן בדיזל:[א]רכב משנת יצור 74' ואילך וכח מנועו אינו עולה על 200 כ"ס - יפחת מ-50% למבחן הרטריג'.[ב]כל שאר הרכבים - יפחת מ-60%.

(3)סופית אגזוז - בנוסף לרשימה של M.Azulay, חל איסור שקצה האגזוז יבלוט מקו הרכב.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...